Skocz do zawartości

Celt na pracę męża do końca 2013r.

Iwka78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

mój mąż niby miał dostać przeniesienie na inne stanowisko do końca czerwca tego roku. Na razie jest cisza. NIkt nic nie mówi. W sierpniu leci zagranicę na szkolenie, może tam się czegoś dowie... Gdyby dostał to przeniesienie, to bardzo dużo by jeździł po Europie.

Zadałam pytanie: Jakie zmiany w jego pracy nastąpią do końca 2013 roku.

W trakcie tasowania wypadło X koło, RW, ułożenie proste.

1. to co jest teraz/otoczenie pytającego 6 denarów suma HB VI kochankowie– praca męża polega na wsparciu technicznym, więc pewnie dlatego ta karta się pokazała, bo on pomaga innym

2. okoliczności towarzyszące paź mieczy – ma zdolności techniczne

3. zwieńczenie 5 mieczy dobrane: król denarów suma HB V papież– hm… chyba tutaj będzie walczył może o jakąś podwyżkę, ale nie dostanie tyle ile by chciał…

4. podstawa sprawy 6 pucharów dobrane: X koło suma HB XII wisielec, VI kochankowie– nie wiem, czy tutaj się nie pokazuje sprawa z przeszłości, czyli ta informacja, że być może go przeniosą na inne stanowisko…

5. to co było3 denary suma HB III cesarzowa– no jest specjalistą w swojej firmie, już wysoko wykwalifikowanym…

6. to co nadchodzi4 denary dobrane: XIII śmierć suma HB XVII gwiazda, VIII moc– myślę, że zmiana. Gdyby dostał to przeniesienie, to podróżowałby po Europie… więc może stąd te 4 denary – wychodzi poza dom…

7. jak on widzi tą sytuacjęXIX słońce dobrane: 2 puchary suma HB XXI świat, III cesarzowa– jest optymistycznie nastawiony i myśli, że dostanie to przeniesienie

8. miejsce działaniaXXI świat dobrane: 9 buław suma HB III cesarzowa – Europa…. Tylko 9 buław to takie przeciążenie tymi wyjazdami….

9. moje nadzieje/obawy[/b] –rycek buław – nie wiem, czy się nie martwi, że sobie nie poradzi….

10. Wynik: 9 mieczy tło: 4 puchary, IX eremita, król pucharów suma HB IV cesarz – wiem, że 9 mieczy pokazuje często pracę umysłową, koncepcyjną i współpracę z zagranicą i tu by się zgadzało, ale nie wiem, czy ta karta nie mówi o tym, że nic z tego przeniesienia nie będzie… ale tło z kolei jest nasze zadowolenie i to, że on będzie się realizował….

dziękuje za zerknięcie:-)

Napisano

1. to co jest teraz/otoczenie pytającego – 6 denarów suma HB VI kochankowie–

Małżonek udziela wsparcia innym osobom, ale oprócz tego jest też uzależniony od kogoś wyżej postawionego, który ma trudności z podjęciem ostatecznej decyzji

2. okoliczności towarzyszące – paź mieczy – rozwija się kierunkowo

3. zwieńczenie – 5 mieczy dobrane: król denarów suma HB V papież–

Mąż liczy na wyższe profity w związku z hipotetycznym wyjazdem - powinno go to zadowolić

4. podstawa sprawy – 6 pucharów dobrane: X koło suma HB XII wisielec, VI kochankowie–

czuję że mąż świetnie poradziłby sobie w nowym miejscu - jest elastycznym i komunikatywnych człowiekiem - czas działa na jego niekorzyść ,za dużo tu wahań - coś mi się wydaje, że Jego sprawa została odłożona na razie na półkę - takie zdanie się na los

5. to co było –3 denary suma HB III cesarzowa– bardzo wykwalifikowany fachowiec i doceniany

6. to co nadchodzi – 4 denary dobrane: XIII śmierć suma HB XVII gwiazda, VIII moc–

gruntowna zmiana na horyzoncie - wielkie nadzieje z nią wiązane - kumulowanie energii już widać w tym kierunku

7. jak on widzi tą sytuację –XIX słońce dobrane: 2 puchary suma HB XXI świat, III cesarzowa–

widzi jasne strony tej propozycji - czuje że świat stoi przed nim otworem i co najważniejsze będzie spełniony w tym

8. miejsce działania – XXI świat dobrane: 9 buław suma HB III cesarzowa – Europa….

Ja to świat - ciągle w ruchu -na początku może się poczuć osamotniony - rzadziej w domku będzie - ale cesarzowa sama za siebie mówi - sądzę ,że 9 buław wróży jakieś przejściowe perypetie

9. moje nadzieje/obawy[/b] –rycek buław – wie że dużo energii będzie musiał włożyć w nowe zajęcie

10. Wynik: 9 mieczy tło: 4 puchary, IX eremita, król pucharów suma HB IV cesarz –

przystosowanie do nowej pracy może mu początkowo spędzać sen z powiek - będzie się czuł trochę taki samotnym żeglarzem - - ale potem dzięki swojemu doświadczeniu stanie twardo na nogi - będzie się realizował

Powodzenia

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

1. to co jest teraz/otoczenie pytającego – 6 denarów suma HB VI kochankowie– widać, że mąż się realizuje w pracy,pomaga, wspiera innych, dużo z siebie daje

2. okoliczności towarzyszące – paź mieczy –nie może jednak się dogadać w pewnych kwestiach, czuje się niekiedy niezrozumiany

3. zwieńczenie – 5 mieczy dobrane: król denarów suma HB V papież–może być ciężko z osiągnięciem celu, jaki załozył, nawet jak go osiagnie, to sporym kosztem i nerwami

4. podstawa sprawy – 6 pucharów dobrane: X koło suma HB XII wisielec, VI kochankowie– być może to obietnica przeniesienia i tym sposobem odmiany zycia

5. to co było –3 denary suma HB III cesarzowa– żmudna praca, dokształcanie się, zdobywanie umiejętności, wchodzenie na wyżyny

6. to co nadchodzi – 4 denary dobrane: XIII śmierć suma HB XVII gwiazda, VIII moc–faktycznie zmiana na stanowisku i to dość zasadnicza

7. jak on widzi tą sytuację –XIX słońce dobrane: 2 puchary suma HB XXI świat, III cesarzowa– jest optymistycznie nastawiony i myśli, że dostanie to przeniesienie - zgadzam się

8. miejsce działania – XXI świat dobrane: 9 buław suma HB III cesarzowa wyjazdy, ale chyba w pewnej chwili coś zastopuje, jakby miał osiąść w jednym miejscu

9. moje nadzieje/obawy[/b] –rycek buław – wierzysz, że nie straci swojego zapału i optymizmu

10. Wynik: 9 mieczy tło: 4 puchary, IX eremita, król pucharów suma HB IV cesarz może być nerwowy okres i zmęczenie, no niestety trochę jeszcze trzeba się będzie natrudzić, żeby osiągnął zamierzony cel...

• Lubię to! 1
Napisano

8. miejsce działania – XXI świat dobrane: 9 buław suma HB III cesarzowa wyjazdy, ale chyba w pewnej chwili coś zastopuje, jakby miał osiąść w jednym miejscu

nie wiem skąd mi to przyszło do głowy, ale miałam taką myśl, która dosłownie przemknęła mi jak torpeda przez głowę, że zaproponują mu przeniesienie do innego kraju....

• Maestro
Napisano
nie wiem skąd mi to przyszło do głowy, ale miałam taką myśl, która dosłownie przemknęła mi jak torpeda przez głowę, że zaproponują mu przeniesienie do innego kraju....

Tez możliwe, bo świat to wyjazdy, ale 9 buław zatrzymuje, doprowadza sprawę do końca:)

Napisano
Tez możliwe, bo świat to wyjazdy, ale 9 buław zatrzymuje, doprowadza sprawę do końca:)

no to byłaby zmiana porządna....

a możesz zerknąć na mój rozkład na rozwój zawodowy, bo może będzie jakieś powiązanie?

• Maestro
Napisano
no to byłaby zmiana porządna....

a możesz zerknąć na mój rozkład na rozwój zawodowy, bo może będzie jakieś powiązanie?

Zaraz spróbuję tam dotrzeć:) A Ciebie to ja chętnie bym widziała w moim wątku z rozkładem na lipiec:))))

Napisano
Zaraz spróbuję tam dotrzeć:) A Ciebie to ja chętnie bym widziała w moim wątku z rozkładem na lipiec:))))

Ależ oczywiste! :-)

Napisano

no żeby go stamtąd nie wykopali aby

tu jeśli jakakolwiek zmiana ma być to raczej z niekorzyścią dla niego

podrozy jako takich nie widac oddelegowanie gdzies w swiat moze byc ale w pojedynke bez rodziny

• Lubię to! 1