Skocz do zawartości

Prosba o interpretacje > Randka w sobote > potem weryfikacja

Gość Gość3

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Gość3
Napisano (edytowane)

W sobote mam randke . W koncu sie przemoglam na tak .

Przyznam ,ze zyje od dluzszego czasu jak "zakonnica " ale czas wyjsc z okopow

pytanie > jak przebiegnie randka ?

Diabel - Slonce -VI Kielichow >>> suma Kochankowie

Bedziemy oboje napaleni na siebie jak dzicy ,a skonczy sie na tylko na milych wspomnieniach i dylemacie co dalej ?

Prosze Was o Wasze posty -.......

w niedziele weryfikacja ...........bo randka poznym wieczorem

Edytowane przez Gość3
weryfikacja
Napisano (edytowane)

Ja tam myślę, że będzie gorrrąco i bardzo miło :-) Czy to jest osoba z Twojej przeszłości..? Jeśli nie to ta 6 kielichów mi na taką idylliczną atmosferę wręcz wygląda razem z tym słoneczkiem..A chemia też będzie duża-w końcu diabeł to diabeł ;-)

EDIT: mi Kochankowie zawsze zwiastują stały związek..Wiem, że wiele osób postrzega tę kartę bardziej jako konieczność wyboru/podjęcia decyzji..U mnie owszem-też oznacza obranie jakiegoś kierunku, ale jest to kierunek pt. "razem"-czyli cokolwiek by się nie działo (kłótnie, pytanie czy związek się rozpadnie czy utrzyma) to wypadnięcie tej karty zawsze mi oznacza, że ludzie będą razem.

Edytowane przez Fall
Gość Gość3
Napisano

....mozna tak powiedziec ,znamy sie dlugo ...........

moje podejscie do niego to jak pies do jeza ...

Gość alles-in1
Napisano

Oj bedzie goraco, ja obstawiam sex, nie zapomnijcie o zabezpieczeniu :_haha:

Napisano

..No to ja myślę, że Ci się baaardzo spodoba ta randka.. :-)

Gość Gość3
Napisano (edytowane)

za stara jestem na te numery zabezpieczajace:wstydnis::wstydnis::wstydnis: typu sciezka zdrowia :hahahaha:

ale seks to zdrowie ............

Edytowane przez Gość3
Napisano

Ja Ci powiem, że w tej podsumie -> Kochankowie- widzę dalszy rozwój relacji.. ;-)

Napisano

w wiekszym towarzystwie mozliew ze bedzie bardzo weslo w okolicy jakies dzieci no i bedziecie wspominac dawne dzieje z dziecinstwa...

gdziesz bedziecie w miejci publicznym zdecydowaenie :D

Napisano
Diabel - Slonce -VI Kielichow >>> suma Kochankowie

a może umówiliście się w jakimś ogródku piwnym? W jakiejś knajpce pod parasolem?

Gość Gość3
Napisano

...to znaczy ,ze mam ze soba wziasc gasnice ?

dzieki ..........dziewczyny

Gość Gość3
Napisano

nie Vivere .........miejsce spotkania pod kosciolem ./ ale nie na mszy .:hahahaha:/..a potem spontanicznie ,,,,,,takze nie wiem gdzie

Napisano (edytowane)

Diabeł, czasami pokazuje Kościół.... Więc w Słońci i 6 pucharach moze pójdziecie do Lunaparku :)

Edytowane przez Vivere
z 7 na 6
Gość Gość3
Napisano
Słowo...popłakałam się teraz ze śmiechu - z tego "...pod kościołem..."

seks to zdrowie ,smiech to zdrowie .....- ciesze sie ,zes sie usmiala ..........

a ja wymiekam .....na miekko .......jak to tak ma byc ............co karty mowia ,a tak serio to dziub mi sie cieszy

Gość Gość3
Napisano
Słowo...popłakałam się teraz ze śmiechu - z tego "...pod kościołem..."

P.S.

Ale nie odbierz tego źle Kochana...po prostu tutaj karty na gorące spotkanie...a startujecie z takiego miejsca, tak fajnie wyszło...:)))

wyroslam z tego juz daaaaaaaaaaawno .

A odbieram Was wszystkie bardzo pozytywnie -bardzo !!!!

Napisano

a ja tu seksu nie widzę. Na moje oko, wrócisz z tego spotkania niewinna ;). Może kwiatki dostaniesz?

Gość Gość3
Napisano

...co ma byc to bedzie .......... karty mowia ciekawie ......

.kwiaty lubie .........a o seksie to zapomnialam z czym sie go je ....:ojejku:

jak znam siebie to obym ja czegos nie odstawila ......ale moze sie oswoje do tego czasu ...

z reszta nie wyobrazam sobie pierwszej randki a potem ladowania w lozku ,albo w parku na lawce

Napisano
a o seksie to zapomnialam z czym sie go je

ja zwykle z chłopem :hahahaha:

Gość Gość3
Napisano

Tak jeszcze mysle o tym rozkladzie ,

tu Slonce moze przycmic namietnosc Diabla ... albo ja faktycznie rozczerwienic ,wiec co do tego seksu ...to na dwoje babka wrozyla

ale czy tak czy siak ........ladne karty

Napisano

Uwazam, ze bedzie bardzo hot... a na koncu przyjmnie, milutko i cieplutko. Odosobnicie sie od reszty swiata... i bedziecie bardzo zadowoleni... :)

Tak jeszcze mysle o tym rozkladzie ,

tu Slonce moze przycmic namietnosc Diabla ... albo ja faktycznie rozczerwienic ,wiec co do tego seksu ...to na dwoje babka wrozyla

ale czy tak czy siak ........ladne karty

Dla mnie Slonce to bycie tu i teraz, przy Diable to takie zatracenie sie, ze zapomnienie o bozym swiecie. Po wszystkim przychodzi 6 Kielichow i wyciszenie. ;) W podsumie HB Ksiezyc i Eremita... jak dla mnie odosobnienie sie gdzies przed reszta swiata.

Gość Gość3
Napisano

juz wrocilam z randki .

Weryfikuje rozklad jak bylo ........przede wszystkim bardzo cieplo jesli chodzi o pogode SLONCE . zachowywalismy sie jak male dzieci ,wspominalismy czas dziecinstwa VI kielichow

Pan patrzyl na mnie jak by chcial mnie zjesc w calosci ,dalo sie to odczuc Diabel . Trzymalam fason ...i dystans ,poniewaz jak by nie bylo pierwsza randka .

Gleboki cmok w lapke na koniec tez byl .........i piekna roza ,moja ulubiona zdziwicie sie koloru czarna roza ( skad ja wykopal nie wiem ,ale wiedzial ze lubuje sie w tych klimatach )

________

ciag dalszy nastapi na pewno ..........

Napisano
Gleboki cmok w lapke na koniec tez byl .........i piekna roza ,moja ulubiona zdziwicie sie koloru czarna roza

a mówiłam, że mogą być kwiatki :)

VI kielichów pokazuje mi częto panów całujących w dłoń i wręczających kwiatki.