Skocz do zawartości

Jak zrealizują się moje oczekiwania, na to, że pan zaprosi mnie na wesele?

duo70

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam ponownie

Podobno poprzedni wątek jest wbrew regulaminowi , więc założyłam nowy.

Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, ze pan zaprosi mnie na wesele, które odbędzie się w ta sobotę?

7 monet 6 monet rydwan gwiazda = śmierć

No nie mam pojęcia. 7 monet to jakieś wyczekiwanie ale na co? Ten rydwan z gwiazdą mogą mówić o jakimś wyjeździe w krótkim czasie, który powinien być zadowalający.jakieś niespodziewane wiadomości. Sama gwiazda może mówić o zaproszeniu. No nie wiem, nie chcę sobie tutaj życzeniowo interpretować.

Będę ponownie wdzięczna za pomoc

pozdrawiam

Napisano

moze byc zaproszenie ale nie na to a nastepne wesele

chyba ze gwiazda swoaj ciemna strone objawia tu i tylko nadzieja karmi

Napisano
moze byc zaproszenie ale nie na to a nastepne wesele

chyba ze gwiazda swoaj ciemna strone objawia tu i tylko nadzieja karmi

dlaczego na następne? te siedem monet mówi o tym? jestem początkująca z tarotem

Napisano

mi gwiazda kiedyś w rozkładzie jak się pojawiła to powiedziała o tym, ze to na co czekam to nastąpi. I faktycznie tak było potem. A tutaj to nie wiem, zobaczymy

Napisano

7 monet to czekanie

tu karty rownie dobrze mozna czytac jako syt obecna a smierc w podsumie moze mowic ze sie nie doczekasz

no sama ciekawa jestem zweryfikuj

Napisano
7 monet to czekanie

tu karty rownie dobrze mozna czytac jako syt obecna a smierc w podsumie moze mowic ze sie nie doczekasz

no sama ciekawa jestem zweryfikuj

w sobotę na 100% będę już wiedziała :)

Napisano

Myślę, że ta 7 monet po prostu symbolizuje, że teraz czekasz na to zaproszenie...6 monet to wzajemność, dzielenie się z innymi, więc zakładam, że Pan jednak podzieli się zaproszeniem ;-) Rydwan czyli podróż na wesele..Mi osobiście Gwiazda zawsze przynosi spełnienie marzeń, mniemam, że zabawa będzie udana, ale ta Śmierć coś mi mówi, że na tym niestety ta znajomość się zakończy..Może Pan zabierze Cię na to wesele byś lśniła u jego boku niczym gwiazda, narobi Ci nadziei, a potem się już nie odezwie..? Nie życzę Ci tego oczywiście, ale ta Śmierć bardzo mi się nie podoba..

Napisano

Mnie się wydaje, że karty pokazały Twoja nadzieję, że dostaniesz to zaproszenie. Oczekując tego zaproszenia, możesz się rozczarować - Śmierć.