Gość Gość3 Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 Czesto w rozkladach dla siebie i tych na forum ,karty mowia o kontakcie -powrocie osoby z przeszlosci . pytanie 1) KIm jest ta osoba ? karty : Kolo fortuny-VII monet -As kielichow -Gwiazda -Pustelnik > suma AW Kaplanka no faktycznie jest to ktos z przeszlosci ,pelen wewnetrznych wahan i gdzies jej serce pika do mnie i jest pelna nadziei .jest ten ktos sam i czegos szuka stale . ech .......wiem ,moje interpretacje sa takie malo po polsku ,ale pomozcie prosze ? ale oram jak potrafie !!! pytanie 2) co mnie laczylo z ta osoba ? VII bulaw -VII mieczy -Kochankowie -V mieczy No jak widac w kartach mamy za soba istna wojne i dylemat zwiazkowy . Owszem bylo cos takiego w moim zyciu kiedys ,tylko jak jestem juz prawie" po pogrzebie " __________________________ czekam jak Wy widziecie te karty .... Dzieki jak zawsze ............... Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 4 Lipca 2013 Napisano 4 Lipca 2013 pytanie 1) KIm jest ta osoba ? karty : Kolo fortuny-VII monet -As kielichow -Gwiazda -Pustelnik > suma AW Kaplanka no faktycznie jest to ktos z przeszlosci ,pelen wewnetrznych wahan i gdzies jej serce pika do mnie i jest pelna nadziei .jest ten ktos sam i czegos szuka stale . osoba która sie w tobie skrycie kochała,ale nie okazała swoich uczuć. ech .......wiem ,moje interpretacje sa takie malo po polsku ,ale pomozcie prosze ? ale oram jak potrafie !!! pytanie 2) co mnie laczylo z ta osoba ? VII bulaw -VII mieczy -Kochankowie -V mieczy No jak widac w kartach mamy za soba istna wojne i dylemat zwiazkowy . Owszem bylo cos takiego w moim zyciu kiedys ,tylko jak jestem juz prawie" po pogrzebie " Ty mu umknełaś,jakby jakaś ucieczka,on poczuł sie przegrany.. moze w czasie(5 mieczy,Koło fortuny) ze np Ci nie wyjawił tego,był skryty. __________________________ czekam jak Wy widziecie te karty .... Dzieki jak zawsze ............... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi