Skocz do zawartości

Proszę o karty - kogoś kto dobrze czuje swoje karty

pretoria

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam :)

Czy dostanę się na wybrany kierunek studiów?

Dane mogę przesłać przez pw... Mogą być same karciochy :)

Z góry dziękuję

Napisano (edytowane)

Nie da rady pw wysłać... zostawie tutaj a później usune :)

Edytowane przez pretoria
Napisano

Ok, dane spisane..Powróżę jutro, mam nadzieję, że to ok..? ..dziś jestem już bardzo zmęczona..

ps.moje pierwsze odczucie po przeczytaniu Twojego posta też były takie, że się dostaniesz :-)))

Napisano

Jasne, ze może być jutro :)

Mam nadzieje, że Wasze przeczucia się sprawdza :)

Tez myślę ze sie dostanę, ew.trafie na listę rezerwowa, może nie będzie tylu chetnych na ten kierunek

Napisano

Hej hej :-)

Wyciągnęłam karty:

7 kielichów - 3 monet - papież --> śmierć

Widać w kartach, że marzysz o tym kierunku :-) Trójeczka monet mówi o sukcesie, zdanym egzaminie, a papież dodatkowo zachęca do kontynuowaniu nauki i mówi, że będzie Ci wyjątkowo dobrze szła..! Śmierć na końcu podsumowuje cały rozkład i jak dla mnie przy tych kartach mówi o tym, że przejdziesz transformację, czyli z ucznia szkoły średniej staniesz się pełnoprawną studentką.. :-)))

Życzę powodzenia, trzymam kciuki i będę z niecierpliwością czekać na wyniki!!!

• Lubię to! 1
Napisano

Bardzo, bardzo dziękuję :*

Oczywiście zweryfikuję, a jeśli mogę się w jakiś sposób odwdzięczyć to napisz :)

Buziaki :)

• Maestro
Napisano

7 kielichów - 3 monet - papież --> śmierć

Chyba złożyłaś na kilka kierunków? W każdym razie widać, że Ci się uda i ukończysz wybrane studia:)

Napisano

Na studia złożyłam na 1, ale wybieralam z 2 - więc moze stąd to skojarzenie :)

Lub druga opcja... studia 1 kierunek, a dodatkowo złożyłam papiery na kurs i zamierzam zapisać sie do weekendowego technikum :)

Napisano

Lista rezerwowa...

Jest kilka innych wolnych kierunków, ale skoro, że karty wypadły dobre to poczekam może coś się zwolni ;)

Napisano

Jednak złożyłam papiery na drugi kierunek, który mnie nie kręci. Ale najwyżej się przepisze jak miejsce się zwolni....

Napisano

Na drugi kierunek się dostałam, ale nadal liczę, że zwolni się miejsce na pierwszym ;)

Napisano

Fall, sprawdziło się :D Dziękuję za karciochy :* I dziekuję wszystkim, którzy wypowiedzieli się w tym temacie ;)