Gość Gość3 Napisano 30 Czerwca 2013 Napisano 30 Czerwca 2013 .1 Mój osobisty potencjał - 2 denary-Wieza- Cesarz- potrafie dziwgnac sie z riun ....macna reka jak ten Cesarz 2. Moja kobieca mądrość -10 monet -paz kielichow -krol bulaw dom dla mnie to rzecz swieta ,trzymanie wszytkiego w ryzach ,przy tym milosc i intuicja 3. Moja zewnętrzna kobiecość - Cesarzowa -3 kielichy -Mag no jakos tam na swoj sposob jestem nawet czarujaca ,otwarta na ludzi 4. Moja kobieca intuicja - Rycerz monet -9 mieczy-paz mieczy za duzo mysle i za malo dzialam ? 5. Moja pasja do tworzenia, kreatywność - V kielichow -paz bulaw -Kaplanka jak dla mnie to wlasnie mam talent do zadreczania sie ,lubie czytac rzeczy tajemne 6. Moja seksualność -VII bulaw -VII kielichow -V mieczy - ojej ....kiedy przyjdzie mi ochota ,namietnosc .Brak seksu mi tez nie przeszkadza 7. Jaką kobietę widzę w sobie - Rycerz mieczy-As bulaw-2 kielichy Waleczna zimna przy tym pelna pasji i namietnosci ,szukajacej swego mijesca na ziemi 8. Jak mężczyżni postrzegają mą kobiecość 9 bulaw -Slonce -Krolowa Bulaw wiedza mnie jako taka nieufna po przejsciach ,otwarta serdeczna ,dojrzala kobiete 9. Jaką jestem córką -6 mieczy -krolowa mieczy -2 miecze jestem ta ktora odeszla w swoja strone ,zimna i zamkieta w sobie 10. Jaką jestem/będę żoną/partnerką, jak się będę realizować w tej roli 5 monet -4 monety -7 mieczy zawsze pomoge w biedzie ,bede wierna jak pies 11. Jaką jestem/będę matką, jak się będę realizować/realizuję w tej roli -Ksiezyc -Gwiazda -7 monet bede ciepla ,pelnic wazna role dla moich dzieci i pracowac na to 12. Co mnie motywuje, pobudza do działania - Glupiec -kolo fortuny -Swiat nowe wyzwania ,spontaniczne 13. Największy problem - Papierz -Eremita -Sad jestem za starosciecka w swoich pogladach ,szukam dzuiry w calym ....i olsnienia 14. Moja osobista siła i moc - jakiej dziedziny dotyczy - 3 bulawy -Umiarkowanie -Smierc zaczynac ze spokojem wszystko od nowa i nawet mi to wychodzi 15. w jakich sytuacjach staje się silna - Sprawiedliwosc -Krol kielichow -Diabel gdy jest wiem ,ze jest wszystko sprawiedliwie polozone na lawe 16. Co przede mną w najbliższym czasie? As kielichow -IX monet -VI kielichow - czyzby jakis blysk nowego uczucia ? ,troche dobrobytu w koncu i jakies mile wspomnienia ? _____________________________ Prosze Was o Wasze wypowiedzi w temacie jaka jestem .......... dziekuje .............. Cytuj
Iwka78 Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 .1 Mój osobisty potencjał - 2 denary-Wieza- Cesarz- potencjał się rozbudza, nie jest jednoznacznie zdefiniowany. Wieża mówi chyba o porzucaniu jakichś pomysłów na siebie samą, zostawianiu ich za sobą.... 2. Moja kobieca mądrość -10 monet -paz kielichow -krol bulaw - jesteś rodzinna, dbasz o ciepło, ale też o zarobki. Dbasz o swoich najbliższych. 3. Moja zewnętrzna kobiecość - Cesarzowa -3 kielichy -Mag - jesteś bardzo kobieca, przedsiębiorcza. Potrafisz dawać i otrzymywać. Masz wiele talentów.Bardzo ładne karty:-) 4. Moja kobieca intuicja - Rycerz monet -9 mieczy-paz mieczy - skupiasz się bardziej chyba na materii niż na intuicji i raczej nie pozwalasz sobie na zobaczenie pewnych umiejętności w sobie. nie wiem, może boisz się uczyć czegoś związanego z ezo? 5. Moja pasja do tworzenia, kreatywność - V kielichow -paz bulaw -Kaplanka - wiesz, że masz potenacjał, mogłabyś wiele zrobić, ale ciągle się zadręczasz, może uważasz, że jesteś młoda i nie masz takiego doświadczenia/wiedzy jak starsze osoby? 6. Moja seksualność -VII bulaw -VII kielichow -V mieczy - ojej ....kiedy przyjdzie mi ochota ,namietnosc .Brak seksu mi tez nie przeszkadza 7. Jaką kobietę widzę w sobie - Rycerz mieczy-As bulaw-2 kielichy Waleczna zimna przy tym pelna pasji i namietnosci ,szukajacej swego mijesca na ziemi - waleczna, z dużą energią do wykorzystania, dużo dająca z siebie 8. Jak mężczyżni postrzegają mą kobiecość 9 bulaw -Slonce -Krolowa Bulaw - nie jesteś ufna, nie wiem, czy ci nie brakuje takiej wiary w siebie.... 9. Jaką jestem córką -6 mieczy -krolowa mieczy -2 miecze jestem ta ktora odeszla w swoja strone ,zimna i zamkieta w sobie - czasami tak trzeba.... u mnie pewnie też byłyby takie karty...:-) 10. Jaką jestem/będę żoną/partnerką, jak się będę realizować w tej roli 5 monet -4 monety -7 mieczy zawsze pomoge w biedzie ,bede wierna jak pies - będziesz dawać z siebie wszystko i dom będzie twoim królestwem, będziesz o niego walczyć i bardzo dbać 11. Jaką jestem/będę matką, jak się będę realizować/realizuję w tej roli -Ksiezyc -Gwiazda -7 monet bede ciepla ,pelnic wazna role dla moich dzieci i pracowac na to - optymistyczna, pełna nadziei i będziesz im przekazywać, to czego się sama dowiedziałaś/nauczyłaś 12. Co mnie motywuje, pobudza do działania - Glupiec -kolo fortuny -Swiat nowe wyzwania ,spontaniczne - noooo mocno niespodziewane wydarzenia..... 13. Największy problem - Papież -Eremita -Sad jestem za starosciecka w swoich pogladach ,szukam dzuiry w calym ....i olsnienia - nie wiem, czy nie są to właśnie karty mówiące o tym, że się odcięłaś od rodziny w jakiś sposób i masz z tym problem.... nie wiem... 14. Moja osobista siła i moc - jakiej dziedziny dotyczy - 3 bulawy -Umiarkowanie -Smierc zaczynac ze spokojem wszystko od nowa i nawet mi to wychodzi 15. w jakich sytuacjach staje się silna - Sprawiedliwosc -Krol kielichow -Diabel gdy jest wiem ,ze jest wszystko sprawiedliwie polozone na lawe - no i tutaj Twoja wrażliwość się ujawnia i chęć walki o wolność/niezależność 16. Co przede mną w najbliższym czasie? As kielichow -IX monet -VI kielichow - czyzby jakis blysk nowego uczucia ? ,troche dobrobytu w koncu i jakies mile wspomnienia ? - tak jakby była jakaś szansa, że coś co już było powróci Cytuj
Gość Gość3 Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 (edytowane) wiedz ,ze dopisalas bardzo wiele zgodnych z rzeczywistoscia opisow. Az mnie zatkalo z lekka . I bardzo Ci za to dziekuje i respekt wielki za Twoja tarotowa intuicje . _______________ te dopisy na czerwono to weryfikacja tego czego ja nie zobaczylam w kartach . 4. Moja kobieca intuicja - Rycerz monet -9 mieczy-paz mieczy - skupiasz się bardziej chyba na materii niż na intuicji i raczej nie pozwalasz sobie na zobaczenie pewnych umiejętności w sobie. nie wiem, może boisz się uczyć czegoś związanego z ezo? _______________________________________________________________________________________________ weryf.>uczyc sie nie boje ,gdzies moj mozg jest tak zatluczony nadmiarem problemow ,ze stoje w miejscu .Choc wiem ,ze potrafie . Tarot to swieza pasja ,wiem ze zostanie ze mna na dlugo moze na zawsze . Zadziwia mnie ............jego PRAWDA 5. Moja pasja do tworzenia, kreatywność - V kielichow -paz bulaw -Kaplanka - wiesz, że masz potenacjał, mogłabyś wiele zrobić, ale ciągle się zadręczasz, może uważasz, że jesteś młoda i nie masz takiego doświadczenia/wiedzy jak starsze osoby? ________________________________________________________________________________ weryf> mloda chcialabym byc ...moje 45 lat to nie kwiecie wieku . Doswiadczenia z tarotem ucze sie,poczatkujaca jestem . Fakt zadreczam sie sama ,dobrze ze wiem o tym i musze to zmienic !!! 7. Jaką kobietę widzę w sobie - Rycerz mieczy-As bulaw-2 kielichy Waleczna zimna przy tym pelna pasji i namietnosci ,szukajacej swego mijesca na ziemi - waleczna, z dużą energią do wykorzystania, dużo dająca z siebie __________________________________________________________________________ weryf>Jak trzeba walcze jak lwica ,walcze FAIR ,wszelka niesprawiedliwosc dziala na mnie jak plachta na byka .Co jeszcze ,walczylam w przeszlosci nie o wlasne tylko dobro ...coz zaplata byla przeciwinswtem wdziecznosci ,nie oczekuje poklonow ale zwyklej ludzkiej pamieci ,ze kiedys bylam . I caly czas czekam na moja druga polowke ,ta polowke drugiej duszy podobnej do mnie ,wiem ze gdzies jest . 8. Jak mężczyżni postrzegają mą kobiecość 9 bulaw -Slonce -Krolowa Bulaw - nie jesteś ufna, nie wiem, czy ci nie brakuje takiej wiary w siebie.... _________________________________________________ weryf>Ta wiara w siebie pojawia sie i znika .A brak zaufania jest teraz duzy ,bo mam za soba zle doswiadczenia ,przez ktore bylam na kolanach doslownie . Ale wstalam sama .......choc kolana dalej krwawia .Taka poobijana krolowa bulaw . 9. Jaką jestem córką -6 mieczy -krolowa mieczy -2 miecze jestem ta ktora odeszla w swoja strone ,zimna i zamkieta w sobie - czasami tak trzeba.... u mnie pewnie też byłyby takie karty...:-) _______________________________________________________________- weryf>przez te karty to .. staja mi lzy w oczach . Matka moja ...ile mi dala tyle otrzymuje z powrotem ,tu wlasnie przestawia sie moj stosunek do niej teraz . Szanuja ja mimo wszystko ,co kolwiek bym nie zrobila w jej oczach zawsze bede ta "tredowata " Moze kiedys przyjedzie czas na zrozumienie ,wzajemna milosc i przebaczenie . 10. Jaką jestem/będę żoną/partnerką, jak się będę realizować w tej roli 5 monet -4 monety -7 mieczy zawsze pomoge w biedzie ,bede wierna jak pies - będziesz dawać z siebie wszystko i dom będzie twoim królestwem, będziesz o niego walczyć i bardzo dbać ___________________________________ weryf>tu dodam od siebie ,abym znowu nie zapomniala o wlasnym istnieniu . Bo faktycznie sluze jak pies . 11. Jaką jestem/będę matką, jak się będę realizować/realizuję w tej roli -Ksiezyc -Gwiazda -7 monet bede ciepla ,pelnic wazna role dla moich dzieci i pracowac na to - optymistyczna, pełna nadziei i będziesz im przekazywać, to czego się sama dowiedziałaś/nauczyłaś ______________________________________________________________________- weryf>Tu stawic czola wyzwaniom co do wychowania dzieci/dziecka dokladnie / musze tylko ja ,nauka to moje wlasne doswiadczenia i tylko wlasne ,bo w wychowaniu malo wartosci mi przekazano ,wiec pracuje na to sama .Ksiezyc i Gwiazda -to stawianie czola nowym wyzwaniom ( taka interpetacje znalazlam tego polaczenia ) 13. Największy problem - Papież -Eremita -Sad jestem za starosciecka w swoich pogladach ,szukam dzuiry w calym ....i olsnienia - nie wiem, czy nie są to właśnie karty mówiące o tym, że się odcięłaś od rodziny w jakiś sposób i masz z tym problem.... nie wiem... _______________________________________________________________- A tu to znow zaniemowilam ,tak ten wielki problem to moja rodzina .Od ktorej sie odcielam ,nie bez powodu . Boli to ,ale na teraz nie widze innej opcji . Sad jako ostatnia karta to dobry znak pojednania w przyszlosci 15. w jakich sytuacjach staje się silna - Sprawiedliwosc -Krol kielichow -Diabel gdy jest wiem ,ze jest wszystko sprawiedliwie polozone na lawe - no i tutaj Twoja wrażliwość się ujawnia i chęć walki o wolność/niezależność _______________________________________________________________- weryf>Na wrazliwosc a nawet nadwrazliwosc chcialbym znalezsc jakis zamiennik . Pisalam juz ,na wszelka niesprawiedliwosc reaguje bardzo emocjonalnie i walcznie . Nie pozwole sie juz zniewolic i wykorzystywac mojego serca . Walcze o moja wolnosc i niezaleznosc wlasnie ....!!!! 16. Co przede mną w najbliższym czasie? As kielichow -IX monet -VI kielichow - czyzby jakis blysk nowego uczucia ? ,troche dobrobytu w koncu i jakies mile wspomnienia ? - tak jakby była jakaś szansa, że coś co już było powróci Moze w koncu przerwie sie ta petla niepowodzen i lez ..... Edytowane 1 Lipca 2013 przez Gość3 korekta Cytuj
Iwka78 Napisano 2 Lipca 2013 Napisano 2 Lipca 2013 bardzo fajna z Ciebie kobitka po przejściach patrząc po kartach:-))) będzie dobrze! a ja bardzo dziękuję:-) Cytuj
Gość Gość3 Napisano 2 Lipca 2013 Napisano 2 Lipca 2013 bardzo fajna z Ciebie kobitka po przejściach patrząc po kartach:-)))będzie dobrze! a ja bardzo dziękuję:-) ________________________________________________-- dziekuje wszystkiego naj dla Ciebie . Cytuj
SacralNirvana Napisano 2 Lipca 2013 Napisano 2 Lipca 2013 .1 Mój osobisty potencjał - 2 denary-Wieza- Cesarz ---> X Kolo Fortuny HB XXII Glupiec i IV Cesarz Dla mnie to tak wyglada, ze miewasz nieraz emocjonalny rozgwizd, duzo myslisz, miotasz sie sama ze soba, miewasz chwile, gdzie ruchu ni huhu... i potem nagle jak dochodzisz juz do apogeum zakrecenia... nie idzie dalej i nagle: Eureka... zwyczajnie zbierasz sie do qpy i spokojnie dzialasz. I jeszcze jedno... z podsumow powiedzialabym, ze masz totalna potrzebe kontrolowania wszystkiego. Lubisz wiedziec, co kiedy, jak, po czym. Nie lubisz byc zaskakiwania. Stad ta potrzeba wiedzy. Wszelka niepewnosc powoduje u Ciebie lek, myslisz wtedy duzo, rozwazasz. A wlasnie podsumy mowia, zeby wyluzowac... zachowac jednoczesnie oko na sprawe, ale ufac sobie... nie spinac sie... tylko zachowac dzialanie, mozliwosc ruchu, na konkretny moment... I co jeszcze... czasem chaos w zyciu bywa bardzo produktywny, takze nie warto wszystkiego koniecznie porzadkowac... bo porzadek czasem wylania sie sam z siebie, tam, gdzie tego nawet nie podejrzewamy. W koncu nic w zyciu nie dzieje sie bez przyczyny. 2. Moja kobieca mądrość -10 monet -paz kielichow -krol bulaw ---> XIII Smierc, HB X Kolo Fortuny Coreczka tatusia... Mialas chyba silny kontakt z ojciem. Byl/jest dla Ciebie wazna osoba i wzorcem mezczyzny. Taka tylko mysl, moge sie mylic. Co jeszcze... masz w sobie duzo z dziecka i poszukujesz faceta, ktory bylby taki zdecydowany... przy ktorym moglabys sie poczuc bezbronna ksiezniczka, bo on wie, co gdzie i jak... i nie trzeba mu pokazywac drogi. Tu wazne... zebys jednak pozwolila sobie tez na dzialanie. Masz w sobie wiecej potencajlu niz Ci sie wydaje... i takze Ty mozesz jako kobieta dzialac. Tylko nie w sposob nagly i chaotyczny, a przemyslany, sprytny i konkretnie ukierunkowany, zeby osiagac wymarzone cele. 3. Moja zewnętrzna kobiecość - Cesarzowa -3 kielichy -Mag ---> XVII Gwiazda, HB VII Rydwan Promieniujesz kobiecoscia. Masz w sobie to cos, co sprawia, ze ludzie chca z Toba wchodzic w interakcje, zawierac blizsze kontakty... Czuja sie przy Tobie rownie pieknie i prawdziwi, co Ty. Co tu moglabys jeszcze zrobic... to nie zamykac sie w jednym srodowisku ludzi. Masz potencjal, zeby miec duzo szerszy krag znajomosci niz masz. Nie boj sie przede wszystkim dzialania... a i bywania w roznych miejsach. 4. Moja kobieca intuicja - Rycerz monet -9 mieczy-paz mieczy ---> XX Sad, HB IX Eremita Wiesz, ze gdzies dzwoni, ale nie wiesz gdzie. I tu pokrywa sie z pkt. 1. gdzie jest o Twoim potencjale. Te Twoje miotanie sie. Wiesz, ze cos jest, ale rozdrabniasz to, mielisz, dzielisz wlos na czworo. Brak Ci zaufania w swoja wlasna intuicje i glos wewnetrzny. Nawet jak cos Ci tam podszeptuje to nie ufasz temu tak do konca. Analizujesz intelektualnie i w koncu masz wiekszy chaos niz przed analiza. Tu wskazane byloby wiecej jednak wsluchac sie we wlasne wnetrze i przestac je ignorowac. W podsumie Sad ma opcjonalnie Kaplanke... tu takze wskazanie, aby zaufac w tok zdarzen i ufac, ze intuicja Cie poprowadzi... Eremita takze... mowi o wiernosci swojemu wnetrzu... 5. Moja pasja do tworzenia, kreatywność - V kielichow -paz bulaw -Kaplanka ---> XXI Swiat, HB VII Rydwan Jestes za bardzo rozkojarzona, zeby sie na czyms mocniej skupic. Masz pomysly, ale one sa na chwile, potem przychodza nastepne i znowu cos tam. Ogolnie brak Ci cierpliwosc... w tym wszystkim i konkretnego planu. Powinnas bardziej zajac sie w tym przypadku soba... pozwolic sobie na minute ciszy i wsluchac w swoje bogate wnetrze. Masz duzy potencjal, ale jak robisz jedno to rob to do konca... nie szarp sie na wszystko na raz. 6. Moja seksualność -VII bulaw -VII kielichow -V mieczy ---> VII Rydwan, HB XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag Cicha woda brzegi rwie. Masz wiecej pragnien niz sobie pozwalasz je pokazac i dac im ujscie. Z jednej storny chcialabys, z drugiej... oho! Tu wiecej powinnas miec odwagi, aby to uzewnetrzniac. Ale mysle, ze na wszystko przyjdzie czas. Przy odpowiednim partnerze... 7. Jaką kobietę widzę w sobie - Rycerz mieczy-As bulaw-2 kielichy ---> XX Sad, HB III Cesarzowa Przede wszystkim bardzo kontaktowa, moze nawet za bardzo. Czesto to Ty chyba inicjujesz kontakt z innymi, takze z plcia przeciwna. Moze to wynikac z tego, ze nie ufasz, ze komus moze na Tobie zalezec tak bardzo, zeby o Ciebie zawalczyc. Wiec jak jest chwila ciszy to Ty pierwsza pukasz do drzwi. W podsumach masz zachete, aby uwierzyc w sile swojej kobiecosci i pozwolic sie rzeczom dziac. Jezeli np. facetowi, ale i nie tylko facetowi, zalezy na kontakcie z Toba... to sie odezwie. Nie zawsze to Ty musisz byc pierwsza. 8. Jak mężczyżni postrzegają mą kobiecość 9 bulaw -Slonce -Krolowa Bulaw ---> VIII Sprawiedliwosc, HB X Kolo Fortuny Bardzo ladna, atrakcyjna, seksowna kobitka, ale troche taka wyizolowana i zajeta sama soba. Moga czuc troche dystans od Ciebie i takie zajecie sie wlasnie swoja osoba bardzo... Taka samowystczalnosc, ktora z kolei moze im dawac poczucie, ze jak np. Ciebie zahacza to burza Twoj spokoj czy jakos tak... I dlatego moze byc tak, ze wola poczekac, az Ty sie odezwiesz pierwsza... 9. Jaką jestem córką -6 mieczy -krolowa mieczy -2 miecze ---> XVI Wieza, HB VIII Sprawiedliwosc Tam masz chyba jakies konflikty nawarstwione z rodzicami, ktore gdzies tam nie pozwalaja sie Wam calkiem na siebie otworzyc. Tu jakas rozmowa moglaby Wam duzo dac i pomoc... bo na ten moment to widac, ze sa zgrzyty. Moze nawet nie oficjalnie, ale wewnetrznie cos nie pozwala Wam ze soba tak calkiem otwarcie byc. 10. Jaką jestem/będę żoną/partnerką, jak się będę realizować w tej roli 5 monet -4 monety -7 mieczy ---> XIV Umiarkowanie, HB XVI Wieza i VII Rydwan A tu nie widze tak rozowo. Masz chyba tendencje do zamykania sie w sobie. Jak czujesz sie niepewnie to wycofujesz sie troche w swoj wlasny swiat. Bedac z kims w relacji blizszej, stalej juz, bedziesz musiala nauczyc sie sztuki kompromisu, zycie w swiecie MY a nie TY i JA... i rozmowy... wyjasniania wszelkich spraw na biezaco. Masz chyba z tym problem (tam przy corce tez to widac). 11. Jaką jestem/będę matką, jak się będę realizować/realizuję w tej roli -Ksiezyc -Gwiazda -7 monet ---> VIII Sprawiedliwosc, HB VI Kochankowie Poczatki moga byc dosc niepewne. Moze byc, ze bedziesz sie rozgladac wokol siebie i zastanawiac, co mysla o mnie inni, czy uwazaja mnie za dobra matke. Z czasem nabierzesz wiecej pewnosci siebie. Bedziesz matka, ktora duzo widzi, duzo czuje i jest bardzo, bardzo cierpliwa, taka zdolna do poswiecania sie. Co moznaby tu to jednak nie przesadzac z tym... pamietac takze o sobie, a i ufac swoim decyzjom, nie ogladac sie na innych. Ale to tez z czasem przyjdzie. 12. Co mnie motywuje, pobudza do działania - Glupiec -kolo fortuny -Swiat ---> IX Eremita, HB VIII Sprawiedliwosc Lubisz, jak cos sie dzieje. Lubisz, gdy cos nowego pojawia sie na choryzoncie... gdy mozesz zaczynac cos od poczatku. I chyba takze podroze Cie bardzo ciesza. Co jeszcze... Lubisz rzeczy spontaniczne... nie cierplisz nudy. Dlatego lubisz czasem tak wyrwac gdzies i zrzucic z siebie niektore sprawy. Dobrze byloby jednak, zebys czasem na chwile sie zatrzymala i nie od razu tak gnala do przodu. Chwile na pomyslenie, pobycie samej ze soba... przydalyby Ci sie, mialabys lepszy kontakt z wlasnym wnetrzem niz masz. 13. Największy problem - Papierz -Eremita -Sad ---> XII Wisielec, HB VII Rydwan To jakies rodzinne nalecialosci, moze wychowanie, cos, co sprawia, ze w zyciu powtarzasz pewien model zachowania. Cos wynioslach z domu takiego, co nie pozwala Ci w pewnych sytuacjach postepowac inaczej. A jednak powinnas to zmienic, bo na razie bardzo Cie to ogranicza i nie pozwala efektywnie dzialac. 14. Moja osobista siła i moc - jakiej dziedziny dotyczy - 3 bulawy -Umiarkowanie -Smierc ---> VIII Sprawiedliwosc, HB III Cesarzowa No przede wszystkim umiesz sie wszedzie odnalesc. Potrafisz podejsc do zycia spokojnie, ale i zakonczyc cos, co sie wg Ciebie nie rozwija... Nie lubisz czekac chyba zbyt bardzo... a czasem powinnas jednak. 15. w jakich sytuacjach staje się silna - Sprawiedliwosc -Krol kielichow -Diabel ---> XII Wisielec, HB V Papiez Kurcze... Tu jakby byl kontakt z facetami. Czujesz sie czasem jakby wyzwana na pojedynek... jakbys musiala walczyc o swoje zdanie itd. Caly czas chodzi mi po glowie, ze wzorce rodzinne, masz silnego chyba ojca dosyc... i pewne takie zachowania przenosisz potem na facetow. Niezawsze jest to konieczne. 16. Co przede mną w najbliższym czasie? As kielichow -IX monet -VI kielichow ---> II Kaplanka, HB XVI Wieza i VII Rydwan A tu sie mozesz z kims pogodzic... z kim teraz nie za fajnie masz kontakty. Tu moze nastapic pojednanie jakies... ewentualnie polepszenie powazne z kims relacji. Cytuj
Gość Gość3 Napisano 2 Lipca 2013 Napisano 2 Lipca 2013 ..........coz mam napisac ,znowu prawda Tarota i Twoja trafna interpretacja . ____________________________________________________________________________ poweryfikuje troche ,abys wiedziala w jakie sedno trafilas . ad.15 > tak ostatnim czasem walcze z 2 facetami - nie mam innego wyjscia . Ten jeden okresle go w skrocie -bez zasad totalnie . I fakt obecnie do innych panow podchodze ,jak pies do jeza . wiem ,niesprawiedliwie ....ale minie to z czasem __________________ ad .14 > ja musze umiec sie wszedzie odnalezc ....inaczej zginelabym marnie a i w rzeczywistosci taki moj urok . ______________ ad.13 > ta rodzina ...po rozkladzie tych kart ( pisalam juz wymieklam ,bo prawde pokazaly ) z domu rodzinnego nie wynioslam wlasnie nic dobrego NIC !!! a samo zycie nauczylo mnie zycia . do dzis rany nie wygojone ....a powod tych ran to wlasnie skutki uboczne tegoz wychowania . _________________________ ad.3 > racja znowu ....musze wyjsc do ludzi doslownie / rada mojej przyjaciolki tez / a ja sie okopuje i buduje niekiedy moje barykady . _____________ ad.1 > ten emocjonalny rozgwizd jest ...........ale staram sie poanowac nad sytuacja .na luz to musze wrzucic ,tylko nie bardzo mi to wychodzi .Ale wazne ,ze wiem gdzie problem tkwi . ______________ ad.2 > bylam coreczka tatusia ,madrego tatusia .Niestety nie ma go juz wsrod zywych ,dawno odszedl .Ale gadam sobie z nim i wiem ,ze czuwa nade mna . A to ,ze w koncu chcialabym aby facet sie mna opiekowal ,to dlatego ze jak dotad to ja musialam nosic spodnie w domu . Cytuj
Fall Napisano 2 Lipca 2013 Napisano 2 Lipca 2013 Wybacz, że ja tylko pierwszy punkcik opiszę, ale te karty do mnie krzyczą, więc muszę się tym co mam w głowie podzielić ;-) 2 denary - wieża - cesarz (w podsumie wychodzi koło fortuny) Jak dla mnie to wygląda tak- 2 denarów to karta podejmowania decyzji..a cesarz to władca-tak jak Ty jesteś władcą swojego życia..Jak każdy władca musimy podejmować w swoim życiu decyzje, które często prowadzą do zmian (koło fortuny..)..W zestawieniu z wieżą wygląda to dla mnie tak, że niczym ten cesarz nie boisz się podejmować decyzji (2 denary), nieraz bardzo trudnych, które wywracają Ci życie totalnie do góry nogami (wieża)..W tej wieży bardzo wyraźnie widać Twoje ogromny potencjał-tak jak napisałaś potrafisz dźwigać się z ruin..Kiedy uważasz to za słuszne potrafisz obrócić wszystko w pył, żeby zacząć budować coś nowego, lepszego, zacząć wszystko od nowa..Jest w Tobie dużo takiej odwagi i siły, by brać odpowiedzialność za swoje czyny (tak jak to robi każdy władca-cesarz)..Takie cechy są bardzo cenne i rzadkie, bo ludzie na ogól boją się zmian..zwłaszcza tych totalnych, które mogą zaważyć na całym życiu.. ;-) Cytuj
Gość Gość3 Napisano 2 Lipca 2013 Napisano 2 Lipca 2013 ...wiesz mysle podobnie jak Ty . zawalilo mi sie wszystko ..........fakt ,namacalny !!! wlasnie ta ruina ,ktora jest za mna juz- miala swoj wielki sens ,aby wiedziec kim jestem . Takie moje MASZERUJ ALBO GIN !!! A przede wszystkim ,ze ide w dobrym kierunku .Musze byc twarda ,choc wewnetrzenie jestem bardzo krucha . Ale se la vie -takie zycie i jak i los kazdego z nas . ...i tak stale od nowa ....a doswiadczenia ucza i wygarbowany garb . ________________ dziekuje Tobie ... Cytuj
Fall Napisano 2 Lipca 2013 Napisano 2 Lipca 2013 ..Piszesz, że wewnętrznie jesteś bardzo krucha..ale właśnie ta kruchość świadczy o wielkiej sile..Tylko silni ludzie mogą sobie pozwolić na to, by być słabi, bo tylko silni ludzie są w stanie tę słabość przetrwać..Tak naprawdę o Naszej sile nie świadczy to, ile płaczemy, jak bardzo cierpimy czy coś przeżywamy, tylko czy jesteśmy w stanie w krytycznym momencie podnieść się i maszerować dalej-pomimo tych wszystkich łez i bólu..To świadczy o prawdziwej sile-gdy zamiast tkwić w miejscu my idziemy wciąż do przodu..I nieważne czy biegniemy, czy maszerujemy, czy drepczemy powolutku do przodu-nawet jeśli się czołgasz, to jesteś silna, bo chcesz zostawić te wszystkie złe momenty za sobą i poruszasz się do przodu, w stronę nowego.. :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi