duo70 Napisano 2 Lipca 2013 Napisano 2 Lipca 2013 Witam ponownie Podobno poprzedni wątek jest wbrew regulaminowi , więc założyłam nowy. Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, ze pan zaprosi mnie na wesele, które odbędzie się w ta sobotę? 7 monet 6 monet rydwan gwiazda = śmierć No nie mam pojęcia. 7 monet to jakieś wyczekiwanie ale na co? Ten rydwan z gwiazdą mogą mówić o jakimś wyjeździe w krótkim czasie, który powinien być zadowalający.jakieś niespodziewane wiadomości. Sama gwiazda może mówić o zaproszeniu. No nie wiem, nie chcę sobie tutaj życzeniowo interpretować. Będę ponownie wdzięczna za pomoc pozdrawiam Cytuj
iridos Napisano 2 Lipca 2013 Napisano 2 Lipca 2013 moze byc zaproszenie ale nie na to a nastepne wesele chyba ze gwiazda swoaj ciemna strone objawia tu i tylko nadzieja karmi Cytuj
duo70 Napisano 2 Lipca 2013 Autor Napisano 2 Lipca 2013 moze byc zaproszenie ale nie na to a nastepne weselechyba ze gwiazda swoaj ciemna strone objawia tu i tylko nadzieja karmi dlaczego na następne? te siedem monet mówi o tym? jestem początkująca z tarotem Cytuj
duo70 Napisano 2 Lipca 2013 Autor Napisano 2 Lipca 2013 mi gwiazda kiedyś w rozkładzie jak się pojawiła to powiedziała o tym, ze to na co czekam to nastąpi. I faktycznie tak było potem. A tutaj to nie wiem, zobaczymy Cytuj
iridos Napisano 2 Lipca 2013 Napisano 2 Lipca 2013 7 monet to czekanie tu karty rownie dobrze mozna czytac jako syt obecna a smierc w podsumie moze mowic ze sie nie doczekasz no sama ciekawa jestem zweryfikuj Cytuj
duo70 Napisano 2 Lipca 2013 Autor Napisano 2 Lipca 2013 7 monet to czekanie tu karty rownie dobrze mozna czytac jako syt obecna a smierc w podsumie moze mowic ze sie nie doczekasz no sama ciekawa jestem zweryfikuj w sobotę na 100% będę już wiedziała Cytuj
Fall Napisano 2 Lipca 2013 Napisano 2 Lipca 2013 Myślę, że ta 7 monet po prostu symbolizuje, że teraz czekasz na to zaproszenie...6 monet to wzajemność, dzielenie się z innymi, więc zakładam, że Pan jednak podzieli się zaproszeniem ;-) Rydwan czyli podróż na wesele..Mi osobiście Gwiazda zawsze przynosi spełnienie marzeń, mniemam, że zabawa będzie udana, ale ta Śmierć coś mi mówi, że na tym niestety ta znajomość się zakończy..Może Pan zabierze Cię na to wesele byś lśniła u jego boku niczym gwiazda, narobi Ci nadziei, a potem się już nie odezwie..? Nie życzę Ci tego oczywiście, ale ta Śmierć bardzo mi się nie podoba.. Cytuj
Vivere Napisano 3 Lipca 2013 Napisano 3 Lipca 2013 Mnie się wydaje, że karty pokazały Twoja nadzieję, że dostaniesz to zaproszenie. Oczekując tego zaproszenia, możesz się rozczarować - Śmierć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi