Skocz do zawartości

moze w koncu ktos sie trafi :D

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

niestety nie poznalam nikogo nowego tzn. w pewnym sensie cos takiego podobnego do wyniku wrozby mialo miejsce i faktycznie jest to tylko luzna znajomosc, nic powaznego. no to rozlozylam sobie znowu karty i co mi wyszlo:

as karo, krol kier, krol pik z dolozenia krol karo i as trefl

nie za duzo tych facetow??

to tak:

otrzymam jakas wiadomosc od pana ktorego juz znam i go bardzo lubie, jest on dosc stanowczym i kontrowersyjnym osobnikiem :hahahaha:

hm as ten krol karo to kto to? w kazdym badz razie moge z nim miec jakies problemy- w tym asie trefl?

Napisano

mowilo Ciastko ze karty dokładamy w momencie gdy pierwsza trojka nie daje ci jasnej odpowiedzi

Ja bym to czytala tak .

Ze dostaniesz niespodziewanie zaproszenie na jakieś -oficjalne spotkanie -Twój przyjaciel lub ktoś z rodziny ciemny blondyn przedstawi ci tam faceta (swego bliskiego przyjaciela ) i to będzie " bingo " :)

Napisano (edytowane)

hm wszytko pieknie ale mieszkam zagranica i nie mam tu rodziny :D, ale w sumie jakichs tam ciemnych blondynow znam :D to moze i cos sie wykluje:)

ale teraz to spotkanie nie bedzie mi dawac spokoju hehe. gdzie i kiedy :P

Edytowane przez koteczek29aw
Napisano

Przecież możesz sobie pytania stawiac na 3 karty ! nie musisz ich dokładać np czy kogoś poznasz ? wyszło ci ze tak i zamiast dokładać 2 to możesz następne 3 postawić na pytanko -w jakich okolicznościach go poznasz Wydaje mi się przynajmniej ze tak będzie nam łatwiej ;) i dokładniej zinterpretować można i uzyskać więcej info ;) ale to by musiał ktoś nam potwierdzić b tak się teraz zastanawiam czy na drugie pytanie w tym samym wątku musimy karty przetasować i przełożyć z tymi trzema z pierwszego pytania ??

Napisano

W kazdym badz razie przetasowalam karty i wyszlo mi tak:

dama trefl, 10 karo,10 pik-czyli pojade gdzies "do rodziny"?? i tam kogos poznam? takie to podejrzane hihi

Napisano
tak się teraz zastanawiam czy na drugie pytanie w tym samym wątku musimy karty przetasować i przełożyć z tymi trzema z pierwszego pytania ??

To zależy. Jeśli dopytujemy to nie zbieramy, tylko rozstawiamy te które nam zostały. Jeśli zadajemy pytanie, które nijak się ma do poprzedniego, to składamy karty i rozdajemy z całej talii :D

Napisano
To zależy. Jeśli dopytujemy to nie zbieramy, tylko rozstawiamy te które nam zostały. Jeśli zadajemy pytanie, które nijak się ma do poprzedniego, to składamy karty i rozdajemy z całej talii :D

Witaj Ciasteczko .Na przykładzie bm chciała zapytać mego lipcowego rozkładu .zadając pytanka w tym samym temacie mimo wszystko powinnam składać karty ? czy nie ?

Napisano

Nalka, ja tez zrobilam rozklad na lipiec i tez za kazdym pytaniem rozkladalam nowe karty hihi

Napisano

ja własnie nie .ale ja z zamierzenia bo chciałam żeby można było jeszcze coś wyciągnąć z tego układu czytając na " ukosy" ;)