duo70 Napisano 2 Lipca 2013 Napisano 2 Lipca 2013 Witam Jakiś czas temu założyłam wątek pt : jak zrealizują się moje oczekiwania na to, ze pan zaprosi mnie na wesele swojej siostry w czerwcu? Do tej pory tego wesela nie było, podobno przesunięte. Na razie powstrzymuję się z weryfikacją tamtego wątku, żeby się bardziej upewnić, że tak faktycznie było. Natomiast ten sam pan idzie w tą sobotę na jakieś wesele i nie wiem czyje to wesele? Może znajomych? Nie wiem. Nie dopytywałam się za bardzo, żeby pan nie poczuł się w jakiś sposób naciskany. Z kim pan pójdzie na wesele, które odbędzie się w najbliższą sobotę? król pucharów koło fortuny królowa pucharów= moc chyba się waha i zastanawia nad tym czy pójść z nią czy nie tzn z tą pucharową. Moc, może mówi o przełamaniu jakiś barier i wyjście z propozycją. Nie wiem co ta karta tutaj znaczy tak dokładnie. hmm
Arshi Napisano 2 Lipca 2013 Napisano 2 Lipca 2013 Chyba ty chcesz isc bardzo z nim ? ;p A to jest pytanie o osoby 3 Moze spytaj jak zrealizuje sie towje oczekiwanie ze ciebie zaprosi
duo70 Napisano 2 Lipca 2013 Autor Napisano 2 Lipca 2013 Chyba ty chcesz isc bardzo z nim ? ;p A to jest pytanie o osoby 3 Moze spytaj jak zrealizuje sie towje oczekiwanie ze ciebie zaprosi W królowej pucharów to ja sama bardzo czesto wychodzę szczerze mówiąc to tak średnio chciałabym iść na to wesele. Pytam się bo ciekawi mnie to czy ukrywa coś przede mną. Dodam, ze pan jest zmienny w uczuciach do mnie. Raz jest bardzo milusi i zalotny a zaraz potem powsciągliwość.
Fall Napisano 2 Lipca 2013 Napisano 2 Lipca 2013 To może zapytaj się wprost kart, czy coś ukrywa przed Tobą ;-)
duo70 Napisano 2 Lipca 2013 Autor Napisano 2 Lipca 2013 To może zapytaj się wprost kart, czy coś ukrywa przed Tobą ;-) na razie wolę nie drązyć tego tematu, żeby nie psuć sobie humoru
iridos Napisano 2 Lipca 2013 Napisano 2 Lipca 2013 w ogole nie draz tematu na forum bo pyt wbrew regulaminowi
duo70 Napisano 2 Lipca 2013 Autor Napisano 2 Lipca 2013 w ogole nie draz tematu na forum bo pyt wbrew regulaminowi a to chyba nie do końca znam regulamin upsss
Fall Napisano 2 Lipca 2013 Napisano 2 Lipca 2013 ..a nie lepiej wiedzieć..? :-) Jak coś ukrywa to i tak pewnie wyjdzie na jaw i i tak się humor zepsuje.. ;-)
duo70 Napisano 2 Lipca 2013 Autor Napisano 2 Lipca 2013 ..a nie lepiej wiedzieć..? :-) Jak coś ukrywa to i tak pewnie wyjdzie na jaw i i tak się humor zepsuje.. ;-) u niego w życiu za dużo się teraz dzieje, za dużo. A kontakty z kobietami jego sa dosyć płytkie więc nie wiem czy by cos wyszło nawet, w momencie stawiania kart. Codziennie coś nowego.
Fall Napisano 2 Lipca 2013 Napisano 2 Lipca 2013 ..Rozumiem..pozostaje mi tylko życzyć Ci cierpliwości..i szczęścia..bo nigdy tak naprawdę nie wiadomo, kto jest nam pisany ;-)
SacralNirvana Napisano 2 Lipca 2013 Napisano 2 Lipca 2013 a to chyba nie do końca znam regulamin upsss III. W dziale interpretacji zabronione są:1) pytania o sprawy osób trzecich, o których osoba pytająca nie powinna być informowana, a pyta z czystej ciekawości lub innych przyczyn. Wyjątkiem są sytuacje, kiedy mamy powody martwić się o zdrowie bliskiej nam osoby. (...) 3) rozkłady dotyczące uczuć, myśli i odbioru wrażeń innej osoby. Caly regulamin warto poczytac tutaj http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/62709-regulamin-interpretacji-rozkladow-tarota.html Tak, jw. Watek niezgodny z regulaminem. Zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi