Skocz do zawartości

Kilka sfer na lipiec

duo70

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam

Co w uczuciach w lipcu?

Nie jestem w związku i obecnie jest posucha w tych sprawach. Dosyć często pewien pan zabiega o mnie a potem cisza i tak w kółko.

koło fortuny cesarzowa 6 pucharów=rydwan

Los się odwróci i powinien przynieść zadowolenie, spełnienie, polepszenie sytuacji. Może być powrót kogoś z przeszłości i w tym rydwanie sprawy powinny pójść do przodu.

Otoczenie:

Król pucharów As pucharów 9 monet= Słońce

[/color][/b]

Jakiś pucharowy będzie do mnie miło nastawiony, poczuję się doceniona w jakiś sposób

Niespodzianka:

7 monet 2 kije Cesarz= Mag

Jakiś mężczyzna, który mi się przygląda, przyjaciel, postanowi zadziałać

Bardzo będę wdzięczna za pomoc

Pozdrawiam

Edytowane przez duo70
Napisano

pięknie sama sobie zinterpretowałaś:-)

przeczytałabym karty tak samo:-)

Napisano
pięknie sama sobie zinterpretowałaś:-)

przeczytałabym karty tak samo:-)

Naprawdę moja interpretacja jest ok? :)

Napisano
Naprawdę moja interpretacja jest ok? :)

Nie wiem jak inni, ale tak samo to widzę....:-)

Napisano

Co w uczuciach w lipcu?

raz lepiej raz gorzej ale jak Ty tupiesz nogą, pokazesz ten pierwszy - stanowczy krok - wszystko nabierze tempa (jak w rydwanie ;))

Otoczenie:Król pucharów As pucharów 9 monet= Słońce

[/color][/b]

ktoś się bedzie kręcił, zabegał, wspólne chwile ale bedzie to tez takie wywazone - troche z nim troche sama dla siebie. Nie bedzie to takie zachłysniecie sie. Wszystkiego po trochu :)

Niespodzianka:7 monet 2 kije Cesarz= Mag

powolny postep, dogadywanie sie (wg mnie duzo w lipcu bedzie sie krciło własnie wokól zwiazku, mezczyzny, Twoich relacji z mężczyznami). Poznasz kogoś stabilnego, przy kim mozliwe, ze bedziesz chciała zostac chwilke dłuzej ;)
  • Lubię to! 1
Napisano

Aż sama jestem ciekawa, czy wszystko będzie sie kręcić wokół jednego mężczyzny czy może będzie ich więcej :D

Dam znać oczywiście

• 1 miesiąc temu...
Napisano
Co w uczuciach w lipcu?

raz lepiej raz gorzej ale jak Ty tupiesz nogą, pokazesz ten pierwszy - stanowczy krok - wszystko nabierze tempa (jak w rydwanie ;))

ktoś się bedzie kręcił, zabegał, wspólne chwile ale bedzie to tez takie wywazone - troche z nim troche sama dla siebie. Nie bedzie to takie zachłysniecie sie. Wszystkiego po trochu :)

powolny postep, dogadywanie sie (wg mnie duzo w lipcu bedzie sie krciło własnie wokól zwiazku, mezczyzny, Twoich relacji z mężczyznami). Poznasz kogoś stabilnego, przy kim mozliwe, ze bedziesz chciała zostac chwilke dłuzej ;)

Weryfikacja:

Poznałam kogoś stabilnego :)

punkcik