SacralNirvana Napisano 4 Lipca 2013 Napisano 4 Lipca 2013 Jako, ze plany sa: byc tu i tam, konkretnie zas chodzi o wyjazd do ojczyzny... niestety jeszcze wszystko w powijakach: w trakcie wyrabianie paszportu (mloda mi upiekszyla, niestety... i nie nadaje sie do uzytku paszport)... tak tez moje konkretne pytanie. Jak zrealizuje sie moje oczekiwanie odnosnie tego, ze podczas tych wakacji (do konca sierpnia) pojade do PL? (oczywiscie weryfikacja odpowiednio wtedy, gdy bedzie wiadomo... ). Odp. Paz Kielichow Tlo: VIII Sprawiedliwosc, Rycerz Kielichow, 6 Monet ---> XV Diabel, HB XIV Umiarkowanie i V Papiez Kwintesencja calego rozkladu wg HB XIV Umiarkowanie i V Papiez Kurczaczek... po tych kartach... powiedzialabym, ze nie do konca bedzie to takie proste... jak mi sie wydaje. Moze stanac cos jednak na przeszkodzie, moze sprawa z paszportem sie przeciagnie, czy jak... jednak ostatecznie moze byc, ze ktos mnie wesprze czy pomoze mi jakos i koniec koncow powinnam jednak pojechac... Cytuj
Kędry Napisano 4 Lipca 2013 Napisano 4 Lipca 2013 Jako, ze plany sa: byc tu i tam, konkretnie zas chodzi o wyjazd do ojczyzny... niestety jeszcze wszystko w powijakach: w trakcie wyrabianie paszportu (mloda mi upiekszyla, niestety... i nie nadaje sie do uzytku paszport)... tak tez moje konkretne pytanie. Jak zrealizuje sie moje oczekiwanie odnosnie tego, ze podczas tych wakacji (do konca sierpnia) pojade do PL? (oczywiscie weryfikacja odpowiednio wtedy, gdy bedzie wiadomo... ). Odp. Paz Kielichow Tlo: VIII Sprawiedliwosc, Rycerz Kielichow, 6 Monet ---> XV Diabel, HB XIV Umiarkowanie i V Papiez Kwintesencja calego rozkladu wg HB XIV Umiarkowanie i V Papiez Kurczaczek... po tych kartach... powiedzialabym, ze nie do konca bedzie to takie proste... jak mi sie wydaje. Moze stanac cos jednak na przeszkodzie, moze sprawa z paszportem sie przeciagnie, czy jak... jednak ostatecznie moze byc, ze ktos mnie wesprze czy pomoze mi jakos i koniec koncow powinnam jednak pojechac... Ja bym ujęła to tak Będzie optymistyczne nastawienie na wyjazd, nacechowane emocjami - ale jakieś ograniczenia najprawdopodobniej urzędowe mogą stać się przeszkodą, a co za tym idzie przesuniecie terminu wyjazdu - w ostateczności dojdzie do niego - kapłan jest solidny i przekształci myślenie w konkretną formę - w tym przypadku ziści się wyjazd 1 Cytuj
Caliel Napisano 4 Lipca 2013 Napisano 4 Lipca 2013 Hmmm.... karty dla mnie cos ciezkie do odczytania, bo.... bardzo wieloznaczne. paz kielichow z jednej strony mowi o tesknocie, o marzeniach, wspomnieniach z dziecinstwa i wskazuje na miejsca, osoby, zdarzenia zwiazane z dziecinstwem. Sprawiedliwosc - formalnosci, papierki, Rycerz kielichow - sentyment, 6 monet - dar, szczodrosc, hojnosc... ale byc moze tez jakeis wydatki. tutaj gdybym nie patrzyl na sumy - to obstawialbym ze pojedziesz, ale wyjaz moze sie wysunac poza ramy czasowe, albo byc przy granicy (czyli koniec sierpnia). jednak mam wrazenie, ze sie nie uda. Cos sie rozwlecze w czasie i nie zdazysz, albo pojedziesz na zime lub jesienia (znak skorpiona czyli koniec pazdziernika/listopad) Patrzac na sumy normalne - obstawialbym Diabla jako tesknote, przywiazanie do miejsca rodzinnego, gdzie sie dorastalo (Umiarkowanie) i rodzicow (Papiez). Wiec na tak. Wg HB - wychodza ostatnie dwa punkty - czyli tez na tak Zycze Ci by sie udalo 1 Cytuj
LasMeninas Napisano 4 Lipca 2013 Napisano 4 Lipca 2013 Odp. Paz Kielichow Tlo: VIII Sprawiedliwosc, Rycerz Kielichow, 6 Monet ---> XV Diabel, HB XIV Umiarkowanie i V Papiez Kwintesencja calego rozkladu wg HB XIV Umiarkowanie i V Papiez odpowiedzia jest paź kielichów, karta mało mobilna za to mówiąca o życzeniach i pragnieniach. POtem jest Sprawka, a więc sprawy urzędowe tu wchodzą w grę, i trzeba będzie o coś mocno zabiegac prosić innych o pomoc.. Podusma w postaci Diabła mówi o przeszkodach i ograniczeniach.. nie pójdzie to łatwo... po tych kartach moja odpiwedz to: Twoje oczekiwania mogą się niezrealizować lub napotkasz wiele trudności i będziesz musiała udać się po pomoc do kogoś 2 Cytuj
SacralNirvana Napisano 4 Lipca 2013 Autor Napisano 4 Lipca 2013 Dzieki wielkie. No wlasnie... Calielu... na to pytanie wyciagnelam dokladnie takie dziwne troche karty... bo nie mowia wlasnie jednoznacznie o zadnym wyjezdzie. Paz Kielichow... tu roznie typowalam. Czasem wskazuje na jakis gest, a teraz mam pare zaproszen w rozne miejsca w PL... wlasnie w zwiazku z wakacjami... Paz Kielichow to moze byc ktores moje dziecko... najczesciej pokazuje mi srednia corke. W Sprawiedliwosci widzialabym albo to, ze wyrabianie paszportu bedzie trwalo dluzej niz mysle... albo wlasnie jakies inne trudnosci... Diabel w podsumie rowniez mowi mi o trudnosciach... To Umiarkowanie z Papiezem w podsumie calego rozkladu... no mi to zawsze pokazywalo, ze nie bedzie latwo... jakis kompromis albo jakies inne wyjscie trzeba bedzie szukac. Nic... kurcze... karciochy wyszly jakie wyszly... zobaczymy, jak wszystko wykaze sie konkretnie... Po pomoc... hmm... w wyrabianiu paszportu raczej to nic nie da, chyba, ze jeszcze jakies inne trudnosci sie pojawia... Dzieki za pomoc... Kedry :bukiet, Calielu: bukiet:; Las Meninas Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 4 Lipca 2013 Napisano 4 Lipca 2013 Sacral ja mam pytanie,czy chcesz zabrać córkę ze sobą? Czy ona ma paszport? Cytuj
Kędry Napisano 4 Lipca 2013 Napisano 4 Lipca 2013 Mimo niesprzyjających wiatrów życzę spełnienia marzeń i udanego pobytu na starych włościach Cytuj
SacralNirvana Napisano 4 Lipca 2013 Autor Napisano 4 Lipca 2013 GTI... no wlasnie tak, jechalabym wtedy z obiema mlodszymi corkami (starsza jedzie z rodzina, ktora teraz jest u mnie w przyszlym tygodniu)... i dla sredniej i dla mnie musze robic paszport... Najmlodsza ma paszport... Srednia - czesto wychodzi w Paziu Kielichow... nie ma paszportu. Byla wczesniej wpisana u mnie. Teraz trzeba wyrabiac dziecku osobny... Takze sa do wyrobienia dwa paszporty. Moj i sredniej cory. Kedry... dziekuje... Zobaczymy, jak bedzie. Nie spinam sie. Jak nie uda sie teraz to pojade pozniej... Pozniej sa ferie szkolne w pazdzierniku... 2 tygodnie... to paszport juz na pewno bedzie. Chociaz wolalabym oczywiscie na wakacje... inna, lepsza pogoda itd. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Lipca 2013 Maestro Napisano 4 Lipca 2013 Gdyby to były moje karty, to ja bym powiedziała tak..Dostaniesz (dostałaś) konkretne zaproszenie, które trzeba będzie rozwazyć, świadomie, biorą c pod uwagę wszystkie za i przeciw, wliczając w to sprawy urzędowe...Ktoś bardzo chce, wydaje mi się, że i TY i ten ktoś.., ale on bardziej i tak sobie myslę, że jak sobie ułozysz konkretny plan działania, to do wyjazdu dojdzie.. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 4 Lipca 2013 Napisano 4 Lipca 2013 Sacralku ja mam wrażenie,że twój mąz coś tutaj moze przekombinować np ze swoim podpisem pod paszportem(RYCERZ KIELICHÓW) u mnie pokazuje takiego człowieka wajabongo zmiennego.. 6 denarów-to obowiązki spoczywające na dwóch osobach które muszę się równoważyć--w podsumowaniu masz Diabła wiec sa ograniczenia.. moze jakies niczyste zagrywki,spiecia..Umiarkowanie i Kapłan według mnie pokazuje własnie rodzinę,że jest to dla Ciebie wazne by z toba pojechały acz kolwiek w kwesti podpisu mozesz byc zalezna od męża-R.Kielichów+Diabeł. 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 4 Lipca 2013 Autor Napisano 4 Lipca 2013 Tja... no wlasnie on wie, ze jedziemy do rodziny... i nie ma nic przeciwko (maz)... hmm... Nic... zobaczymy... Chociaz zaczyna mi cos switac w glowie... Dzieki wielkie GTI... Inezko... obys miala racje... Dzieki wielkie... Ze mna karty gadaja podobnie... ale no teraz boje sie co nieco, zeby tu chciejstwa w tym Pazku Kielichow nie bylo. A zycie i tak zweryfikuje to najlepiej. Dzieki Mezu nie wychodzi mi nigdy w Rycku Kielichowym... raczej jako Krole: Mieczowy, czasem Bulawowy... i jako Diabel wlasnie... (Koziorozec). Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 4 Lipca 2013 Napisano 4 Lipca 2013 Sacralku a moze to nie bedzie mąz tylko np jakiś urzędnik bo (umiarkowanie) tez zdarzyło mi się,że pokazało papierkowe rzeczy,dopilnuj wszelkich formalnosci:) 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 4 Lipca 2013 Autor Napisano 4 Lipca 2013 Kto wie... kto wie... zobaczymy... Cytuj
Erza Napisano 4 Lipca 2013 Napisano 4 Lipca 2013 Odp. Paz Kielichow Tlo: VIII Sprawiedliwosc, Rycerz Kielichow, 6 Monet ---> XV Diabel, HB XIV Umiarkowanie i V Papiez Kwintesencja calego rozkladu wg HB XIV Umiarkowanie i V Papiez sądzę, że wyjazd dojdzie do skutku, kiedy uporządkujesz/sprecyzujesz swoje plany (ustalisz konkretny termin i będziesz się go konsekwentnie trzymała)(Sprawiedliwość); dodatkowo tutaj - tak jak mówisz - urząd będzie miał decydujący wpływ (wyrobienie paszportu i odebranie go), kiedy te dwa warunki zostaną spełnione, to ja nie widzę przeszkód, abyś sobie spokojnie przyjechała 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 12 Sierpnia 2013 Autor Napisano 12 Sierpnia 2013 Jako, ze plany sa: byc tu i tam, konkretnie zas chodzi o wyjazd do ojczyzny... niestety jeszcze wszystko w powijakach: w trakcie wyrabianie paszportu (mloda mi upiekszyla, niestety... i nie nadaje sie do uzytku paszport)... tak tez moje konkretne pytanie. Jak zrealizuje sie moje oczekiwanie odnosnie tego, ze podczas tych wakacji (do konca sierpnia) pojade do PL? (oczywiscie weryfikacja odpowiednio wtedy, gdy bedzie wiadomo... ). Odp. Paz Kielichow Tlo: VIII Sprawiedliwosc, Rycerz Kielichow, 6 Monet ---> XV Diabel, HB XIV Umiarkowanie i V Papiez Kwintesencja calego rozkladu wg HB XIV Umiarkowanie i V Papiez Kurczaczek... po tych kartach... powiedzialabym, ze nie do konca bedzie to takie proste... jak mi sie wydaje. Moze stanac cos jednak na przeszkodzie, moze sprawa z paszportem sie przeciagnie, czy jak... jednak ostatecznie moze byc, ze ktos mnie wesprze czy pomoze mi jakos i koniec koncow powinnam jednak pojechac... WERYFIKUJE Cuz. Z wyjazdu raczej... bardziej nawet w kierunku na pewno, nici. Sprawa z paszportem trwa za dlugo, takze nie podejrzewam, zeby jeszcze gdziekolwiek jechala. Jedno dziecko pojechalo, tyle z jazdy. Dziekuje wszystkim za interpretacje Cytuj
Caliel Napisano 12 Sierpnia 2013 Napisano 12 Sierpnia 2013 Szkoda, wolalbym by pozytywy sie sprawdzily ;( a jednak czulem zgrzyt Cytuj
SacralNirvana Napisano 12 Sierpnia 2013 Autor Napisano 12 Sierpnia 2013 Cuz... trzeba myslec pozytywnie. Pojade w pazdzierniku, jako ze jedyna przeszkoda byl paszport. Nie lato, ale wypada sie cieszyc tym, co jest... Cytuj
Caliel Napisano 12 Sierpnia 2013 Napisano 12 Sierpnia 2013 czyli utrafilem :> trzymam mocno kciuki, by sie udalo! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi