Skocz do zawartości

Jak przebiegnie spotkanie?

duo70

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

W tym tygodniu pan zapowiedział się z wizyta u mnie w domu?

As pucharów Diabeł Umiarkowanie= Księżyc

Pan wpadnie do mnie wieczorem.Będzie szansa na zbliżenie fizyczne a potem może być taki błogi spokój. Nie wiem tak mi te karty się skojarzyły.

Jeśli ktoś widzi to inaczej to bardzo proszę o interpretacje:)

Oczywiście po spotkaniu, jesli dojdzie zweryfikuję

Napisano

sex będzie jak się ma. Fajna gra wstępna a potem cos nieźle wyuzdanego może być ;D bo umiarkowanie przy diable właśnie mowi o wyuzdaniu :)))

Gość Daffne
Napisano
sex będzie jak się ma. Fajna gra wstępna a potem cos nieźle wyuzdanego może być ;D bo umiarkowanie przy diable właśnie mowi o wyuzdaniu :)))

diabeł z umairkowaniem to raczej punkt kulminacyjny na zasadzie wybuchu wulkanu i poczuice błogości :D

Gość Gość3
Napisano

napiszesz weryfikacje ,jak bylo ?

karty masz ,ech .........super jak na randke

tylko oby Wam sie czegos nie ulalo z tego Asa Pucharow ,tym bardziej ze w srodku stoi Diabel ?!?!

Napisano

No ten As Pucharów wskazuje na uczucia między Wami, jest duży potencjał emocjonalny w tym, co Was łączy.. Księżyc rzeczywiście wskazuje na wizytę raczej wieczorową porą, ale także na romantyzm ;-) Diabeł to pokusy i to te najcięższego kalibru-mi osobiście zawsze wypada na ostry seks, ale ostry nie w jakimś demonicznym sensie, tylko gorący, dziki, namiętny, zmysłowy..Taki, za którym się potem tęskni i wspomina z wypiekami na twarzy ;-) Umiarkowanie jest dla mnie ciężką kartą-zawsze mam problem z jej interpretacją..W tym zestawieniu zaryzykuję stwierdzenie, że rzeczywiście opanuje Cię taki blogi spokój, uczucie harmonii, spokój wewnętrzny..

Nasuwa mi się tu ciekawa myśl-jako że Diabeł mówi o intensywnych, fizycznych doznaniach,a karta Umiarkowania o idealnej równowadze, to muszą być między Wami jakieś silniejsze uczucia (miłość?)..Bo tylko w przypadku, kiedy mocny seks jest zrównoważony emocjonalną bliskością możemy mówić o jakiejkolwiek harmonii..Można by to zinterpretować też tak, że spotykacie się tylko na namiętny seks i jest Wam obojgu z tym dobrze, ale nie kiedy wypadł Ci As Pucharów, który wybitnie mówi o uczuciach..Wybacz, nie znam Twojej sytuacji osobistej, więc trochę błądzę po omacku z tą interpretacją ;-)

Gość mala22
Napisano

jakie fajne karty na spotkanie, koniecznie napisz czy sie sprawdziło ;)

Napisano

Pan ma do mnie wpaść niby w sprawach zawodowych. Ma mi podrzucić teraz papiery, bo potem będzie bardzo zajęty. Nie wiem na ile mogły wyjść w tym rozkładzie moje pragnienia, moje myśli o nim :P hehehe No cóż zobaczymy w tym tygodniu, czy faktycznie tak będzie i czy w ogóle dojdzie do spotkania.

Zaraz po spotkaniu dam znać jak było ale bez szczegółów :P

Napisano

No nieeeee...bez szczegółów? ;-) Żartuję ;-) Życzę udanego spotkania ;-)

Napisano
napiszesz weryfikacje ,jak bylo ?

karty masz ,ech .........super jak na randke

tylko oby Wam sie czegos nie ulalo z tego Asa Pucharow ,tym bardziej ze w srodku stoi Diabel ?!?!

oczywiście, ze napiszę :)

czy z tym ulaniem z asa pucharów to chodzi o zagrożenie wpadki ? hehe

Napisano
No ten As Pucharów wskazuje na uczucia między Wami, jest duży potencjał emocjonalny w tym, co Was łączy.. Księżyc rzeczywiście wskazuje na wizytę raczej wieczorową porą, ale także na romantyzm ;-) Diabeł to pokusy i to te najcięższego kalibru-mi osobiście zawsze wypada na ostry seks, ale ostry nie w jakimś demonicznym sensie, tylko gorący, dziki, namiętny, zmysłowy..Taki, za którym się potem tęskni i wspomina z wypiekami na twarzy ;-) Umiarkowanie jest dla mnie ciężką kartą-zawsze mam problem z jej interpretacją..W tym zestawieniu zaryzykuję stwierdzenie, że rzeczywiście opanuje Cię taki blogi spokój, uczucie harmonii, spokój wewnętrzny..

Nasuwa mi się tu ciekawa myśl-jako że Diabeł mówi o intensywnych, fizycznych doznaniach,a karta Umiarkowania o idealnej równowadze, to muszą być między Wami jakieś silniejsze uczucia (miłość?)..Bo tylko w przypadku, kiedy mocny seks jest zrównoważony emocjonalną bliskością możemy mówić o jakiejkolwiek harmonii..Można by to zinterpretować też tak, że spotykacie się tylko na namiętny seks i jest Wam obojgu z tym dobrze, ale nie kiedy wypadł Ci As Pucharów, który wybitnie mówi o uczuciach..Wybacz, nie znam Twojej sytuacji osobistej, więc trochę błądzę po omacku z tą interpretacją ;-)

Tak masz rację Fall. Między nami tli się coś ale nie za bardzo to pokazujemy na zewnątrz. A pożądanie też swoją drogą jest duże. Ja się hamuję z tym bardzo, z różnych powodów.Ale coraz bardziej się przekonuję żeby dać się" ponieść namiętności".

Gość mala22
Napisano
Jakby nie patrzeć, Asik Pucharów to też ciąża ;-)

nie no może to tylko te pragnienia wyszły ale warto sie przygotować:) trzymam kciuki żeby spotkanie przebiegło jaknajelpiej tak jak karty wskazały :)

Napisano

..Może byłoby dobrze spytać się kart, co powinnaś zrobić żeby ta relacja przekształciła się w coś poważniejszego..? ;-) Wtedy może byłoby jasne, czy pójście na całość Wam zaszkodzi czy też przyspieszy rozwój relacji ;-)

Napisano
..Może byłoby dobrze spytać się kart, co powinnaś zrobić żeby ta relacja przekształciła się w coś poważniejszego..? ;-) Wtedy może byłoby jasne, czy pójście na całość Wam zaszkodzi czy też przyspieszy rozwój relacji ;-)

co powinnam zrobić? uzbroić się w cierpliwość i czekać co los przyniesie, przestać być zazdrosną i nie dawać siebie całej tzn. nie angażować się zbytnio emocjonalnie na razie.To najczęściej co mi karty pokazują :)

Pan jest "poraniony" przez kobiety i teraz nie chce się angażować zbytnio uczuciowo bo to dla niego bezpieczna opcja. Potrzeba czasu i docierać do niego powoli, być przede wszystkim przyjaciółką. ehhh

Napisano

Ajjj..to ta najcięższa opcja dla kobiety..Kiedy trzeba być cierpliwą..Bo albo Ci się serce do kogoś rwie, albo nie..A skoro się rwie, to jak tu być cierpliwą..? ;-)

A tak na marginesie-serce nie sługa..Może się nie chcieć angażować, ale to nie znaczy, że go na Ciebie ostro nie weźmie ;-) Niestety to tak właśnie jest-albo pan poczuje to coś i postanowi zaryzykować albo nie i nie ma się na to wpływu..Ach ta cierpliwość.. ;-)

Napisano

no ta cierpliwość już się kończy powoli. Zobaczymy jak bedzie dalej. czas pokaże :)

Dziekuję bardzo za wypowiedzi w mojej sprawie

Gość alles-in1
Napisano

Sa dwie opcje, albo bedzie super sex, albo pragniesz tego Pana tak bardzo, ze wyszlo Twoje pragnienie :hahahaha:

Napisano
Witam

W tym tygodniu pan zapowiedział się z wizyta u mnie w domu?

As pucharów Diabeł Umiarkowanie= Księżyc

Pan wpadnie do mnie wieczorem.Będzie szansa na zbliżenie fizyczne a potem może być taki błogi spokój. Nie wiem tak mi te karty się skojarzyły.

Jeśli ktoś widzi to inaczej to bardzo proszę o interpretacje:)

Oczywiście po spotkaniu, jesli dojdzie zweryfikuję

powściągliwie przebiegnie

o ile do spotkania dojdzie

• Lubię to! 1
Napisano
powściągliwie przebiegnie

o ile do spotkania dojdzie

No i już po spotkaniu. Pan przyjechał wcześniej. Wyczuwało się chęć na coś więcej z obu stron ale pani była bardzo powściągliwa i czekała na ruch z pana strony. A pan czekał najwyraźniej na ruch z pani strony :) Widać było, że miał ochotę na zbliżenie,ale jakby bał się zbliżyć do mnie, (po ostatniej małej sprzeczce) . Chyba myślał, że rzucę się na niego. Pojechał z lekkim rozczarowaniem.ehh Szansa na seks owszem była, myśli z obu stron też ale to umiarkowanie na końcu układu zaważyło o wszystkim.

Brawo dla Iridos !!

punkcik

Gość Gość3
Napisano

....no tak ,ten lysy bandyta Ksiezyc zawsze miesza na odwrot .

Napisano
....no tak ,ten lysy bandyta Ksiezyc zawsze miesza na odwrot .

księżyc miesza na odwrót? mam jeszcze problem z tą kartą ale nie sądziłam, ze może mieszać :)

Napisano

..Ja nigdy nie doceniam Umiarkowania..a inna nazwa to przecież Powściągliwość..;-) To potężna karta, która hamuje wszelkie pokusy-czyli Diabła..Teraz się to wydaje takie oczywiste-szkoda, że wczoraj na to nie wpadłam ;-)

Napisano
..Ja nigdy nie doceniam Umiarkowania..a inna nazwa to przecież Powściągliwość..;-) To potężna karta, która hamuje wszelkie pokusy-czyli Diabła..Teraz się to wydaje takie oczywiste-szkoda, że wczoraj na to nie wpadłam ;-)

ja tez juz będę o tym wiedziała i też tej karty nie lubię, ostatnio często mi się pojawia w rozkładach na tego pana ehhh

Napisano

Czyli taka powściągliwość z obu stron..Ciekawe..mi też się kiedyś często pokazywała jak pytałam o mojego Pana..Bardzo nie lubiłam tej karty, ale zależy, co reszta kart pokazuje..W moim przypadku ona mówiła, że na zewnątrz Pan był powściągliwy w okazywaniu uczuć, ale co siedziało w środku to już inna historia ;-)