Fall Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 Postawiłam sobie karty na relacje między mną a pewnym Panem ( co się wydarzy w lipcu, jak Nam się będzie układać ), z którym widuję się już od jakiegoś czasu. Oto one: 2 monet - 6 monet - 7 monet ---> Mag W 2 monet widzę zabawę, ale też podejmowanie ważnych decyzji, analizowanie za i przeciw..Tak jakbyśmy mieli o czymś zdecydować.. W 6-tce widzę wzajemność, więc wydaje mi się, że oboje będziemy chcieli tego samego, ale 7 monet wskazuje, że realizacja tych decyzji odwlecze się w czasie, chociaż wszystko będzie w naszych rękach ( Mag ).. Gdyby realnie była taka opcja to obstawiałabym jakaś wspólną (6 monet) decyzję o urlopie (7 monet) i dobrej zabawie podczas wypoczynku (2 monet), ale to niestety niemożliwe w obecnej sytuacji.. Macie jakieś inne spostrzeżenia/przemyślenia na temat tych kart??? Będę szczerze wdzięczna za każdą uwagę! :-) Cytuj
Arshi Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 Stagnacaj wiele dylematow i najgorsze jest to oczekiwanie na cos co sie nie stanie... Cytuj
Fall Napisano 1 Lipca 2013 Autor Napisano 1 Lipca 2013 Czyli standard.. ;-) Dzięki Arshi... A dla Ciebie ta 7 monet to oczekiwanie na coś, co się nie stanie..? Bo zastanawiam się skąd taka interpretacja..Dla mnie 7 monet to coś, co się odwlecze, ale nie uciecze ;-) Cytuj
SacralNirvana Napisano 2 Lipca 2013 Napisano 2 Lipca 2013 Nie wiem. Tu moze byc jakies zniechecenie jednej strony, ze wiecej sie poswieca niz druga i lekka nawet klotnia moze byc. Moze wkrasc sie takie poczucie zrezygnowania i niechec lekka. Trzeba bedzie nieco garba (oboje) w swoja strone nawzajem przychylic, zeby bylo znowu ok. 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Lipca 2013 Maestro Napisano 2 Lipca 2013 2 monet pokazuje mi wymianę informacji,pogladów, rozmowę innymi słowy. 6 monet to wzajemność, natomiast 7 monet to czekanie,coś co wymaga cierpliwości..Wydaje mi się,że będziecie się często ze sobą kontaktowac, spotykać i nic więcej się na razie nie wydarzy, tzn.nie będzie deklaracji, itp. Cytuj
Fall Napisano 2 Lipca 2013 Autor Napisano 2 Lipca 2013 Dziękuje Wam ślicznie za interpretacje! :-) Cytuj
iridos Napisano 2 Lipca 2013 Napisano 2 Lipca 2013 jestescie w blizszym jakims zwiazku?relacji?czy to tylko przypadkowe spotkania na ul? Cytuj
Fall Napisano 2 Lipca 2013 Autor Napisano 2 Lipca 2013 iridos jesteśmy w bardzo bliskiej relacji.. Cytuj
iridos Napisano 2 Lipca 2013 Napisano 2 Lipca 2013 to w kartach widać czekanie na okazje do dogadania się w jakiejś kwestii albo lawirowanie miedzy facetami Cytuj
Gość Daffne Napisano 2 Lipca 2013 Napisano 2 Lipca 2013 na relacje między mną a pewnym Panem ( co się wydarzy w lipcu, jak Nam się będzie układać ), z którym widuję się już od jakiegoś czasu. Oto one: 2 monet - 6 monet - 7 monet ---> Mag Początkiem miesiąca w pierwszej dekadzie miesiaca będzie poczucie niepewności przelpatane naprzemiennie z uczuciami, będzie wzajemne czajenie się...wobec siebie,podchody,obserwacja, zastanawianie się, w połowie miesiąca między 10 a 20 dniem miesiąca odbędzie się rozmowa, na której dojdzie do pozoruzmienia,a przynajmniej spokojnej wymiany zdać i względnego kompromisu w ważnej sprawie, będzie dość silne przyciągnie albo Ty będziesz emanować sporą siłą seksualną, nawet gdybyś była zapięta po sama szyję.... Pojawi sie poprawa albo nowa znajomość flirt. Oczywiście jeśli jesteś w stały związku to widać porozumienie i poprawę, jak rownież zbliżenie )) Cytuj
Fall Napisano 2 Lipca 2013 Autor Napisano 2 Lipca 2013 No wypadałoby się w końcu dogadać w pewnej kwestii, ale obawiam się, że nie nastąpi to tak szybko, a nawet jeśli decyzje zostaną podjęte, to będzie trzeba czekać na ich realizację..Dzięki bardzo iridos! :-) Cytuj
Fall Napisano 2 Lipca 2013 Autor Napisano 2 Lipca 2013 Daffne dziękuję ślicznie! ..no z tym przyciąganiem to strzał w dziesiątkę! :-))) Bardzo Nas do siebie ciągnie i póki co wydaje się to nie słabnąć z czasem ;-) ..Szczerze mówiąc niby pewne deklaracje były i jestem pewna uczuć oraz zamiarów tego Pana, ale żadne konkretne decyzje (np. w sprawie wspólnego zamieszkania) nie zostały podjęte..Ja nie naciskam, bo sama jestem wyluzowana w tym temacie i zadowala mnie taki stan rzeczy, jaki obecnie jest między Nami..Gdzieś tam czuję, że poważna rozmowa wisi w powietrzu, ale nie chcę niczego przyspieszać na siłę, co ma być to będzie.. ;-) Byłoby miło gdyby Pan sam wyszedł z inicjatywą tej rozmowy....Oboje wspominaliśmy już o wspólnym zamieszkaniu, ale póki co raczej w kategorii: "kiedyś to się na pewno zdarzy, chcemy żeby to się kiedyś zdarzyło, ale póki co nie wiemy kiedy.." A z tym byciem zapiętą po samą szyję-czasem to kręci bardziej, niż totalny negliż ;-) No i wiadomo-im lepiej prezent zapakowany, tym bardziej kusi ;-) Cytuj
Gość Daffne Napisano 2 Lipca 2013 Napisano 2 Lipca 2013 (edytowane) Daffne dziękuję ślicznie! ..no z tym przyciąganiem to strzał w dziesiątkę! :-))) Bardzo Nas do siebie ciągnie i póki co wydaje się to nie słabnąć z czasem ;-) to COŚ albo jest między ludźmi, albo nie ma... cieszę się, że w tym przypadku ogień nie gaśnie - to bardzo ważne ) Rozmowy spodziewaj się w połowie miesiąca, będzie to łagodna forma,wymiana wzajemna poglądów, podejścia (6 monet), która w perspektywie czasu da owoc (7 monet). Uzyskasz dzięki temu większą pewność, a może raczej tchnie ta sytuacja w Ciebie wiecej radości aniżeli wcześniej. Genralnie dobry miesiąc, a z relacji widać, że jesteś zadowolona. Potrafisz cenić to co masz )) Negliż jest przereklamowany.... Podejrzewam, że wiekszość meżczyzn wolałaby Angelinę Jolie ubraną chociażby w worek foliowy aniżeli inną roznegliżowaną Panią ehheh Edytowane 2 Lipca 2013 przez Daffne dopisek Cytuj
Fall Napisano 2 Lipca 2013 Autor Napisano 2 Lipca 2013 to COŚ albo jest między ludźmi, albo nie ma... cieszę się, że w tym przypadku ogień nie gaśnie - to bardzo ważne ) Rozmowy spodziewaj się w połowie miesiąca, będzie to łagodna forma,wymiana wzajemna poglądów, podejścia (6 monet), która w perspektywie czasu da owoc (7 monet). Uzyskasz dzięki temu większą pewność, a może raczej tchnie ta sytuacja w Ciebie wiecej radości aniżeli wcześniej. Genralnie dobry miesiąc, a z relacji widać, że jesteś zadowolona. Potrafisz cenić to co masz )) Negliż jest przereklamowany.... Podejrzewam, że wiekszość meżczyzn wolałaby Angelinę Jolie ubraną chociażby w worek foliowy aniżeli inną roznegliżowaną Panią ehheh Absolutnie się zgadzam, że to coś albo jest albo nie ma..Nie da się tego między ludźmi stworzyć.. Ale boję się, że tak jak SacralNirvana napisała może się wkraść zniechęcenie, już raz było tak, że czułam, że Pan się przestał angażować i mała awanturka się z tego zrobiła..:412yk9: A negliż jest przereklamowany..! ;-) Ponoć im mniej widać, tym bardziej pobudzona męska wyobraźnia, no bo co też tam ta pani skrywa pod tymi łaszkami..? ;-) Cytuj
Gość Daffne Napisano 2 Lipca 2013 Napisano 2 Lipca 2013 Absolutnie się zgadzam, że to coś albo jest albo nie ma..Nie da się tego między ludźmi stworzyć.. Ale boję się, że tak jak SacralNirvana napisała może się wkraść zniechęcenie, już raz było tak, że czułam, że Pan się przestał angażować i mała awanturka się z tego zrobiła..:412yk9: A negliż jest przereklamowany..! ;-) Ponoć im mniej widać, tym bardziej pobudzona męska wyobraźnia, no bo co też tam ta pani skrywa pod tymi łaszkami..? ;-) nie widziałabym tego jako zniechęcenia samego w sobie, raczej takie ociąganie odnośnie podejmowania samych decyzji ( tak jak dotąd),...jakiś postęp jednak nastąpi być może nieznaczny, ale odczujesz kroczek do przodu . Odnośnie ostatniego zdania to faktycznie tak jest Cytuj
Fall Napisano 2 Lipca 2013 Autor Napisano 2 Lipca 2013 ..No właśnie..zdziwiło mnie trochę, że same denary wypadły..ten Mag to mi się tak kojarzy z tymi denarami, że wszystko jest niby w Naszych rękach, ale nic się nie zmienia..Nie zmienia się, bo nie działamy, chociaż mamy ku temu wszelkie możliwości i środki..Ale z drugiej strony denary to też stabilizacja..Lubię stabilizację ;-) Cytuj
Fall Napisano 2 Lipca 2013 Autor Napisano 2 Lipca 2013 ..Kurcze to może ja powinnam jednak sama zacząć tę rozmowę..Tylko, że ja mam obecnie skomplikowaną sytuację finansową (czyli szukam pracy) i póki nie stanę na nogi i nie będę niezależna nie chcę się pakować komuś na głowę-nawet gdyby mój Pan nie miał nic przeciwko..Czyli wszystko się rozbija o denary ;-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi