Skocz do zawartości

Jak spełnią się moje oczekiwania na wyjazd w licpu

LasMeninas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

...za granicę. Weryfikacja w sierpniu.

Mam jechać z osoba z rodziny, z którą się kompletnie nie dogaduje. Znów skończyło się kłótnie i naprawdę nie wierzę, że cokolwiek jeszcze z tego będzie :/

Odpowiedź; As buław

Tło: wieża, gwiazda, umiarkowanie

Widać akcje i chęć ale czy nie tylko na chęciach się skończy? W podsumie wieża czyli kłótnia, która rozbiła marzenia (Giwazda), a Umiar cóż mówi że przyczyną jest brak panowanie nad emocjami z obu stron...

Gość Gość3
Napisano

wyjedziesz ,zakopiecie toporki i bedzie spokojnie ..........

Napisano

Ja też myślę, że pojedziesz..Kłótnię widać w tej wieży..Jak dla mnie gwiazda reprezentuje tutaj nadzieję na pojednanie..Myślę, że się pogodzicie.. Umiarkowanie przynosi równowagę i harmonię..Może szału między Tobą,a tą osobą nie będzie, ale raczej będzie "poprawnie" i wyjazd dojdzie do skutku, jako że wieża, gwiazda i umiarkowanie to tło, a odpowiedzią jest asik buław, który jak najbardziej wieszczy podróż.. ;-)

• Lubię to! 1
Napisano

Obawiam sie ze wyjazd zadnej z osob moze nie dojsc do skutku.. trzeba bedzie zacisnac pasa jeszcze.

Mozliwe, ze moga wejsc jakies zaostrzenia przepisow, ktore utrudnia wyjazd.

Mysle ze wyjazd sie opozni. Nie w tym roku.

Napisano

Czas pokaże.... mam nadzieję, że zrealizuje się bardziej korzystna dla mnie opcja :|

Napisano

Wyjedziesz. Moze dojsc do klotni miedzy Wami, ale zostanie to wyjasnione i dojdziecie do pewnych kompromisow, ktore pozwola Wam ten plan z wyjazdem kontynuowac i wprowadzic w zycie.

Ogolnie tu widac, ze trzeba bedzie nieco inaczej podejsc do sprawy, ale jest szansa duza na to, zeby sie udalo. Byc gotowa do kompromisow pamietaj i nawet jak dojdzie do klotni... byc gotowa do zgody... ;) w ten sposob ma szanse sie udac.

Napisano

Odpowiesz jest As dlatego uważam ,że pojedziesz.

W tle masz same Aw ale to tylko tło,opis sytuacji dlatego wydaje mi się,że w wiezy wyszły twoje obawy(ze coś się posypi) i twoje nadzieje legną w gruzach(gwiazda) chociaz próbujesz te mysli dystansować od siebie i patrzec na nie nieco z góry,z rezerwa(UMIARKOWANIE)

• Lubię to! 1
Napisano

myślę, że nie pojedziesz...

nie ma tutaj karty, która pokazywałaby wyjazd...

• Maestro
Napisano

Odpowiedź; As buław

Tło: wieża, gwiazda, umiarkowanie

Jest inicjatywa w asie buław, wydaje mi się, że się o coś pokłócicie, bo w Wiezy widać, że polecą iskry, natomiast Gwiazda sugeruje mi pogodzenie się. Do wyjazdu dojdzie, ale prawdopodobnie ulegnie on przesunięciu w czasie..

Napisano

CO jeszcze przyszlo mi do glowy, ze moga pojawiac sie jakies przeszkody nie majace zupelnie nic wspolnego z Waszymi osobami... i w tej wiezy, gwiezdzie i umiarkowaniu upatrywalabym tutaj szukania wyjscia z tej sytuacji. Jak zrobic, zeby sie udalo. Wieza przeciez, jezeli jesc cos, co blokuje, rozwala to... jakies ograniczenia, spycha na bok... ma w sobie potencjal Rydwanu, ktory mowi o dzialaniu przeciez. Gwiazda wskazuje na przyjrzenie sie sprawie, planom z innej perspektywy, ma potencjal Sprawiedliwosci... wiec patrze... przeszkody zostaly w wiezy odsuniete niejako na bok, teraz trzeba przyjrzec sie temu szerzej. Umiarkowanie ma potencjal Papieza, wskzauje z kolei na to, ze plan moze trzeba bedzie jakos zweryfikowac, przebudowac... moze jakos dogadac sie z ta znajoma lub cos sobie tam ulozyc inaczej w zyciu, planach, zeby jednak sie udalo.

Podsum calego rozkladu HB to Wisielec i Cesarzowa... czyli tu tez... koniecznosc zmiany nieco planow... ale mozliwosc ich realizacji nadal jest, tylko jakby tu trzeba bylo inaczej do tego podejsc.

• Lubię to! 1
Napisano

a to podroż droga lądową morska czy powietrzna?

w optymistycznej wersji mogłoby być spełnienie marzeń przesunięte w czasie w pesymistycznej do wyjazdu nie dojdzie

Napisano

mnie się wydaje, że będzie inna koncepcja. As buław to nowy pomysł potem się pokazuje wieża czyli pada coś starego ale pomysł wyjazdu dalej zostaje i budowa nowej koncepcji - gwiazda, i umiarkowanie ogien woda dwa kompletnie inne żywioły, które znajdą złoty środek do dogadania się.

Napisano

Jak na razie bilety zabukowane i ruszyły przygotowania do wyjazdu.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

WerYFIKACJA: Jestem od kilkunastu dni za granicą, a więc tak wyjechałam.