koteczek29aw Napisano 30 Czerwca 2013 Napisano 30 Czerwca 2013 (edytowane) Zadalam kartom dziwne pytanie , czy już poznalam czy dopiero poznam mojego pana na poważnie:D i wyszło mi tak:: As pik, 9 pik, 10 kier i dołożyłam dwie karty dama trefl i król trefl hm I teraz nie wiem czy tego kogos już znam czy nie.albo poznalam zimą 10 lat temu- 9 pik jak gdzieś wyczytalam to 10 lat albo poznam hehe, i te dwa trefle mówią ze jesteśmy dojrzalymi ludźmi.hm. Pomocy chyba ze poznalam, poznam moja milosc w pracy Edytowane 30 Czerwca 2013 przez koteczek29aw Cytuj
Gość Daffne Napisano 8 Lipca 2013 Napisano 8 Lipca 2013 czy już poznalam czy dopiero poznam mojego pana na poważnie:D i wyszło mi tak:: As pik, 9 pik, 10 kier i dołożyłam dwie karty dama trefl i król trefl hm jeszcze nie znasz...najprawdopodobniej....czeka Cię troszkę smutku zanim zaczniesz być bardzo szczęśliwa z kimś podobnym do siebie.Widac tu partnera, z którym się będziesz czuła jak ryba w wodzie... Widac tu jakby wracanie do formy...i potem...spotkanie kogoś....z kim będzie fajne przyciąganie wzajemne. Może być za 10 miesięcy. Cytuj
nalka47 Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 Daffne ,przepraszam !! ale muszę sie zapytać ! w kartach czasowo 9 pik i 10 pik to okres d 3 do 6 miesiecy . Ty czas odczytalas jko 10 miesięcy, wytłumacz mi proszę to przepraszam ze marudzę i tak cie ścigam z tym czasem ale my tez chcemy sie " naumiec " Cytuj
Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 14 Lipca 2013 Napisano 14 Lipca 2013 Jak dla mnie to to jest, Luty/Marzec Cytuj
Gość Daffne Napisano 14 Lipca 2013 Napisano 14 Lipca 2013 Daffne ,przepraszam !! ale muszę sie zapytać ! w kartach czasowo 9 pik i 10 pik to okres d 3 do 6 miesiecy . Ty czas odczytalas jko 10 miesięcy, wytłumacz mi proszę to przepraszam ze marudzę i tak cie ścigam z tym czasem ale my tez chcemy sie " naumiec " powiem jak sie sprawdzi póki co nie będę rozgłaszac metody,która moze okazac się nieskuteczna Cytuj
koteczek29aw Napisano 14 Lipca 2013 Autor Napisano 14 Lipca 2013 Oj dziewczyny z tym moim bylym zaczelismy sie wlasnie spotykac luty, marzec w tym roku hm:( tak wiec teraz nie wiem czy o tego chodzilo czy jakis nastepny klient w kolejce przyszlej zimy albo miedzy nami jeszcze cos tam zakwitnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi