Fall Napisano 3 Lipca 2013 Napisano 3 Lipca 2013 ..Zostałam dzisiaj zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną w piątek. Z jednej strony się cieszę, bo bardzo chcę iść do pracy, ale z drugiej strony obawiam się, że jeśli dostanę się do tej firmy, związek z moim Panem się rozpadnie, ponieważ pracowalibyśmy w 2 totalnie różnych systemach zmianowych i nie byłoby po prostu fizycznej możliwości się spotykać.. Zadałam 3 pytania: 1. Czy dostanę tę pracę? 4 mieczy - 6 monet - 3 mieczy --> (podsuma) Mag 2. Jak tryb tej pracy wpłynie na mój związek z moim Panem? (podczas tasowania wypadły 3 karty:król kielichów - cesarzowa - królowa buław - nie wiem, czy powinnam te karty traktować jako odpowiedź?) (ja wyciągnęłam) 4 mieczy - 4 denarów - 2 denarów --> (podsuma) Sprawiedliwość ( u mnie to VIII ) 3. Czy uda mi się utrzymać związek z moim Panem? 8 buław - Księżyc - paź buław --> (podsuma) Sprawiedliwość O kurcze..z tą pracą to nie wiem..6 monet jest jak dla mnie wybitnie na pracę i to taką fajną, ale te miecze..Czy możliwe, że one pokazują, że praca i kasa będzie ale kosztem życia uczuciowego..? Tak mi ta 3 mieczy na bolesne rozstanie wygląda..A może tylko moje obawy się w tych mieczach ukazały..? Wpływ tej pracy na moje relacje z Panem..4 mieczy pokazuje, że chyba odsuniemy się od siebie emocjonalnie..dużo samotności..i takie kurczowe trzymanie się tego, co mamy..W podsumie sprawiedliwość..czyli co? Nigdy nie wiem, co ta karta w uczuciach pokazuje..Obojętność? Partnerstwo..? No i te 3 karty,które same wypadły podczas tasowania.. Pytanie o utrzymanie związku..Niby nie ma rozstania (no chyba, że ta sprawiedliwość przetnie swym mieczem Naszą więź..) dużo komunikacji między Nami..paź buław nie mówi raczej o niczym stałym..Ale nie ma też jakichś kart rozstaniowych..I ten księżyc, którego nie lubię..Miesza i zaciemnia..Wybaczcie, że nic więcej z siebie nie jestem w stanie wykrzesać, ale mam burdel w głowie..i to chyba widać też w kartach.. Liczę na Waszą pomoc, z góry dziękuję za jakikolwiek komentarz! Cytuj
Fall Napisano 3 Lipca 2013 Autor Napisano 3 Lipca 2013 Szczerze? Wołałabym nie dostać tej pracy, niż dostać, a stracić kogoś wyjątkowego..Łatwiej jest znaleźć pracę niż prawdziwą miłość..Bardzo dziękuję MyStErIoUs_WoMaN za szczerość i szybką odpowiedź!!! Cytuj
Vivere Napisano 3 Lipca 2013 Napisano 3 Lipca 2013 Zadałam 3 pytania: 1. Czy dostanę tę pracę? 4 mieczy - 6 monet - 3 mieczy --> (podsuma) Mag karty mogą mówić, nie zadręczaj się na przyszłość. Przyjdzie problem, będzie rada.... a odnośnie pracy - w 4 mieczy raczej się leży niż pracuje. Ja jestem na nie. Cytuj
Fall Napisano 3 Lipca 2013 Autor Napisano 3 Lipca 2013 ..Ajjj..aż zagotowało się we mnie dzisiaj..wysyłam cv, czekam na telefony i jak już skądś zadzwonią, to człowiek nie wie, czy ma się cieszyć czy płakać..Mi wyszła kiedyś 6 denarów na pracę..Ale z tymi mieczami to rzeczywiście nie wygląda żebym gdzieś się miała dostać..Dzięki wielkie Vivere! Cytuj
Fall Napisano 3 Lipca 2013 Autor Napisano 3 Lipca 2013 A proszę.Wiesz Fall - ja Zawsze szczerze...i cenię ludzi którzy to "przyjmują" - nie obrażają się...a przecież mogę się mylić, lub mieć rację - ale piszę Zawsze tak jak to widzę... Hehe, powiem Ci, że ja potrzebuję kogoś, kto mi czasem prawdę niczym kawa na ławę wywali, bo ja wystarczająco często sama sobie "mydlę" oczy swoim życzeniowym myśleniem..Tak więc Twoja szczerość jest u mnie bardzo mile widziana :-))) Cytuj
Fall Napisano 3 Lipca 2013 Autor Napisano 3 Lipca 2013 A jak Ci ta Śmierć wyszła? Bo ja wlepiam wzrok w monitor i tego nie widzę.. Cytuj
Vivere Napisano 3 Lipca 2013 Napisano 3 Lipca 2013 ..Ajjj..aż zagotowało się we mnie dzisiaj..wysyłam cv, czekam na telefony i jak już skądś zadzwonią, to człowiek nie wie, czy ma się cieszyć czy płakać..Mi wyszła kiedyś 6 denarów na pracę..Ale z tymi mieczami to rzeczywiście nie wygląda żebym gdzieś się miała dostać..Dzięki wielkie Vivere! albo karty pokazały Twój dylemat a nie wynik rozmowy kwalifikacyjnej? Cytuj
Fall Napisano 3 Lipca 2013 Autor Napisano 3 Lipca 2013 Spoko..to ja myślałam, że mój mózg już mi płata figle.. ;-) Cytuj
Fall Napisano 3 Lipca 2013 Autor Napisano 3 Lipca 2013 albo karty pokazały Twój dylemat a nie wynik rozmowy kwalifikacyjnej? No właśnie..nie wiem czy zbytnio rozemocjonowana nie byłam jak sobie kładłam te karty..Czy powinnam się zapytać jeszcze raz..? Cytuj
Vivere Napisano 3 Lipca 2013 Napisano 3 Lipca 2013 No właśnie..nie wiem czy zbytnio rozemocjonowana nie byłam jak sobie kładłam te karty..Czy powinnam się zapytać jeszcze raz..? A jesteś już 'zimna"? i czy to coś zmieni? na rozmowę raczej pójdziesz, prawda? choćby po to by z wprawy nie wyjść i nabrać doświadczenia Cytuj
Fall Napisano 3 Lipca 2013 Autor Napisano 3 Lipca 2013 Już troszkę ochłonęłam..spytałam się jaki będzie wynik rozmowy kwalifikacyjnej (bo mam zamiar iść -dokładnie jak napisałaś-by nie wyjść z wprawy i nabrać doświadczenia ;-) ..wyszły mi: As kielichów - 3 kielichy - paź mieczy --> Sprawiedliwość w podsumie.. Ja zauważyłam u siebie, że jak jestem pod wpływem emocji gdy wróżę, to one mi wychodzą w kartach..Jak mam negatywne myśli to wybieram często negatywne karty, a jak myślę pozytywnie, to przyciągam te pozytywne karty.. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Lipca 2013 Maestro Napisano 4 Lipca 2013 1. Czy dostanę tę pracę? 4 mieczy - 6 monet - 3 mieczy --> (podsuma) Mag wydaje mi się, że jej nie dostaniesz 2. Jak tryb tej pracy wpłynie na mój związek z moim Panem? (podczas tasowania wypadły 3 karty:król kielichów - cesarzowa - królowa buław - nie wiem, czy powinnam te karty traktować jako odpowiedź?) (ja wyciągnęłam) 4 mieczy - 4 denarów - 2 denarów --> (podsuma) Sprawiedliwość ( u mnie to VIII ) 3. Czy uda mi się utrzymać związek z moim Panem? 8 buław - Księżyc - paź buław --> (podsuma) Sprawiedliwość wydaje mi się, że tak ale Księzyc może sugerować ciążę Cytuj
Gość Nayala Napisano 4 Lipca 2013 Napisano 4 Lipca 2013 mnie się przy 1 wydaje,ze nie dostaniesz.... ta 3 mieczy to raczej rozczarowanie w tym przypadku a tu karty wskazują, ze od czasu gdsy głownei siedzisz w domu jest zaznaczona chcec otrzymania tej pracy,m praca sama w sobie...........ale jej nie ma w efekcie 3 m. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi