Skocz do zawartości

Z kim pan pójdzie na wesele?

duo70

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Jakiś czas temu założyłam wątek pt : jak zrealizują się moje oczekiwania na to, ze pan zaprosi mnie na wesele swojej siostry w czerwcu?

Do tej pory tego wesela nie było, podobno przesunięte. Na razie powstrzymuję się z weryfikacją tamtego wątku, żeby się bardziej upewnić, że tak faktycznie było.

Natomiast ten sam pan idzie w tą sobotę na jakieś wesele i nie wiem czyje to wesele? Może znajomych? Nie wiem. Nie dopytywałam się za bardzo, żeby pan nie poczuł się w jakiś sposób naciskany.

Z kim pan pójdzie na wesele, które odbędzie się w najbliższą sobotę?

król pucharów koło fortuny królowa pucharów= moc

chyba się waha i zastanawia nad tym czy pójść z nią czy nie tzn z tą pucharową. Moc, może mówi o przełamaniu jakiś barier i wyjście z propozycją. Nie wiem co ta karta tutaj znaczy tak dokładnie. hmm

Napisano

Chyba ty chcesz isc bardzo z nim ? ;p A to jest pytanie o osoby 3 :D

Moze spytaj jak zrealizuje sie towje oczekiwanie ze ciebie zaprosi

Napisano
Chyba ty chcesz isc bardzo z nim ? ;p A to jest pytanie o osoby 3 :D

Moze spytaj jak zrealizuje sie towje oczekiwanie ze ciebie zaprosi

W królowej pucharów to ja sama bardzo czesto wychodzę :)

szczerze mówiąc to tak średnio chciałabym iść na to wesele. Pytam się bo ciekawi mnie to czy ukrywa coś przede mną. Dodam, ze pan jest zmienny w uczuciach do mnie. Raz jest bardzo milusi i zalotny a zaraz potem powsciągliwość.

Napisano

To może zapytaj się wprost kart, czy coś ukrywa przed Tobą ;-)

Napisano
To może zapytaj się wprost kart, czy coś ukrywa przed Tobą ;-)

na razie wolę nie drązyć tego tematu, żeby nie psuć sobie humoru

Napisano

w ogole nie draz tematu na forum bo pyt wbrew regulaminowi

Napisano
w ogole nie draz tematu na forum bo pyt wbrew regulaminowi

a to chyba nie do końca znam regulamin :) upsss

Napisano

..a nie lepiej wiedzieć..? :-) Jak coś ukrywa to i tak pewnie wyjdzie na jaw i i tak się humor zepsuje.. ;-)

Napisano
..a nie lepiej wiedzieć..? :-) Jak coś ukrywa to i tak pewnie wyjdzie na jaw i i tak się humor zepsuje.. ;-)

u niego w życiu za dużo się teraz dzieje, za dużo. A kontakty z kobietami jego sa dosyć płytkie więc nie wiem czy by cos wyszło nawet, w momencie stawiania kart.

Codziennie coś nowego.

Napisano

..Rozumiem..pozostaje mi tylko życzyć Ci cierpliwości..i szczęścia..bo nigdy tak naprawdę nie wiadomo, kto jest nam pisany ;-)

Napisano
a to chyba nie do końca znam regulamin :) upsss

III. W dziale interpretacji zabronione są:

1) pytania o sprawy osób trzecich, o których osoba pytająca nie powinna być informowana, a pyta z czystej ciekawości lub innych przyczyn. Wyjątkiem są sytuacje, kiedy mamy powody martwić się o zdrowie bliskiej nam osoby.

(...)

3) rozkłady dotyczące uczuć, myśli i odbioru wrażeń innej osoby.

Caly regulamin warto poczytac tutaj http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/62709-regulamin-interpretacji-rozkladow-tarota.html

Tak, jw. Watek niezgodny z regulaminem. Zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...