Skocz do zawartości

Co w uczuciach w lipcu?

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Co w uczuciach w lipcu?

4 kielichów Moc Mag Paź Buław suma Kapłan,HB Śmierć/Cesarz

jakiś kontakt z kimś, chyba dośc szybko i niespodziewanie

Gość AngeloYasmine
Napisano

niepodziewane wiadomości od młodego mężczyzny chyba natury seksualnej hehehe

Napisano

wydaje mi się, że ktoś się będzie dobijał do Ciebie, wysyłał wiadomości (Paź buław), chociaż Ty nie będziesz do końca z obrotu spraw między Wami zadowolona (4 kielichów), bo wcześniej Pan milczał lub nie mówił o wszystkich swoich zamiarach i planach; w rezultacie może zapanować między Wami zgoda; niewykluczone, że Pan może czynić jakieś dwuznaczne propozycje ;)

Napisano
Co w uczuciach w lipcu?

jakiś kontakt z kimś, chyba dośc szybko i niespodziewanie

4 kielichy często pokazuje nasycenie uczuciami w związku, dochodzimy do punktu w którym osiągnęliśmy to, czego pragnęliśmy i teraz musimy popracować nad tym, aby to uczucie podtrzymać. Moc i Mag mówią, że masz w sobie siłę, aby utrwalić związek, przezwyciężyć przeszkody, które były, zbudować pozytywną relację. Paź Buław to po prostu dla mnie Wasze dziecko, które być może skupi Waszą uwagę na sobie.

tak ja to widzę....

• Maestro
Napisano
4 kielichy często pokazuje nasycenie uczuciami w związku, dochodzimy do punktu w którym osiągnęliśmy to, czego pragnęliśmy i teraz musimy popracować nad tym, aby to uczucie podtrzymać. Moc i Mag mówią, że masz w sobie siłę, aby utrwalić związek, przezwyciężyć przeszkody, które były, zbudować pozytywną relację. Paź Buław to po prostu dla mnie Wasze dziecko, które być może skupi Waszą uwagę na sobie.

tak ja to widzę....

Wszystko mozliwe, mój synek to mały Baranek:lol:, stąd paź buław pewnie:)))

Napisano
Co w uczuciach w lipcu?

Na początku rozmyślanie, mozliwe, ze ktos z przeszłosci sie odezwie i bedzie ruch, vbędzie zastanowienie ale bedzie to dość 'dziecinne' na chwile moim zdaniem. Pan okaże się nie tym, kogo szukałas. Łatwo przyszło łatwo poszło

Gość Daffne
Napisano

Co w uczuciach w lipcu?

4 kielichów Moc Mag Paź Buław suma Kapłan, HB Śmierć/Cesarz

pierwszy tydzień lipca myślę, że bez większych zmian, natomiast koło 10-go lipca pojawi się ktoś, wobec kogo poczujesz dość silne emocje i radośc, bedzie flirt, miłe słowa,które sprawią radość, a może nawet myśl by sie spotkać? W każdym razie widać mężczyznę,który będzie na Ciebie działał...:)

Napisano

raczej stagnacja... do tego zainteresowanie pewnym facetem (lecz on moze nie zabardzo)i bardzo wiele checi zebywyjsc z marazmu

• 1 miesiąc temu...
  • Maestro
Napisano

WERYFIKUJĘ:

raczej stagnacja... do tego zainteresowanie pewnym facetem (lecz on moze nie zabardzo)i bardzo wiele checi zebywyjsc z marazmu

Arshi:) Dokładnie na odwrót, duzo się działo,a facet zainteresowany, natomiast ja go olewam:)

Napisano

to ty odczuwalas ta sytuacje jak w 4 kielichach i sie nawet tak zachowalas :D

• Maestro
Napisano
to ty odczuwalas ta sytuacje jak w 4 kielichach i sie nawet tak zachowalas :D

Sie tak zachowałam??:))

• Maestro
Napisano
milas kielich na wyciagniecie reki lecz nie chcialas ;P

Już nie chcę:))