Fall Napisano 2 Lipca 2013 Napisano 2 Lipca 2013 ..Jutro jestem umówiona do kina z moim Panem. Wyciągnęłam karty pytając o przebieg jutrzejszego spotkania: 7 monet - 4 monety - 9 buław --> (podsuma) Księżyc Ok..przyznaję się bez bicia, że czegoś lepszego się spodziewałam.. 7 denarów-jakieś opóźnienia..czekanie na coś..Seans się opóźni??? Jak dla mnie to w ogóle nie wygląda żebyśmy gdziekolwiek mieli iść..Ta 4 denarów kojarzy mi się bardziej z zamknięciem w domu..No i 9 buław..czyli co-brak zaufania? Pan będzie zbyt zmęczony po pracy i zdecydujemy nigdzie nie iść..? Nie podoba mi się ten Księżyc..Mogłabym na upartego stwierdzić, że może będzie romantycznie, ale u mnie przeważnie Księżyc oznacza, że po drodze pojawią się jakieś nowe fakty, czynniki, które wpłyną na sytuację, a o których jeszcze nie wiem..W tym przypadku Księżyc raczej nie oznacza wieczorowej pory, bo jesteśmy umówieni na 14 i zanim się ściemni już będę u siebie.. Co myślicie??? Ja jestem zbita z tropu.. Weryfikacja będzie w czwartek.. ;-) Cytuj
Gość mala22 Napisano 2 Lipca 2013 Napisano 2 Lipca 2013 może będzie o Ciebie zazdrosny i troche Ci popsuje tym humor Cytuj
Gość Gość3 Napisano 2 Lipca 2013 Napisano 2 Lipca 2013 cos mi tu jakims oszustwem "pachnie " ...jakies potkniecia beda ,mozecie byc nie zadowoleni z tego filmu ... Cytuj
Fall Napisano 2 Lipca 2013 Autor Napisano 2 Lipca 2013 Heh, ja akurat lubię jak jest o mnie zazdrosny (oczywiście nie mówię o przesadnej zazdrości ;-)..Kurcze..a może zaśpi na spotkanie albo coś..po nocnej zmianie będzie.. Cytuj
Vivere Napisano 2 Lipca 2013 Napisano 2 Lipca 2013 Księżyc czasami pokazuje właśnie kino. Może reszta kart pokazuje fabułę filmu? 1 Cytuj
Fall Napisano 2 Lipca 2013 Autor Napisano 2 Lipca 2013 Amelie2511-no właśnie nie podobają mi się te karty..Nie lubię Księżyca bo on zawsze "ukrywa" jakieś rzeczy.. Cytuj
Fall Napisano 2 Lipca 2013 Autor Napisano 2 Lipca 2013 Vivere-zaraz sprawdzę, na to nie wpadłam! Cytuj
Fall Napisano 2 Lipca 2013 Autor Napisano 2 Lipca 2013 Jakaś komedia, w której celebryci dowiadują się podczas domowej imprezy, że nastąpi zaraz koniec świata.. (mam nadzieję, że ta komedia będzie choć trochę śmieszna..) To chyba raczej nie to pokazują karty.. Cytuj
Vivere Napisano 2 Lipca 2013 Napisano 2 Lipca 2013 Vivere-zaraz sprawdzę, na to nie wpadłam! A na co się wybieracie? Może tytuł podasz? Jestem w miarę na bieżącą Cytuj
Fall Napisano 2 Lipca 2013 Autor Napisano 2 Lipca 2013 A na co się wybieracie? Może tytuł podasz? Jestem w miarę na bieżącą This is the end..taki tytuł :-) Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 2 Lipca 2013 Napisano 2 Lipca 2013 Fall - chyba raczej zostaniecie w domu, moze Pan zapomnial Cie poinformowac o czyms, cos ukrywa? Cytuj
Fall Napisano 2 Lipca 2013 Autor Napisano 2 Lipca 2013 Fall - chyba raczej zostaniecie w domu, moze Pan zapomnial Cie poinformowac o czyms, cos ukrywa? No właśnie też mi się wydaje, że z wypadu nici..Chociaż bilety już kupione..Może okaże się, że Pan złą datę albo godzinę wybrał??? Mój Pan to raczej ten z gatunku, który prędzej brutalną prawdę powie, niż coś zatai..Nigdy Go na kłamstwie/ukrywaniu informacji nie przyłapałam i mam nadzieję, że jutro nie będzie inaczej, bo jak się dowiem, że coś kręci to:udusic: ..Strasznie jestem ciekawa co tam z tym jutrem wyniknie... Cytuj
iridos Napisano 2 Lipca 2013 Napisano 2 Lipca 2013 i te i te karty na sex jak dla mnie wskazuja ze do spotkania moze nie dojsc jw terminie o jaki pytałaś Cytuj
Fall Napisano 2 Lipca 2013 Autor Napisano 2 Lipca 2013 Ahhh iridos..dzięki, chociaż mam nadzieję, że się mylisz ;-) No ale nic nie dzieje się bez przyczyny, co ma być to będzie ;-) Cytuj
iridos Napisano 2 Lipca 2013 Napisano 2 Lipca 2013 tez mam taka nadzieje daj znać bo karty ciężkawe jak dla mnie Cytuj
Fall Napisano 2 Lipca 2013 Autor Napisano 2 Lipca 2013 tez mam taka nadzieje daj znać bo karty ciężkawe jak dla mnie Dzięki, dam znać ;-) Sama jestem ciekawa co też tam się wydarzy (albo i nie wydarzy ;-)..czasem karty nie chcą dać prostej i jednoznacznej odpowiedzi..a czasem jest tak, że nie wiemy, jak je zinterpretować, a jak już się coś wydarzy to wtedy facepalm i "no przecież to było taaakie oczywiste.." ;-) Cytuj
Fall Napisano 3 Lipca 2013 Autor Napisano 3 Lipca 2013 ..Było kino,opóźnień żadnych nie było..Pan był trochę zmęczony,ale grzecznie odprowadził mnie na przystanek..Zazdrości nie było, ale była sytuacja, że Pan się napuszył jak paw, bo jakiś koleś na ulicy się za mną obejrzał i rzucił miły komentarz..I jak się ma to do kart? Księżyc-kino.. 4 denarów-to też np. duma ze stanu posiadania..Ok, nie jestem pana własnością, ale pewnie poczuł się dumny, że Jego kobieta wzbudziła czyjeś zainteresowanie (mam nadzieję, że to nie brzmi jakoś zarozumiale, nie wiem jak to inaczej opisać..)..9 buław-potrzeba wypoczynku..Tak jak napisałam wcześniej mój Pan był trochę zmęczony przez pracę..Więc powiedzmy, że w miarę te karty rozgryzione ;-) Ktoś ma jakieś spostrzeżenia, uwagi? Dziękuję wszystkim za pomoc w interpretacji!!! :-) Cytuj
Vivere Napisano 3 Lipca 2013 Napisano 3 Lipca 2013 Pisałaś gdzieś w wątku, ze bilety kupione były wcześniej, zaproszenie dostałaś, umówieni byliście... więc może ( 7 den + 4 den) to trzymanie się planu, nic mniej i nic więcej? a 9 buław to realizacja tego planu. Cytuj
Gość Gość3 Napisano 3 Lipca 2013 Napisano 3 Lipca 2013 ...jak dla mnie ,to glowne znaczenie odegralo te 9 bulaw > zmeczenie i pan sie z lekka nastroszyl ,ale jak piszesz na plus dla Ciebie . ...a poprzednie karty to miejsce ... ______________ ale wazne ,ze bylo OK. -ciesze sie ! Cytuj
Fall Napisano 3 Lipca 2013 Autor Napisano 3 Lipca 2013 Tak sobie myślę..zadałam proste pytanie-to dostałam prostą odpowiedź ;-) Czasem doszukuję się drugiego dna tam, gdzie go nie ;-) Dziękuję za komentarze! Cytuj
Vivere Napisano 3 Lipca 2013 Napisano 3 Lipca 2013 Tak sobie myślę..zadałam proste pytanie-to dostałam prostą odpowiedź ;-) Czasem doszukuję się drugiego dna tam, gdzie go nie ;-)Dziękuję za komentarze! tak to chyba właśnie działa a my chcemy wiedzieć więcej i więcej.... Cytuj
Fall Napisano 3 Lipca 2013 Autor Napisano 3 Lipca 2013 tak to chyba właśnie działa a my chcemy wiedzieć więcej i więcej.... Haha, dokładnie! ;-) Cytuj
iridos Napisano 4 Lipca 2013 Napisano 4 Lipca 2013 no mnie nie przekonują nadal te karty do udanego spotkania li tylko nuda ewentualna w nich i jakis rodzaj "sztywniactwa" zmeczenie to w 10 buławach czy tez mieczy bardziej Cytuj
Fall Napisano 4 Lipca 2013 Autor Napisano 4 Lipca 2013 iridos- no w sumie szału nie było..za to dziś było jeszcze gorzej (kłótnia)..ehhh..zarejstrowałam się na ezoforum żeby interpretować karty innym,przy okazji podszkolić się trochę bo wyszłam z wprawy, a tu nagle sama ciągle potrzebuję pomocy..Masakra jakaś.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi