duo70 Napisano 30 Czerwca 2013 Napisano 30 Czerwca 2013 (edytowane) Witam Co w uczuciach w lipcu? Nie jestem w związku i obecnie jest posucha w tych sprawach. Dosyć często pewien pan zabiega o mnie a potem cisza i tak w kółko. koło fortuny cesarzowa 6 pucharów=rydwan Los się odwróci i powinien przynieść zadowolenie, spełnienie, polepszenie sytuacji. Może być powrót kogoś z przeszłości i w tym rydwanie sprawy powinny pójść do przodu. Otoczenie: Król pucharów As pucharów 9 monet= Słońce [/color][/b] Jakiś pucharowy będzie do mnie miło nastawiony, poczuję się doceniona w jakiś sposób Niespodzianka: 7 monet 2 kije Cesarz= Mag Jakiś mężczyzna, który mi się przygląda, przyjaciel, postanowi zadziałać Bardzo będę wdzięczna za pomoc Pozdrawiam Edytowane 30 Czerwca 2013 przez duo70 Cytuj
Iwka78 Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 pięknie sama sobie zinterpretowałaś:-) przeczytałabym karty tak samo:-) Cytuj
duo70 Napisano 1 Lipca 2013 Autor Napisano 1 Lipca 2013 pięknie sama sobie zinterpretowałaś:-)przeczytałabym karty tak samo:-) Naprawdę moja interpretacja jest ok? Cytuj
Iwka78 Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 Naprawdę moja interpretacja jest ok? Nie wiem jak inni, ale tak samo to widzę....:-) Cytuj
Trida Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 Co w uczuciach w lipcu? koło fortuny cesarzowa 6 pucharów=rydwan raz lepiej raz gorzej ale jak Ty tupiesz nogą, pokazesz ten pierwszy - stanowczy krok - wszystko nabierze tempa (jak w rydwanie ) Otoczenie:Król pucharów As pucharów 9 monet= Słońce[/color][/b] ktoś się bedzie kręcił, zabegał, wspólne chwile ale bedzie to tez takie wywazone - troche z nim troche sama dla siebie. Nie bedzie to takie zachłysniecie sie. Wszystkiego po trochu Niespodzianka:7 monet 2 kije Cesarz= Mag powolny postep, dogadywanie sie (wg mnie duzo w lipcu bedzie sie krciło własnie wokól zwiazku, mezczyzny, Twoich relacji z mężczyznami). Poznasz kogoś stabilnego, przy kim mozliwe, ze bedziesz chciała zostac chwilke dłuzej 1 Cytuj
duo70 Napisano 1 Lipca 2013 Autor Napisano 1 Lipca 2013 Aż sama jestem ciekawa, czy wszystko będzie sie kręcić wokół jednego mężczyzny czy może będzie ich więcej Dam znać oczywiście Cytuj
duo70 Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Napisano 2 Sierpnia 2013 Co w uczuciach w lipcu?koło fortuny cesarzowa 6 pucharów=rydwan raz lepiej raz gorzej ale jak Ty tupiesz nogą, pokazesz ten pierwszy - stanowczy krok - wszystko nabierze tempa (jak w rydwanie ) ktoś się bedzie kręcił, zabegał, wspólne chwile ale bedzie to tez takie wywazone - troche z nim troche sama dla siebie. Nie bedzie to takie zachłysniecie sie. Wszystkiego po trochu powolny postep, dogadywanie sie (wg mnie duzo w lipcu bedzie sie krciło własnie wokól zwiazku, mezczyzny, Twoich relacji z mężczyznami). Poznasz kogoś stabilnego, przy kim mozliwe, ze bedziesz chciała zostac chwilke dłuzej Weryfikacja: Poznałam kogoś stabilnego punkcik Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi