Maestro Inez2503 Napisano 30 Czerwca 2013 Maestro Napisano 30 Czerwca 2013 1. Mój osobisty potencjał - 10 buław - sądzę, że spory,ale mam problem, żeby go z siebie wykrzesać 2. Moja kobieca mądrość - Wieża - umiem chyba zaskakiwać innych i to porządnie... 3. Moja zewnętrzna kobiecość - Kapłan sprawiam wrażenie kobiety z zasadami, inteligentnej,powąznej (w sensie, że nie lekkiej, łatwej i przyjemnej) 4. Moja kobieca intuicja - Wisielec umiem patrzeć z róznych perspektyw, najlepsze i najprawdziwsze myśli przychodzą do mnie,gdy się budzę, lub jestem zrelaksowana 5. Moja pasja do tworzenia, kreatywność - Świat mam w sobie dużo możliwości, sporo pomysłów 6. Moja seksualność -Król Kielichów - możliwe, że moja seksualność powoduje, że niektórym miękną serca... 7. Jaką kobietę widzę w sobie -Rycerz Kielichów zagubioną, marzycielską, twórczą.. 8. Jak mój mąż postrzega moją kobiecość 8 buław dla niego to przede wszystkim moja silnie działająca na niego seksualność 9. Jaką jestem córką -2 mieczy skłonną do kompromisów, ale czasem nie dostrzegającą tego,co powinnam 10. Jaką jestem żoną/partnerką Rydwan energiczną, umiejącą wziąć sprawy w swoje ręce 11. Jaką jestem matką, jak się realizuję w tej roli - 4 buław dbam o dziecko, o jego pokoik,o jego naukę,chyba ok? 12. Co mnie motywuje, pobudza do działania - 10 denarów pieniądze...jestem materialistką, choć z drugiej strony wcale nie marzę o nie wiadomo jakich luksusach 13. Największy problem 6 mieczy 3 denarów odcięcie sie od czegoś i praca nad sobą?? 14. Moja osobista siła i moc - jakiej dziedziny dotyczy - Cesarzowa jestem silna i w sumie pewną siebie i swojej kobiecości kobietą, może tu tkwi moja siła? 15. w jakich sytuacjach staje się silna - Rycerz Buław - gdy mam wiele do zrobienia,może gdy wzbudzam zainteresowanie mężczyzny.. 16. Co przede mną w najbliższym czasie? 6 kielichów król denarów 8 mieczy 3 buław 3 kielichów jakiś powrót do przeszłości, może kontakt netowy z mężczyzną, jakiś wyjazd... Cytuj
Iwka78 Napisano 30 Czerwca 2013 Napisano 30 Czerwca 2013 (edytowane) 1. Mój osobisty potencjał - 10 buław - potencjał jest przygaszony przez pracę zawodową. Na niej się bardzo skupiasz. MOżliwe, że tu twoim zdaniem jest twoja siła. Ja widzę tutaj przeciążenie. Tak jakby za dużo obowiązków. 2. Moja kobieca mądrość - Wieża - powiedziałabym, że potrafisz raptownie się zmienić, tzn. dostrzegasz w sobie jakiś problem i bardzo szybko jesteś wstanie się z nim uporać. 3. Moja zewnętrzna kobiecość - Kapłan -jesteś stateczna, wierząca w siebie i ludzi, ufająca, ale też ostrożna 4. Moja kobieca intuicja - Wisielec umiejętność obserwacji i wyciągania wniosków 5. Moja pasja do tworzenia, kreatywność - Świat -jesteś otwarta na to, co ci przynosi 6. Moja seksualność -Król Kielichów - masz duże potrzeby seksualne, pokazujesz się jako mężczyzna:-) kochasz seks i jest on bardzo ważny w Twoim życiu:-) 7. Jaką kobietę widzę w sobie -Rycerz Kielichów zagubioną, marzycielską, twórczą.. 8. Jak mój mąż postrzega moją kobiecość 8 buław jest wiecznie podkręcony:-) 9. Jaką jestem córką -2 mieczy skłonną do kompromisów, ale czasem nie dostrzegającą tego,co powinnam 10. Jaką jestem żoną/partnerką Rydwan wprowadzającą pomysły w czyn 11. Jaką jestem matką, jak się realizuję w tej roli - 4 buław dbam o dziecko, o jego pokoik,o jego naukę,chyba ok? tak 12. Co mnie motywuje, pobudza do działania - 10 denarów pieniądze...jestem materialistką, choć z drugiej strony wcale nie marzę o nie wiadomo jakich luksusach 13. Największy problem 6 mieczy 3 denarów nie wiem, czemu ale pomyślałam sobie, że masz ciągłą potrzebę podnoszenia kwalifikacji... może już myślisz nad następnymi studiami jak skończysz te? 14. Moja osobista siła i moc - jakiej dziedziny dotyczy - Cesarzowa czerpiesz siłę ze swojej kobiecości, jesteś też przedsiębiorcza, taka kobitka z jajami:-) 15. w jakich sytuacjach staje się silna - Rycerz Buław - gdy mam wiele do zrobienia,może gdy wzbudzam zainteresowanie mężczyzny.. 16. Co przede mną w najbliższym czasie? 6 kielichów król denarów 8 mieczy 3 buław 3 kielichów jakiś powrót do przeszłości, może kontakt netowy z mężczyzną, jakiś wyjazd... tak, jakiś powrót do miłych, spontanicznych spotkań:-) Edytowane 30 Czerwca 2013 przez Iwka78 Cytuj
Erza Napisano 30 Czerwca 2013 Napisano 30 Czerwca 2013 postaram się jutro, bo dziś to już mi się chyba wena skończyła Cytuj
SacralNirvana Napisano 30 Czerwca 2013 Napisano 30 Czerwca 2013 1. Mój osobisty potencjał - 10 buław - sądzę, że spory,ale mam problem, żeby go z siebie wykrzesać Ogromny, jednak na razie w duzej mierze zduszony. To przeciez Bulawy i az 10. Tylko od Ciebie praktycznie zalezy, czy puscisz to w ruch. 2. Moja kobieca mądrość - Wieża - umiem chyba zaskakiwać innych i to porządnie... Burzysz skostniale stereotypy. Wszystko, co wiezi Cie w jakis sposob, co nie pozwala Ci oddychac, rozwalasz to. Chcesz dzialac, przede wszystkim. 3. Moja zewnętrzna kobiecość - Kapłan sprawiam wrażenie kobiety z zasadami, inteligentnej,powąznej (w sensie, że nie lekkiej, łatwej i przyjemnej) Tak, poza tym sprawiasz wrazenie osoby posiadajacej wiedze. Poza tym przyszlo mi do glowy, ze nie sprawiasz wrazenia kobiety, ktora zabiega o to by byc piekna i podziwiana. Po prostu wiesz, ze to co masz jest Twoje i nie musisz o nic zabiegac, niczego w jakikolwiek sposob zdobywac. 4. Moja kobieca intuicja - Wisielec umiem patrzeć z róznych perspektyw, najlepsze i najprawdziwsze myśli przychodzą do mnie,gdy się budzę, lub jestem zrelaksowana Umiesz czekac cierpliwie, jestes uparta i niezalezna. 5. Moja pasja do tworzenia, kreatywność - Świat mam w sobie dużo możliwości, sporo pomysłów Duzy potencjal i to w sobie wewnatrz. Swiat daje Cesarzowa. Nie musisz szukac daleko, wystarczy, ze siegniesz wglab siebie, rozejrzysz sie wokol siebie i juz masz to, czego szukasz. 6. Moja seksualność -Król Kielichów - możliwe, że moja seksualność powoduje, że niektórym miękną serca... Tak, mozliwe, ze chodzi o jakiegos konkretnego pana. Mozliwe tez, ze Twoja seksualnosc jest zdominowana jednak sercem i strona emocjonalna i ona moze wysuwa sie na pierwszy plan. 7. Jaką kobietę widzę w sobie -Rycerz Kielichów zagubioną, marzycielską, twórczą.. Z fantazja, marzycielska, lubiaca uwodzic i byc uwodzona. 8. Jak mój mąż postrzega moją kobiecość 8 buław dla niego to przede wszystkim moja silnie działająca na niego seksualność Uwaza Cie za bardzo seksowna i temperamentna kobitke. 9. Jaką jestem córką -2 mieczy skłonną do kompromisów, ale czasem nie dostrzegającą tego,co powinnam Czasem zbyt bardzo intelektualizujesz pewne sprawy. Lubisz, zeby byl wilk syty i owca cala i szukasz zawsze tzw. zlotego srodka. Czasem powinnas jednak bardziej poszluchac sie swojej intuicji. 10. Jaką jestem żoną/partnerką Rydwan energiczną, umiejącą wziąć sprawy w swoje ręce Tak, ale i nieuznajaca polsrodkow, czasem narwana, uznajaca zasade woz albo przewoz i bardzo latwo Cie urazic. Czasem moze tez bywasz zdystansowana i trudno dostepna dla swojego meza. Tu ten Rydwan to potencjal Twojej wibracji numerologicznej. 11. Jaką jestem matką, jak się realizuję w tej roli - 4 buław dbam o dziecko, o jego pokoik,o jego naukę,chyba ok? To Towj swiat. Spelniasz sie w nim. Jestes w pelni zadowolona z tego, co jest. 12. Co mnie motywuje, pobudza do działania - 10 denarów pieniądze...jestem materialistką, choć z drugiej strony wcale nie marzę o nie wiadomo jakich luksusach Lubisz miec bezpieczenstwo finansowe, ale i rodzine i wszystko, na czym mozna konkretnie postawic noge. 13. Największy problem 6 mieczy 3 denarów odcięcie sie od czegoś i praca nad sobą?? Pokonywanie problemow. Zbyt szybko ulegasz i poddajesz sie. Zbyt szybko dajesz sie pozbasc lekom. A czasem wlasnie warto byloby konkretnie zadzialac i powalczyc o wazne dla Ciebie sprawy. 14. Moja osobista siła i moc - jakiej dziedziny dotyczy - Cesarzowa jestem silna i w sumie pewną siebie i swojej kobiecości kobietą, może tu tkwi moja siła? To jest kreatywnosc na wszelkich poziomach Twojego zycia. Takze rowniez kreowanie swojego zycia, swojego domu, swojego wizerunku, zwiazku itd. Masz ogromny potencjal a takze ogromne mozliwosci, aby byc spelniona wszedzie tam, gdzie tego pragniesz. 15. w jakich sytuacjach staje się silna - Rycerz Buław - gdy mam wiele do zrobienia,może gdy wzbudzam zainteresowanie mężczyzny.. Lub gdy masz mozliwosci nieskrepowanego dzialania. Gdy nikt nad Toba nie stoi i mozesz dzialac w sposob wolny, tak, jak to sama sobie widzisz. Byc sama sobie panem. 16. Co przede mną w najbliższym czasie? 6 kielichów król denarów 8 mieczy 3 buław 3 kielichów jakiś powrót do przeszłości, może kontakt netowy z mężczyzną, jakiś wyjazd... Ja widze tu prace nad relacja z jakims mezczyzna, ktorego juz znasz. Jezeli sa jakies jeszcze miedzy Wami blokady, nie do konca jestescie na siebie otwarci, to tu z czasem powinno nastapic wzajemne otwarcie sie na siebie i poglebienie tej relacji. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 1 Lipca 2013 3. Moja zewnętrzna kobiecość - Kapłan sprawiam wrażenie kobiety z zasadami, inteligentnej,powąznej (w sensie, że nie lekkiej, łatwej i przyjemnej)Tak, poza tym sprawiasz wrazenie osoby posiadajacej wiedze. Poza tym przyszlo mi do glowy, ze nie sprawiasz wrazenia kobiety, ktora zabiega o to by byc piekna i podziwiana. Po prostu wiesz, ze to co masz jest Twoje i nie musisz o nic zabiegac, niczego w jakikolwiek sposob zdobywac. Tak, zgadza się. Nigdy nie zabiegałam o to, aby być podziwiana, nie ubieram ani nie maluję się jakoś wyzywająco... 4. Moja kobieca intuicja - Wisielec umiem patrzeć z róznych perspektyw, najlepsze i najprawdziwsze myśli przychodzą do mnie,gdy się budzę, lub jestem zrelaksowanaUmiesz czekac cierpliwie, jestes uparta i niezalezna. Ten mój upór i niezależność, to już niejedną osobę doprowadził do szału:lol: 10. Jaką jestem żoną/partnerką Rydwan energiczną, umiejącą wziąć sprawy w swoje ręceTak, ale i nieuznajaca polsrodkow, czasem narwana, uznajaca zasade woz albo przewoz i bardzo latwo Cie urazic. Czasem moze tez bywasz zdystansowana i trudno dostepna dla swojego meza. Tu ten Rydwan to potencjal Twojej wibracji numerologicznej. Oj, 100% prawdy...Mój mąz to ze mną ma...)) 15. w jakich sytuacjach staje się silna - Rycerz Buław - gdy mam wiele do zrobienia,może gdy wzbudzam zainteresowanie mężczyzny..Lub gdy masz mozliwosci nieskrepowanego dzialania. Gdy nikt nad Toba nie stoi i mozesz dzialac w sposob wolny, tak, jak to sama sobie widzisz. Byc sama sobie panem Tak, nie znoszę gdy ktoś stoi nade mną i pokazuje palcem. Ja sama decyduję, kiedy mam coś zrobić, nie znoszę, gdy ktoś mi coś każe... Reszta też się bardzo ładnie zgadza:) Dziękuję Cytuj
SacralNirvana Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 Inezko kochana... w najblizszej rodzine mam 2 numerogiczne 7... wiec wiem, jakie to galganki. Super ludzie, ale jak zawibruja negatywnie to o sciane rozstrzaskac. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 1 Lipca 2013 Inezko kochana... w najblizszej rodzine mam 2 numerogiczne 7... wiec wiem, jakie to galganki. Super ludzie, ale jak zawibruja negatywnie to o sciane rozstrzaskac. Ha, ha:) Moja siostra też 7, jako małe dziewczynki regularnie się kłóciłyśmy i biłysmy:) Teraz jest lepiej, aczkolwiek nadal się kłócimy, czasem nawet mocno;) Cytuj
SacralNirvana Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 U mnie moja siostra jest 3... wiec znosnie, ale moja mama i moj bliski kuzyn sa 7. Szczegolnie moja mama... bywala dla mnie w dziecinstwie wieza nie do osiagniecia. I co ciekawe, nie zdawala sobie nawet z tego sprawy, jaki dystans sama tworzyla. Dopiero slyszac to ode mnie i to, jak ja to odbieralam jako dziecko, zaczela nad tym pracowac. Ogolnie bardzo, bardzo wrazliwa jednostka. Na szczescie z biegiem czasu swiadomie zaczela do pewnych swoich cech podchodzic... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 1 Lipca 2013 U mnie moja siostra jest 3... wiec znosnie, ale moja mama i moj bliski kuzyn sa 7. Szczegolnie moja mama... bywala dla mnie w dziecinstwie wieza nie do osiagniecia. I co ciekawe, nie zdawala sobie nawet z tego sprawy, jaki dystans sama tworzyla. Dopiero slyszac to ode mnie i to, jak ja to odbieralam jako dziecko, zaczela nad tym pracowac. Ogolnie bardzo, bardzo wrazliwa jednostka. Na szczescie z biegiem czasu swiadomie zaczela do pewnych swoich cech podchodzic... Ja się zastanawiam nad sobą. Z synem mam stosunki kumpelskie, tzn, dużo sie śmiejemy, żartujemy, aczkolwiek jak on sobie za dużo pozwala, to wtedy moja reakcja bywa różna;) Dla ludzi jestem przystępna i życzliwa, sama to widzę po ich stosunku do mnie, ale od koleżanki słyszałam, że mam w sobie taką arystokratyczną dumę, więc już sama nie wiem... Cytuj
SacralNirvana Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 Wiesz Inezko... 7 czesto nie dostrzegaja tej swojej pozornej wynioslosci. Sa bardzo wrazliwe, wiec bywa, ze sie chowaja... A dla innych bywa to odbierane jako taka wynioslosc, chlod i zdystansowanie. Dla bliskich osob MOZE to byc bardzo nawet raniace. Taka tylko uwaga... 7 nie dostrzegaja tego w sobie, bo tak bardzo potrafia skupic sie na swoim bolu czy zranieniu na dany moment. Ogromna wrazliwosc jest w nich... i czasem trudno im sobie z tym poradzic. Np. moja mama nie zdawala sobie zupelnie sprawy z tego, jak to na mnie dzialalo i jak ja to odbieralam. Jak to pojela, zaczela swiadomie nad tym pracowac. A i ja zaczelam jej wprost mowic, kiedy widzialam, ze zaczyna sie zachowywac tak a nie inaczej. Tyle, ze my wiemy juz z czego to wynika. Ja znam motywy kierujace nia a ona wie, jak to wyglada z boku... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 1 Lipca 2013 Wiesz Inezko... 7 czesto nie dostrzegaja tej swojej pozornej wynioslosci. Sa bardzo wrazliwe, wiec bywa, ze sie chowaja... A dla innych bywa to odbierane jako taka wynioslosc, chlod i zdystansowanie. Dla bliskich osob MOZE to byc bardzo nawet raniace. Taka tylko uwaga... 7 nie dostrzegaja tego w sobie, bo tak bardzo potrafia skupic sie na swoim bolu czy zranieniu na dany moment. Ogromna wrazliwosc jest w nich... i czasem trudno im sobie z tym poradzic. Np. moja mama nie zdawala sobie zupelnie sprawy z tego, jak to na mnie dzialalo i jak ja to odbieralam. Jak to pojela, zaczela swiadomie nad tym pracowac. A i ja zaczelam jej wprost mowic, kiedy widzialam, ze zaczyna sie zachowywac tak a nie inaczej. Tyle, ze my wiemy juz z czego to wynika. Ja znam motywy kierujace nia a ona wie, jak to wyglada z boku... Uważam, że masz 100% racji. Jak jest mi źle, to uciekam, dosłownie...Albo do pokoju (gdy jestem w domu), albo w swój wewnętrzny świat,gdy jestem gdzie indziej..Moja mama zawsze umiała poznać, gdy coś jest nie tak, bo stawałam się nagle bardzo zamknięta i jakby schowana do środka, nigdy też nie mówiłam co mnie boli.Pamiętam te jej podchody,żeby wyciagnąć ze mnie informacje..I to nie tak, że ja nie chciałam tego z siebie wyrzucić, chciałam, ale...nie umiałam...Coś mnie blokowało, dławiło... I wiesz co...moja mama czasem mówi, że jestem zimna....Może to ten dystans, bo od środka roznoszą mnie emocje, ale za nic nie chcę ich pokazywać.. Cytuj
SacralNirvana Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 Tak Inezko... osoby nie znajace glebi emocji siodemek, odbieraja je w takich chwilach jako takie zimne, wrecz nieczule osoby. Ja tak dlugo odbieralam moja mame, ze mnie nie kocha, ze sie izoluje, bo mnie nie kocha. Duzo by to opowiadac. A ona bardzo kochala... ale nie umiala tego czesto wyrazic. Zdala sobie z tego sprawe dopiero, jak wiele razy uslyszala do ode mnie. I wtedy zaczela nad tym swiadomie pracowac. Ale sama z siebie byla pewna, ze ja czuje jej milosc... No wlasnie bardzo czesto nie czulam, pomimo, ze byla ona bardzo gleboka. Nie wychodzila ona poza jej bogate i wrazliwe wnetrze. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 1 Lipca 2013 (edytowane) Tak Inezko... osoby nie znajace glebi emocji siodemek, odbieraja je w takich chwilach jako takie zimne, wrecz nieczule osoby. Ja tak dlugo odbieralam moja mame, ze mnie nie kocha, ze sie izoluje, bo mnie nie kocha. Duzo by to opowiadac. A ona bardzo kochala... ale nie umiala tego czesto wyrazic. Zdala sobie z tego sprawe dopiero, jak wiele razy uslyszala do ode mnie. I wtedy zaczela nad tym swiadomie pracowac. Ale sama z siebie byla pewna, ze ja czuje jej milosc... No wlasnie bardzo czesto nie czulam, pomimo, ze byla ona bardzo gleboka. Nie wychodzila ona poza jej bogate i wrazliwe wnetrze. Jakbyś o mnie pisała..Mnie też się wydaje, że moją miłość "czuć" i "widać", co ciekawe, im tej miłości we mnie więcej, tym bardziej staram się ją ukryć...Niestety, im bardziej mi na kimś zalezy, tym bardziej wydaje się być zdystansowana wobec tej osoby..Stąd pewnie często wychodzę w Królowej Mieczy... Edytowane 1 Lipca 2013 przez Inez2503 Cytuj
Gość Daffne Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 1. Mój osobisty potencjał - 10 buław jesteś bardzo silną psychicznie kobietą,poza tym zaradną. Nie raz już spadłały na Ciebie trudności,ale potrafi je udźwignąć, nawet wtedy gdy wydaje Ci się, że już nei dasz rady. Potrafisz być wytrwała...w trudnych warunkach jeśli tylko chcesz. Może też karta wskazywać, że potrafisz mieć podzielność uwagi i poświęcać uwagę kilku osobom. 2. Moja kobieca mądrość - Wieża cieżka karta hehe, mądrość Twa jest znacząca, spora, podpowiada by dokonać zmian w swoim życiu.Gdzies to w głębi zapewne czujesz. Masz swoje plany,zaimary, ale jeszcze dokonuje się wciąż analiza,wątpliwości. Twoja mądrość przynosi zdecydowane działania, potrasz zaskoczyć znienacka 3. Moja zewnętrzna kobiecość - Kapłan jesteś z reguły opanowana, zewnętrznie zadbana, tradycjonalistka, która może cenić sobie ozdoby ubioru, apaszki może? 4. Moja kobieca intuicja - Wisielec masz spora intuicję, ale jabyś jej na dany moment nie słuchała....oddaliłaś sie od swego głosu...postaraj się go nie tracić i słuchac 5. Moja pasja do tworzenia, kreatywność - Świat silna pasja do tworzenia, lubisz przyczyniać się do czegoś w czym widzisz sens...jestes otwarta na wszelakie działania twórcze 6. Moja seksualność -Król Kielichów jesteś z natury ciepłą osobą, cenisz sobie czułość, oddanie,poczucie bezpieczeństwa w relacji. Przede wszystkim przejawy uczuć, nie tylko same żądze. 7. Jaką kobietę widzę w sobie -Rycerz Kielichów widzisz w sobie kobietę, która podobnie jak Rycerz kielichów....rozgląda się szukając swego spełnienia, miłości pięknej, stanu zakochania. Kogoś z kim mozna by dzielić swój własny kielich emocji i napełnić go wzajemnymi uczuciami. Często jednak uczucia te są nietrwałe...gdyż stan zauroczenia przemija w nas i wówczas czlowiek rozgląda się za kolejną możliwoścą dzielenia się wspólnym kielichem uczuć. 8. Jak mój mąż postrzega moją kobiecość 8 buław dostrzega w Tobie zyciowołość, energiczność. Dla niego jesteś zedcydowanie aktywniejsza od niego samego.. Potrafisz go rozgrzać 9. Jaką jestem córką -2 mieczy kontaktującą sie z bliskimi,ale też utrzymującą dystans. 10. Jaką jestem żoną/partnerką Rydwan partnerką dominującą odnoszę wrażenie,wiedziesz prym w domu,być może jest to spowodowane tym,że jesteś po prostu aktywniejsza z natury ) 11. Jaką jestem matką, jak się realizuję w tej roli - 4 buław matką,która próbuje przekazać dziecku swoje własne doświadczenia,wnioski by wychować najlepiej jak potrafi ) 12. Co mnie motywuje, pobudza do działania - 10 denarów motywuje Cię poczucie bezpieczeństwa, stabilizacja może zastój? 13. Największy problem 6 mieczy 3 denarów najwiekszym problemem może być ucieczka od problemów zamiast ich rozwiązywanie. Stosowanie uników. 14. Moja osobista siła i moc - jakiej dziedziny dotyczy - Cesarzowa Pewność siebie, docenienie siebie pokochanie siebie....poczucie spełnienia jako matka,pani domu... 15. w jakich sytuacjach staje się silna - Rycerz Buław gdy trzeba odważnie dzialać, rozpalają sie wówczas w Tobie emocje...które są paliwem napędowym do działania 16. Co przede mną w najbliższym czasie? 6 kielichów król denarów 8 mieczy 3 buław 3 kielichów przed Tobą cieszenie się rodziną, wspólnymi miłymi chwilami, ale także nawiązanie kontaktu z kimś innym,co da Ci radość Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 1. Mój osobisty potencjał -*10 buław*- sama siebie ograniczasz ,budujesz stereotypy a boisz sie wyjścv poza nie 2. Moja kobieca mądrość -*Wieża -*chyba walka ze swoimi słabościami,walka z ograniczeniami coś co jest niekonwencjonalne i budzi w innych strach i lek 3. Moja zewnętrzna kobiecość -*Kapłan*kobieta z zasadami 4. Moja kobieca intuicja -*Wisielec* oderwana od rzeczywistości inna 5. Moja pasja do tworzenia, kreatywność -*Świat*wielka pasja wiele do zaooferowania wszytskim calemu światu,wiele orginalnych pomysłów 6. Moja seksualność -Król Kielichów*- seksualnośc doprowadzajaca facetów do kochania ciebie 7. Jaką kobietę widzę w sobie -Rycerz Kielichów*zagubioną, marzycielską, twórczą.. 8. Jak mój mąż postrzega moją kobiecość*8 buław*dla niego hehehe seks seks seks 9. Jaką jestem córką*-2 mieczy*z ciętym językiem komunikatywna 10. Jaką jestem żoną/partnerką*Rydwanwiedzaca czego chcesz porywająca męza do wszystkiego 11. Jaką jestem matką, jak się realizuję w tej roli -*4 buław*troskliwa dbajaca o materialne rzeczy dla niego o pokoj mieszkanie wyżywienie 12. Co mnie motywuje, pobudza do działania -*10 denarów*ty materialistko kasa kasa kasa 13. Największy problem*6 mieczy 3 denarów*nie potrafisz sie odciąć od czegoś od przeszłości i brak pracy nad sobą 14. Moja osobista siła i moc - jakiej dziedziny dotyczy -*Cesarzowa*kobiecośc seksualizm wiesz czego chcesz i to pokazujesz na zewnątrz 15. w jakich sytuacjach staje się silna -*Rycerz Buław*- gdy musisz podejmowac decyzje i działac gdzie nie obca ci ejst adrenalina 16. Co przede mną w najbliższym czasie?*6 kielichów król denarów 8 mieczy 3 buław 3 kielichów jhmhm wyjazd z mężczyzna z przeszłości jakis trójkącik hehehe uważaj na ciąże Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 1 Lipca 2013 1. Mój osobisty potencjał - 10 buław jesteś bardzo silną psychicznie kobietą,poza tym zaradną. Nie raz już spadłały na Ciebie trudności,ale potrafi je udźwignąć, nawet wtedy gdy wydaje Ci się, że już nei dasz rady. Potrafisz być wytrwała...w trudnych warunkach jeśli tylko chcesz. Może też karta wskazywać, że potrafisz mieć podzielność uwagi i poświęcać uwagę kilku osobom. Zgadzam się. Jestem bardzo silna, doświadczyłam tej siły wielokrotnie... Podzielność uwagi też mam i to sporą 2. Moja kobieca mądrość - Wieża cieżka karta hehe, mądrość Twa jest znacząca, spora, podpowiada by dokonać zmian w swoim życiu.Gdzies to w głębi zapewne czujesz. Masz swoje plany,zaimary, ale jeszcze dokonuje się wciąż analiza,wątpliwości. Twoja mądrość przynosi zdecydowane działania, potrasz zaskoczyć znienacka Oj,umiem zaskakiwać, tak samo jak nagle podejmuję decyzje dot. spraw, których wcześniej nie brałam pod uwagę..) 3. Moja zewnętrzna kobiecość - Kapłan jesteś z reguły opanowana, zewnętrznie zadbana, tradycjonalistka, która może cenić sobie ozdoby ubioru, apaszki może? Wiesz, ha ha ozdób niemal wcale nie noszę, w tym przypadku jestem ascetką. Nie noszę, bo zwyczajnie zapominam o tym:lol: Wieczorem planuję, że zaloże to i tamto, a następnego dnia w pracy przypominam sobie, że miałam wziać bransoletkę 4. Moja kobieca intuicja - Wisielec masz spora intuicję, ale jabyś jej na dany moment nie słuchała....oddaliłaś sie od swego głosu...postaraj się go nie tracić i słuchac Z intuicją to jest taka sprawa, że ostatnimi czasu bardzo mi się wzmocniła, często jest sprzeczna z rozumem i w końcowym efekcie wynik jest in + dla intuicji:). Np. miałam tydzień temu egzamin, rozmawiałam z koleżanką przez telefon na ten temat i mówię : Ty rób ściągi, a ja się nauczę. Jakoś tak bezwiednie to powiedziałam i rzeczywiście przyłożyłam się do nauki. Na egzaminie pani profesor tak nas porozsadzała, że ja siedziałam naprzeciwko niej, a koleżanka daleko z boku, ja nie miałam żadnych szans, musiałam korzystać z zasobów wiedzy w mojej pamięci, a tymczasem ona ściągnęła wszystko:) 6. Moja seksualność -Król Kielichów jesteś z natury ciepłą osobą, cenisz sobie czułość, oddanie,poczucie bezpieczeństwa w relacji. Przede wszystkim przejawy uczuć, nie tylko same żądze. W kontakcie z płcią przeciwną zawsze ważniejsza była dla mnie czułość, przytulenie się, a seks...seksu mogło nawet nie być... 7. Jaką kobietę widzę w sobie -Rycerz Kielichów widzisz w sobie kobietę, która podobnie jak Rycerz kielichów....rozgląda się szukając swego spełnienia, miłości pięknej, stanu zakochania. Kogoś z kim mozna by dzielić swój własny kielich emocji i napełnić go wzajemnymi uczuciami. Często jednak uczucia te są nietrwałe...gdyż stan zauroczenia przemija w nas i wówczas czlowiek rozgląda się za kolejną możliwoścą dzielenia się wspólnym kielichem uczuć. I chyba tak jest, aczkolwiek z wiekiem mi się to zmienia, jestem bardziej stabilna:) 10. Jaką jestem żoną/partnerką Rydwan partnerką dominującą odnoszę wrażenie,wiedziesz prym w domu,być może jest to spowodowane tym,że jesteś po prostu aktywniejsza z natury ) Zgadza się, rządy w domu należą do mnie )) 12. Co mnie motywuje, pobudza do działania - 10 denarów motywuje Cię poczucie bezpieczeństwa, stabilizacja może zastój? Chyba zdecydowanie poczucie bezpieczeństwa, nie tylko emocjonalnego, ale i materialnego Cytuj
Gość Nayala Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 1. Mój osobisty potencjał - 10 buław - umiejętnośc radzenia sobie mimo "ciężkich" sytuacji. zawsze odnajdujesz ( lub przynajmniej zazwyczaj) środek prowadzący do celu. 2. Moja kobieca mądrość - Wieża - Umiejętność kończenia tego co uciska, więzi i meczy, a przy okazji zmiana myslenia całkowita, nieraz niszcząca,ale prowadzaca do lepszego. 3. Moja zewnętrzna kobiecość - kaplan - możesz sprawiać wrażenie osoby stabilnej, która nie przepada za zmianami. Masz poglądy, które dlas niektórych osob mogą wydawac się cenne, trochę jakby konserwatywne" niekiedy może w czyims odczuciu, ale to raczej wiadomoz awsze jest w dwie strony odbierane. 4. Moja kobieca intuicja - wisielec - nie wiem czy w tej chwili nie towrzyszy jej rozwojowi jakiś przestój bo wisiol taki trochę jest w yczekiwaniu, być może trzeba silniej na nia wpływac, pracować, aby mogła się rozwijać. 5. Moja pasja do tworzenia, kreatywność -swiat duza otwartość Ci towarzyszy, mogłabyś robic, i pewnei robisz- wiele rzeczy naraz, odnajdujesz się dość dobrze w tym co robisz,jakby s wplywala na to wokół, a to wokół było ci posłuszne, może bcy w TOBIE JAKAS PASJA tWORZENIA, KARTA SWIAT JEST SYMBOLEM WSZELKIEJ OTWARTOSCI, ALE JEST TEZ ZAGROZENIE,ZE ZA BARDZO TO CO W tOBIE TKWI ZAMYKASZ, zamiast dac temu upust. albo tyvczy się to jakies wybranych sytuacji,pasji. 6. Moja seksualność -Król Kielichów - to jest wlasnei to co od faceta potrzbujesz a to może Ci dac typ romantyka sentymentalnego faceta, bo to cenisz, cieplo,czulosc, zrozumienie twoich emocji i pragnień i to jest najwaznijesza otoczka" przed." 7. Jaką kobietę widzę w sobie -Rycerz Kielichów - lubiąca może poflitrowac, delikatna w obyciu, nieco rozmarzona niekiedy. 8. Jak mój mąż postrzega moją kobiecość 8 buław przez pryzmat kontaktu, rozmow, widzi jaka jestes 9. Jaką jestem córką -2 mieczy zdecydowanie bardziej w swoim swiecie, nie ufajaca zbyt szczególnie, troch eizolujaca się i nieraz miewasz moz etaki estany przejścia z jednych myśli w inne wobec konkretnych osob z rodziny, takei niezdeycodwanie jakby tego czym kogo darzysz, temu raz zaufam potem mnie wkurza...i tp. 10. Jaką jestem żoną/partnerką Rydwan zdeycowana,dynamiczna 11. Jaką jestem matką, jak się realizuję w tej roli - 4 buław dobrz,e starasz się poswiecac czas dziecku 12. Co mnie motywuje, pobudza do działania - 10 denarów to,ze masz rodzine i musisz ja utrzymywać, ze masz dl akogo to robic, 13. Największy problem 6 mieczy 3 denarów odcinanac bys się nieraz chciała od ludzi może w pracy...rzucic to wszystko, wyjechać.. 14. Moja osobista siła i moc - jakiej dziedziny dotyczy - Cesarzowa ze jesteś kobieta,ktora lubi na swoim postawić i wie czego chce 15. w jakich sytuacjach staje się silna - Rycerz Buław - kiedy ktoś na Ciebie naskakuje 16. Co przede mną w najbliższym czasie? 6 kielichów król denarów 8 mieczy 3 buław 3 kielichów kontakty z kims z daleka, jaksi flirt cieply. uważam,ze ten mezczyzna być może będzie pomagal Ci w rozwiązaniu jakiego sporblemu, Cytuj
Gość Gość3 Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 (edytowane) 1. Mój osobisty potencjał - 10 buław - sądzę, że spory,ale mam problem, żeby go z siebie wykrzesać2. Moja kobieca mądrość - Wieża - umiem chyba zaskakiwać innych i to porządnie... ad1) dajesz z siebie duzo ,dla mnie wrecz ponad sily .Potencjal owszem ogromny ,tylko czy aby nie ponad twoje sily ? ad2) Wieze ,to ja tu widze jako twoja madrosc dzigniecia sie / czegos z ruin . 5. Moja pasja do tworzenia, kreatywność - Świat mam w sobie dużo możliwości, sporo pomysłów jestes po prostu wszechstronna ...........otwarta na ludzi / ladna karta w tej pozycji / Edytowane 1 Lipca 2013 przez Daffne połączenie postów Cytuj
Erza Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 1. Mój osobisty potencjał - 10 buław jest ogromny, tylko przyduszony innymi sprawami, jest nieco przygłuszony "chwastami" życia codziennego; zbyt wiele bierzesz na siebie i tym samym nie dajesz szansy swoim możliwościom w pełni rozkwitnąć; dla mnie 10 buław przy takich rozkładach analitycznych, to łapanie wielu srok za ogon i w rezultacie frustracja z powodu nadmiaru obowiązków, pasji czy planów, łapanie się za głowę, bo chcesz być dobra w wielu dziedzinach, a tak naprawdę sprowadza się to wszystko ku temu, że rozmieniasz się na drobne; warto znaleźć złoty środek i uporządkować ten chaos, znaleźć dziedzinę, która na dzień dzisiejszy najbardziej Ci odpowiada i ja rozwijać, do niej dobrać 2-3 poboczne i na nich się skupiać, potem systematycznie, w miarę rozwoju dokładać kolejne i wtedy powstanie trwały i solidny wachlarz możliwości, bo w rezultacie taka kumulacja dziesięciu rzeczy na raz dezorganizuje i dezintegruje cały zamierzony plan, zmusza do skupienia się na wielu dziedzinach i obszarach działań, więc warto czasami wrzucić na luz, bo nie trzeba być w życiu "perfekcyjną perfekcjonistką" 2. Moja kobieca mądrość - Wieża potrafisz myśleć nieszablonowo, oryginalnie, jesteś typową kobietą, która zmienia zdanie , tupię mocno obcasem i nie obawia się jasno i wyraźnie wyrazić swojego zdania, bez względu na konsekwencje 3. Moja zewnętrzna kobiecość - Kapłan taka klasyczna kobiecość, zarówno w ubiorze (cenisz sobie sprawdzone i klasyczne rozwiązania co do stroju), jak i w zachowaniu - nie jesteś typem wyemancypowanej kobiety, dla Ciebie ogromną wartość ma rodzina, tradycja, ciągłość - to pokazujesz na zewnątrz 4. Moja kobieca intuicja - Wisielec jesteś dobrych relacjach ze swoją intuicją, słuchasz jej głosu, nie podejmujesz decyzji na łapu capu, a wolisz przeczekać, dojrzeć do działania 5. Moja pasja do tworzenia, kreatywność - Świat masz ogromną kreatywność oraz sporą wyobraźnie, bogaty świat przeżyć wewnętrznych; lubisz obserwować świat i ludzi, czerpać z tego inspirację do tworzenia nowych rzeczy 6. Moja seksualność -Król Kielichów jest rozbudzana jedynie przez mężczyzn dla Ciebie w jakiś sposób ważnych, których darzysz uczuciem, którzy przejawiają zainteresowanie 7. Jaką kobietę widzę w sobie -Rycerz Kielichów delikatną i wrażliwą, dla której nie są obojętni ludzie wokół; widzisz w sobie kobietę, która ma sporo empatii w sobie, ciepła, kruchości, łatwo Cię zranić, choć nie pokazujesz tego, skrywasz to w sobie 8. Jak mój mąż postrzega moją kobiecość 8 buław działasz na niego to jest bardzo ważne w małżeństwie, aby być wzajmnie dla siebie pociągającym, aby nadal rozbudzać zmysły i namiętność 9. Jaką jestem córką -2 mieczy przede wszystkim samodzielną i już dawno odciętą od wpłuwy rodziców, choć być może oni tego nie dostrzegają, lubią sobie jeszcze "podoradzać" 10. Jaką jestem żoną/partnerką Rydwan taką, której trudno dotrzymać kroju, bo narzuca spore tempo, wydaje mi się, że Ty jesteś działaczem, a mąż słuchaczem 11. Jaką jestem matką, jak się realizuję w tej roli - 4 buław super karta jesteś świetną matką, otwartą na potrzeby dziecka, lubisz z nim spędzać czas, Tobie macierzyństwo daje ogromną radość i spełnienie; jesteś bardziej przyjaciółką dla swojego syna, na wiele mu pozwalasz, ale wyznaczasz też granice 12. Co mnie motywuje, pobudza do działania - 10 denarów stabilność finansowa i poczucie bezpieczeństwa za tym idące; czujesz się dobrze, kiedy wiesz, że możesz sobie od czasu do czasu pozwolić na realizację jakiejś zachcianki (zakup czegoś do domu lub dla siebie) 13. Największy problem 6 mieczy 3 denarów może zbyt szybko z czegoś rezygnujesz, jeśli nie widzisz natychmiastowych efektów 14. Moja osobista siła i moc - jakiej dziedziny dotyczy - Cesarzowa Twoją siłą jest to, że jesteś kobietą, że jesteś połączona z matką ziemia, że możesz czerpać z jej zasobów, wzbogacać swoje wnętrze; dobrze się czujesz w tradycyjnych rolach kobiety - jako żona i matka - posiadasz ten wewnętrzny instynkt, który podpowiada Ci, co jest dobre dla Ciebie i Twoich bliskich 15. w jakich sytuacjach staje się silna - Rycerz Buław kiedy coś się dzieje, kiedy jesteś zmuszona działać, dokonywać szybkich decyzji, kiedy życiu wymaga od Ciebie bycia elastyczną 16. Co przede mną w najbliższym czasie? 6 kielichów król denarów 8 mieczy 3 buław 3 kielichów okrągła rocznica ślubu? (takie pierwsze skojarzenie) - próby otworzenia się na męża, przypomnienie sobie, jak to dobrze było Wam razem na początku, szukanie klucza do tego, co było między Wami, odnawianie więzi 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 2 Lipca 2013 1. Mój osobisty potencjał - 10 buław - potencjał jest przygaszony przez pracę zawodową. Na niej się bardzo skupiasz. MOżliwe, że tu twoim zdaniem jest twoja siła. Ja widzę tutaj przeciążenie. Tak jakby za dużo obowiązków Tak, za duzo obowiązków i stresów... 2. Moja kobieca mądrość - Wieża - powiedziałabym, że potrafisz raptownie się zmienić, tzn. dostrzegasz w sobie jakiś problem i bardzo szybko jesteś wstanie się z nim uporać. Tak, prawda. Jak coś mi nie pasuje w sobie samej, to od razu przystępuję do działania:) 6. Moja seksualność -Król Kielichów - masz duże potrzeby seksualne, pokazujesz się jako mężczyzna:-) kochasz seks i jest on bardzo ważny w Twoim życiu:- No własnie jest odwrotnie:) Mam duże potrzeby bliskości emocjonalnej, seks jest daleko... 8. Jak mój mąż postrzega moją kobiecość 8 buław jest wiecznie podkręcony:-) Oj, to prawda....Podobam mu się bez makijazu i w makijazu, wyspana i zmęczona:) W sumie to nawet fajnie;))) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 2 Lipca 2013 3. Moja zewnętrzna kobiecość -*Kapłan*kobieta z zasadami 4. Moja kobieca intuicja -*Wisielec* oderwana od rzeczywistości inna Tak, mam zasady i czuję się inna.. 5. Moja pasja do tworzenia, kreatywność -*Świat*wielka pasja wiele do zaooferowania wszytskim calemu światu,wiele oryginalnych pomysłów to fakt, pasji mam wiele:) 13. Największy problem*6 mieczy 3 denarów*nie potrafisz sie odciąć od czegoś od przeszłości i brak pracy nad sobą Jest odwrotnie:))) Odcinać się umiem i dużo nad sobą pracuję) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 2 Lipca 2013 1. Mój osobisty potencjał - 10 buław - sądzę, że spory,ale mam problem, żeby go z siebie wykrzesać2. Moja kobieca mądrość - Wieża - umiem chyba zaskakiwać innych i to porządnie... ad1) dajesz z siebie duzo ,dla mnie wrecz ponad sily .Potencjal owszem ogromny ,tylko czy aby nie ponad twoje sily ? ad2) Wieze ,to ja tu widze jako twoja madrosc dzigniecia sie / czegos z ruin . 5. Moja pasja do tworzenia, kreatywność - Świat mam w sobie dużo możliwości, sporo pomysłów jestes po prostu wszechstronna ...........otwarta na ludzi / ladna karta w tej pozycji / Masz rację, za duzo z siebie daję i z wielu ruin się podźwignęłam:) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 2 Lipca 2013 1. Mój osobisty potencjał - 10 buław jest ogromny, tylko przyduszony innymi sprawami, jest nieco przygłuszony "chwastami" życia codziennego; zbyt wiele bierzesz na siebie i tym samym nie dajesz szansy swoim możliwościom w pełni rozkwitnąć; dla mnie 10 buław przy takich rozkładach analitycznych, to łapanie wielu srok za ogon i w rezultacie frustracja z powodu nadmiaru obowiązków, pasji czy planów, łapanie się za głowę, bo chcesz być dobra w wielu dziedzinach, a tak naprawdę sprowadza się to wszystko ku temu, że rozmieniasz się na drobne; warto znaleźć złoty środek i uporządkować ten chaos, znaleźć dziedzinę, która na dzień dzisiejszy najbardziej Ci odpowiada i ja rozwijać, do niej dobrać 2-3 poboczne i na nich się skupiać, potem systematycznie, w miarę rozwoju dokładać kolejne i wtedy powstanie trwały i solidny wachlarz możliwości, bo w rezultacie taka kumulacja dziesięciu rzeczy na raz dezorganizuje i dezintegruje cały zamierzony plan, zmusza do skupienia się na wielu dziedzinach i obszarach działań, więc warto czasami wrzucić na luz, bo nie trzeba być w życiu "perfekcyjną perfekcjonistką" Muszę zacząć walkę z moim perfekcjonizmem..Mimo zmęczenia po pracy, widma masakrycznych egzaminów i innych rzeczy ja muszę posprzątać i zrobić zakupy, nawet kosztem omdlenia... 2. Moja kobieca mądrość - Wieża potrafisz myśleć nieszablonowo, oryginalnie, jesteś typową kobietą, która zmienia zdanie , tupię mocno obcasem i nie obawia się jasno i wyraźnie wyrazić swojego zdania, bez względu na konsekwencje Zmieniam zdanie często, to co myslę dzisiaj, niekoniecznie znajduje pokrycie w jutrzejszej rzeczywistości.. 3. Moja zewnętrzna kobiecość - Kapłantaka klasyczna kobiecość, zarówno w ubiorze (cenisz sobie sprawdzone i klasyczne rozwiązania co do stroju), jak i w zachowaniu - nie jesteś typem wyemancypowanej kobiety, dla Ciebie ogromną wartość ma rodzina, tradycja, ciągłość - to pokazujesz na zewnątrz Tak, tu 100% 4. Moja kobieca intuicja - Wisielec jesteś dobrych relacjach ze swoją intuicją, słuchasz jej głosu, nie podejmujesz decyzji na łapu capu, a wolisz przeczekać, dojrzeć do działania Wyostrzyła mi się mocno...Coraz częsciej przychodzą mi do głowy myśli odnośnie przyszłych zdarzeń, które...się sprawdzają... 7. Jaką kobietę widzę w sobie -Rycerz Kielichów delikatną i wrażliwą, dla której nie są obojętni ludzie wokół; widzisz w sobie kobietę, która ma sporo empatii w sobie, ciepła, kruchości, łatwo Cię zranić, choć nie pokazujesz tego, skrywasz to w sobie 8. Jak mój mąż postrzega moją kobiecość 8 buław działasz na niego to jest bardzo ważne w małżeństwie, aby być wzajmnie dla siebie pociągającym, aby nadal rozbudzać zmysły i namiętność To prawda, moją wrażliwosc skrywam w sobie głeboko....Co do męża, to prawda:) 9. Jaką jestem córką -2 mieczy przede wszystkim samodzielną i już dawno odciętą od wpłuwy rodziców, choć być może oni tego nie dostrzegają, lubią sobie jeszcze "podoradzać" Mojej mamie ta moja samodzielność ciązy... 10. Jaką jestem żoną/partnerką Rydwan taką, której trudno dotrzymać kroju, bo narzuca spore tempo, wydaje mi się, że Ty jesteś działaczem, a mąż słuchaczem Tak, :lol: jestem działaczem:lol: Zdecydowanie:) 13. Największy problem 6 mieczy 3 denarów może zbyt szybko z czegoś rezygnujesz, jeśli nie widzisz natychmiastowych efektów Jest odwrotnie... Jestem szalenie wytrwała, nie rezygnuję z obranych celów, nawet jeśli efekty nie są widoczne od razu... 16. Co przede mną w najbliższym czasie? 6 kielichów król denarów 8 mieczy 3 buław 3 kielichów okrągła rocznica ślubu? (takie pierwsze skojarzenie) - próby otworzenia się na męża, przypomnienie sobie, jak to dobrze było Wam razem na początku, szukanie klucza do tego, co było między Wami, odnawianie więzi Okrągłej rocznicy ślubu nie mam:) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 3 Lipca 2013 1. Mój osobisty potencjał - 10 buław - umiejętnośc radzenia sobie mimo "ciężkich" sytuacji. zawsze odnajdujesz ( lub przynajmniej zazwyczaj) środek prowadzący do celu. Tak, tak i jeszcze raz tak:) Nie wiem jak ja to robię,ale nawet w najgorszych momentach znajduję rozwiązanie:) 3. Moja zewnętrzna kobiecość - kaplan - możesz sprawiać wrażenie osoby stabilnej, która nie przepada za zmianami. Masz poglądy, które dlas niektórych osob mogą wydawac się cenne, trochę jakby konserwatywne" niekiedy może w czyims odczuciu, ale to raczej wiadomoz awsze jest w dwie strony odbierane. To prawda... 5. Moja pasja do tworzenia, kreatywność -swiat duza otwartość Ci towarzyszy, mogłabyś robic, i pewnei robisz- wiele rzeczy naraz, odnajdujesz się dość dobrze w tym co robisz,jakby s wplywala na to wokół, a to wokół było ci posłuszne, może bcy w TOBIE JAKAS PASJA tWORZENIA, KARTA SWIAT JEST SYMBOLEM WSZELKIEJ OTWARTOSCI, ALE JEST TEZ ZAGROZENIE,ZE ZA BARDZO TO CO W tOBIE TKWI ZAMYKASZ, zamiast dac temu upust. albo tyvczy się to jakies wybranych sytuacji,pasji. Zgadzam się,mam kilka pasji,ale z obaw, że nie wyjdzie zamykam się... 6. Moja seksualność -Król Kielichów - to jest wlasnei to co od faceta potrzbujesz a to może Ci dac typ romantyka sentymentalnego faceta, bo to cenisz, cieplo,czulosc, zrozumienie twoich emocji i pragnień i to jest najwaznijesza otoczka" przed." Zgadza się 7. Jaką kobietę widzę w sobie -Rycerz Kielichów - lubiąca może poflitrowac, delikatna w obyciu, nieco rozmarzona niekiedy. Tez prawda:) Staram się nikogo nie urazić, a i poflirtowac lubię 9. Jaką jestem córką -2 mieczy zdecydowanie bardziej w swoim swiecie, nie ufajaca zbyt szczególnie, troch eizolujaca się i nieraz miewasz moz etaki estany przejścia z jednych myśli w inne wobec konkretnych osob z rodziny, takei niezdeycodwanie jakby tego czym kogo darzysz, temu raz zaufam potem mnie wkurza...i tp. 100% prawdy,mam tak! Dokładnie jak napisałaś 13. Największy problem 6 mieczy 3 denarów odcinanac bys się nieraz chciała od ludzi może w pracy...rzucic to wszystko, wyjechać.. Dokładnie, czasem mam ochotę rzucic wszystko "w cholerę":) i uciec:) 14. Moja osobista siła i moc - jakiej dziedziny dotyczy - Cesarzowa ze jesteś kobieta,ktora lubi na swoim postawić i wie czego chce 15. w jakich sytuacjach staje się silna - Rycerz Buław - kiedy ktoś na Ciebie naskakuje Lubie jak jest po mojemu i faktycznie jak ktos na mnie naskoczy, to wzbiera we mnie energia...)) Cytuj
Erza Napisano 4 Lipca 2013 Napisano 4 Lipca 2013 Muszę zacząć walkę z moim perfekcjonizmem..Mimo zmęczenia po pracy, widma masakrycznych egzaminów i innych rzeczy ja muszę posprzątać i zrobić zakupy, nawet kosztem omdlenia... jak moja siostra, to samo, po 8 godzinach pracy, jeszcze szoruje, sprząta, zmywa, gotuje, potrafi wstać o 3 nad ranem, nastawić pranie, myć okna i trzepać dywany; mnie nikt żadną siłą o tej porze nie ściągnąłby z łóżka, ba! nie dobudziłby mnie, a co dopiero jakbym miała sprzątać o tej porze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi