Milky Way Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 Mój 17-letni syn miał wypadek - WeekendFm.pl -Nieszczęśliwy wypadek w bursie- Radio Weekend Od tygodnia i dwóch dni leży w śpiączce w szpitalu dziecięcym na oddziale intensywnej terapii. Jeśli ktoś w jakiś sposób mógłby mu pomóc to podam bliższe dane, ew. zdjęcie. Z góry dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 Tak, w śpiączce można robić , daje się wyczuć u kogos doświadczonego czy ten zabieg jest pożadany czy nie, trzeba nawiązac kontakt z podświadomością osoby.I jest tak,że jesli pacjent nie chce przyjąc energii to jej po prostu nie przyjmuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goya Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 Można Ja też z chęcią poślę Światełko. Proszę tylko o dane (imię, nazwisko, data urodzenia i adres szpitala - ulica, oddział, numer sali) -na PW, rzecz jasna. Posyłałam umierającej dziewczynie po wypadku... Nawet jeśli nie daje się rady pomóc, bo nie zawsze to jest możliwe, to pozwala ulżyć... Juxx, jeśli bedziesz świadkiem wypadku - "podawaj", liczy sie intencja. Ja zawsze mówię "dla tej osoby najwyższego dobra, zgodnie z Najwyższym Porządkiem"... Ile będzie miało być wzięte - tyle będzie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 Mój 17-letni syn miał wypadek - WeekendFm.pl -Nieszczęśliwy wypadek w bursie- Radio WeekendOd tygodnia i dwóch dni leży w śpiączce w szpitalu dziecięcym na oddziale intensywnej terapii. Jeśli ktoś w jakiś sposób mógłby mu pomóc to podam bliższe dane, ew. zdjęcie. Z góry dziękuję. Podaj dane na maila [email protected] to porobie ReiKI.Fotke tez mozesz wyslac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts