Maestro Inez2503 Napisano 30 Czerwca 2013 Maestro Napisano 30 Czerwca 2013 Co w uczuciach w lipcu? 4 kielichów Moc Mag Paź Buław suma Kapłan,HB Śmierć/Cesarz jakiś kontakt z kimś, chyba dośc szybko i niespodziewanie Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 30 Czerwca 2013 Napisano 30 Czerwca 2013 niepodziewane wiadomości od młodego mężczyzny chyba natury seksualnej hehehe Cytuj
Erza Napisano 30 Czerwca 2013 Napisano 30 Czerwca 2013 4 kielichów Moc Mag Paź Buław suma Kapłan,HB Śmierć/Cesarz wydaje mi się, że ktoś się będzie dobijał do Ciebie, wysyłał wiadomości (Paź buław), chociaż Ty nie będziesz do końca z obrotu spraw między Wami zadowolona (4 kielichów), bo wcześniej Pan milczał lub nie mówił o wszystkich swoich zamiarach i planach; w rezultacie może zapanować między Wami zgoda; niewykluczone, że Pan może czynić jakieś dwuznaczne propozycje Cytuj
Iwka78 Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 Co w uczuciach w lipcu? 4 kielichów Moc Mag Paź Buław suma Kapłan,HB Śmierć/Cesarz jakiś kontakt z kimś, chyba dośc szybko i niespodziewanie 4 kielichy często pokazuje nasycenie uczuciami w związku, dochodzimy do punktu w którym osiągnęliśmy to, czego pragnęliśmy i teraz musimy popracować nad tym, aby to uczucie podtrzymać. Moc i Mag mówią, że masz w sobie siłę, aby utrwalić związek, przezwyciężyć przeszkody, które były, zbudować pozytywną relację. Paź Buław to po prostu dla mnie Wasze dziecko, które być może skupi Waszą uwagę na sobie. tak ja to widzę.... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 1 Lipca 2013 4 kielichy często pokazuje nasycenie uczuciami w związku, dochodzimy do punktu w którym osiągnęliśmy to, czego pragnęliśmy i teraz musimy popracować nad tym, aby to uczucie podtrzymać. Moc i Mag mówią, że masz w sobie siłę, aby utrwalić związek, przezwyciężyć przeszkody, które były, zbudować pozytywną relację. Paź Buław to po prostu dla mnie Wasze dziecko, które być może skupi Waszą uwagę na sobie. tak ja to widzę.... Wszystko mozliwe, mój synek to mały Baranek:lol:, stąd paź buław pewnie:))) Cytuj
Trida Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 Co w uczuciach w lipcu?4 kielichów Moc Mag Paź Buław suma Kapłan,HB Śmierć/Cesarz Na początku rozmyślanie, mozliwe, ze ktos z przeszłosci sie odezwie i bedzie ruch, vbędzie zastanowienie ale bedzie to dość 'dziecinne' na chwile moim zdaniem. Pan okaże się nie tym, kogo szukałas. Łatwo przyszło łatwo poszło Cytuj
Gość Daffne Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 Co w uczuciach w lipcu? 4 kielichów Moc Mag Paź Buław suma Kapłan, HB Śmierć/Cesarz pierwszy tydzień lipca myślę, że bez większych zmian, natomiast koło 10-go lipca pojawi się ktoś, wobec kogo poczujesz dość silne emocje i radośc, bedzie flirt, miłe słowa,które sprawią radość, a może nawet myśl by sie spotkać? W każdym razie widać mężczyznę,który będzie na Ciebie działał... Cytuj
Arshi Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 raczej stagnacja... do tego zainteresowanie pewnym facetem (lecz on moze nie zabardzo)i bardzo wiele checi zebywyjsc z marazmu Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Sierpnia 2013 Autor Maestro Napisano 4 Sierpnia 2013 WERYFIKUJĘ: raczej stagnacja... do tego zainteresowanie pewnym facetem (lecz on moze nie zabardzo)i bardzo wiele checi zebywyjsc z marazmu Arshi:) Dokładnie na odwrót, duzo się działo,a facet zainteresowany, natomiast ja go olewam:) Cytuj
Arshi Napisano 4 Sierpnia 2013 Napisano 4 Sierpnia 2013 to ty odczuwalas ta sytuacje jak w 4 kielichach i sie nawet tak zachowalas Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Sierpnia 2013 Autor Maestro Napisano 4 Sierpnia 2013 to ty odczuwalas ta sytuacje jak w 4 kielichach i sie nawet tak zachowalas Sie tak zachowałam??) Cytuj
Arshi Napisano 4 Sierpnia 2013 Napisano 4 Sierpnia 2013 milas kielich na wyciagniecie reki lecz nie chcialas ;P Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Sierpnia 2013 Autor Maestro Napisano 4 Sierpnia 2013 milas kielich na wyciagniecie reki lecz nie chcialas ;P Już nie chcę) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi