Skocz do zawartości

Moja kobiecość ;)

Erza

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1. Mój osobisty potencjał Koło, 6 kielichów ---> suma Cesarz

pojęcia nie mam o co chodzi z Kołem, być może jeszcze czegoś jako kobieta mam się nauczyć, jakieś wnioski wyciągnąć z przeszłości; mam potencjał by być kobietą rodzinną (6 kielichów)

2. Moja kobieca mądrość Moc

czysto instynktowna, kobieta-łowca ;) jestem kobietą silną, którą ciężko na czymś zagiąć

3. Moja zewnętrzna kobiecość 10 mieczy, Paź monet ---> suma Cesarz

jeszcze nie do końca wydobyta, ciągle pracuje nad sobą, widać, że jakiś etap mam już za sobą (10), ale ciągle jestem uczniakiem w tej dziedzinie

4. Moja kobieca intuicja Głupiec

yyyy no nie wiem, bardzo naiwnie się przedstawia, jest spontaniczna, nieprzewidywalna w działaniach ;)

5. Moja pasja do tworzenia, kreatywność 4 monet

tutaj raczej korzystam z tego, co wszyscy, nie chodzę swoimi ścieżkami, póki co nie mam czasu na swoje pasje, bo w głownej mierze pochłania mnie praca

6. Moja seksualność Kochankowie

przede wszystkim nastawiona na partnerstwo, nie jestem egoistką w tej dziedzinie ;) wiem, że aby była harmonia, to obie strony powinny być zadowolone :)

7. Jaką kobietę widzę w sobie Cesarzowa

tradycjonalistkę, która chce mieć męża, dzieci, dom i trochę pospełniać się zawodowo

8. Jak mężczyźni postrzegają mą kobiecość Kapłanka, Pustelnik (wyciągnięty razem z Kapłanką) ---> suma Moc

chyba dobrze ;) może intryguje ich moja tajemniczość, to, że lubię mieć przestrzeń tylko dla siebie, że umiem sobie sama organizować czas i dobrze mi z tym

9. Jaką jestem córką 8 buław

hehehe :D żywiołową, przyprawiającą moją mamę o zawał serca, bo nie wie, z czym znowu wyskoczę ;)

10. Jaką jestem/będę żoną/partnerką, jak się będę realizować w tej roli Słońce, As mieczy, 7 kielichów ---> suma Diabeł/Kochankowie

chyba będę i spontaniczna, wesoła, otwarta i czasami ostra i chłodna... pojęcia nie mam... może w jakiś sposób niezależna

11. Jaką jestem/będę matką, jak się będę realizować/realizuję w tej roli Rycerz kielichów, Rycerz mieczy, 8 mieczy, Paź buław ---> suma Koło/Mag

bardzo kochającą, ale też może nieco zamkniętą i chłodną, wymagającą wobec dziecka

12. Co mnie motywuje, pobudza do działania 4 mieczy

czas spędzony sama ze sobą, kiedy mogę zajrzeć w głąb siebie, posłuchać swojego wewnętrznego głosu

13. Największy problem 8 monet

czepianie się szczegółów i drobiazgowość

14. Moja osobista siła i moc Rycerz monet

zachowanie zdrowego rozsądku i pracowitość

15. w jakich sytuacjach staje się silna? 7 buław

kiedy natrafiam na przeciwności, kiedy muszę bronić swojego zdania

16. Co przede mną w najbliższym czasie? Rydwan, Król buław, Królowa buław ---> suma Koło/Mag

może jakaś gorąca znajomość :)

Napisano

1. Mój osobisty potencjał Koło, 6 kielichów ---> IV Cesarz, HB XVI Wieza i VII Rydwan

Przede wszystkim jestes osoba bardzo ciepla i taka, ktora potrafi sprawic, ze ludzie wokol czuja sie jak u siebie w domu. Nie poddajesz sie latwo, a i w kazdej sytuacji potrafisz zawsze odnalesc jakis pozytyw, cos, co doda Ci skrzydel, sprawi, ze stanie sie ona dla Ciebie korzystniejsza niz w istocie jest. Co powinnas jeszcze to przestac zyc przeszloscia i lepszymi czasami. Tu wyglada tak, jakbys czasem porownywala np. to, co bylo do tego, co jest i na sile dopasowywala to do tego wizerunku, wspomnienia, ktore jest w Twojej glowie. Ewentualnie moze chodzic tez o wyobrazenia o pewnych sprawach, moze marzeniach a moze tez po prostu wzorcach wyniesionych gdzie z domu. Tak czy inaczej... powinnas wychodzic dalej, realnie patrzec na to, co jest i brac tak, jak jest. Wszelka przeszlosc, sfera niespelnionych marzen i wyobrazen, wszystko to ogranicza Ciebie istotnie w dzialaniach, a tym samym jest przeszkoda w spelnianiu siebie.

"Bo we mnie jest seks". Dokladnie. Jestes swiadoma swojej energii i wiesz, jak nia sterowac. Jak sie nia odpowiednio poslugiwac w zyciu. Jak ja ukierunkowywac. I dobrze. Jednak... nie staraj sie tego tlumic, przynajmniej nie za wszelka cena. Raczej oceniaj intuicyjnie, kiedy i jak sie pokazac. Czasem warto tez pokazac pazury i zawalczyc jak ta Lwica o swoje. Nie boj sie tego.

3. Moja zewnętrzna kobiecość 10 mieczy, Paź monet ---> IV Cesarz, HB X Kolo Fortuny i I Mag

Tu jest tak, jakbys umiala odcinac sie od niewygodnych rzeczy i podchodzic calkiem na takim instynktownie-fizycznym poziomie. Nie wiem, tu jak takie zwierzatko, ktore podchodzi do kogos i insynktownie ukazuje swoja zmyslowosc. Tak sobie wlasnie pomyslalam, ze tak to moze wygladac.

Tutaj wazne byloby, abys byla odrobinke mniej ufna jednak. Czasem warto pewnym sprawom przyjrzec sie nieco dokladniej. Nie wszyscy chca dla nas dobrze. Czasem tez warto pewne sprawy przeczekac, zamiast drastycznie konczyc czy ucinac... Uwaznosc tak czy inaczej.

To jest taka dziecieca ufnosc. To, co powyzej. Odcinasz sie od zlych doswiadczen i dajesz sobie czysta karte. Nie chcesz bazowac na zlych doswiadczeniach, chcesz wierzyc, ze kazda nowa znajomosc, sytuacja, to nowe historie, nowe drogi, na ktorych rzadza nowe, zupelnie inne, niz dotychczas zasady. I dobrze. Nie boj sie isc na zywiol, nie boj sie, nawet jezeli ktos powie Ci, ze to nie trzyma sie calosci, nie ma rak i nog. ;) To normalne. Kazdy poczatek, kazdy nowy etap, w ktory wkraczasz, bywa chaotyczny... ;)

No... tu jest ciekawie. 4 Monet ma w sobie potencjal 4 zywiolow: powietrza, ognia, wody i ziemi. Teraz, co trzeba zrobic, to w sobie to scharmonizowac. Wypracowac w sobie taka elastycznosc, aby wychodzic poza to, co juz sie ma i poza to, co mysli sie, ze sie ma.

4 Monet ma w sobie takze potencjal zarowno Umiarkowania, jak i Cesarza. I tu jest bardzo ciekawie. Umiarkowanie u Crowleya nazywa sie Sztuka i ma taki potencjal. Ogromnej kreatywnosci, ale i takze harmonii... rownowagi. Takze Cesarz tu mowi o takim ustatkowaniu pewnym.

Mysle, ze w Tobie te wszystkie idee, pomysly, sa, ale potrzebuja takiego konkretnego ustatkowania, zharmonizowania i wyciszenia. Takze jak sama myslisz, one sa juz w Tobie, ale trzeba je teraz wyciagnac na wieRch... i pozwolic im sie rozwijac.

Jak kochac, to calym sercem. Nie ma u Ciebie podzialu na seks z milosci i tylko seks. Jak juz to TYLKO z milosci. Partner na chwile? Nie... Jak juz to ktos, kto cos znaczy, kto zostal przeznaczony przez bogow... ;)

I jeszcze jedno... Ty masz sklonnosci do relacji z karmicznymi.

No kobiete widzisz w sobie. Taka 100% kobiete. Spelniona, zadbana, kochana... z facetem kochajacym u boku, moze gromadka dzieci kiedys tam, rodzina, swoim miejscem na ziemi, kreatywna i bogata w kazdym wzgledzie. Cesarzowa jak to Cesarzowa, czego sie dotknie, tam wszedzie plodnie.

8. Jak mężczyźni postrzegają mą kobiecość Kapłanka, Pustelnik (wyciągnięty razem z Kapłanką) ---> XI Pasja, HB XI Pasja i II Kaplanka

Kobieta dosc tajemnicza, majaca swoj wlasny swiat, do ktorego nie zawsze maja dostep. Oni chyba do konca Cie nie rozumieja. Jestes taka odlegla kraina, do ktorej kazdy chcialby miec dostep, ale jest nieco w sferze bajki. Niby na wyciagniecie reki, a klucza brak. Tu ze swojej strony powinnas im czasem pomoc... otworzyc te furtke, podac wskazowke, gdzie lezu ukryty klucz, podac czasem reke... a czasem tupnac noga, zeby patrzyli we wlasciwym kierunku.

ADHD. :hahahaha:

10. Jaką jestem/będę żoną/partnerką, jak się będę realizować w tej roli Słońce, As mieczy, 7 kielichów ---> XV Diabel, HB IX Eremita

Ty na razie jeszcze o tym nie myslisz. ;) To, jaka Ty mozesz byc partnerka, to wszystko jest jeszcze w sferze Twoich przemyslen, marzen... a rzeczywistosc pokaze, jak bedzie. Na razie nie ma tu konkretnego obrazu.

Pamietasz w tym rozkladzie na partnera tez tam bylo jakos podobnie (te karty, co Ci ciagnelam na partnera w przyszlosci), ze nie masz jeszcze skonkretyzowanego obrazu stalej relacji. To w Tobie dopiero dojrzewa a i moze w trakcie bedzie sie dopiero ksztaltowalo. ;)

11. Jaką jestem/będę matką, jak się będę realizować/realizuję w tej roli Rycerz kielichów, Rycerz mieczy, 8 mieczy, Paź buław ---> X Kolo Fortuny, HB VIII Sprawiedliwosc

Na razie jest tak, ze masz duzo wiedzy teoretycznej na ten temat i duzo wyobraznie. Jak kazdy, kto sam jeszcze nie posiada dzieci a mial stycznosc z cudzymi. Natomiast rzeczywistosc, cuz, przyniesie weryfikacje. I tu akurat karty pokazaly tylko to, jak jest w wiekszosci przypadku osob nie posiadajacych jeszcze dzieci.

Jest taka historia, gdzie facet mial cale 6 filozofii na temat wychowywania dzieci. Wreszcie urodzilo mu sie pierwsze i rozwalilo jedno z jego teorii, tym samym mial 5 roznych teorii na temat wychowywania dzieci i jedno dziecko do tego. I tak po kolei. Koniec koncow byl taki, ze facet mial 6 dzieci i ani jednej filozofii na temat ich wychowywania. Praktyka przerosla najpiekniejsze teorie. Tu takze tak bedzie. Sprawiedliwosc w podsumie wskazuje na potrzebe trzezwego spojrzenia i realnego ocenienia sytuacji a Kolo, no coz... Kolo zmienia konkrenie wszystko, co do tej pory sobie tam na ten temat poukladalas w glowie czy wyobrazilas. ;)

Tak, chwile, gdy przegladasz swoje zycie i ukladasz je, segregujesz, moze wyciagasz tez wnioski.

Upartosc ogromna. Jak sobie upatrzysz jakis cel to idziesz... i trudno Ciebie zawrocic z drogi.

Jw. Ogromna: cierpliwosc, wytrwalosc i upartosc wrecz. Pracowitosc tez, ale wlasnie ta wytrwalosci i uczepliwosc celu. Czekaj... Ty nie jestes 8 numerologiczna, o ile sobie kojarze? Bo cos mi to wlasnie tak pasuje...

Gdy trzeba zawalczyc o swoje.

16. Co przede mną w najbliższym czasie? Rydwan, Król buław, Królowa buław ---> X Kolo Fortuny, HB I Mag

Tu dwie mozliwosci. Albo odzyje jakas juz istniejaca znajomosc, tu Rydwan niesie ze soba powiew swiezego wiatru, tym samym tez ozywia zastale relacje. Ewentualnie jakas nowa fajna relacja na horyzoncie.

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

Zaznaczam swoją obecność:) Opiszę do jutra:)

Gość Daffne
Napisano

Twoim potencjałem skumulowanym w Tobie i czekającym na możliwość uzewnętrznienia są zdecydowanie pokłady uczuć, jakie moglyby się wyłonić za sprawą pojawienia się odpowiedniego mężczyzny w Twoim życiu, zdecydowanego,który podobnie jak Ty pragnie ciepła, miłości i czegoś trwałego (cesarz)

posiadasz pięknie rozwiniętą intuicję, gdzieś tam wewnątrz Ciebie słyszysz podpowiedzi...które bierzesz pod uwagę, przeważnie wiesz co powinnas czynić, słuchaj tego głosu, rad, jakie przychodzą do Ciebie.

Twoja kobiecość jest zmysłowa, jednakże możesz aktualnie stawiać bardziej na praktyczność w kontekście zewnętrznym. Wygoda i praktyczność aktualnie dominuje. Jednakże gdyby pojawił się ktoś...istotny (cesarz)zmieniłabyś się w kobiecą ciepłą kobietkę...a więc zwiewne sukieneczki i inne kobiece atrybuty :))

W punkcie 2 widać, że intuicję masz i to nie małą...co chwila Ci coś doradza, ale Ty czujesz chaos wnętrza, milion mysli na minutę, które sprawiają, że już nic nie wiesz...i czujesz sie własnie jak ta karta...w kropce...bierzesz tobołek, gdzieś idziesz, ale sama nie wiesz czy to słuszna droga i czy aby zaprowadzi Cię tam dokąd chciałabyś dotrzeć. Wyciszaj wnętrze...słuchaj siebie...tylko majac spokój w sobie będziesz w stanie usłyszeć samą siebie.

aktualnie starasz się utrzymać to co posiadasz, kreatywność w potencjałach jest, jednakże karta ta pozwala mi przypuszczać, że w najbliższym czasie potencjały nie będą wykorzystywane.

seksualnie pragniesz bliskości, ciepła, czułych słów, przytulania....chcesz sie zatracić w miłości, czuć całą sobą do tego stopnia, że aż CI dech zapiera i czujesz motylki w brzuchu oraz "otumanienie" heheh Jest to stan zakochania silny, jednakże nie zawsze trwały...ale pięknie jest tak kochać. Ważne jest także by lokować uczucia i własną energię w odpowiednie osoby, karta ta może wskazywac bowiem nie tylko piękne zakochanie, ale także ciagłą niepewność obiektu uczuć.

widzisz w sobie kobietę, która posiada wszystko co jest potzrebne by obdarzyć uczuciem i zapewne tak jest. Jesteś gotowa do związku,założenia rodziny, potrafisz otoczyć opieką i dać na prawdę bardzo wiele od siebie. Pozostaje tylko czekać aż pojawi sie właściwy Cesarz, ktorego Ci życzę :serduszka:

8. Jak mężczyźni postrzegają mą kobiecość Kapłanka, Pustelnik (wyciągnięty razem z Kapłanką) ---> suma Moc

mężczyźni dostrzegają w Tobie siłę mentalną, psychiczną...jestes jak taran pozytywnego myślenia, który roztacza wiarę w miłość dzięki swej ogromnej wiedzy i doświadczeniu duszy. Mężczyźni mogą jednak sądzić, że cenisz sobie dozę wolności,jakbyś celowo sie izolowała? dziwnie myslą...może warto się zastanowić tutaj dlaczego tak mogą sądzić?

córką jesteś energiczną,czasem kłótliwą,która walczy o przeforsowanie własnego zdania, poglądu zwłaszcza przy dawaniu Ci "dobrych rad"

10. Jaką jestem/będę żoną/partnerką, jak się będę realizować w tej roli Słońce, As mieczy, 7 kielichów ---> suma Diabeł/Kochankowie

będziesz świetną przyjaciółką, inteligentną partnerką do rozmow i droczenia się,a także będziesz potrafiła dać piekne uczucie z swej strony. To bardzo dużo :)) Niektorzy parnerzy mogą czuć się wręcz..."gorsi" nie mogą dac Ci tego co posiadasz w sobie TY.

11. Jaką jestem/będę matką, jak się będę realizować/realizuję w tej roli Rycerz kielichów, Rycerz mieczy, 8 mieczy, Paź buław ---> suma Koło/Mag

matką będziesz ciepłą i serdeczną, jednakże będziesz kładła nacisk na samodzielność dzieci by nie wyrosły na...niezaradne,ale także jeśli będzie trzeba to zganisz by zmotywować je i odpowiednio ukierunkować w życiu.

motywuję Cię głównie zastój i dłuższy brak działania w Twoim życiu,popycha Cię to do dokonywania zmian.

największym problemem jest brak skupienia na swoim wnętrzu...jakbyś miała trudność z słuchaniem samej siebie właśnie. Przez to można się łatwo zagubić lub poczynić coś wbrew sobie....

Twoją siłą jest wytrwałość w dążeniach i skiuteczność dzialania. Starasz sie patrzeć przyszlościowo i pokładać energię w to co ma wg Ciebie sens i da owoc. Potrafisz pracować wytrwale na swój dorodny owoc i tu jest ta siła...która Ci się kiedyś wynagrodzi :)))

stajesz się silna, gdy trzeba bronić samej siebie, swego zdania. Zaskakuje Cię czasem atak, ale jak tylko pozbierasz mysli to szybko siła w Tobie wzrasta :))

16. Co przede mną w najbliższym czasie? Rydwan, Król buław, Królowa buław ---> suma Koło/Mag

przed Tobą no proszę...:D Przed Tobą czas aktyaności, związku, w którym będzie piękna namiętność,silne przyciąganie wzajemne. Będzie to partnerstwo i nowa szansa,której Ci życzę ....:yg457:

Napisano

Sacralku

3. Moja zewnętrzna kobiecość 10 mieczy, Paź monet ---> IV Cesarz, HB X Kolo Fortuny i I Mag

Tu jest tak, jakbys umiala odcinac sie od niewygodnych rzeczy i podchodzic calkiem na takim instynktownie-fizycznym poziomie. Nie wiem, tu jak takie zwierzatko, ktore podchodzi do kogos i insynktownie ukazuje swoja zmyslowosc. Tak sobie wlasnie pomyslalam, ze tak to moze wygladac.

Tutaj wazne byloby, abys byla odrobinke mniej ufna jednak. Czasem warto pewnym sprawom przyjrzec sie nieco dokladniej. Nie wszyscy chca dla nas dobrze. Czasem tez warto pewne sprawy przeczekac, zamiast drastycznie konczyc czy ucinac... Uwaznosc tak czy inaczej.

nie wpadłam na to, a pasuje bardzo :) u mnie jest tak, że jak się na kimś zawiodę, sparzę, to uciekam, zrywam kontakt, izoluję się; tutaj dobrze, że zaznaczyłaś, aby pewne sprawy przeczekiwać - właśnie jestem w trakcie testowania takiej możliwości ;)

To jest taka dziecieca ufnosc. To, co powyzej. Odcinasz sie od zlych doswiadczen i dajesz sobie czysta karte. Nie chcesz bazowac na zlych doswiadczeniach, chcesz wierzyc, ze kazda nowa znajomosc, sytuacja, to nowe historie, nowe drogi, na ktorych rzadza nowe, zupelnie inne, niz dotychczas zasady. I dobrze. Nie boj sie isc na zywiol, nie boj sie, nawet jezeli ktos powie Ci, ze to nie trzyma sie calosci, nie ma rak i nog. ;) To normalne. Kazdy poczatek, kazdy nowy etap, w ktory wkraczasz, bywa chaotyczny... ;)

nigdy w ten sposób nie myślałam, ale tak właśnie jest, Twoje słowa mi to uświadomiły :)

No... tu jest ciekawie. 4 Monet ma w sobie potencjal 4 zywiolow: powietrza, ognia, wody i ziemi. Teraz, co trzeba zrobic, to w sobie to scharmonizowac. Wypracowac w sobie taka elastycznosc, aby wychodzic poza to, co juz sie ma i poza to, co mysli sie, ze sie ma.

4 Monet ma w sobie takze potencjal zarowno Umiarkowania, jak i Cesarza. I tu jest bardzo ciekawie. Umiarkowanie u Crowleya nazywa sie Sztuka i ma taki potencjal. Ogromnej kreatywnosci, ale i takze harmonii... rownowagi. Takze Cesarz tu mowi o takim ustatkowaniu pewnym.

Mysle, ze w Tobie te wszystkie idee, pomysly, sa, ale potrzebuja takiego konkretnego ustatkowania, zharmonizowania i wyciszenia. Takze jak sama myslisz, one sa juz w Tobie, ale trzeba je teraz wyciagnac na wieRch... i pozwolic im sie rozwijac.

u mnie to na dzień dzisiejszy jest tak, że sporo planów w głowie, poukładane, ale z realizacją zastój

Jak kochac, to calym sercem. Nie ma u Ciebie podzialu na seks z milosci i tylko seks. Jak juz to TYLKO z milosci. Partner na chwile? Nie... Jak juz to ktos, kto cos znaczy, kto zostal przeznaczony przez bogow... ;)

I jeszcze jedno... Ty masz sklonnosci do relacji z karmicznymi.

zgadza się, u mnie nie ma nic na pół gwizdka, jak kochać to całym sercem, sex bez miłości dla mnie nie istnieje. no właśnie mam skłonność, 3 ostatnich z karmą...

8. Jak mężczyźni postrzegają mą kobiecość Kapłanka, Pustelnik (wyciągnięty razem z Kapłanką) ---> XI Pasja, HB XI Pasja i II Kaplanka

Kobieta dosc tajemnicza, majaca swoj wlasny swiat, do ktorego nie zawsze maja dostep. Oni chyba do konca Cie nie rozumieja. Jestes taka odlegla kraina, do ktorej kazdy chcialby miec dostep, ale jest nieco w sferze bajki. Niby na wyciagniecie reki, a klucza brak. Tu ze swojej strony powinnas im czasem pomoc... otworzyc te furtke, podac wskazowke, gdzie lezu ukryty klucz, podac czasem reke... a czasem tupnac noga, zeby patrzyli we wlasciwym kierunku.

u mnie jest tak, że nie każdy ma ten przywilej, aby wiedzieć coś na mój temat więcej, wiele rzeczy skrywam, czasami nie mówię wszystkiego; jedynie ktoś, komu czuję, że mogę zaufać, ma szansę na to, że się przed nim otworzę

Upartosc ogromna. Jak sobie upatrzysz jakis cel to idziesz... i trudno Ciebie zawrocic z drogi.

najświętsza prawda :zeby:

Kochana, ja jestem 3, pan jest 8 :)

bardzo Ci dziękuję, wiele rzeczy wyciągnęłaś z rozkładu, o których nie miałam pojęcia, a pasują bardzo :serducho:

Napisano

Daff

Twoim potencjałem skumulowanym w Tobie i czekającym na możliwość uzewnętrznienia są zdecydowanie pokłady uczuć, jakie moglyby się wyłonić za sprawą pojawienia się odpowiedniego mężczyzny w Twoim życiu, zdecydowanego,który podobnie jak Ty pragnie ciepła, miłości i czegoś trwałego (cesarz)

to całkiem możliwe, że mój potencjał może rozkwitnąć tylko przy TYM mężczyźnie

W punkcie 2 widać, że intuicję masz i to nie małą...co chwila Ci coś doradza, ale Ty czujesz chaos wnętrza, milion mysli na minutę, które sprawiają, że już nic nie wiesz...i czujesz sie własnie jak ta karta...w kropce...bierzesz tobołek, gdzieś idziesz, ale sama nie wiesz czy to słuszna droga i czy aby zaprowadzi Cię tam dokąd chciałabyś dotrzeć. Wyciszaj wnętrze...słuchaj siebie...tylko majac spokój w sobie będziesz w stanie usłyszeć samą siebie.

jest tak, milion myśli, natłok scenariuszy w głowie, a potem kombinowanie co jest właściwe i słuszne

mężczyźni dostrzegają w Tobie siłę mentalną, psychiczną...jestes jak taran pozytywnego myślenia, który roztacza wiarę w miłość dzięki swej ogromnej wiedzy i doświadczeniu duszy. Mężczyźni mogą jednak sądzić, że cenisz sobie dozę wolności,jakbyś celowo sie izolowała? dziwnie myslą...może warto się zastanowić tutaj dlaczego tak mogą sądzić?

tutaj możesz mieć sporo racji, oni widzą mnie jako silną kobietę, samodzielną, która sobie radzi, ale właśnie może nie tyle tu chodzi o dozę wolności, co moje emocjonalne ucieczki, chęć oddechu, bo czasami wkurza mnie to, kiedy facet zabiega za bardzo, kiedy jeszcze nie odpisałam na jednego smsa, a już przychodzi następny

bardzo dziękuję Kochana :buziak:

Gość Gość3
Napisano

[

Daffne - poprawilas mi humor na wieczor .

Odlotowe to okreslenie 8 bulaw -jaka jestem ............ADHD ....!!!

samo zycie jednym slowem !!!

byle rodzice nadazali za Toba ....

• Maestro
Napisano

dla mnie to powielanie pewnych wzorców z przeszłości, to co było, jakiś rodzaj przezyć wraca do Ciebie, coś się kręci w kółko, w podsumie wg HB masz Wieżę i Rydwan z niej, powinnaś chyba postarać się zburzyć dotychczasowe myślenie, aby móc w końcu dotrzeć do czegoś nowego, iśc naprzód, rozwijać się jako kobieta

masz w sobie wiele sił, aby móc poskramiać swoje słabości, lęki, ponadto umiesz oddziaływać na płec męską za pomocą bodźców seksualnych

jakiś etap zamknęłaś i postanowiłaś chyba nieco zmienić swoją "zewnętrzność", TY się na razie tej "kobiecości" uczysz, tak jakbyś do końca nie wiedziała jaka masz być

pewne ważne myśli i odczucia przychodzą Ci do głowy w najmniej oczekiwanym momencie, wtedy gdy się akurat danym tematem wcale nie zajmujesz

jesteś zamknięta w jakiejś szufladce i póki co realizujesz utarte rzeczy, robisz to co umiesz i na czym się najlepiej znasz

pragniesz współodczuwania, tego, żeby partner połączył się z Tobą fizycznie i emocjonalnie i odczuwał to samo co Ty i w podobny sposób

jestes z siebie zadowolona, zadbana, elegancka, silna, pewna siebie

trochę icj intrygujesz, albowiem nie ujawniasz się w pełnej krasie, ponadto bywasz chyba wycofana i zamknięta w sobie

szaloną, wszędzie Ciebie pełno,masz pewnie 100 pomysłów na minutę, jak trzeba to i od razu umiesz podnieść i sobie i mamie ciśnienie;)

na pewno będziesz radosna, zadbana, nieco egoistyczna, rodzinna, ale będą momenty, gdy będziesz chciała pobyc sama ze sobą w swoim świecie

kochającą, uczuciową, ale i nieraz zagubioną, szukającą sposobów dotarcia do diziecka, czasem chaotyczną, z drugiej strony szaloną i beztroską:)

przede wszystkim czas dany Ci na przemyślenia, odpoczynek, wycofanie z czynnego życia,także zastój i nuda w życiu codziennym

pedantyczność, za duża

praktycyzm, odpowiedzialność,trzymanie się ziemi, oszczędność,pewien konserwatyzm i oszczędność

kiedy musisz bronic swego, gdy ktos Cię wkurzy na maksa

jakaś gorąca znajomość, w której dominować będzie czysta energia seksualna, dziki romans

Gość Daffne
Napisano
[

oj to Sacral nie ja, ale miło mi również :hahahaha:

Napisano

Inez serdecznie dziękuję :bukiet:

dla mnie to powielanie pewnych wzorców z przeszłości, to co było, jakiś rodzaj przezyć wraca do Ciebie, coś się kręci w kółko, w podsumie wg HB masz Wieżę i Rydwan z niej, powinnaś chyba postarać się zburzyć dotychczasowe myślenie, aby móc w końcu dotrzeć do czegoś nowego, iśc naprzód, rozwijać się jako kobieta

wiesz co... możesz mieć rację... niby próbuję czegoś nowego, nowych dróg/rozwiązań, jednak zawsze "ląduję" w tym samym miejscu - może pora coś naprawdę zmienić, a nie na niby?

pragniesz współodczuwania, tego, żeby partner połączył się z Tobą fizycznie i emocjonalnie i odczuwał to samo co Ty i w podobny sposób

tu już coraz bliżej tantry :) mnie to kręci, takie połączenie na 100%, ciało, umysł, emocje, uczucia w jedno

szaloną, wszędzie Ciebie pełno,masz pewnie 100 pomysłów na minutę, jak trzeba to i od razu umiesz podnieść i sobie i mamie ciśnienie;)

to prawda :) mnie w domu słychać :zeby: mamę też i jest ciekawie :D

Napisano
[

Ja czesto wychodze w 8 Bulawach... stad to okreslenie... :hahahaha: