Skocz do zawartości

docelowy partner

Gość mala22

Rekomendowane odpowiedzi

Gość mala22
Napisano

rozkład troche ściągniety :) prosze o pomoc w intepretacji

1. Jak/gdzie poznam mojego docelowego partnera? – as pucharów/ pustelnik

skojarzyło mi sie, że w biurze matrymonialnym?? czy coś takiego :)

2. Jaki będzie miał charakter? – mag

raczej podrywacz, uwodziciel, czaruś

3. Jaki będzie miał wygląd?

księżyc/ 5 mieczy

no nie wiem dosyć tajemniczy ten wygląd... może zmienny, nie będzie można na pierwszy rzut oka stwierdzić detali np jaki dokładnie kolor oczu, włosów albo jak poznam przez internet to sie będzie ukrywać i bajerować tylko ;)

4. Co nas połączy? – 9 buław/ 8 mieczy

no taki impas i trudna sytuacja życiowa czyli jakby teraz może go poznam albo już znam??

5. W jakich okolicznościach nastąpi nasze poznanie się? – 10 buław/ cesarzowa

może poznamy sie lub już sie poznaliśmy co wynikło z mojej inicjatywy, albo dzięki jakiejś pani będziemy mogli być razem

6. Na jaki typ mężczyzn powinnam zwracać uwagę? – 3 denarów/ królowa buław

na stabilnego zrównoważonego mężczynę który posiada też kobiecą energię, coś mi sie wydaje, że znam takiego :)

7. Jakiego typu mężczyzn powinnam unikać? -

5 buław/ król denarów

lepiej unikać takich materialistów z dużymi ambicjami i jeszcze większym ego (właśnie takich unikam)

8. Jak się powinnam zachowywać, żeby przyciągnąć swojego docelowego partnera? – 2 buław/ 9 pucharów

powinnam być otwarta, gotowa do zmian i poświęceń na rzecz tego związku, ryzykować i nie wahać sie, dawać z siebie dużo a jednocześnie być optymistycznie, życzliwie nastawiona

9. Na co powinnam zwrócić szczególną uwagę? – 10 pucharów/ rycerz buław

na rodzinnego faceta, może szczęście jest bliżej niż myśle??

10. Co chcę od związku otrzymać? – 7 buław/ 4 mieczy

chce osiągnąc swoje cele i zrealizować wszystkie plany nawet jeśli ma mnie to dużo wysiłku kosztować ale sie nie poddam

11. Kiedy poznam mojego docelowego partnera?

7 pucharów

nie wiem, może to tylko marzenia o tym partnerze i wcale sie nie spełni lub za 7 tygodni...

Napisano

też bym chciała taką szczegółową wróżbę :) mam prowizoryczne karty ale nie umiem wróżyć niestety.

Gość mala22
Napisano

jak chcesz to ci zrobie taki rozkład ale bez interpretacji bo z tym u mnie gorzej

Gość SooYoung
Napisano

Docelowy to jest dworzec ;) Partner może być i to na tyle czasu na ile będzie wam sie chciało dbać o relację, albo będzie wam razem dobrze :)

Czy to jest do zweryfikowania ? Na jaki czas stawiałaś karty ?

• Maestro
Napisano

3. Jaki będzie miał wygląd?

księżyc/ 5 mieczy

4. Co nas połączy? – 9 buław/ 8 mieczy

7 pucharów

Tak spojrzałam na te karty całościowo..Albo nie chcą z Toba gadać, albo takowy partner nie jest Ci pisany...Sama spójrz na karty mówiące np. o wyglądzie..

Gość mala22
Napisano

Czy to jest do zweryfikowania ? Na jaki czas stawiałaś karty ?

ogólnie stawiałam, nie na konkretny czas tylko czy w ogóle znajde kogoś na stałe

sama jak spojrzałam później na ten rozkład to jakoś mi to wygląda że chyba jednak nie dane mi będzie kogoś takiego poznać...

Napisano

Oczywiście ze poznasz.

7 pucharów

7 pucharów jest kartą realizacji zamierzeń ale w dalszej perspektywie. Wiele osób interpretuje tę kartę jako kartę marzeń, fantazji, niespełnionych zamierzeń, co oczywiscie też jest prawdą. Ale w pytaniu o czas 7 pucharów oznacza, przynajmniej według mojego doświadczenia, realizację planów w dłuzszym okresie czasu. Karty więc mówią, ze poznasz taką osobe ale na to przyjdzie Ci trochę poczekać.

Karty moze rzeczywiscie nie odslaniaja za wiele jesli chodzi o wygląd czy okolicznosci poznania, ale mówią za to bardzo ładnie, co mozesz zrobic juz teraz, na czym sie skupic a czego unikac zeby przyblizyc do siebie to jeszcze utajnioną przyszlosc.

Z tych kart radziłabym przede wszystkim odwiedzać wszystkie możliwe imprezy rodzinne i spotkania ze znajomymi, nie unikac kontaktów towarzyskich

(8. Jak się powinnam zachowywać, żeby przyciągnąć swojego docelowego partnera? – 2 buław/ 9 pucharów)

Unikac męzczyzn którzy mają skłonnosc do trwonienia pieniędzy i maja problem ze stabilizacją zyciową(7. Jakiego typu mężczyzn powinnam unikać? -

5 buław/ król denarów)

A zwracac uwage na tych zaradnych zyciowo co równiez udzielałoby się i partnerce i wzmagało w niej jej własną przedsiębiorczość i zaradność zyciową:) 6. Na jaki typ mężczyzn powinnam zwracać uwagę? – 3 denarów/ królowa buław

Powodzenia :)

Gość mala22
Napisano

jak tak patrze na ten rozkład to mam wrażenie, że jednak nie będe miała chyba takiego partnera w sensie towarzysza życia bo przecież nawet gdybym miała go poznać na starość to pokazałby sie jakiśtam wygląd itd a tutaj ewidentnie wychodzi as pucharów/pustelnik, 7 pucharów, charakter - mag czyli niezobowiązujące znajomości i nic poza tym, po prostu brak stabilizacji w tej sferze...

Napisano

Co do wygladu. Moze chodzi o jego ciemna karnacje i kryminalna przeszlosc ? :o

Gość mala22
Napisano

wiesz że to możliwe bo kiedyś mi ktoś wróżył, że poznam pana co będzie sie zajmował działalnością na granicy prawa :D

Gość mala22
Napisano (edytowane)

no... może on teraz siedzi i jak wyjdzie to sie poznamy :D

dlatego ten rozkład taki niejasny...

ale chyba tu jest odp o wygląd

9. Na co powinnam zwrócić szczególną uwagę? – 10 pucharów/ rycerz buław

jak już oboje uporządkujemy sprawy z przeszłości to pojawi sie ten rycerz buław :)

Edytowane przez mala22
Gość Gość3
Napisano

7 pucharów

nie wiem, może to tylko marzenia o tym partnerze i wcale sie nie spełni lub za 7 tygodni...

karty jak dla mnie zawsze "mowia " tylko ciezko to ugrysc .

wtedy kiedy bedziesz spelniala swoje marzenia ............a wybor w tych siedmiu kielichach jest duzy ....

Napisano

Mi sie wydaje, ze jakby mial sie nie pojawic to pokazalaby sie kaplanka w pytaniu kiedy.