SacralNirvana Napisano 30 Czerwca 2013 Napisano 30 Czerwca 2013 (edytowane) Uzyty przeze mnie rozklad jest autorstwa olcacool. 1. Mój osobisty potencjał - Krolowa Kielichow Chyba moja wrazliwosc, moze takze intuicja. 2. Moja kobieca mądrość - 4 Bulaw + As Monet---> XV Diabel, HB V Papiez Zle nie jest, ale mogloby byc lepiej. As Monet wskazuje na niewykorzystany jeszcze potencjal. 3. Moja zewnętrzna kobiecość - 2 Bulaw + IX Eremita - XI Pasja, HB XI Pasja i II Kaplanka Za duzo tu niezdecydowania. Jeszcze bardzo sie izoluje, nie do konca wiem, czego chce. 4. Moja kobieca intuicja - XIV Umiarkowanie Rownowaga, harmonia, umiejetnosc rownowazenia roznych sprecznych spraw. 5. Moja pasja do tworzenia, kreatywność - V Papiez + Rycerz Mieczy ---< XII Wisielec, HB V Papiez Jest potencjal, ktory posiadam juz od zawsze. To nie jest nic nowego. Duzo pomyslow niezrealizowanych, wiszacych w powietrzu i utykajacych w chaosie. Mozna byloby cos z tego wycisnac... i nawet duzo, ale nie w ten sposob co do tej pory. 6. Moja seksualność - 8 Bulaw Chyba zle nie jest. 7. Jaką kobietę widzę w sobie - XI Pasja Lubie dzialac, to na pewno. 8. Jak mężczyżni postrzegają mą kobiecość- 6 Kielichow + 5 Bulaw ---> XXI Swiat, HB XI Pasja i II Kaplanka Jak osobe, ktora jeszcze nie uwolnila sie calkowicie od przeszlosci. Jeszcze izoluje sie. 9. Jaką jestem córką - XX Sad Rodzinna bardzo. 10. Jaką jestem/będę żoną/partnerką, jak się będę realizować w tej roli - Krolowa Monet + VI Kochankowie---> II Kaplanka, HB VI Kochankowie Nie wiem. Taka, na ktorej mozna polegac. Kierujaca sie sercem. Chociaz z drugiej strony moze tez zbyt bardzo przyziemna i poswiecona materii... 11. Jaką jestem/będę matką, jak się będę realizować/realizuję w tej roli -Paz Bulaw + 3 Kielichow ---> XVII Gwiazda, HB III Cesarzowa Bo ja wiem... Szalona chyba dosyc... Moje dzieci czesto widza we mnie kumpelke. A powinnam byc moze bardziej w stosunku do nich powazna, nie wiem, bardziej mentorska... 12. Co mnie motywuje, pobudza do działania -Paz Monet + XVIII Ksiezyc---> XII Wisielec, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita Lubie sytuacje podbramkowe, czuc niepewnosc, adrenalinke... 13. Największy problem -9 Monet + XV Diabel---> XII Wisielec, HB VI Kochankowie Straszna ze mnie Zoska Samoska... i zawzieta bardzo jestem, uparta... 14. Moja osobista siła i moc -XVI Wieza + XIX Slonce---> XIII Smier, HB VIII Sprawiedliwosc Umiem dzialac tak, zeby bylo skutecznie. Jak gdzies sie nie da, to tak dzialam, zeby sie dalo. Z przytupem wrecz. 15. w jakich sytuacjach staje się silna -3 Monet + Krol Bulaw---> XIV Umiarkowanie, HB III Cesarzowa Tam, gdzie pojawiaja sie trudnosci. One mobilizuja mnie. 16. Co przede mną w najbliższym czasie? - Krolowa Bulaw, As Bulaw, Paz Mieczy---> IX Eremita, HB I Mag Tu moze pojawic sie koniecznosc wyjasnienia czegos. I ja tu moge przejac inicjatywe. Moze zadzialac w jakiejs konkretnej sprawie. Edytowane 30 Czerwca 2013 przez SacralNirvana Edit: dopisek o autorze rozkladu Cytuj
SacralNirvana Napisano 30 Czerwca 2013 Autor Napisano 30 Czerwca 2013 Ja obiecam sie pointerpretowac innym jak tylko poloze moja PIATKE spac. (Mam 2 kuzynki mlodych 2 tygodnie w goscinie)... takze na spokojno siade tak po 20-ej do interpretowania. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Czerwca 2013 Maestro Napisano 30 Czerwca 2013 1. Mój osobisty potencjał - Krolowa Kielichow Jesteś wrażliwa, ciepła, czuła i serdeczna 2. Moja kobieca mądrość - 4 Bulaw + As Monet---> XV Diabel, HB V Papiez Masz swoje miejsce na ziemi,które pielęgnujesz, o ktore dbasz, ten as denarów informuje o tym, że jak trzeba to potrafisz pierwsza wyciągać rękę do zgody 3. Moja zewnętrzna kobiecość - 2 Bulaw + IX Eremita - XI Pasja, HB XI Pasja i II Kaplanka wydajesz się być nieco zamknięta, jakbyś tak do końca nie chciała nią emanować,sprawiasz wrażenie silnej i zdecydowanej kobiety 4. Moja kobieca intuicja - XIV Umiarkowanie jest zrównoważona, pełna harmonii i spokoju 5. Moja pasja do tworzenia, kreatywność - V Papiez + Rycerz Mieczy ---< XII Wisielec, HB V Papiez masz dużo mozliwości w sobie, poza tym umiesz robic chyba kilka rzeczy naraz, czasem jest nieco chaotycznie 6. Moja seksualność - 8 Bulaw masz duży potencjał seksualny w sobie:) 7. Jaką kobietę widzę w sobie - XI Pasja Silną, atrakcyjną, pełną zapału, inteligentną 8. Jak mężczyżni postrzegają mą kobiecość- 6 Kielichow + 5 Bulaw ---> XXI Swiat, HB XI Pasja i II Kaplanka widzą, że jestes młoda, ciepła, serdeczna i pełna sex appealu:) 9. Jaką jestem córką - XX Sad rodzinną , odpowiedzialną, zrównoważoną, umiejącą wybaczać 10. Jaką jestem/będę żoną/partnerką, jak się będę realizować w tej roli - Krolowa Monet + VI Kochankowie---> II Kaplanka, HB VI Kochankowie taką, na której będzie mozna polegać, kochającą,dbającą o domostwo, o dzieci, rodzinę 11. Jaką jestem/będę matką, jak się będę realizować/realizuję w tej roli -Paz Bulaw + 3 Kielichow ---> XVII Gwiazda, HB III Cesarzowa młodzieńcza, zwariowana, szalona, radosna:), lubisz się bawić z córkami:) 12. Co mnie motywuje, pobudza do działania -Paz Monet + XVIII Ksiezyc---> XII Wisielec, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita lubisz wyjaśniać tajemnice:))) Zgłebiać, co niezglębione, sama docierac do sedna sprawy:) 13. Największy problem -9 Monet + XV Diabel---> XII Wisielec, HB VI Kochankowie jestes typem kobiety bardzo niezaleznej, dobrze Ci tak jak jest, sama ograniczasz swoje terytorium przed osobami z zewnątrz 14. Moja osobista siła i moc -XVI Wieza + XIX Slonce---> XIII Smier, HB VIII Sprawiedliwosc Umiesz zaskakiwać, umiesz tez wyjaśniać pewne zawiłości, rozjaśniać spojrzenie na pewne sprawy 15. w jakich sytuacjach staje się silna -3 Monet + Krol Bulaw---> XIV Umiarkowanie, HB III Cesarzowa tam, gdzie trzeba coś poprawić, naprawić, zadbac o coś, w sytuacjach, gdy masz wsparcie mężczyzny 16. Co przede mną w najbliższym czasie? - Krolowa Bulaw, As Bulaw, Paz Mieczy---> IX Eremita, HB I Mag chyba przejmiesz inicjatywę w jakiejś sprawie, może jako rozjemca? Cytuj
Erza Napisano 30 Czerwca 2013 Napisano 30 Czerwca 2013 gdzieś widziałam dziś ten rozkład, chyba na jakimś blogu 1. Mój osobisty potencjał - Krolowa Kielichow masz bardzo silnie rozwiniętą intuicję, także empatię, jesteś bardzo wrażliwa na cierpienie ludzi, dzieci, zwierząt; inspirujesz wiele osób do rozpoczęcia zmian w swoim życiu 2. Moja kobieca mądrość - 4 Bulaw + As Monet---> XV Diabel, HB V Papiez jest bardzo dobrze rozwinięta, aczkolwiek póki co realizuje się na jednej płaszczyźnie (sfera matki), tutaj jest podpowiedź, aby trochę się otworzyć, spróbować poszukać nowych dróg jako kobieta, otworzyć się na flirty, nowe znajomości 3. Moja zewnętrzna kobiecość - 2 Bulaw + IX Eremita - XI Pasja, HB XI Pasja i II Kaplanka tutaj mam przede wszystkim wrażenie, że jesteś bardzo naturalna, tzn. nie farbujesz włosów, nie nadużywasz kosmetyków, balsamów, masek, a jeśli korzystasz z takich rzeczy to głównie sama je przygotowujesz, np. maseczka z ogórka na twarz; dużo też skrywasz przed światem (Pustelnik) 4. Moja kobieca intuicja - XIV Umiarkowanie jest zharmonizowana z intelektem, współpracują, idą obok siebie 5. Moja pasja do tworzenia, kreatywność - V Papiez + Rycerz Mieczy ---< XII Wisielec, HB V Papiez tutaj wiele dzieje się w głowie (Rycerz mieczy), niż ma szansę się zmaterializować, pełno pomysłów, wiele źródeł inspiracji, mnóstwo skojarzeń; sądzę, że Ty dobrze wiesz jak się za to zabrać solidnie i rzeczowo (Kapłan), ale to jeszcze musi w Tobie dojrzeć (Wisielec), abyś mogła tym się na serio zająć 6. Moja seksualność - 8 Bulaw jest Kochana bardzo dobrze zresztą co tu dużo mówić, dobrze wiesz co ta karta znaczy potencjał jest ogromny 7. Jaką kobietę widzę w sobie - XI Pasja przede wszystkim upartą, taką, która jest bardzo samodzielna, która jest odpowiedzialna za siebie i swoich bliskich, któa potrafi walczyć o dobro swoje i swoich bliskich jak lwica 8. Jak mężczyżni postrzegają mą kobiecość- 6 Kielichow + 5 Bulaw ---> XXI Swiat, HB XI Pasja i II Kaplanka mężczyźni widzą w Tobie kobietę z bardzo sporym potencjałem, jednak nieco skrytym i przygaszonym sprawami rodziny; widzą, że jesteś zaradną kobietą skupioną na bliskich, ale część z nich dostrzega to, czego Ty sama jeszcze w sobie nie do końca widzisz - magnetyzm (stąd też te nagłe ich odzewy) 9. Jaką jestem córką - XX Sad jesteś bardzo zżyta z rodziną, rodzice są bardzo ważni dla Ciebie, także dalsza rodzina i tradycja w jakiej się wychowałaś 10. Jaką jestem/będę żoną/partnerką, jak się będę realizować w tej roli - Krolowa Monet + VI Kochankowie---> II Kaplanka, HB VI Kochankowie jak dla mnie idealną kochającą, czułą, dbającą o ciepło, ale też gospodarną i otwartą na ludzi (lubisz przyjmować gości wiedząc, że w Twoim domu ludzie czuja się dobrze, że panuje w nim dobra atmosfera - to się ładnie przełoży na harmonię w związku) 11. Jaką jestem/będę matką, jak się będę realizować/realizuję w tej roli -Paz Bulaw + 3 Kielichow ---> XVII Gwiazda, HB III Cesarzowa jesteś przyjaciółką dla swoich córek, traktujesz je wszystkie równo (u Ciebie bardzo często na córki wychodzi 3 kielichów), z czasem dostrzeżesz, że podążasz dobrą drogą jako matka, że masz ich szacunek, zaufanie, że dobrze wychowujesz córki 12. Co mnie motywuje, pobudza do działania -Paz Monet + XVIII Ksiezyc---> XII Wisielec, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita sytuacje, kiedy do końca nie wiadomo czym się coś zakończy, jaki będzie finał, kręci Cię niepewność, to, co jeszcze po drodze może wyniknąc i Cię zaskoczyć 13. Największy problem -9 Monet + XV Diabel---> XII Wisielec, HB VI Kochankowie o kurde, jak moja siostra jesteś tyranem wobec samej siebie, uparta, która nie pójdzie spać dopóki czegoś nie skończy, dopóki nie pozmywa ostatniego talerza, chociaż nic by się nie stało jakby ten talerz w zlewie przez noc poleżał 14. Moja osobista siła i moc -XVI Wieza + XIX Slonce---> XIII Smierc, HB VIII Sprawiedliwosc zdolność do szybkiej regeneracji sił, do budowania od nowa 15. w jakich sytuacjach staje się silna -3 Monet + Krol Bulaw---> XIV Umiarkowanie, HB III Cesarzowa mam wrażenie, że silna czujesz się w momentach, kiedy przejmujesz działania męskie, kiedy pokazujesz, że jesteś twardą babką jak facet, kiedy możesz wyzwolić w sobie ten pierwiastek męski, który nosi każda kobieta, ale nie zawsze wszystkie są go świadome 16. Co przede mną w najbliższym czasie? - Krolowa Bulaw, As Bulaw, Paz Mieczy---> IX Eremita, HB I Mag dużo działań, załatwiania jakiś spraw, może związane to będzie z edukacją któreś z córek, może pojawić się światełko w tunelu w tej kwestii - pomoc mężczyzny Cytuj
Erza Napisano 30 Czerwca 2013 Napisano 30 Czerwca 2013 Ja obiecam sie pointerpretowac innym jak tylko poloze moja PIATKE spac. (Mam 2 kuzynki mlodych 2 tygodnie w goscinie)... takze na spokojno siade tak po 20-ej do interpretowania. hehehe to na pewno masz wesoło z tą 5 Kochana, zajrzyj też do mnie i nie zapomnij o fb Cytuj
SacralNirvana Napisano 30 Czerwca 2013 Autor Napisano 30 Czerwca 2013 Dzieki ogromnie Inezko... 2. Moja kobieca mądrość - 4 Bulaw + As Monet---> XV Diabel, HB V PapiezMasz swoje miejsce na ziemi,które pielęgnujesz, o ktore dbasz, ten as denarów informuje o tym, że jak trzeba to potrafisz pierwsza wyciągać rękę do zgody Tak, to prawda. Jezeli czuje, ze jest taka potrzeba, nie waham sie wyjsc pierwsza w czyims kierunku. Potrafie schylic tez garba, nie jestem przesadnie dumna. 3. Moja zewnętrzna kobiecość - 2 Bulaw + IX Eremita - XI Pasja, HB XI Pasja i II Kaplankawydajesz się być nieco zamknięta, jakbyś tak do końca nie chciała nią emanować,sprawiasz wrażenie silnej i zdecydowanej kobiety Zgadza sie. 5. Moja pasja do tworzenia, kreatywność - V Papiez + Rycerz Mieczy ---< XII Wisielec, HB V Papiezmasz dużo mozliwości w sobie, poza tym umiesz robic chyba kilka rzeczy naraz, czasem jest nieco chaotycznie Tak wlasnie jest. Mam doskonala pamiec, robie multum rzeczy na raz. I rzeczywiscie w tym chaosie nie raz zdarzy mi sie cos przeoczyc albo zapomniec, bo ide na zywiol, nic nie zapisuje, wszystko "pamietam"... itd. itp. 6. Moja seksualność - 8 Bulawmasz duży potencjał seksualny w sobie:) Zgadza sie. 8. Jak mężczyżni postrzegają mą kobiecość- 6 Kielichow + 5 Bulaw ---> XXI Swiat, HB XI Pasja i II Kaplankawidzą, że jestes młoda, ciepła, serdeczna i pełna sex appealu:) Mozliwe, duzo osob mi mowi, ze wygladam na mniej. Takze mozliwe. 11. Jaką jestem/będę matką, jak się będę realizować/realizuję w tej roli -Paz Bulaw + 3 Kielichow ---> XVII Gwiazda, HB III Cesarzowamłodzieńcza, zwariowana, szalona, radosna:), lubisz się bawić z córkami:) Zgadza sie. 12. Co mnie motywuje, pobudza do działania -Paz Monet + XVIII Ksiezyc---> XII Wisielec, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita lubisz wyjaśniać tajemnice:))) Zgłebiać, co niezglębione, sama docierac do sedna sprawy:) Zgadza sie. 13. Największy problem -9 Monet + XV Diabel---> XII Wisielec, HB VI Kochankowiejestes typem kobiety bardzo niezaleznej, dobrze Ci tak jak jest, sama ograniczasz swoje terytorium przed osobami z zewnątrz To prawda. 14. Moja osobista siła i moc -XVI Wieza + XIX Slonce---> XIII Smier, HB VIII SprawiedliwoscUmiesz zaskakiwać, umiesz tez wyjaśniać pewne zawiłości, rozjaśniać spojrzenie na pewne sprawy Bywam dosc nieobliczalna, takze nawet dla osob bliskich, ktore mnie znaja, moje decyzje bywaja zaskoczeniem. Tak bylo od zawsze. Takze zgadza sie. Dzieki jeszcze raz ogromne. Cytuj
SacralNirvana Napisano 30 Czerwca 2013 Autor Napisano 30 Czerwca 2013 Dzieki ogromnie Baamisjanko... Interpretacja bardzo, bardzo trafna... 1. Mój osobisty potencjał - Krolowa Kielichowmasz bardzo silnie rozwiniętą intuicję, także empatię, jesteś bardzo wrażliwa na cierpienie ludzi, dzieci, zwierząt; inspirujesz wiele osób do rozpoczęcia zmian w swoim życiu Wrazliwosc na cierpienie ludzi, dzieci, zwierzat - tak. Dlatego tak przemawia do mnie m.in. buddyzm. Z tymi zminami to tez fakt. Duzo ludzi majac ze mna kontakt zminilo sie w duzmy stopniu na lepsze. W realu, jak i w necie. 2. Moja kobieca mądrość - 4 Bulaw + As Monet---> XV Diabel, HB V Papiezjest bardzo dobrze rozwinięta, aczkolwiek póki co realizuje się na jednej płaszczyźnie (sfera matki), tutaj jest podpowiedź, aby trochę się otworzyć, spróbować poszukać nowych dróg jako kobieta, otworzyć się na flirty, nowe znajomości Ja po prostu mam zawezone nieco mozliwosci. To 3 dzieci a nie jedno. I jak jedno gdzies podrzucisz to 3 nie za bardzo, nie zawsze i nie wszedzie. Takze juz tu jest ostre ograniczenie czasowe, przestrzenne itd. Realizowac sie chce i moge, ale na wszystko przyjdzie odpowiedni czas i tu tez tak bedzie. Nic nie przyspieszam na sile. Zdaje sobie z tego sprawe. Chociaz wiem, ze duzo tu to tez kwestia jeszcze lepszej organizacji. 3. Moja zewnętrzna kobiecość - 2 Bulaw + IX Eremita - XI Pasja, HB XI Pasja i II Kaplanka tutaj mam przede wszystkim wrażenie, że jesteś bardzo naturalna, tzn. nie farbujesz włosów, nie nadużywasz kosmetyków, balsamów, masek, a jeśli korzystasz z takich rzeczy to głównie sama je przygotowujesz, np. maseczka z ogórka na twarz; dużo też skrywasz przed światem (Pustelnik) Tu wszystko sie zgadza. Na co dzien chodze nieumalowana. Przygotowuje sama naturalne kosmetyki (oprocz malowidel, ale te tez stosuje naturalne i bio), wlosy dlugie, niefarbowane. Takze wszystko sie zgadza. 5. Moja pasja do tworzenia, kreatywność - V Papiez + Rycerz Mieczy ---< XII Wisielec, HB V Papiez tutaj wiele dzieje się w głowie (Rycerz mieczy), niż ma szansę się zmaterializować, pełno pomysłów, wiele źródeł inspiracji, mnóstwo skojarzeń; sądzę, że Ty dobrze wiesz jak się za to zabrać solidnie i rzeczowo (Kapłan), ale to jeszcze musi w Tobie dojrzeć (Wisielec), abyś mogła tym się na serio zająć Tak, tu jest tak, ze wiele rzeczy jest odlozonych w czasie, czuje, ze jeszcze ten czas nie nadszedl. Mam wiele ciekawych umiejetnosci, z ktorymi mozna cos zrobic. Kiedys tez duzo z tym robilam. Teraz zajmuje sie czyms innym... duzo dziecmi sie zajelam... bo tego wymagala sytuacja. Na wszystko inne przyjdzie czas i racja, ze wiele dzieje sie teraz na poziomie umyslu, tam wlasnie dojrzewa. 6. Moja seksualność - 8 Bulaw jest Kochana bardzo dobrze zresztą co tu dużo mówić, dobrze wiesz co ta karta znaczy potencjał jest ogromny 8. Jak mężczyżni postrzegają mą kobiecość- 6 Kielichow + 5 Bulaw ---> XXI Swiat, HB XI Pasja i II Kaplankamężczyźni widzą w Tobie kobietę z bardzo sporym potencjałem, jednak nieco skrytym i przygaszonym sprawami rodziny; widzą, że jesteś zaradną kobietą skupioną na bliskich, ale część z nich dostrzega to, czego Ty sama jeszcze w sobie nie do końca widzisz - magnetyzm (stąd też te nagłe ich odzewy) I jedna i druga opcja sie zgadza. Rzeczywiscie sama dostrzegam, ze pochlonely mnie sprawy dzieci bardzo. Na ten czas inaczej nie idzie... bo jw., to 3 dzieci a nie jedno a ja jestem sama, przy czym np. srednia potrzebuje duzo wiecej zaangazowania na ten czas, to ciagnie bardzo i energie i czas. 9. Jaką jestem córką - XX Sadjesteś bardzo zżyta z rodziną, rodzice są bardzo ważni dla Ciebie, także dalsza rodzina i tradycja w jakiej się wychowałaś To prawda. Rodzina jest dla mnie swieta. 11. Jaką jestem/będę matką, jak się będę realizować/realizuję w tej roli -Paz Bulaw + 3 Kielichow ---> XVII Gwiazda, HB III Cesarzowajesteś przyjaciółką dla swoich córek, traktujesz je wszystkie równo (u Ciebie bardzo często na córki wychodzi 3 kielichów), z czasem dostrzeżesz, że podążasz dobrą drogą jako matka, że masz ich szacunek, zaufanie, że dobrze wychowujesz córki Tak, dziewczyny wychodza mi w 3 Kielichach. I rzeczywiscie wychodzi na to, ze jestem im chyba czesto bardziej przyjaciolka niz bylko matka... ale to wychodzi tak po prostu. W domu panuje pelna otwartosc i naturalnosc, bez zbednego spinania sie... tyle. 12. Co mnie motywuje, pobudza do działania -Paz Monet + XVIII Ksiezyc---> XII Wisielec, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremitasytuacje, kiedy do końca nie wiadomo czym się coś zakończy, jaki będzie finał, kręci Cię niepewność, to, co jeszcze po drodze może wyniknąc i Cię zaskoczyć Tak, zgadza sie. 13. Największy problem -9 Monet + XV Diabel---> XII Wisielec, HB VI Kochankowieo kurde, jak moja siostra jesteś tyranem wobec samej siebie, uparta, która nie pójdzie spać dopóki czegoś nie skończy, dopóki nie pozmywa ostatniego talerza, chociaż nic by się nie stało jakby ten talerz w zlewie przez noc poleżał No wlasnie teraz juz wyluzowalam, ale jeszcze niedawno, jak mialam 2 cory jeszcze, musialam miec poprasowane gacie, skarpety... Do tej pory perfekcjonizm mnie sciga... ale ogolnie luzuje bardziej. 14. Moja osobista siła i moc -XVI Wieza + XIX Slonce---> XIII Smierc, HB VIII Sprawiedliwosczdolność do szybkiej regeneracji sił, do budowania od nowa A to jest prawda. Bardzo szybko dochodze do siebie. Duzo sil mam, duzo energii. 15. w jakich sytuacjach staje się silna -3 Monet + Krol Bulaw---> XIV Umiarkowanie, HB III Cesarzowamam wrażenie, że silna czujesz się w momentach, kiedy przejmujesz działania męskie, kiedy pokazujesz, że jesteś twardą babką jak facet, kiedy możesz wyzwolić w sobie ten pierwiastek męski, który nosi każda kobieta, ale nie zawsze wszystkie są go świadome To tak nie do konca, bo lubie wlasnie byc taka delikatna, nieumiejaca czegos kobietka. I owszem, jak trzeba, staje na wysokosci zadania, ale nie sprawia mi to radosci. Owszem, potrafie byc wtedy silna, ale nie cieszy mnie to. Dzieki Baamisjanko ogromnie. Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 30 Czerwca 2013 Napisano 30 Czerwca 2013 świetny rozkład, możemy go spróbować przećwiczyć na klasykach ? jaki jest układ kart tego rozkładu ? Cytuj
olkacool Napisano 30 Czerwca 2013 Napisano 30 Czerwca 2013 Dziewczyny Napiszcie gdzieś że to rozkład mojego autorstwa .. (chyba ze mi umknęło, to przepraszam) świetny rozkład, możemy go spróbować przećwiczyć na klasykach ? jaki jest układ kart tego rozkładu ? nie ma tu konkretnego układu, przynajmniej na razie Pozdrawiam, Ola. Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 30 Czerwca 2013 Napisano 30 Czerwca 2013 czyli zadajecie każde pytanie z osobna czy rozkładacie karty jak sobie chcecie ? P.S Bardzo fajny rozkład Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 30 Czerwca 2013 Napisano 30 Czerwca 2013 skoro go opublikowałaś i nie masz nic przeciwko to pozwolimy go sobie wykorzystać na klasykach, pozdrawiam Cytuj
olkacool Napisano 30 Czerwca 2013 Napisano 30 Czerwca 2013 no przecież nie mam nic przeciwko wręcz cieszy mnie to, ja jeszcze go nie testowałam.. Cytuj
SacralNirvana Napisano 30 Czerwca 2013 Autor Napisano 30 Czerwca 2013 Dziewczyny Napiszcie gdzieś że to rozkład mojego autorstwa .. (chyba ze mi umknęło, to przepraszam) nie ma tu konkretnego układu, przynajmniej na razie Pozdrawiam, Ola. Olu. Kasia (Nayala) pisala, ze to Twoj rozklad. Ja zaraz dopisze na samej gorze. Tak na marginesie, bardzo ciekawy rozklad. Cytuj
Gość Nayala Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 Dziewczyny Napiszcie gdzieś że to rozkład mojego autorstwa .. (chyba ze mi umknęło, to przepraszam) nie ma tu konkretnego układu, przynajmniej na razie Pozdrawiam, Ola. ja pisałam w swom watku Cytuj
Gość Nayala Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 Sacral a Toba się zajme.........jak wróce :>... Cytuj
Iwka78 Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 1. Mój osobisty potencjał - Krolowa Kielichow - wrażliwa z Ciebie dziewczyna:-) ciepła, uczuciowa i opiekuńcza. 2. Moja kobieca mądrość - 4 Bulaw + As Monet---> XV Diabel, HB V Papiez - umiesz skoncentrować się na potrzebach rodziny, ale nie do końca wykorzystujesz możliwości rozwoju duchowego lub materialnego. Może jest tak, że to skupienie na rodzinie jest zbyt duże i masz problem z podzieleniem siebie.... 3. Moja zewnętrzna kobiecość - 2 Bulaw + IX Eremita - XI Pasja, HB XI Pasja i II Kaplanka - jesteś niezdecydowana co do drogi, którą chcesz obrać. Wiesz, że masz wiele możliwości, wiele opcji Cię kusi, ale jeszcze nie wybrałaś tej jednej konkretnej 4. Moja kobieca intuicja - XIV Umiarkowanie Rownowaga, harmonia, umiejetnosc rownowazenia roznych sprecznych spraw. 5. Moja pasja do tworzenia, kreatywność - V Papiez + Rycerz Mieczy ---< XII Wisielec, HB V Papiez Kreatywność jest od zawsze, ale w rycerzu mieczy musisz o nią zawalczyć.... Wisielec mówi, że potrzebujesz jeszcze czasu, analizy.... 6. Moja seksualność - 8 Bulaw no! powiedziałabym, że jest bardzo dobrze! :-) 7. Jaką kobietę widzę w sobie - XI Pasja - taką, która łączy wiele przeciwieństw. Dom i praca... a to nie jest łatwe, każda kto ma dzieci to o tym dobrze wie... a ty to integrujesz. Poza tym, łączysz w sobie wiele "przeciwstawnych" cech - np. wrażliwość i duża siła wewnętrzna. 8. Jak mężczyżni postrzegają mą kobiecość- 6 Kielichow + 5 Bulaw ---> XXI Swiat, HB XI Pasja i II Kaplanka Jak osobe, ktora jeszcze nie uwolnila sie calkowicie od przeszlosci. Jeszcze izoluje sie. - ale jest rodzinna, ciepła, otwarta na świat, ma swoją pasję i dużą mądrość życiową. 9. Jaką jestem córką - XX Sad Rodzinna bardzo. 10. Jaką jestem/będę żoną/partnerką, jak się będę realizować w tej roli - Krolowa Monet + VI Kochankowie---> II Kaplanka, HB VI Kochankowie Królowa monet, to dobra opiekunka ogniska rodzinnego, która oddaje się mu z miłością. 11. Jaką jestem/będę matką, jak się będę realizować/realizuję w tej roli -Paz Bulaw + 3 Kielichow ---> XVII Gwiazda, HB III Cesarzowa Potrafisz się z nimi bawić jak dziecko:-) 12. Co mnie motywuje, pobudza do działania -Paz Monet + XVIII Ksiezyc---> XII Wisielec, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita dzieci i "inny świat".... 13. Największy problem -9 Monet + XV Diabel---> XII Wisielec, HB VI Kochankowie nie pozwalasz sobie na pomoc... ale też nie pozwalasz sobie na wykorzystanie tego co masz w sobie już, tak jakbyś uważała, że to już by było przegięcie... 14. Moja osobista siła i moc -XVI Wieza + XIX Slonce---> XIII Smier, HB VIII Sprawiedliwosc Umiem dzialac tak, zeby bylo skutecznie. Jak gdzies sie nie da, to tak dzialam, zeby sie dalo. Z przytupem wrecz. - pięknie! 15. w jakich sytuacjach staje się silna -3 Monet + Krol Bulaw---> XIV Umiarkowanie, HB III Cesarzowa Tam, gdzie pojawiaja sie trudnosci. One mobilizuja mnie. - tak i jeszcze nie wiem, czy jakiś facet cię nie podkręca.... 16. Co przede mną w najbliższym czasie? - Krolowa Bulaw, As Bulaw, Paz Mieczy---> IX Eremita, HB I Mag Tu moze pojawic sie koniecznosc wyjasnienia czegos. I ja tu moge przejac inicjatywe. Moze zadzialac w jakiejs konkretnej sprawie. - może coś z dziećmi związanego będzie.... 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 1 Lipca 2013 Autor Napisano 1 Lipca 2013 Dzieki Iwus... Interpretacja... przeswietna. 2. Moja kobieca mądrość - 4 Bulaw + As Monet---> XV Diabel, HB V Papiez - umiesz skoncentrować się na potrzebach rodziny, ale nie do końca wykorzystujesz możliwości rozwoju duchowego lub materialnego. Może jest tak, że to skupienie na rodzinie jest zbyt duże i masz problem z podzieleniem siebie.... Tak, tu sie zgadza, ale wynika to z tego, ze do tej pory angazowala mnie masa innych spraw, ktorych nie mozna bylo odlozyc na bok. Takze fizycznie pewne sprawy musza poczekac. 3. Moja zewnętrzna kobiecość - 2 Bulaw + IX Eremita - XI Pasja, HB XI Pasja i II Kaplanka - jesteś niezdecydowana co do drogi, którą chcesz obrać. Wiesz, że masz wiele możliwości, wiele opcji Cię kusi, ale jeszcze nie wybrałaś tej jednej konkretnej Tak, to jest prawda. Jestem na etapie rozgladania sie, badania, jakie mozliwosci mam i co moge robic. Znam swoje mozliwosci wewnetrzne a teraz szukam na nie odpowiedzi na zewnatrz w postaci roznych kursow chociazby. Ale na razie jest to JESZCZE badanie... Dzialanie przyjdzie potem. 5. Moja pasja do tworzenia, kreatywność - V Papiez + Rycerz Mieczy ---< XII Wisielec, HB V Papiez Kreatywność jest od zawsze, ale w rycerzu mieczy musisz o nią zawalczyć.... Wisielec mówi, że potrzebujesz jeszcze czasu, analizy.... Dokladnie tak jest. 8. Jak mężczyżni postrzegają mą kobiecość- 6 Kielichow + 5 Bulaw ---> XXI Swiat, HB XI Pasja i II KaplankaJak osobe, ktora jeszcze nie uwolnila sie calkowicie od przeszlosci. Jeszcze izoluje sie. - ale jest rodzinna, ciepła, otwarta na świat, ma swoją pasję i dużą mądrość życiową. To by sie zgadzalo z tym, co do mnie mowia. 9. Jaką jestem córką - XX SadRodzinna bardzo. To prawda. Rodzina to dla mnie swietosc. 11. Jaką jestem/będę matką, jak się będę realizować/realizuję w tej roli -Paz Bulaw + 3 Kielichow ---> XVII Gwiazda, HB III CesarzowaPotrafisz się z nimi bawić jak dziecko:-) Zgadza sie, czasem musze wrecz przytupnac mocno, bo dziewczyny zapominaja sie czasem i traktuja mnie jak swoja kumpelke. 12. Co mnie motywuje, pobudza do działania -Paz Monet + XVIII Ksiezyc---> XII Wisielec, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremitadzieci i "inny świat".... To prawda. 13. Największy problem -9 Monet + XV Diabel---> XII Wisielec, HB VI Kochankowienie pozwalasz sobie na pomoc... ale też nie pozwalasz sobie na wykorzystanie tego co masz w sobie już, tak jakbyś uważała, że to już by było przegięcie... Oj to prawda. Lubie radzic sobie sama. Nie umiem wrecz prosic o pomoc. Nie potrafi mi to przejsc przez gardlo. 14. Moja osobista siła i moc -XVI Wieza + XIX Slonce---> XIII Smier, HB VIII Sprawiedliwosc Umiem dzialac tak, zeby bylo skutecznie. Jak gdzies sie nie da, to tak dzialam, zeby sie dalo. Z przytupem wrecz. - pięknie! 15. w jakich sytuacjach staje się silna -3 Monet + Krol Bulaw---> XIV Umiarkowanie, HB III CesarzowaTam, gdzie pojawiaja sie trudnosci. One mobilizuja mnie. - tak i jeszcze nie wiem, czy jakiś facet cię nie podkręca.... Podkreca. 16. Co przede mną w najbliższym czasie? - Krolowa Bulaw, As Bulaw, Paz Mieczy---> IX Eremita, HB I MagTu moze pojawic sie koniecznosc wyjasnienia czegos. I ja tu moge przejac inicjatywe. Moze zadzialac w jakiejs konkretnej sprawie. - może coś z dziećmi związanego będzie.... Mozliwe. Dziekuje Iwuniu... Cytuj
Gość Daffne Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 1. Mój osobisty potencjał - Krolowa Kielichow potencjał uczuć, trzymasz w dłoniach kielich z wszelkimi dobrodziejstwami jakie w sobie nosisz, a które są zarówno emocjonalne, mądre, jak i wyrozumiałe. Wiele potrafisz zrozumieć, a dzięki temu łatwiej jest akceptować różne kwestie, również te mniej przyjemne. 2. Moja kobieca mądrość - 4 Bulaw + As Monet---> XV Diabel, HB V Papiez posiadasz swoje zasady zdobyte doświadczeniem ( 4 buław), które chcesz wdrożyć w życie (as monet) jeśli nadarzy się odpowiednia okazja (diabeł) (kapłan). Złapiesz wówczas byka za rogi (diabeł) i uczynisz wszystko by żyć zgodnie z samą sobą 3. Moja zewnętrzna kobiecość - 2 Bulaw + IX Eremita - XI Pasja, HB XI Pasja i II Kaplanka zewnętrznie bije od Ciebie energia, ale także mądrość oraz siła... duża energia jest w Tobie i w bezpośrednim kontakcie na pewno to czuć, niektórzy mogą się nawet czuć onieśmieleni...mimo, iż nie dajesz powodu to tego by tak się czuli . Emanujesz silną energią i to się czuje ) Piękne karty 4. Moja kobieca intuicja - XIV Umiarkowanie bardzo ładnie z nią współpracujesz, jest zrównoważona taka jak być powinna, harmonia i spokój wnętrza pozwala widzieć dużo więcej... 5. Moja pasja do tworzenia, kreatywność - V Papiez + Rycerz Mieczy ---< XII Wisielec, HB V Papiez potrafisz wykorzystywać swoje szanse, masz w sobie wiele pomysłów (kapłan), ktore wg mnie dojrzały do realizacji, jednakże jeszcze czekasz na swoją szasne...i możliwość wcielenia w życie wszystkiego (rycerz mieczy) co zgromadziłaś w umysle. 6. Moja seksualność - 8 Bulaw ogień kobieta, potrafiąca spontanicznie okazywać miłość, duże zasoby energetyczne potrafisz z siebie wydobyc w sposób dla Ciebie naturalny. Pozornie spokojna, ale jak wulkan zacznie wrzeć to już nie ma zmiłuj 7. Jaką kobietę widzę w sobie - XI Pasja silną, wierzącą w siebie, która potrafi żyć zgodnie z sobą, słuchają siebie nie ulegając dobrym radom, które być może czujesz wewnętrznie, że dobrymi nie są... Nie zawsze bowiem rada nam udzielona jest faktycznie dobra...i Ty to wiesz.. 8. Jak mężczyżni postrzegają mą kobiecość- 6 Kielichow + 5 Bulaw ---> XXI Swiat, HB XI Pasja i II Kaplanka postrzegają Twoją dobroć, czasem nawet serce na dłoni...do tego żywiołowość jak w Tobie drzemie...kręci ich strasznie to co w Tobie siedzi...widzą Cię jako kobietę piekną, dobrą,mądrą i energiczną...czegóż chcieć wiecej 9. Jaką jestem córką - XX Sad bardzo rodzinna, potarfiąca wiele poświęcić, wybaczyć czy zrozumieć byle rodzina była cała i zgodna ze sobą. Marzysz o rodzinie pełnej ciepła,harmonii i wzajemnego spierania się. To bardzo szlachetne i życzę by takie emocje zawsze Ci towarzyszyły obok Twych bliskich 10. Jaką jestem/będę żoną/partnerką, jak się będę realizować w tej roli - Krolowa Monet + VI Kochankowie---> II Kaplanka, HB VI Kochankowie będziesz zmysłowa, ciepła i czuła, zawsze mająca dobre słowo, troszkę matkująca w sensie otoczenia opieką bliskich, partnera co mężczyźni bardzo sobie cenią ^^. POza tym będziesz uwielbiała się przytulać, czułość bliskość wzajemna to jest to co utrzymuje wieź wzajemną, do tego Twoja praktyczna strona i zaradność życiowa...no kobieta ideał niemalże 11. Jaką jestem/będę matką, jak się będę realizować/realizuję w tej roli -Paz Bulaw + 3 Kielichow ---> XVII Gwiazda, HB III Cesarzowa przede wszystkim starasz sie dać od siebie sporo radości, zabawy, myslę też, że masz poczucie humoru i potrafisz sie sama bawić z dziećmi, jest to kostruktywna nauka z zabawą włacznie jesli tylko masz na to czas. Potrafisz zająć dzieciom czas, do tego zarażasz pozytywnym mysleniem,otaczasz je opieką i one czują to...czują, że zawsze mogą na Ciebie liczyć..i gdy im będzie źle...zawsze mama ukoi,sprawi, że chmury rozejdą się... 12. Co mnie motywuje, pobudza do działania -Paz Monet + XVIII Ksiezyc---> XII Wisielec, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita motywuje Cię cheć poznania nieznanego...sięgnięcia tam, gdzie jeszcze nie sięgałaś. Doznanie nowych doświadczeń by rozwijać nadal siebie. Czujesz taką potzrebę i to własnie jest ten czas,który nadchodzi dla Ciebie do...realizowania tych nowych doświadczeń. Coś co kiedyś "lizłaś" być może postanowisz odświeżyć i pogłębić 13. Największy problem -9 Monet + XV Diabel---> XII Wisielec, HB VI Kochankowie czujesz się pewna siebie, jednakże są pewne ograniczenia...które Ciebie hamują. Być może nie są to same w sobie hamulce w Tobie, ale Twoja cheć silna wręćz diabelska by zmierzyć się z pewną sferą w Twym życiu. Bardzo silna...potrzeba, która pcha do przodu...jednakże, wiesz, że tzreba czasem troszkę poczekać by los zaczął sprzjać. Może też pojawia sie irytacja, bezsilność bo nie wszystko zależne od Ciebie? nie wiem co tu słuszne,jednakże silną potrzebę realizacji w Tobie widzę )) 14. Moja osobista siła i moc -XVI Wieza + XIX Slonce---> XIII Smier, HB VIII Sprawiedliwosc ogromną siłę masz, to niezaprzeczalne. Potrafisz pięknie odzyskiwać siły dzięki zrozumieniu,akceptacji sprawy, rzeczy jakie sie Tobie przytrafiają...to czyni Ciebie znacznie silniejszą...poza tym, chyba już czujesz, że co by się nie działo...potrafisz sobie poradzić, a jeśli jeszcze jak nie ma to będzie...bo nawet na ruinach starego potrafisz odkryć promyki słońca...to bardzo ważne i piękne, dlatego nie zatrać tego 15. w jakich sytuacjach staje się silna -3 Monet + Krol Bulaw---> XIV Umiarkowanie, HB III Cesarzowa silna stajesz sie w obronie siebie, bliskich, ale także wtedy gdy pragniesz uzyskać spokój i zadowolenie jakie sobie cenisz. 16. Co przede mną w najbliższym czasie? - Krolowa Bulaw, As Bulaw, Paz Mieczy---> IX Eremita, HB I Mag przed Tobą pragnienie dzałania, szukanie okazji, która niebawem nadejdzie. Okazja ta będzie miała na celu pobudzić Ciebie do podejmowania nowych działań. Może to być pojawienie sie nowej energii w Twoim życiu...czyli mężczyzna albo inna sytuacja,która przyczyni się do nowych wniosków i może zapoczątkować kiełkowanie nowych ideii, pragnień w Tobie samej. Także nawet małe epizody...czynią w nas przemiany i myslę, że to właśnie może sie przydarzyć )) Cytuj
Gość Nayala Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 1. Mój osobisty potencjał - Krolowa Kielichow - duza emocjonalnośc, znajomoś ci chęć zrozumienia ludzi i innych istot. Subtelnosc niesamowita jesteś jak taka delikatna mgiełka otaczajaca innych,ale pozytywna 2. Moja kobieca mądrość - 4 Bulaw + As Monet---> XV Diabel, HB V Papiez zadowolona jesteś z siebie, a przy tym przedsiębiorcza 3. Moja zewnętrzna kobiecość - 2 Bulaw + IX Eremita - XI Pasja, HB XI Pasja i II Kaplanka jesteś bardzo mądra iw tym tkwi w znacznej mierze Twoja siła, bo mądroś cjest kluczem do wielu bram i wiel ze sciezek wg mnie ułatwia.. to twoje macierzyństwo..bardzo silne w sadzie... kochana mama, która chce jak najlepiej copewnei później tez siepokaze.., rodzinność.. 4. Moja kobieca intuicja - XIV Umiarkowanie tu jest rownowaga, mysle,ze jesi chodzi o intuicje to umiarkowianie pokazuje tego twojego anioła,ktory nad Toba stoi, cos wskazuje Ci droga pod tym wzgledme możesz mieć ja silnei rozwinieta 5. Moja pasja do tworzenia, kreatywność - V Papiez + Rycerz Mieczy ---< XII Wisielec, HB V Papiez kreatywna jesteś,ale nieraz możesz si epoplatac w tym wszystkiem bo mieczowy działa czasme impulsywnie Twoja jasna strona przy papieżu kloci się z ciemna nieraz i chcesz je polaczyc, a ciężko w efekcie możesz wstrzymywać się od podjęcia działania. 6. Moja seksualność - 8 Bulaw haha zle na pewno nie, nawte bardzo dobrze :D:D:D LUBISZ 7. Jaką kobietę widzę w sobie - XI Pasja subtlena, ciepla rodzinna i milosierna 8. Jak mężczyżni postrzegają mą kobiecość- 6 Kielichow + 5 Bulaw ---> XXI Swiat, HB XI Pasja i II Kaplanka pozytywnie i cieplo, na pewno mieliby ochote z Toba podyskutować, lubia te twoje własne zdanie,mysle tez,ze ich pociągasz i mieliby ochote na male co nieco 9. Jaką jestem córką - XX Sad no tak, rodzina, oddana, wsanialomyslna 10. Jaką jestem/będę żoną/partnerką, jak się będę realizować w tej roli - Krolowa Monet + VI Kochankowie---> II Kaplanka, HB VI Kochankowie to co już wiesz, zaradna kobita, ktoras dzieli się na 10 bo tyle ma do zrobienia, czasme ciezkoz aladowac. 11. Jaką jestem/będę matką, jak się będę realizować/realizuję w tej roli -Paz Bulaw + 3 Kielichow ---> XVII Gwiazda, HB III Cesarzowa radosna jesteś, można z Toba pozartowac, mobilizujesz dzieci do działania, potrafisz poswiecac im swój czas to nei jest tak,ze ciagl ebawia się i robia wszystko samopas, bierzesz io udział w tych zabawach, inspirujesz, podpowiadasz. ale kiedy trzeba zarządzasz twarda reka. 12. Co mnie motywuje, pobudza do działania -Paz Monet + XVIII Ksiezyc---> XII Wisielec, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita no na pewno cel, zamair, jakas okreslona rzecz, ustalona z góry cos co możesz z tego co robic wykrzesać. także tajemniczość, pewn eniedopowiedzenia sa dla Ciebie jak labirynt, który chesz przejść, to jets cos co lubisz... niejasne- to znaczy, ze mobilizujące. 13. Największy problem -9 Monet + XV Diabel---> XII Wisielec, HB VI Kochankowie trochę się może zasiedziałam.. jakie twoje male uzależnienia net ? kawa ? 14. Moja osobista siła i moc -XVI Wieza + XIX Slonce---> XIII Smier, HB VIII Sprawiedliwosc rozwalasz, aby znowu stworzyć cos nowego, umiesz ywbaczac i powaracc dotyc,ktoryz na jakiś cza sodeszli, po rozważeniu wszystkich za i przeciw. 15. w jakich sytuacjach staje się silna -3 Monet + Krol Bulaw---> XIV Umiarkowanie, HB III Cesarzowa gdy mas zjakie soparcie jest Ci na pewno lepiej i lzej. ludzi eobok, pomocni, wspierający. No ikiedy się rozwijasz. 16. Co przede mną w najbliższym czasie? - Krolowa Bulaw, As Bulaw, Paz Mieczy---> IX Eremita, HB I Mag mysle,ze jakies rozmowyz kims młodszym,dyskusje ale luuuubisz. ;* Cytuj
SacralNirvana Napisano 2 Lipca 2013 Autor Napisano 2 Lipca 2013 Dziekuje ogromnie Daffne Bardzo trafna i piekna interpretacja. 1. Mój osobisty potencjał - Krolowa Kielichowpotencjał uczuć, trzymasz w dłoniach kielich z wszelkimi dobrodziejstwami jakie w sobie nosisz, a które są zarówno emocjonalne, mądre, jak i wyrozumiałe. Wiele potrafisz zrozumieć, a dzięki temu łatwiej jest akceptować różne kwestie, również te mniej przyjemne. To prawda. Stalam sie mniej wybredna. Biore zycie z wszystkimi jego niuansami. 2. Moja kobieca mądrość - 4 Bulaw + As Monet---> XV Diabel, HB V Papiezposiadasz swoje zasady zdobyte doświadczeniem ( 4 buław), które chcesz wdrożyć w życie (as monet) jeśli nadarzy się odpowiednia okazja (diabeł) (kapłan). Złapiesz wówczas byka za rogi (diabeł) i uczynisz wszystko by żyć zgodnie z samą sobą Tak wlasnie jest. Tak to czuje dokladnie. 3. Moja zewnętrzna kobiecość - 2 Bulaw + IX Eremita - XI Pasja, HB XI Pasja i II Kaplanka zewnętrznie bije od Ciebie energia, ale także mądrość oraz siła... duża energia jest w Tobie i w bezpośrednim kontakcie na pewno to czuć, niektórzy mogą się nawet czuć onieśmieleni...mimo, iż nie dajesz powodu to tego by tak się czuli . Emanujesz silną energią i to się czuje ) Piękne karty Zdarza mi sie cos takiego slyszec od osob, ktore znaja mnie realnie. 5. Moja pasja do tworzenia, kreatywność - V Papiez + Rycerz Mieczy ---< XII Wisielec, HB V Papiez potrafisz wykorzystywać swoje szanse, masz w sobie wiele pomysłów (kapłan), ktore wg mnie dojrzały do realizacji, jednakże jeszcze czekasz na swoją szasne...i możliwość wcielenia w życie wszystkiego (rycerz mieczy) co zgromadziłaś w umysle. Tak, uwazam, ze wszystko w swoim czasie... Co sie odwlecze to nie uciecze. 7. Jaką kobietę widzę w sobie - XI Pasjasilną, wierzącą w siebie, która potrafi żyć zgodnie z sobą, słuchają siebie nie ulegając dobrym radom, które być może czujesz wewnętrznie, że dobrymi nie są... Nie zawsze bowiem rada nam udzielona jest faktycznie dobra...i Ty to wiesz.. Tak, zawsze chadzalam wlasnymi drogami. Kiedys bylo trzeba napisac opinie na moj temat w szkole... Nauczyciele zawsze pisali, ze naleze do tych, co chadzaja wlasnymi drogami... indywidualistka, ktora nie rzadzi wprawdzie innymi, ale tez nie podporzadkowuje sie nikomu. 8. Jak mężczyżni postrzegają mą kobiecość- 6 Kielichow + 5 Bulaw ---> XXI Swiat, HB XI Pasja i II Kaplankapostrzegają Twoją dobroć, czasem nawet serce na dłoni...do tego żywiołowość jak w Tobie drzemie...kręci ich strasznie to co w Tobie siedzi...widzą Cię jako kobietę piekną, dobrą,mądrą i energiczną...czegóż chcieć wiecej Moze cos w tym byc... Mezu do tej pory jak mowi, ze wlasnie gdzies ta moja dobroc i dobre serce... Ogolnie nie tylko on, wiec cos w tym jest. 9. Jaką jestem córką - XX Sadbardzo rodzinna, potarfiąca wiele poświęcić, wybaczyć czy zrozumieć byle rodzina była cała i zgodna ze sobą. Marzysz o rodzinie pełnej ciepła,harmonii i wzajemnego spierania się. To bardzo szlachetne i życzę by takie emocje zawsze Ci towarzyszyły obok Twych bliskich Tak, to prawda. Rodzina to dla mnie podstawa wszystkiego. 11. Jaką jestem/będę matką, jak się będę realizować/realizuję w tej roli -Paz Bulaw + 3 Kielichow ---> XVII Gwiazda, HB III Cesarzowaprzede wszystkim starasz sie dać od siebie sporo radości, zabawy, myslę też, że masz poczucie humoru i potrafisz sie sama bawić z dziećmi, jest to kostruktywna nauka z zabawą włacznie jesli tylko masz na to czas. Potrafisz zająć dzieciom czas, do tego zarażasz pozytywnym mysleniem,otaczasz je opieką i one czują to...czują, że zawsze mogą na Ciebie liczyć..i gdy im będzie źle...zawsze mama ukoi,sprawi, że chmury rozejdą się... No staram sie, ale fakt, ze mlode przy mnie sie nie nudza... a i przyjda ze wszystkim, jak do tej pory. 12. Co mnie motywuje, pobudza do działania -Paz Monet + XVIII Ksiezyc---> XII Wisielec, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremitamotywuje Cię cheć poznania nieznanego...sięgnięcia tam, gdzie jeszcze nie sięgałaś. Doznanie nowych doświadczeń by rozwijać nadal siebie. Czujesz taką potzrebę i to własnie jest ten czas,który nadchodzi dla Ciebie do...realizowania tych nowych doświadczeń. Coś co kiedyś "lizłaś" być może postanowisz odświeżyć i pogłębić Tak, zgadza sie... mam pare rzeczy w zanadrzu, ale czasowo na razie nie jestem w stanie wszystkim sie zajac. Zajmuja mnie sprawy rodzinne w duzej mierze, dlatego zajmuje sie tym, co niezbedne, plus troche swojego hobby... A na reszte przyjdzie odpowiedni czas... 13. Największy problem -9 Monet + XV Diabel---> XII Wisielec, HB VI Kochankowieczujesz się pewna siebie, jednakże są pewne ograniczenia...które Ciebie hamują. Być może nie są to same w sobie hamulce w Tobie, ale Twoja cheć silna wręćz diabelska by zmierzyć się z pewną sferą w Twym życiu. Bardzo silna...potrzeba, która pcha do przodu...jednakże, wiesz, że tzreba czasem troszkę poczekać by los zaczął sprzjać. Może też pojawia sie irytacja, bezsilność bo nie wszystko zależne od Ciebie? nie wiem co tu słuszne,jednakże silną potrzebę realizacji w Tobie widzę )) Tak, to tez prawda. Momentami chetnie zajelabym sie duzo intensywniej swoim rozwojem, ale wiem, ze pewne sprawy musza jeszcze chwile poczekac. Zycie po prostu... 14. Moja osobista siła i moc -XVI Wieza + XIX Slonce---> XIII Smier, HB VIII Sprawiedliwoscogromną siłę masz, to niezaprzeczalne. Potrafisz pięknie odzyskiwać siły dzięki zrozumieniu,akceptacji sprawy, rzeczy jakie sie Tobie przytrafiają...to czyni Ciebie znacznie silniejszą...poza tym, chyba już czujesz, że co by się nie działo...potrafisz sobie poradzić, a jeśli jeszcze jak nie ma to będzie...bo nawet na ruinach starego potrafisz odkryć promyki słońca...to bardzo ważne i piękne, dlatego nie zatrać tego Zgadza sie. To powstawanie z ziemi takie dosc chyba typowe dla osemki, ktora jestem... 15. w jakich sytuacjach staje się silna -3 Monet + Krol Bulaw---> XIV Umiarkowanie, HB III Cesarzowasilna stajesz sie w obronie siebie, bliskich, ale także wtedy gdy pragniesz uzyskać spokój i zadowolenie jakie sobie cenisz. To prawda. Dziekuje ogromnie Daffne Cytuj
SacralNirvana Napisano 2 Lipca 2013 Autor Napisano 2 Lipca 2013 Dzieki Nayalo Swietna interpretacja 2. Moja kobieca mądrość - 4 Bulaw + As Monet---> XV Diabel, HB V Papiez zadowolona jesteś z siebie, a przy tym przedsiębiorcza Zgadza sie, co do tej przedsiebiorczosci. 3. Moja zewnętrzna kobiecość - 2 Bulaw + IX Eremita - XI Pasja, HB XI Pasja i II Kaplankajesteś bardzo mądra iw tym tkwi w znacznej mierze Twoja siła, bo mądroś cjest kluczem do wielu bram i wiel ze sciezek wg mnie ułatwia.. to twoje macierzyństwo..bardzo silne w sadzie... kochana mama, która chce jak najlepiej copewnei później tez siepokaze.., rodzinność.. Tak, moje dzieci bardzo mnie motywuja do dzialania i sa dla mnie bardzo, bardzo wazne. 4. Moja kobieca intuicja - XIV Umiarkowanietu jest rownowaga, mysle,ze jesi chodzi o intuicje to umiarkowianie pokazuje tego twojego anioła,ktory nad Toba stoi, cos wskazuje Ci droga pod tym wzgledme możesz mieć ja silnei rozwinieta Bardzo mozliwe z tym aniolem... 5. Moja pasja do tworzenia, kreatywność - V Papiez + Rycerz Mieczy ---< XII Wisielec, HB V Papiez kreatywna jesteś,ale nieraz możesz si epoplatac w tym wszystkiem bo mieczowy działa czasme impulsywnie Twoja jasna strona przy papieżu kloci się z ciemna nieraz i chcesz je polaczyc, a ciężko w efekcie możesz wstrzymywać się od podjęcia działania. To prawda, bywam BARDZO chaotyczna. 10 rzeczy na raz. 9. Jaką jestem córką - XX Sadno tak, rodzina, oddana, wsanialomyslna No rodzinna, pewno tak, reszta to roznie... ale fakt, ze rodzina jest dla mnie bardzo wazna. 11. Jaką jestem/będę matką, jak się będę realizować/realizuję w tej roli -Paz Bulaw + 3 Kielichow ---> XVII Gwiazda, HB III Cesarzowaradosna jesteś, można z Toba pozartowac, mobilizujesz dzieci do działania, potrafisz poswiecac im swój czas to nei jest tak,ze ciagl ebawia się i robia wszystko samopas, bierzesz io udział w tych zabawach, inspirujesz, podpowiadasz. ale kiedy trzeba zarządzasz twarda reka. Zgadza sie. 12. Co mnie motywuje, pobudza do działania -Paz Monet + XVIII Ksiezyc---> XII Wisielec, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremitano na pewno cel, zamair, jakas okreslona rzecz, ustalona z góry cos co możesz z tego co robic wykrzesać. także tajemniczość, pewn eniedopowiedzenia sa dla Ciebie jak labirynt, który chesz przejść, to jets cos co lubisz... niejasne- to znaczy, ze mobilizujące. To prawda. Lubie kiedy nie wszystko jest wylozone kawa na lawe. 13. Największy problem -9 Monet + XV Diabel---> XII Wisielec, HB VI Kochankowietrochę się może zasiedziałam.. jakie twoje male uzależnienia net ? kawa ? Oj... kawa... net fifty/fifty... Kawa... na pewno. 14. Moja osobista siła i moc -XVI Wieza + XIX Slonce---> XIII Smier, HB VIII Sprawiedliwoscrozwalasz, aby znowu stworzyć cos nowego, umiesz ywbaczac i powaracc dotyc,ktoryz na jakiś cza sodeszli, po rozważeniu wszystkich za i przeciw. Tak, nie jestem pamietliwa. Jezeli uznam, ze warto, odpuszczam w niepamiec. 15. w jakich sytuacjach staje się silna -3 Monet + Krol Bulaw---> XIV Umiarkowanie, HB III Cesarzowa gdy mas zjakie soparcie jest Ci na pewno lepiej i lzej. ludzi eobok, pomocni, wspierający. No ikiedy się rozwijasz. Cos w tym jest. Dzieki ogromnie mysle,ze jakies rozmowyz kims młodszym,dyskusje ale luuuubisz. Cytuj
Selenit666 Napisano 2 Lipca 2013 Napisano 2 Lipca 2013 Mój osobisty potencjał - Krolowa Kielichow Kochająca matka ale też chwiejna, na rozdrożu wyboru )) 2. Moja kobieca mądrość - 4 Bulaw + As Monet---> XV Diabel, HB V Papiez oj mega mądrość zyciowa jest do tego ciepło i miłość i wieczny rozwój. Jedno w sobie wyhodujesz i już kolejny pomysł, kolejny rozwój 3. Moja zewnętrzna kobiecość - 2 Bulaw + IX Eremita - XI Pasja, HB XI Pasja i II Kaplanka Piękna kobieta, madra i z rozsądkiem podejmująca decyzje chociaż czasem to może zajać czasu ) 4. Moja kobieca intuicja - XIV Umiarkowanie Zawsze jest złoty środek. 5. Moja pasja do tworzenia, kreatywność - V Papiez + Rycerz Mieczy ---< XII Wisielec, HB V Papiez najpierw się rodzisz a potem ruszasz do boju i nic nie powstrzyma 6. Moja seksualność - 8 Bulaw Chyba zle nie jest - chyba??? gorąca na maxa kochanka ) 7. Jaką kobietę widzę w sobie - XI Pasja Lwica dbająca o potrzeby dzieci, swoje i otoczenia ) 8. Jak mężczyżni postrzegają mą kobiecość- 6 Kielichow + 5 Bulaw ---> XXI Swiat, HB XI Pasja i II Kaplanka sentymentalna, pystaka ale twarta na ludzi 9. Jaką jestem córką - XX Sad Rodzinna bardzo - dokładnie 10. Jaką jestem/będę żoną/partnerką, jak się będę realizować w tej roli - Krolowa Monet + VI Kochankowie---> II Kaplanka, HB VI Kochankowie Dobrą zoną, kochanką ale i przyjaciółką dla swojego partnera 11. Jaką jestem/będę matką, jak się będę realizować/realizuję w tej roli -Paz Bulaw + 3 Kielichow ---> XVII Gwiazda, HB III Cesarzowa Dobra matka ale kochana tobie się jeszcze się syn pokazuje oprócz 3 córek 12. Co mnie motywuje, pobudza do działania -Paz Monet + XVIII Ksiezyc---> XII Wisielec, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita Lubie sytuacje podbramkowe, czuc niepewnosc, adrenalinke... - zgadzam się 13. Największy problem -9 Monet + XV Diabel---> XII Wisielec, HB VI Kochankowie ja bym powiedziała, ze tu jest materializm, może brak odpowiednich środków finansowych do realizowania pewnych planów. 14. Moja osobista siła i moc -XVI Wieza + XIX Slonce---> XIII Smier, HB VIII Sprawiedliwosc Walenie przeszłość bo wiecznie w tobie jest optymizm i nie boisz się zmian 15. w jakich sytuacjach staje się silna -3 Monet + Krol Bulaw---> XIV Umiarkowanie, HB III Cesarzowa Wówczas kiedyś jest konflikt ty idziesz na kompromis i współpracę ) 16. Co przede mną w najbliższym czasie? - Krolowa Bulaw, As Bulaw, Paz Mieczy nowe wyzwania możliwe, że związane z edukacją dzieci ) 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 2 Lipca 2013 Autor Napisano 2 Lipca 2013 Dzieki ogromnie Selenitku... Nono... interpreta bardzo, bardzo... Dziekuje Mój osobisty potencjał - Krolowa KielichowKochająca matka ale też chwiejna, na rozdrożu wyboru )) No bywa, ze dam sie za bardzo poniesc emocjom. Nie zapieram sie, bywa... 5. Moja pasja do tworzenia, kreatywność - V Papiez + Rycerz Mieczy ---< XII Wisielec, HB V Papieznajpierw się rodzisz a potem ruszasz do boju i nic nie powstrzyma Tak to mniej wiecej dziala. Najpierw jakis czas dojrzewa, potem idzie juz konkretnie. 8. Jak mężczyżni postrzegają mą kobiecość- 6 Kielichow + 5 Bulaw ---> XXI Swiat, HB XI Pasja i II Kaplankasentymentalna, pystaka ale twarta na ludzi Ciekawe... Fakt, ze jestem strasznie sentymentalna. Pyskata takze 11. Jaką jestem/będę matką, jak się będę realizować/realizuję w tej roli -Paz Bulaw + 3 Kielichow ---> XVII Gwiazda, HB III CesarzowaDobra matka ale kochana tobie się jeszcze się syn pokazuje oprócz 3 córek To ciekawe... Bo kiedys widzialam we snie jeszcze ciaze... i syn tez byl... Ja mam dosyc czesto takie prekognicyjne tez sny, ktore realizuja sie doslownie... pomijajac symbolike... Takze kto wie... kto wie... co ta przyszlosc przyniesie. 13. Największy problem -9 Monet + XV Diabel---> XII Wisielec, HB VI Kochankowie ja bym powiedziała, ze tu jest materializm, może brak odpowiednich środków finansowych do realizowania pewnych planów. Hmm... no cos w tym jest. Materializm... ujelabym to inaczej. W tych 9 Monet moze wyszlo tu moje radzenie sobie samej... bez pomocy typu "maz placi alimenty itp."... a zycie wiadomo... Diabel... hmm... ciakawe, ze maz jest Koziorozcem i wychodzi mi czesto w Diable wlasnie Takze moze tu chodzic o problemy w dogadaniu sie o kwestie finansowe z mezem... m.in. Taki temat, ktory no nie ma szansy na ruch jakis. I musze tu wlasnie duzo cierpliwosci i zrozumienia wobec niego wykazac... bo na sile i tak ni huhu... z jego strony... 14. Moja osobista siła i moc -XVI Wieza + XIX Slonce---> XIII Smier, HB VIII SprawiedliwoscWalenie przeszłość bo wiecznie w tobie jest optymizm i nie boisz się zmian To prawda. Nie boje sie zaczynac od nowa. 15. w jakich sytuacjach staje się silna -3 Monet + Krol Bulaw---> XIV Umiarkowanie, HB III CesarzowaWówczas kiedyś jest konflikt ty idziesz na kompromis i współpracę ) To prawda. Dziekuje jeszcze raz ogromnie Cytuj
Selenit666 Napisano 2 Lipca 2013 Napisano 2 Lipca 2013 8. Jak mężczyżni postrzegają mą kobiecość- 6 Kielichow + 5 Bulaw ---> XXI Swiat, HB XI Pasja i II Kaplanka sentymentalna, pystaka ale twarta na ludzi - tu oczywiście nie twarta nie twarda a otwarta na ludzi Cytuj
SacralNirvana Napisano 2 Lipca 2013 Autor Napisano 2 Lipca 2013 Nie ma problemu... zrozumialam jak trzeba... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi