Skocz do zawartości

Co mi lipiec przyniesie?

Gość alles-in1

Rekomendowane odpowiedzi

Gość alles-in1
Napisano

1. Praca - Mag 10 bulaw Krolowa kielichow - od 3 dni dokladnie takie same karty w tej samej kolejnosci pokazuja mi bol gardla, problemy z mowa, zle samopoczucie. Moze w tym przypadku pokazaly moje zle samopoczucie w pracy z powodow zdrowotnych.

2. Finanse - 7 mieczy - mam nadzieje, ze nikt nie bedzie chcial mnie oszukac

3. Uczucie - 10 mieczy Umiarkowanie Krol monet - Zakonczenie pewnego etapu i rozpoczecie lepszego.

4. Zdrowie - 8 denarow - badania kontrolne, moze nawet problemy z ukladem pokarmowym

5. Otoczenie - Giermek kielichow 8 kielichow Krol Kielichow - czyzby jakis mlodszy adorator sie pojawil...

6. Dom - 6 mieczy 5 mieczy 3 kielichow - jakis chlod emocjonalny, rozczarowanie

7. Niespodzianka - 10 kielichow 9 mieczy As kielichow moze jakas nowa znajomosc i ukrywanie tajemnic z tym zwiazane

8. Co robic - 9 bulaw 2 Kielichow Wieza - wygadac sie zaufanej osobie, przyjaciolce, wyrzucic z siebie to co lezy i ciazy

9. Czego nie robic - 2 bulaw Sprawiedliwosc Pustelnik - nie zamykac sie w sobie ze swoimi problemami.

10. Rada - Sad Moc - zakonczyc to co od dawna mnie przytlacza

Napisano

1. Mag to też lekarz..może wizyta u lekarza będzie konieczna z powodu przemęczenia/przeciążenia (10 buław)???

2. Ojjj..tu trzeba uważać na jakieś przekręty, ktoś będzie chciał Cię oszukać, a może nawet okraść..

3. Koniec jakiejś relacji (10 mieczy), który przyniesie ulgę, spokój i równowagę (Umiarkowanie)..jakiś nowy Pan ( ten Król) ??? ;-)

4. Dla mnie to jakieś badania kontrolne..

5. Dla mnie to jakiś Pan (Król) z dzieckiem (Giermek) po rozstaniu.. (8 kielichów)

6. Pozostawienie za sobą, odcięcie się (6 mieczy) od jakichś niefajnych emocji (5 mieczy) i świętowanie (3 kielichów)..

7. Powiększenie rodziny (As i 10 kielichów )??? Ale raczej duuużo stresu przyniesie ta informacja (9 mieczy)..bezsenność..negatywne myślenie..

8. Tak jakby karty sugerowały, że trzeba pozwolić jakiejś relacji się skończyć..? Nie wiem..

9. Nie być biernym, nie osądzać, nie izolować się..

10. Nadejdą duże zmiany, które należy powitać z otwartymi ramionami..Zadbać o swoje zdrowie, o kondycję, o potrzeby seksualne..

Mam nadzieję, że chociaż troszkę pomogłam ;-)

Gość alles-in1
Napisano (edytowane)

Fall oczywiscie, ze mi pomoglas :_okok: Dziekuje :poklon:

6. Powiekszenie rodziny :boje_sie: to chyba nie mnie dotyczy??? Moze bliskiego otoczenia???

Edytowane przez alles-in1
Napisano

Nooo niekoniecznie Ciebie :-) To może być u kogoś z rodziny, ta 10 kielichów to raczej tak na sprawy rodzinne wskazuje..a ten as pucharów to różnie można interpretować..Może to być ciąża, ale może też być wyzdrowienie, bo 9 mieczy może oznaczać jakąś depresję ..No naprawdę wiele opcji tutaj jest..Tak czy siak ja widzę, że ta niespodzianka raczej pozytywna będzie ;-)

Gość alles-in1
Napisano (edytowane)

Moze ktos zechce zajrzeć tutaj jeszcze?

Edytowane przez alles-in1
Napisano

1. Praca - Mag 10 bulaw Krolowa kielichow -

Ja uważam, że w pracy chciałabyś się wykazać swoją pomysłowością i kreatywnością - ale coś lub ktoś skutecznie Cię przytłacza i to powoduje zbyt dużą emocjonalność - taką trochę huśtawkę emocjonalną

2. Finanse - 7 mieczy - albo wykażesz się sprytem i trochę dorobisz do domowego budżetu lub ktoś może Cię próbować oszukać

3. Uczucie - 10 mieczy Umiarkowanie Krol monet - powoli staniesz na nogi w sferze uczuciowej, dojdziesz do równowagi wewnętrznej, wyciszysz się, w perspektywie bardzo spokojnym dobrze sytuowany pan, który zaopiekuje się Tobą i zapewni Ci poczucie bezpieczeństwa.

4. Zdrowie - 8 denarow - ja bym tu widziała problemy zdrowotne wynikające z nadmiaru obowiązków - zaburzenia na tle nerwicowym

5. Otoczenie - Giermek kielichow 8 kielichow Krol Kielichow - dużo uczuć, wzruszeń ze strony młodego mężczyzny, ale postanowisz dać sobie spokój - otworzysz się na kogośdojrzalszego

6. Dom - 6 mieczy 5 mieczy 3 kielichow - nieszczególnie - chciałabyś oderwać się od tej niezdrowej atmosfery - pragniesz by zapanowała harmonia

7. Niespodzianka - 10 kielichow 9 mieczy As kielichow - masz szansę na naprawdę fajny związek - tylko nie możesz się zadręczać - zrób porządek w swoim wnętrzu - otwórz się na uczucie

8. Co robic - 9 bulaw 2 Kielichow Wieza - przebudować swoje nastawienie - mniej pesymizmu, dzielenia włosa na czworo - więcej odwagi - jeżeli czujesz taką potrzebę to skorzystaj z pomocy terapeuty - nie duś w sobie

9. Czego nie robic - 2 bulaw Sprawiedliwosc Pustelnik - no właśnie - nie zamykaj się w swoim wnętrzu - nie bądź dla siebie zbyt surowa - postaraj się wyjść do ludzi, nawiązywać kontakty, porusz energią wokół siebie - nie tkwij w bezruchu

10. Rada - Sad Moc - zaakceptuj przeszłość - tym sposobem odetniesz się od niej - odrodzisz się - zobaczysz co to znaczy, gdy emocjonalnie nie wracasz do tego co było - wtedy dopiero poczujesz się naprawdę naładowana energią - poczujesz co to znaczy być silną kobietą.

Gość alles-in1
Napisano

Bardzo dziekuje Kedry :bukiet: Niestety nie moge dac punkcika :(

Duzo prawdy w tym co napisalas...

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Gość alles-in1
Napisano

Czesciowa weryfikacja:

1. Praca - Kedry dokladnie tak bylo jak napisalas...

2. Finanse - ktos mnie oszukal i tym kims okazali sie moi tesciowie, umiescili na naszej dzialce reklame, zgarneli kase i nawet nie raczyli nas zapytac czy nawet o tym poinformowac... Dowiedzialam sie od zupelnie kogos innego, nie ma mnie tam fizycznie, wiec na obecna chwile nic nie moge z tym zrobic...

5. Otoczenie - Fall - masz racje, poznalam pana z dzieckiem, pan po rozstaniu - mam nadzieje, ze ta znajomosc sie rozwinie... :D

• 2 tygodnie później...
Gość alles-in1
Napisano

Weryfikacja:

punkt 1, 2 i 5 jest juz powyzej

3 Uczucia - nic sie nie zmienilo, nadal mysle o rozstaniu, ale nic z tym nie robie, moze bardziej wyluzowalam i czekam, az ktos podejmie za mnie decyzje

4 Zdrowie - mialam zamiar zrobic badania kontrolne, ale zgubilam skierowanie i nie poszlam

6 Dom - maz mnie przytlacza swoja osoba, fajnie spedzony czas z dziecmi

7 Niespodzianki - Jedziemy na nieplanowane wakacje, ale sie troche obawiam czy wytrzymam z mezem 24/8