LasMeninas Napisano 3 Lipca 2013 Napisano 3 Lipca 2013 ...za granicę. Weryfikacja w sierpniu. Mam jechać z osoba z rodziny, z którą się kompletnie nie dogaduje. Znów skończyło się kłótnie i naprawdę nie wierzę, że cokolwiek jeszcze z tego będzie :/ Odpowiedź; As buław Tło: wieża, gwiazda, umiarkowanie Widać akcje i chęć ale czy nie tylko na chęciach się skończy? W podsumie wieża czyli kłótnia, która rozbiła marzenia (Giwazda), a Umiar cóż mówi że przyczyną jest brak panowanie nad emocjami z obu stron... Cytuj
Gość Gość3 Napisano 3 Lipca 2013 Napisano 3 Lipca 2013 wyjedziesz ,zakopiecie toporki i bedzie spokojnie .......... Cytuj
Fall Napisano 3 Lipca 2013 Napisano 3 Lipca 2013 Ja też myślę, że pojedziesz..Kłótnię widać w tej wieży..Jak dla mnie gwiazda reprezentuje tutaj nadzieję na pojednanie..Myślę, że się pogodzicie.. Umiarkowanie przynosi równowagę i harmonię..Może szału między Tobą,a tą osobą nie będzie, ale raczej będzie "poprawnie" i wyjazd dojdzie do skutku, jako że wieża, gwiazda i umiarkowanie to tło, a odpowiedzią jest asik buław, który jak najbardziej wieszczy podróż.. ;-) 1 Cytuj
Caliel Napisano 3 Lipca 2013 Napisano 3 Lipca 2013 Obawiam sie ze wyjazd zadnej z osob moze nie dojsc do skutku.. trzeba bedzie zacisnac pasa jeszcze. Mozliwe, ze moga wejsc jakies zaostrzenia przepisow, ktore utrudnia wyjazd. Mysle ze wyjazd sie opozni. Nie w tym roku. Cytuj
LasMeninas Napisano 3 Lipca 2013 Autor Napisano 3 Lipca 2013 Czas pokaże.... mam nadzieję, że zrealizuje się bardziej korzystna dla mnie opcja :| Cytuj
SacralNirvana Napisano 4 Lipca 2013 Napisano 4 Lipca 2013 Wyjedziesz. Moze dojsc do klotni miedzy Wami, ale zostanie to wyjasnione i dojdziecie do pewnych kompromisow, ktore pozwola Wam ten plan z wyjazdem kontynuowac i wprowadzic w zycie. Ogolnie tu widac, ze trzeba bedzie nieco inaczej podejsc do sprawy, ale jest szansa duza na to, zeby sie udalo. Byc gotowa do kompromisow pamietaj i nawet jak dojdzie do klotni... byc gotowa do zgody... w ten sposob ma szanse sie udac. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 4 Lipca 2013 Napisano 4 Lipca 2013 Odpowiesz jest As dlatego uważam ,że pojedziesz. W tle masz same Aw ale to tylko tło,opis sytuacji dlatego wydaje mi się,że w wiezy wyszły twoje obawy(ze coś się posypi) i twoje nadzieje legną w gruzach(gwiazda) chociaz próbujesz te mysli dystansować od siebie i patrzec na nie nieco z góry,z rezerwa(UMIARKOWANIE) 1 Cytuj
Iwka78 Napisano 4 Lipca 2013 Napisano 4 Lipca 2013 myślę, że nie pojedziesz... nie ma tutaj karty, która pokazywałaby wyjazd... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Lipca 2013 Maestro Napisano 4 Lipca 2013 Odpowiedź; As buław Tło: wieża, gwiazda, umiarkowanie Jest inicjatywa w asie buław, wydaje mi się, że się o coś pokłócicie, bo w Wiezy widać, że polecą iskry, natomiast Gwiazda sugeruje mi pogodzenie się. Do wyjazdu dojdzie, ale prawdopodobnie ulegnie on przesunięciu w czasie.. Cytuj
SacralNirvana Napisano 4 Lipca 2013 Napisano 4 Lipca 2013 CO jeszcze przyszlo mi do glowy, ze moga pojawiac sie jakies przeszkody nie majace zupelnie nic wspolnego z Waszymi osobami... i w tej wiezy, gwiezdzie i umiarkowaniu upatrywalabym tutaj szukania wyjscia z tej sytuacji. Jak zrobic, zeby sie udalo. Wieza przeciez, jezeli jesc cos, co blokuje, rozwala to... jakies ograniczenia, spycha na bok... ma w sobie potencjal Rydwanu, ktory mowi o dzialaniu przeciez. Gwiazda wskazuje na przyjrzenie sie sprawie, planom z innej perspektywy, ma potencjal Sprawiedliwosci... wiec patrze... przeszkody zostaly w wiezy odsuniete niejako na bok, teraz trzeba przyjrzec sie temu szerzej. Umiarkowanie ma potencjal Papieza, wskzauje z kolei na to, ze plan moze trzeba bedzie jakos zweryfikowac, przebudowac... moze jakos dogadac sie z ta znajoma lub cos sobie tam ulozyc inaczej w zyciu, planach, zeby jednak sie udalo. Podsum calego rozkladu HB to Wisielec i Cesarzowa... czyli tu tez... koniecznosc zmiany nieco planow... ale mozliwosc ich realizacji nadal jest, tylko jakby tu trzeba bylo inaczej do tego podejsc. 1 Cytuj
iridos Napisano 4 Lipca 2013 Napisano 4 Lipca 2013 a to podroż droga lądową morska czy powietrzna? w optymistycznej wersji mogłoby być spełnienie marzeń przesunięte w czasie w pesymistycznej do wyjazdu nie dojdzie Cytuj
Selenit666 Napisano 4 Lipca 2013 Napisano 4 Lipca 2013 mnie się wydaje, że będzie inna koncepcja. As buław to nowy pomysł potem się pokazuje wieża czyli pada coś starego ale pomysł wyjazdu dalej zostaje i budowa nowej koncepcji - gwiazda, i umiarkowanie ogien woda dwa kompletnie inne żywioły, które znajdą złoty środek do dogadania się. Cytuj
LasMeninas Napisano 7 Lipca 2013 Autor Napisano 7 Lipca 2013 Jak na razie bilety zabukowane i ruszyły przygotowania do wyjazdu. Cytuj
LasMeninas Napisano 8 Sierpnia 2013 Autor Napisano 8 Sierpnia 2013 WerYFIKACJA: Jestem od kilkunastu dni za granicą, a więc tak wyjechałam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi