Arshi Napisano 2 Lipca 2013 Napisano 2 Lipca 2013 Dzieki Airi Partnerski do konca sierpnia. myśli ona Koło Fortuny ja 3 pentakli uczucia ona Księżyc ja 7 mieczy postawa ona 5 mieczy ja Świat co wnosi ona 6 buław ja 8 buław Co nas łączy Królowa Pentakli Co na dzieli Wisielec Król Pentakli + Wieża + giermek kielichów Wiec ona mysl ma rozne w zaleznosci od sytuacji i nastroju, u mnie natomias stabilne mysli rozsadek zdobyty dzieki doswiadczeniu. Uczuciach ona albo wszystkie nie odkrywa albo cos ukrywa, u mnie widac nieufnosc ;p Jej postawa jest podejrzana, a ja sie otwieram na nowe horyzonty. Co laczy nie wiem... Dzieli marazm i czekanie Przyszlosc, skupie sie na pracy odpiszcze temat a przez to bedzie jakis kontakt z jej strony ;p Cytuj
Fall Napisano 2 Lipca 2013 Napisano 2 Lipca 2013 Ona w tym kole fortuny rzeczywiście wygląda na taką niezdecydowaną, może ma jeszcze jakiegoś innego kandydata..? Ty w tej trójeczce wyglądasz raczej na takiego, który chciałby zacząć budować coś stabilnego, pracować nad relacją..Ten jej księżyc w uczuciach wskazuje, że rzeczywiście czegoś nie mówi, w piątce mieczy widać zaś, że niby jest zadowolona, że coś się dzieje w jej życiu uczuciowym, ale nie czuje się tak szczęśliwa jak by chciała..Ty zaś widzisz, że coś niewiasta chyba kombinuje i budzi to Twoja nieufność widoczną w tej 7 mieczy..ale starasz się przed nią nie zamykać, być otwartym..Chyba bardzo często kontakt wychodzi z Twojej strony..? Tak ta 8 buław mi się widzi..Chcesz się kontaktować, spotykać, flirtujesz i ona w pewnym sensie czuje się przez to chyba jak zwycięzca w tym układzie..tak jakby sobie myślała, że Tobie bardziej zależy..Łączy Was królowa denarów-czyli oboje chcecie jakiejś stabilizacji, poczucia bezpieczeństwa..Co dzieli-za dużo myślenia, za mało działania..Tak jakby każde z Was się zastanawiało czy chce tej relacji, takie bierne przyglądanie się z boku tu wychodzi..Dumanie, czy warto inwestować w tę znajomość.. A te trzy karty (król denarów, wieża i paź kielichów) to na przyszłość tak? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Lipca 2013 Maestro Napisano 3 Lipca 2013 Opiszę Ci tomorrow w pracy:) Cytuj
Fall Napisano 3 Lipca 2013 Napisano 3 Lipca 2013 Jeśli te 3 karty są na przyszłość to myślę, że zostaniecie jedynie "przyjaciółmi".. Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 3 Lipca 2013 Napisano 3 Lipca 2013 Dzieki Airi Partnerski do konca sierpnia. myśli ona Koło Fortuny ja 3 pentakli uczucia ona Księżyc ja 7 mieczy postawa ona 5 mieczy ja Świat co wnosi ona 6 buław ja 8 buław Co nas łączy Królowa Pentakli Co na dzieli Wisielec Król Pentakli + Wieża + giermek kielichów Ona zmienna jest, chyba sama nie wie czego chce. Ty myslisz powaznie o niej, ale ona cos ukrywa, a ty to wyczuwasz. Ona nie pielegnuje tej relacji, to raczej ty zabiegasz o nia. Traktuje Wasza relacje jako przygode, cos na chwile, a ty chcialbys, abyscie poszli juz dalej... Laczy Was chemia, dzieli moze troche Wasze podejscie ''czas pokaze co z tego bedzie''. Czy ona czasem nie ukrywa innego faceta??? Cytuj
Arshi Napisano 3 Lipca 2013 Autor Napisano 3 Lipca 2013 hmm co moge powiedzec MW ma sporo racji moim swiatem jest praca, czesciowo przeslania moje zycie prywatne bo cikeawa praca to jest. alleta widzialem i nawet po czesci wiem ze ona ma kontakt z jakims typkiem bo jakies smsy pisala na imprezie ;p Cytuj
Dame Tarot Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 Bardzo mi przykro ale ewidentnie z tych kart Pani nie jest szczera i ma jakiś inny obiekt zainteresowań. Happy Endu też nie widać, Pani ewidentnie się oddali z innym Panem :/ (wieża +giermek pucharów) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi