pretoria Napisano 2 Lipca 2013 Napisano 2 Lipca 2013 Witam Czy dostanę się na wybrany kierunek studiów? Dane mogę przesłać przez pw... Mogą być same karciochy Z góry dziękuję Cytuj
Fall Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 Dawaj dane na priv ;-) Czuję się na siłach :devilbanana: Cytuj
pretoria Napisano 5 Lipca 2013 Autor Napisano 5 Lipca 2013 (edytowane) Nie da rady pw wysłać... zostawie tutaj a później usune Edytowane 5 Lipca 2013 przez pretoria Cytuj
Fall Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 Ok, dane spisane..Powróżę jutro, mam nadzieję, że to ok..? ..dziś jestem już bardzo zmęczona.. ps.moje pierwsze odczucie po przeczytaniu Twojego posta też były takie, że się dostaniesz :-))) Cytuj
pretoria Napisano 5 Lipca 2013 Autor Napisano 5 Lipca 2013 Jasne, ze może być jutro Mam nadzieje, że Wasze przeczucia się sprawdza Tez myślę ze sie dostanę, ew.trafie na listę rezerwowa, może nie będzie tylu chetnych na ten kierunek Cytuj
Fall Napisano 8 Lipca 2013 Napisano 8 Lipca 2013 Hej hej :-) Wyciągnęłam karty: 7 kielichów - 3 monet - papież --> śmierć Widać w kartach, że marzysz o tym kierunku :-) Trójeczka monet mówi o sukcesie, zdanym egzaminie, a papież dodatkowo zachęca do kontynuowaniu nauki i mówi, że będzie Ci wyjątkowo dobrze szła..! Śmierć na końcu podsumowuje cały rozkład i jak dla mnie przy tych kartach mówi o tym, że przejdziesz transformację, czyli z ucznia szkoły średniej staniesz się pełnoprawną studentką.. :-))) Życzę powodzenia, trzymam kciuki i będę z niecierpliwością czekać na wyniki!!! 1 Cytuj
pretoria Napisano 8 Lipca 2013 Autor Napisano 8 Lipca 2013 Bardzo, bardzo dziękuję :* Oczywiście zweryfikuję, a jeśli mogę się w jakiś sposób odwdzięczyć to napisz Buziaki Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 8 Lipca 2013 Maestro Napisano 8 Lipca 2013 7 kielichów - 3 monet - papież --> śmierć Chyba złożyłaś na kilka kierunków? W każdym razie widać, że Ci się uda i ukończysz wybrane studia:) Cytuj
pretoria Napisano 8 Lipca 2013 Autor Napisano 8 Lipca 2013 Na studia złożyłam na 1, ale wybieralam z 2 - więc moze stąd to skojarzenie Lub druga opcja... studia 1 kierunek, a dodatkowo złożyłam papiery na kurs i zamierzam zapisać sie do weekendowego technikum Cytuj
pretoria Napisano 12 Lipca 2013 Autor Napisano 12 Lipca 2013 Lista rezerwowa... Jest kilka innych wolnych kierunków, ale skoro, że karty wypadły dobre to poczekam może coś się zwolni Cytuj
pretoria Napisano 12 Lipca 2013 Autor Napisano 12 Lipca 2013 Jednak złożyłam papiery na drugi kierunek, który mnie nie kręci. Ale najwyżej się przepisze jak miejsce się zwolni.... Cytuj
Fall Napisano 12 Lipca 2013 Napisano 12 Lipca 2013 Będę czekać na wieści w sprawie Twoich studiów :-))) Cytuj
pretoria Napisano 16 Lipca 2013 Autor Napisano 16 Lipca 2013 Na drugi kierunek się dostałam, ale nadal liczę, że zwolni się miejsce na pierwszym Cytuj
pretoria Napisano 21 Lipca 2013 Autor Napisano 21 Lipca 2013 Fall, sprawdziło się Dziękuję za karciochy :* I dziekuję wszystkim, którzy wypowiedzieli się w tym temacie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi