Skocz do zawartości

Nowy tydzien

Gość Nayala

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Nayala
Napisano

W przyszłym tygodniu będzie.......:

praca- król kielichow, 6 kielichów, 3 puchary

a to nei wiem co tojest dopiero zrezygnowałam z jednej oferty i nei bardzo umiem te karty rozkminic( kielichowy mi pomagal tam ) to może się zanzcazyl znowu nei bardzo wiem czemu. ( starszy facet po 40 :P wiec nic ten tego nei nei nei w te strone :D)

rozrywka 10 kielichow, 8 bulaw, 4 kielichy

może jakas oferta od rodziny się pojawi...?albo kogos znajomego kto jest mi bliski

co mnie mile zaskoczy?

giermek bulaw, kaplan, krolowa denarów

może ktoś w sprawie pracy się odezwie.. jakies zaproszenie na rozmowe?

dzieks ;>

Napisano

W pracy, jakby ktos z tej Twojej pracy, gdzie zrezygnowalas jeszcze mial sie odezwac. Z jakiegos powodu. Moze byc, ze beda chcieli Twojego powrotu albo jakas inna propozycja, ktora bedziesz musiala rozwazyc.

Co do rozrywki to po dniach siedzenia, na weekend moze pasc nagle, spontanicznie, jakas propozycja, wyjscia gdzies lub jakiejs zabawy.

Co Cie zaskoczy? Jakas osoba, ktora postrzegasz jako taka skostniala i sztywna, moze wyjsc z jakas ciekawa propozycja lub pokazac sie z inszej, duzo lzejszej strony. Mozliwe, ze to jakas kobieta w Twojej rodzinie...

Gość Nayala
Napisano

wlasnei jzu się chyba cos sprawdza jeśli chodzi o tego faceta mimo,ze to jeszcze nei początek,ale pasuje ..

Napisano

Kolejna oferta może się pokazać podobna i będziesz się nad nia zastanawiać.

Jakies spotkanie w gronie znajomych na wolnym powietrzu

może ktoś z rodziny zrobi coś miłego dla Ciebie tylko dla Ciebie.

• Maestro
Napisano

praca- król kielichow, 6 kielichów, 3 puchary

wsparcie jakiegoś dobrego męzczyzny, którego już znasz, być może to ktoś z rodziny,ostatnia karta mówi o Twojej dużej radości

rozrywka 10 kielichow, 8 bulaw, 4 kielichy

ktoś z rodziny Ciebie zaprosi,ale Tobie się nie będzie chciało

co mnie mile zaskoczy?

giermek bulaw, kaplan, krolowa denarów

niepodziewany kontakt z jakąś kobietą

Napisano

Ja tylko skromnie wtrącę swoje trzy grosze jeśli chodzi o pracę..Moje pierwsze skojarzenie było takie, że jakiś mężczyzna (Król Kielichów) z przeszłości (6 kielichów) się do Ciebie odezwie..ewentualnie spotkacie się na jakiejś imprezie (3 kielichów)..Może będzie miał dla Ciebie propozycję zatrudnienia albo będzie chciał Ci jakoś pomóc w tym temacie..? Tak wygląda jakby to był ktoś z Twojej byłej pracy, ktoś, kogo już znasz..Ale ten kontakt będzie miał bardzo pozytywny rezultat, w końcu trójeczka kielichów to karta radości i świętowania ;-)

Gość Nayala
Napisano

jako ,ze większych zmian raczej ni eprzeiwduje:

rzeczywiście miało miejsce bardzo fajne spotkanie z oleznka, na wolnym powietrzu, pilysmy,jadlysmy chyba w trzech miejscówkach XD a raczej ona bardzej pila :D

facte z przeszlosicz pracy si eodezwal ale to jeszcze w zeszla niedziele zalapalo :-)

co mnie mile jakos zaskoczylo

niespodziwanybyl kontakt ale z ciotka za która średnio przepdam bo to pierdusnica, wiec poruszam z nia mega lekkie tematy....;) dziekuje