Skocz do zawartości

Prosba w interpetacji > kim jest osoba z przeszlosci ? / mozliwa weryfikacja /

Gość Gość3

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Gość3
Napisano

Czesto w rozkladach dla siebie i tych na forum ,karty mowia o kontakcie -powrocie osoby z przeszlosci .

pytanie 1) KIm jest ta osoba ?

karty :

Kolo fortuny-VII monet -As kielichow -Gwiazda -Pustelnik > suma AW Kaplanka

no faktycznie jest to ktos z przeszlosci ,pelen wewnetrznych wahan i gdzies jej serce pika do mnie i jest pelna nadziei .jest ten ktos sam i czegos szuka stale .

ech .......wiem ,moje interpretacje sa takie malo po polsku ,ale pomozcie prosze ? ale oram jak potrafie !!! :wstydnis:

pytanie 2) co mnie laczylo z ta osoba ?

VII bulaw -VII mieczy -Kochankowie -V mieczy

No jak widac w kartach mamy za soba istna wojne i dylemat zwiazkowy .

Owszem bylo cos takiego w moim zyciu kiedys ,tylko jak jestem juz prawie" po pogrzebie "

czekam jak Wy widziecie te karty ....

Dzieki jak zawsze ...............

Napisano

pytanie 1) KIm jest ta osoba ?

karty :

Kolo fortuny-VII monet -As kielichow -Gwiazda -Pustelnik > suma AW Kaplanka

no faktycznie jest to ktos z przeszlosci ,pelen wewnetrznych wahan i gdzies jej serce pika do mnie i jest pelna nadziei .jest ten ktos sam i czegos szuka stale .

osoba która sie w tobie skrycie kochała,ale nie okazała swoich uczuć.

ech .......wiem ,moje interpretacje sa takie malo po polsku ,ale pomozcie prosze ? ale oram jak potrafie !!! :wstydnis:

pytanie 2) co mnie laczylo z ta osoba ?

VII bulaw -VII mieczy -Kochankowie -V mieczy

No jak widac w kartach mamy za soba istna wojne i dylemat zwiazkowy .

Owszem bylo cos takiego w moim zyciu kiedys ,tylko jak jestem juz prawie" po pogrzebie "

Ty mu umknełaś,jakby jakaś ucieczka,on poczuł sie przegrany.. moze w czasie(5 mieczy,Koło fortuny) ze np Ci nie wyjawił tego,był skryty.

czekam jak Wy widziecie te karty ....

Dzieki jak zawsze ...............