Skocz do zawartości

Typiara :D

Arshi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzieki Airi :D

Partnerski do konca sierpnia.

myśli ona Koło Fortuny ja 3 pentakli

uczucia ona Księżyc ja 7 mieczy

postawa ona 5 mieczy ja Świat

co wnosi ona 6 buław ja 8 buław

Co nas łączy Królowa Pentakli

Co na dzieli Wisielec

Król Pentakli + Wieża + giermek kielichów

Wiec ona mysl ma rozne w zaleznosci od sytuacji i nastroju, u mnie natomias stabilne mysli rozsadek zdobyty dzieki doswiadczeniu.

Uczuciach ona albo wszystkie nie odkrywa albo cos ukrywa, u mnie widac nieufnosc ;p

Jej postawa jest podejrzana, a ja sie otwieram na nowe horyzonty.

Co laczy nie wiem...

Dzieli marazm i czekanie

Przyszlosc, skupie sie na pracy odpiszcze temat a przez to bedzie jakis kontakt z jej strony ;p

Napisano

Ona w tym kole fortuny rzeczywiście wygląda na taką niezdecydowaną, może ma jeszcze jakiegoś innego kandydata..? Ty w tej trójeczce wyglądasz raczej na takiego, który chciałby zacząć budować coś stabilnego, pracować nad relacją..Ten jej księżyc w uczuciach wskazuje, że rzeczywiście czegoś nie mówi, w piątce mieczy widać zaś, że niby jest zadowolona, że coś się dzieje w jej życiu uczuciowym, ale nie czuje się tak szczęśliwa jak by chciała..Ty zaś widzisz, że coś niewiasta chyba kombinuje i budzi to Twoja nieufność widoczną w tej 7 mieczy..ale starasz się przed nią nie zamykać, być otwartym..Chyba bardzo często kontakt wychodzi z Twojej strony..? Tak ta 8 buław mi się widzi..Chcesz się kontaktować, spotykać, flirtujesz i ona w pewnym sensie czuje się przez to chyba jak zwycięzca w tym układzie..tak jakby sobie myślała, że Tobie bardziej zależy..Łączy Was królowa denarów-czyli oboje chcecie jakiejś stabilizacji, poczucia bezpieczeństwa..Co dzieli-za dużo myślenia, za mało działania..Tak jakby każde z Was się zastanawiało czy chce tej relacji, takie bierne przyglądanie się z boku tu wychodzi..Dumanie, czy warto inwestować w tę znajomość..

A te trzy karty (król denarów, wieża i paź kielichów) to na przyszłość tak?

Napisano

Jeśli te 3 karty są na przyszłość to myślę, że zostaniecie jedynie "przyjaciółmi"..

Gość alles-in1
Napisano
Dzieki Airi :D

Partnerski do konca sierpnia.

myśli ona Koło Fortuny ja 3 pentakli

uczucia ona Księżyc ja 7 mieczy

postawa ona 5 mieczy ja Świat

co wnosi ona 6 buław ja 8 buław

Co nas łączy Królowa Pentakli

Co na dzieli Wisielec

Król Pentakli + Wieża + giermek kielichów

Ona zmienna jest, chyba sama nie wie czego chce.

Ty myslisz powaznie o niej, ale ona cos ukrywa, a ty to wyczuwasz.

Ona nie pielegnuje tej relacji, to raczej ty zabiegasz o nia.

Traktuje Wasza relacje jako przygode, cos na chwile, a ty chcialbys, abyscie poszli juz dalej...

Laczy Was chemia, dzieli moze troche Wasze podejscie ''czas pokaze co z tego bedzie''.

Czy ona czasem nie ukrywa innego faceta???

Napisano

hmm co moge powiedzec MW ma sporo racji moim swiatem jest praca, czesciowo przeslania moje zycie prywatne bo cikeawa praca to jest.

alleta widzialem i nawet po czesci wiem ze ona ma kontakt z jakims typkiem bo jakies smsy pisala na imprezie ;p

Napisano

Bardzo mi przykro ale ewidentnie z tych kart Pani nie jest szczera i ma jakiś inny obiekt zainteresowań. Happy Endu też nie widać, Pani ewidentnie się oddali z innym Panem :/ (wieża +giermek pucharów)