Skocz do zawartości

Pomoc w interpretacji 2wóch kart.

Ewitta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zrobiłam rozkład "jaką jestem kobietą" i mam problem z dwiema kartami.

Zewnętrzna kobiecość - 3 buławy

Jak postrzegają moją kobiecość mężczyźni - Rycerz buław

No, rycerz, to (jeszcze) nie królowa. Ale karty takie żywiołowe i energetyczne wyszły. Jednak mam problem z ich dokładniejszą interpretacją.

Może chodzi o to, że mam jeszcze drogę do przejścia, by "wcielić się" w Królową buław?

Żeby było ciekawiej, to na pytanie jak ja siebie postrzegam wypadła Gwiazda (wychodzi na to, że ja nie mam sobie nic do zarzucenia i zwyczajnie jestem narcyzem :hahahaha:).

Proszę o jakieś uwagi, które uzupełnią moją interpretację.

Napisano

Ewito według mnie twoja zewnatrzna kobiecosc przyciąga wzrok wielu mężczyzn, nie do końca potrafia odkryć jaka jesteś tak na prawdę-moze twoja tajemniczość,zmysł w jaki sposób się poruszasz czy wymieniasz z ludzmi informacje(może ton głosu uspokajający)

I tutaj na mężczyzn działasz płomiennie i seksualnie w połączeniu z gwiazda(noc). Energiczna kobieta,pełna temperamentu i pazurków.

• Lubię to! 1
Napisano

Kochana Ewito

Twoja zewnętrzna kobiecość - 3 buław

Nie do końca ją eksponujesz - czasami pod płaszczykiem energicznej kobitki skrywasz jakąś tęsknotę, ogrania Cię nostalgia - trochę jak by Ci czasem brakowało czegoś do pełni.

Mężczyźni postrzegają Cię jako energiczną kobietę - ale za bardzo żywiołową - dużo cech męskich możesz eksponować, np. waleczność, czasami nawet agresywność

Ty się postrzegasz jako gwiazda - uważam, że powinnaś mimo poczucia swojej wyjątkowość zejść na ziemię i trochę przepoczwarzyć się w bardziej kobiece cechy - typu cesarzowa, lub królowa

• Lubię to! 1
Napisano

Mi ten rycerzyk buław tak się widzi, że mężczyźni postrzegają Cię jako bardzo energiczną i pociągającą kobietę, która lubi przejmować inicjatywę, nie boi się walczyć o swoje i robi to, co jej się podoba :-) Spontaniczna, otwarta, czasem impulsywna, widzą Cię jako kobietę z silnym charakterem, emanującą seksapilem ;-) Wydajesz im się osobą, która świetnie się czuje w swoim ciele, jest świadoma swoich walorów i umie je eksponować..Zarażasz innych pozytywną energią i poczuciem humoru..Świetny kompan do tańca i do różańca.. Tyle ode mnie ;-)

• Lubię to! 1
Napisano

Nie bardzo rozumiem te karty, bo ja uważam siebie raczej za osobę zdystansowaną i trochę nieśmiałą. I ciągle wyliczam swoje wady i braki, tylko karty pokazały dobre wyobrażenie o sobie samej w tej Gwieździe.

Ale może w głębi duszy widzę swoją osobę zupełnie inaczej. Może uważam siebie za osobę wrażliwą, dlatego przykrywam to płaszczem pewności siebie. Nigdy się nad tym nie zastanawiałam i nie wiedziałam, że ktoś może widzieć we mnie Rycerza buław... :mysli:

Napisano

..Ja zawsze byłam bardzo wrażliwa i nieśmiała i dopiero jak pewnego razu koleżanka z pracy powiedziała mi, że zazdrości mi pewności siebie i odwagi, otworzyłam ze zdziwienia oczy i doszło do mnie, że to, jak ja siebie postrzegam, a to, co pokazuję na zewnątrz i jak postrzegają mnie inni to mogą być dwie kompletnie inne historie.. ;-)

Napisano

Zewnętrzna kobiecość - 3 buławy

3 buław to potencjał, który dopiero zostaje ukierunkowany;

spójrz na karty

1. http://divineplayproductions.com/wp-content/uploads/2011/09/Three-of-Wands-J1.jpg

2. https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQnI24dF1TPDM3PGUbjG8kCQ9JE_-DgNYTZUOIPc6I0n7y_9zsL

3. i ogólnie na 3 buław, wpisując ją w wyszukiwarkę

przeważnie przedstawiona postać stoi tyłem, nie widzimy jej twarzy, bądź też spogląda gdzieś w dal

być może z jednej strony nie dostrzegasz w sobie tego, że jesteś naprawdę ładną i fajną dziewczyną, z drugiej natomiast chowasz się i ukrywasz

Jak postrzegają moją kobiecość mężczyźni - Rycerz buław

może dla nich jesteś kumpelką? chłopczycą? buławy to właśnie energia męska; Tobie przydałoby się nieco energii kielichów; owszem pociągasz ich

postrzeganie siebie: Gwiazda

no i właśnie, wszystko by się zgadzało, w Gwieździe też jest potencjał, wszystkie 3 karty mówią o tym, co może być, "wyrosnąć" z Ciebie. W 3 buław jest już kształt tego, jednak nadal pozostaje w ukryciu, w Tobie (Gwiazda), natomiast tak jak zauważyłaś słusznie, Rycerz dąży do Królowej, więc kierunek jest jak najbardziej właściwy.

• Lubię to! 1
Napisano

Jesteś otwarta, seksowna. Mężczyźni uważają cię za ognistą kobietę, która zawsze dostaje czego chce. Sama postrzegasz się jako osobę z możliwościami. Pełną marzeń i planów.

• Lubię to! 1