Skocz do zawartości

Pies

Gość MyStErIoUs_WoMaN

Rekomendowane odpowiedzi

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Postawiłam karty dla znajomej:

Chodzi o to że podjęła decyzję o oddaniu psa do adpocji...znalazła się bardzo chętna rodzina...bardzo chcieli psa od razu (Pani mówiła że miała psa - ale im uciekł, wybiegł na ulicę...etc) - ale termin został ustalony na dziś...

Ja nie będę pisała swojej interpretacjo bo weryfikację już mam...

Ale pomyślałam że dla Was będzie to fajne ćwiczonko (w ćwiczeniach nie ma dużego ruchu - a że dostałam pozwolenie, więc daję to tutaj - będzie szybka weryfikacja)...

Czy pies zostanie oddany do tej rodziny ?

5 Buław - 10 Mieczy - Cesarzowa --> Księżyc

Kochani...więc jak to widzicie ?

Gość Nexie
Napisano

Jak na pierwszy rzut oka to ja myśle, że nie oddadzą psa.

Ta Cesarzowa tak mi się kojarzy, że Twoja znajoma będzie happy, że jednak psinka nie pójdzie do tej rodziny.

Napisano

Mysle, ze nie.

Ciekawa jestem tej weryfikacji.

Ksiezyc z Eremita w podsumie wskazuja na to, ze ona sama nie chciala/nie byla do konca pewna tego, czy chce, oddawac tego psa. Wiec mozliwe bardzo, ze sie rozmyslila.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
Mysle, ze nie.

Ciekawa jestem tej weryfikacji.

Zaraz będzie weryfikacja Sacralciu :) poczekam tylko jeszcze troszkę, może jeszcze Ktoś spróbuje...:)

Może Ktoś coś o jakichś okolicznościach czy coś w ten deseń...:)

Napisano

Myslę, że nie oddała tej rodzinie. Mozliwe, że koleżanka zmieniła zdanie i zostawiła psa pod swoja opieką?

Ps... może jakas inna kobieta wyraziła ochotę?

Napisano

Pierwsza myśl: 5 buław jak dla mnie to karta kłótni i sporów..a czasem konkurencji..Czyżby pojawiła się jakaś inna chętna kobieta (Cesarzowa) by przyjąć pieska?

Druga opcja to taka, że wybuchła jakaś sprzeczka/kłótnia (5 buław)..może chodziło o to, że Pani nie dopilnowała swojego psa, w wyniku czego go straciła(10 mieczy) i to budziło wątpliwości (Księżyc) czy to rzeczywiście dobry pomysł by oddać pieska w ręce tej Pani..?

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Ładnie WAM idzie :) zaraz dam weryfikację - boo już się doczekać nie mogę.:)

Gość Gość3
Napisano

nie oddadza tego psiaka > Ksiezyc w sumie dla mnie to tylko zamiary ...mrzonki itd.

nie oddadza ,bo za bardzo boli ta ew. adopcja i za duzo szumu wokol tego !!!

tyle ze mnie

Napisano

albo pies zdechł albo zrezygnowali z adopcji....

Napisano

może zgłosił się ktoś jeszcze i dzisiaj do adopcji nie dojdzie, bo będzie jeszcze jedno spotkanie.

Pozdrawiam

Napisano

Tak sobie pomyślałam, ze może więcej osób będzie się o psa licytować :))

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

A więc tak :) dużo racji w tym co piszecie :)

Pies nie został oddany...

Ogólnie to tak:

Wszelkie ustalenia odbywały się tylko podczas rozmów telefonicznych - nie było kontaktu osobistego (do dziś)...Pani chciała aby psinę odebrał Jej zięć - znajoma proponowała Jej spotkanie - aby się poznały, by ta Pani zobaczyła psa realnie, poznała go i wgl...ale Pani z racji tego że mieszka spory kawałek od miejscowości w której mieszkają znajomi - nie bardzo pasowało przyjechać, wolała by zabrał go zięć, powiedziała że pies bardzo Jej się podoba (widziała na zdjęciach) i bardzo go chce, bo miała psinę ale im uciekł a ten jest taki śliczny...

No ale znowu znajoma, bardzo chciała poznać osobiście osobę/osoby do których pies ma trafić...więc dziś zadzwoniła i przekazała Pani że bardzo chciałaby przywieźć psinę osobiście - no i ustalono że sami go zawiozą...ale w pewnym momencie rozmowy znajomą zdziwiło bardzo, gdy Pani powiedziała: "...zastanawiam się tylko czy się nie pogryzą" - znajoma zapytała kto ? a Pani na to "bo ja mam psa, Dalmatyńczyka...trzymam Go na dworzu, bo jak był mały to był wredny...ugryzł moją córkę...w szyję, i co, nie wydałam, nie uśpiłam, trzymam go na dworzu bo się boję w domu dlatego że są dzieci...a tego chce do domu (psa znajomej)..." - i myślę że to wszystko pięknie pokazał Księżyc...jakieś lęki pewnie też...

Ponad to:

Znajomi pojechali na miejsce i...byli w szoku :( dom w którym miał zamieszkać ich pupil - ruina...strasznie zaniedbany...bardzo dużo ludzi wyszło z tego domu - po malutkim podwórku biegał Dalmatyńczyk...młody chłopak wyszedł za płotek do znajomych (prawdopodobnie zięć) - pies znajomych przywitał się, połasił, polizał pana - bo to taki łasuch..a cała reszta ludzi i dzieci stali za płotkiem...

Ale nic to - to taki tam opis...

Co najważniejsze - uważam że właśnie to pokazały karty:

Chłopak wziął psa, wszedł z nim za ogrodzenie (a nie tak to powinno się odbyć) - no i sekund 5 nastąpił atak :( psy zaczęły się gryźć :( dalmatyńczyk prowodyr...eh..

Ja jak zobaczyłam karty, myślę o ho - nie oddadzą go (10 Mieczy wymowne bardzo), ale nie wiedziałam co to 5 Buław pokazało (pomyślałam - jejunie, duużo tam ludzi mieszka i będą go bić (?), teraz wiem że pokazała dosłownie rywalizację - walkę psów ;(

no a Cesarzowa - no znajoma, przy której pies został, wrócił z Nią do domu...tak sobie myślę - że te 5 Buław mogło też ukazać że tam będzie tyyyle ludzi, a 5 Buław & 10 Mieczy - no ta walka :( nie obyło się bez krwi :( niedobrze...

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Zaraz przyznam punkciki...chwilowo pochłonęło mnie coś innego.

Dziękuję WAM za interpretacje.:):*

Napisano

Kochani...więc jak to widzicie ?

Lubię takie ćwiczonka :)

Widać dużo zapałau w 5 buław ale również takiego chaotycznego zrywu... 10 mieczy może mówić czasem o zakonczeniu pewnych spraw i doprowadzeniu ich do końca i tu wtedy widać zadowoloną nową Panią - cesarzowa ale... 5 buław i 10 mieczy to Diabeł i pewne ograniczenia, a tutaj wręcz dosłownie: "co nagle to po diable" a więc Pani się rozmyśliła o czym mówi podsuma Księżyc - nie wzięła czegoś pod uwagę dała się ponieść emocjom. Z 10 mieczy i cesarzowej wynika śmierć, a więc zmiana decyzji Pani... W piramidce też Kochankowie, a więc trudna decyzja...

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
Lubię takie ćwiczonka :)

Widać dużo zapałau w 5 buław ale również takiego chaotycznego zrywu... 10 mieczy może mówić czasem o zakonczeniu pewnych spraw i doprowadzeniu ich do końca i tu wtedy widać zadowoloną nową Panią - cesarzowa ale... 5 buław i 10 mieczy to Diabeł i pewne ograniczenia, a tutaj wręcz dosłownie: "co nagle to po diable" a więc Pani się rozmyśliła o czym mówi podsuma Księżyc - nie wzięła czegoś pod uwagę dała się ponieść emocjom. Z 10 mieczy i cesarzowej wynika śmierć, a więc zmiana decyzji Pani... W piramidce też Kochankowie, a więc trudna decyzja...

Kochaniutka Moja - Pięknie Ci Dziękuję :):* nawet mamy już weryfkę.:))):*

Ale zobacz - jak Ci dobrze poszło.:)

Napisano

O no własnie zobaczyłam :) dobrym tropem poszłam choć nie na 100% :P

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
O no własnie zobaczyłam :) dobrym tropem poszłam choć nie na 100% :P

No dobrym - dlatego punkciki musiały polecieć i do Cb.:):)

• Ismer zmienił tytuł na Pies