duo70 Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 Witam W tym tygodniu pan zapowiedział się z wizyta u mnie w domu? Jak przebiegnie spotkanie? As pucharów Diabeł Umiarkowanie= Księżyc Pan wpadnie do mnie wieczorem.Będzie szansa na zbliżenie fizyczne a potem może być taki błogi spokój. Nie wiem tak mi te karty się skojarzyły. Jeśli ktoś widzi to inaczej to bardzo proszę o interpretacje:) Oczywiście po spotkaniu, jesli dojdzie zweryfikuję Cytuj
Selenit666 Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 sex będzie jak się ma. Fajna gra wstępna a potem cos nieźle wyuzdanego może być ;D bo umiarkowanie przy diable właśnie mowi o wyuzdaniu )) Cytuj
Gość Daffne Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 sex będzie jak się ma. Fajna gra wstępna a potem cos nieźle wyuzdanego może być ;D bo umiarkowanie przy diable właśnie mowi o wyuzdaniu )) diabeł z umairkowaniem to raczej punkt kulminacyjny na zasadzie wybuchu wulkanu i poczuice błogości Cytuj
Gość Gość3 Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 napiszesz weryfikacje ,jak bylo ? __________________________________ karty masz ,ech .........super jak na randke tylko oby Wam sie czegos nie ulalo z tego Asa Pucharow ,tym bardziej ze w srodku stoi Diabel ?!?! Cytuj
Fall Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 No ten As Pucharów wskazuje na uczucia między Wami, jest duży potencjał emocjonalny w tym, co Was łączy.. Księżyc rzeczywiście wskazuje na wizytę raczej wieczorową porą, ale także na romantyzm ;-) Diabeł to pokusy i to te najcięższego kalibru-mi osobiście zawsze wypada na ostry seks, ale ostry nie w jakimś demonicznym sensie, tylko gorący, dziki, namiętny, zmysłowy..Taki, za którym się potem tęskni i wspomina z wypiekami na twarzy ;-) Umiarkowanie jest dla mnie ciężką kartą-zawsze mam problem z jej interpretacją..W tym zestawieniu zaryzykuję stwierdzenie, że rzeczywiście opanuje Cię taki blogi spokój, uczucie harmonii, spokój wewnętrzny.. Nasuwa mi się tu ciekawa myśl-jako że Diabeł mówi o intensywnych, fizycznych doznaniach,a karta Umiarkowania o idealnej równowadze, to muszą być między Wami jakieś silniejsze uczucia (miłość?)..Bo tylko w przypadku, kiedy mocny seks jest zrównoważony emocjonalną bliskością możemy mówić o jakiejkolwiek harmonii..Można by to zinterpretować też tak, że spotykacie się tylko na namiętny seks i jest Wam obojgu z tym dobrze, ale nie kiedy wypadł Ci As Pucharów, który wybitnie mówi o uczuciach..Wybacz, nie znam Twojej sytuacji osobistej, więc trochę błądzę po omacku z tą interpretacją ;-) Cytuj
Gość mala22 Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 jakie fajne karty na spotkanie, koniecznie napisz czy sie sprawdziło Cytuj
duo70 Napisano 1 Lipca 2013 Autor Napisano 1 Lipca 2013 Pan ma do mnie wpaść niby w sprawach zawodowych. Ma mi podrzucić teraz papiery, bo potem będzie bardzo zajęty. Nie wiem na ile mogły wyjść w tym rozkładzie moje pragnienia, moje myśli o nim hehehe No cóż zobaczymy w tym tygodniu, czy faktycznie tak będzie i czy w ogóle dojdzie do spotkania. Zaraz po spotkaniu dam znać jak było ale bez szczegółów Cytuj
Fall Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 No nieeeee...bez szczegółów? ;-) Żartuję ;-) Życzę udanego spotkania ;-) Cytuj
duo70 Napisano 1 Lipca 2013 Autor Napisano 1 Lipca 2013 napiszesz weryfikacje ,jak bylo ? __________________________________ karty masz ,ech .........super jak na randke tylko oby Wam sie czegos nie ulalo z tego Asa Pucharow ,tym bardziej ze w srodku stoi Diabel ?!?! oczywiście, ze napiszę czy z tym ulaniem z asa pucharów to chodzi o zagrożenie wpadki ? hehe Cytuj
Fall Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 Jakby nie patrzeć, Asik Pucharów to też ciąża ;-) Cytuj
duo70 Napisano 1 Lipca 2013 Autor Napisano 1 Lipca 2013 No ten As Pucharów wskazuje na uczucia między Wami, jest duży potencjał emocjonalny w tym, co Was łączy.. Księżyc rzeczywiście wskazuje na wizytę raczej wieczorową porą, ale także na romantyzm ;-) Diabeł to pokusy i to te najcięższego kalibru-mi osobiście zawsze wypada na ostry seks, ale ostry nie w jakimś demonicznym sensie, tylko gorący, dziki, namiętny, zmysłowy..Taki, za którym się potem tęskni i wspomina z wypiekami na twarzy ;-) Umiarkowanie jest dla mnie ciężką kartą-zawsze mam problem z jej interpretacją..W tym zestawieniu zaryzykuję stwierdzenie, że rzeczywiście opanuje Cię taki blogi spokój, uczucie harmonii, spokój wewnętrzny.. Nasuwa mi się tu ciekawa myśl-jako że Diabeł mówi o intensywnych, fizycznych doznaniach,a karta Umiarkowania o idealnej równowadze, to muszą być między Wami jakieś silniejsze uczucia (miłość?)..Bo tylko w przypadku, kiedy mocny seks jest zrównoważony emocjonalną bliskością możemy mówić o jakiejkolwiek harmonii..Można by to zinterpretować też tak, że spotykacie się tylko na namiętny seks i jest Wam obojgu z tym dobrze, ale nie kiedy wypadł Ci As Pucharów, który wybitnie mówi o uczuciach..Wybacz, nie znam Twojej sytuacji osobistej, więc trochę błądzę po omacku z tą interpretacją ;-) Tak masz rację Fall. Między nami tli się coś ale nie za bardzo to pokazujemy na zewnątrz. A pożądanie też swoją drogą jest duże. Ja się hamuję z tym bardzo, z różnych powodów.Ale coraz bardziej się przekonuję żeby dać się" ponieść namiętności". Cytuj
Gość mala22 Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 Jakby nie patrzeć, Asik Pucharów to też ciąża ;-) nie no może to tylko te pragnienia wyszły ale warto sie przygotować trzymam kciuki żeby spotkanie przebiegło jaknajelpiej tak jak karty wskazały Cytuj
Fall Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 ..Może byłoby dobrze spytać się kart, co powinnaś zrobić żeby ta relacja przekształciła się w coś poważniejszego..? ;-) Wtedy może byłoby jasne, czy pójście na całość Wam zaszkodzi czy też przyspieszy rozwój relacji ;-) Cytuj
duo70 Napisano 1 Lipca 2013 Autor Napisano 1 Lipca 2013 ..Może byłoby dobrze spytać się kart, co powinnaś zrobić żeby ta relacja przekształciła się w coś poważniejszego..? ;-) Wtedy może byłoby jasne, czy pójście na całość Wam zaszkodzi czy też przyspieszy rozwój relacji ;-) co powinnam zrobić? uzbroić się w cierpliwość i czekać co los przyniesie, przestać być zazdrosną i nie dawać siebie całej tzn. nie angażować się zbytnio emocjonalnie na razie.To najczęściej co mi karty pokazują Pan jest "poraniony" przez kobiety i teraz nie chce się angażować zbytnio uczuciowo bo to dla niego bezpieczna opcja. Potrzeba czasu i docierać do niego powoli, być przede wszystkim przyjaciółką. ehhh Cytuj
Fall Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 Ajjj..to ta najcięższa opcja dla kobiety..Kiedy trzeba być cierpliwą..Bo albo Ci się serce do kogoś rwie, albo nie..A skoro się rwie, to jak tu być cierpliwą..? ;-) A tak na marginesie-serce nie sługa..Może się nie chcieć angażować, ale to nie znaczy, że go na Ciebie ostro nie weźmie ;-) Niestety to tak właśnie jest-albo pan poczuje to coś i postanowi zaryzykować albo nie i nie ma się na to wpływu..Ach ta cierpliwość.. ;-) Cytuj
duo70 Napisano 1 Lipca 2013 Autor Napisano 1 Lipca 2013 no ta cierpliwość już się kończy powoli. Zobaczymy jak bedzie dalej. czas pokaże Dziekuję bardzo za wypowiedzi w mojej sprawie Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 Sa dwie opcje, albo bedzie super sex, albo pragniesz tego Pana tak bardzo, ze wyszlo Twoje pragnienie Cytuj
iridos Napisano 2 Lipca 2013 Napisano 2 Lipca 2013 Witam W tym tygodniu pan zapowiedział się z wizyta u mnie w domu? Jak przebiegnie spotkanie? As pucharów Diabeł Umiarkowanie= Księżyc Pan wpadnie do mnie wieczorem.Będzie szansa na zbliżenie fizyczne a potem może być taki błogi spokój. Nie wiem tak mi te karty się skojarzyły. Jeśli ktoś widzi to inaczej to bardzo proszę o interpretacje:) Oczywiście po spotkaniu, jesli dojdzie zweryfikuję powściągliwie przebiegnie o ile do spotkania dojdzie 1 Cytuj
duo70 Napisano 2 Lipca 2013 Autor Napisano 2 Lipca 2013 powściągliwie przebiegnieo ile do spotkania dojdzie No i już po spotkaniu. Pan przyjechał wcześniej. Wyczuwało się chęć na coś więcej z obu stron ale pani była bardzo powściągliwa i czekała na ruch z pana strony. A pan czekał najwyraźniej na ruch z pani strony Widać było, że miał ochotę na zbliżenie,ale jakby bał się zbliżyć do mnie, (po ostatniej małej sprzeczce) . Chyba myślał, że rzucę się na niego. Pojechał z lekkim rozczarowaniem.ehh Szansa na seks owszem była, myśli z obu stron też ale to umiarkowanie na końcu układu zaważyło o wszystkim. Brawo dla Iridos !! punkcik Cytuj
Gość Gość3 Napisano 2 Lipca 2013 Napisano 2 Lipca 2013 ....no tak ,ten lysy bandyta Ksiezyc zawsze miesza na odwrot . Cytuj
duo70 Napisano 2 Lipca 2013 Autor Napisano 2 Lipca 2013 ....no tak ,ten lysy bandyta Ksiezyc zawsze miesza na odwrot . księżyc miesza na odwrót? mam jeszcze problem z tą kartą ale nie sądziłam, ze może mieszać Cytuj
Fall Napisano 2 Lipca 2013 Napisano 2 Lipca 2013 ..Ja nigdy nie doceniam Umiarkowania..a inna nazwa to przecież Powściągliwość..;-) To potężna karta, która hamuje wszelkie pokusy-czyli Diabła..Teraz się to wydaje takie oczywiste-szkoda, że wczoraj na to nie wpadłam ;-) Cytuj
duo70 Napisano 2 Lipca 2013 Autor Napisano 2 Lipca 2013 ..Ja nigdy nie doceniam Umiarkowania..a inna nazwa to przecież Powściągliwość..;-) To potężna karta, która hamuje wszelkie pokusy-czyli Diabła..Teraz się to wydaje takie oczywiste-szkoda, że wczoraj na to nie wpadłam ;-) ja tez juz będę o tym wiedziała i też tej karty nie lubię, ostatnio często mi się pojawia w rozkładach na tego pana ehhh Cytuj
Fall Napisano 2 Lipca 2013 Napisano 2 Lipca 2013 Czyli taka powściągliwość z obu stron..Ciekawe..mi też się kiedyś często pokazywała jak pytałam o mojego Pana..Bardzo nie lubiłam tej karty, ale zależy, co reszta kart pokazuje..W moim przypadku ona mówiła, że na zewnątrz Pan był powściągliwy w okazywaniu uczuć, ale co siedziało w środku to już inna historia ;-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi