Skocz do zawartości

Praca/dyplom

Arshi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak zrealizuje sie moje oczekiwanie na obrone pracy dyplomowej w lipcu?

Cesarz - Rycerz Buław - 2 Mieczy = pustelnik

Wiec chyba bedzie obrona w lipcu...

Jak zrealizuje sie moje oczekiwanie na przedluzenie mojej umowy o prace w firmie s?

Giermek Monet - Rycerz Buław - 2 Mieczy = swiat

Wyglada ze przedluza ale podwyzka duza nie bedzie?

Napisano

Kurczę..chciałabym jakoś pomóc w interpretacji, ale w mojej głowie pustka..Jedyne co mi przychodzi do głowy to ten Giermek Monet-może wyślą Cię na jakieś kursy z tej firmy..? Rycerz Buław to dla mnie zmiana miejsca, poszukiwani rozwiązań..Tak jakbyś miał szukać innej pracy, wyruszyć w świat..W dodatku ta 2 Mieczy to rozczarowanie i zwątpienie..Jak dla mnie średnie karty na pracę..Mam nadzieję, że się mylę..Pozdrawiam i życzę powodzenia!

Napisano

wiesz, ze 2 mieczy to ukojenie, spokój, relax a w pierwszej podsumie masz eremitę wykształciucha ;))

Gość alles-in1
Napisano

Bedzie obrona w lipcu i umowe w pracy Ci przedluza, ale niestety podwyzki raczej nie bedzie...

Napisano

Kurcze..nie daje mi spokoju ta Twoja praca :-P ..tak sobie myślę..ten giermek to mi wybitnie jakimś kursem pachnie..jakieś podwyższenie kwalifikacji??? A ten rycerz..rycerz raczej bierze sprawy w swoje ręce..Czyli w sumie jakbyś sam sobie zaczął szukać lepszej pracy-dlatego, że chcesz, a nie, że musisz.. No cholewka nie wiem, a jestem strasznie ciekawa..Daj znać co tam z tą pracą się urodzi!

• Maestro
Napisano

Dla mnie ta 2 mieczy na końcu obu rozkładów jest stopująca...Nie wiem, moje odczucie w obu przypadkach jest na nie...

Napisano

wg mnie nie uda sie w lipcu jeszcze a ta praca to nie wiem bo tam moga cie zarowno wywalic ale moze pozstac tak jak jest bez podwyzki jesli juz

Napisano (edytowane)

Weryfikacja w lipcu nie ma przewidzanych obron...

Wiec przy podobnych kartach chyba nie przedluza mi umowy, swiat suma rozkladu...;)

Edytowane przez Arshi
Napisano

Nie wiem jak z praca ale moj kierownik stara sie dla mnie o badania wysokosciowe, ale watpie ze zwaracali sobie by glowe kims kto mialby opusic firme za 4 tygodnie wiec moze przedluza... :D

Nie mam duzych wymagan 2000netto

• 1 miesiąc temu...
Napisano
no nie zle;p zazdroszcze:D

Długo szukalem pracy ;p az do momentu jak nie zaczelem sie wypytywac znajomych na stanowisku czy cos nie wiedza i nie pomoga ii tak o to jestem :D

Napisano

ja juz tez znalazlam, tez sporo szukalam...choc chcialabym zmienic,ale nie wiem co z tego wyjdzie. Ale dobrze,ze Tobie sie udalo:D

• 1 miesiąc temu...
Napisano

braaaawoo, gratulacje!A zastosowałeś którąś rad z kart, czy wybrałeś jakąś inną, własną drogę?