Skocz do zawartości

Kłótnia..i co dalej..?

Fall

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

..Dziś wynikła kłótnia między mną, a moim Panem na temat wspólnej przyszłości..Skończyło się na tym, że po prostu wyszłam żegnając się sucho..

Oczywiście nie byłabym sobą, gdybym nie postawiła sobie kart, co będzie dalej..

1.Czy Pan się do mnie odezwie pierwszy?

7 mieczy - król buław - królowa mieczy --> (podsuma) Wieża

2.Czy się pogodzimy czy przestaniemy spotykać..?

5 denarów - król buław - paź denarów --> (podsuma) Koło Fortuny

3.Czy zamieszkamy razem i będziemy ze sobą na stałe?

słońce - śmierć - 10 denarów --> (podsuma) Sprawiedliwość

Ja to widzę tak:

1.Pan to król buław..7 mieczy to kłótnia..Ja chyba wyszłam jako królowa mieczy..Więc do interpretacji zostaje nam tylko "cudowna" wieża..Pan się raczej nie odezwie..

2.Widać takie ubóstwo emocjonalne w tej 5 denarów..Nie wiem co z tym paziem, król buław to mój Pan..Koło fortuny oznacza zmianę..Więc skoro jesteśmy pokłóceni mniemam, że to się odwróci i się pogodzimy..

3.Gdyby nie ta śmierć to bym pozytywnie rozpatrywała te karty..Ale nie wiem..Może oznaczać koniec tego szczęścia, które przynosi słońce, albo po prostu szczęśliwą transformację w rodzinę,10 denarów to m.in stabilizacja rodzinna, sprawiedliwość może oznaczać ślub cywilny..Ale znając siebie to oczywiście raczej to coś, co chcę widzieć w tych kartach..

Dlatego proszę o najszczerszą prawdę, jak Wy to wszystko widzicie??? Tylko naprawdę szczerze, choćby to były najgorsze wieści..

Napisano

1. moim zdaniem po ostrej wymianie zdań nastanie czas burzenia iluzji na temat partnera i przyszłości z nim - opadną klapki z oczu -taką terapię wstrząsową sobie zafundowaliście - ale było to potrzebne bo

w pkcie 2 widać emocjonalną mizerię - legło w gruzach zauroczenie - a prawdziwe uczucie dopiero się pojawi

pkt 3 o tym zapewnia - zaczniecie od przyjaźni, która przerodzi się w coś stabilniejszego i głębszego - ale dajcie sobie czas

Napisano

tak, on odezwie się pierwszy, ale póki co to chyba trzęsie go jeszcze po tym, co się między Wami wydarzyło

tutaj dwa pytania w jedynym i odpowiedź też taka nie do końca jasna; suma Koło, więc los pokarze; Pan wyszedł ponownie w Królu Buław (najbardziej ruchliwy z Królów), także odezwie się i będziecie wyjaśniać (Paź)

póki co to pewne kwestie między Wami muszą zostać wyjaśnione, te karty pokazują, że kłótnia musiała się wydarzyć, bo już się robiło ciasno między Wami, chodzi mi o energię, nic się nie zmieniało przez dłuższy czas i w końcu bańska pękła; co z tego, będzie dalej? sądzę, że są spore szanse na zbudowanie solidnej relacji, aczkolwiek oboje musicie współpracować (Sprawiedliwość)

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

zacznie robic podchody w Twoim kierunku, ale moga byc na tyle wkurzające, że sie wściekniesz

na pewno nastąpi w Waszej relacji duży i konkretny przełom..nie wiem,czy zamieszkacie,ale relacja na pewno będzie istniala:)))

on będzie chciał się z Ciebie wyleczyć, ale nie da rady...nie uda mu sie to..

Napisano

Baamisjanka-dziękuję ślicznie!!!:bukiet:

..Tak mi się też widzi ta królowa mieczy jako odcięcie emocjonalne Pana..co w efekcie doprowadzi do mizery emocjonalnej widocznej w tej 5-tce denarów..Tak mi się wydaje przynajmniej..

Może ktoś jeszcze się pokusi na jakieś uwagi??? Wszelkie komentarze bardzo mile widziane !!!

Napisano

pan będzie kombinował, jakby tu się odezwać i w końcu to zrobi. Ale pewnie nie będzie to na zasadzie przeprosin, odczeka, aż emocje opadnę i odezwie się na zasadzie " Co słychać? "

Będziecie razem, tylko takie egoistyczne zachowanie, taka miłość, troche dziecinna zmieni się w coś o trwałych podstawach. I ostatecznie zamieszkacie razem

• Lubię to! 1
Napisano
pan będzie kombinował, jakby tu się odezwać i w końcu to zrobi. Ale pewnie nie będzie to na zasadzie przeprosin, odczeka, aż emocje opadnę i odezwie się na zasadzie " Co słychać? "

Będziecie razem, tylko takie egoistyczne zachowanie, taka miłość, troche dziecinna zmieni się w coś o trwałych podstawach. I ostatecznie zamieszkacie razem

agaMAJ-dziękuję ślicznie za interpretację!:bukiet: ..cieszy mnie, że widzisz jakieś pozytywy w tych kartach, ja się szczerze mówiąc szykuję na najgorsze..Pan chyba trochę egoistycznie patrzy, miga się od poważnych decyzji, bo tak jest wygodniej..Ja też nie jestem w całej sytuacji bez winy, powiedzmy, że wiedziałam, w co się pakuję, ale serce nie sługa..Jeszcze raz wielkie dzięki!

Napisano
jego ta sytuacja chyba zaboli i skłoni do myslenia

I obawiam się, że na myśleniu się skończy..No nic..dziękuję ślicznie za pomoc!

Gość Gość3
Napisano

Fall ...nie lam sie ...to na poczatek .

w tych trzech rozkladach sledzac wspolne znaczenie pytan -bo chodzi o was ,ja nie widze przeciecia na rozstanie .

pytanie 3 co do wspolnego zamieszkania mnie widzi sie ewidentnie na tak ,slonce i smierci to karta przelomu . i zaraz za nia 10 monet ....

pytasz o wspolne zamieszkanie ,a nie o uczucia i jak wam bedzie razem....... nie dziwie cie sie ,ze tak reagujesz ...w takich stanach wszystko jest na nie .

tu zapytala bym osobno tarota jak wam bedzie razem o uczucia jego do ciebie itp.

Napisano

Pan będzie robił uniki by nie musiał kontynuować tej rozmowy. Ale, jesli odezwie się pierwszy to, to co Ci powie może Ci się nie spodobać. Może byc gorzej niż jest.

jakkolwiek zadane pytanie, myślę, że pan nie może teraz spełnić Twoich oczekiwań ( 5 denarów). Zatem, pogodzenie jest mozliwe, jak zmienisz swoje nastawienie, oczekiwania? (Koło)

Możecie być razem jeśli umrze na tę chwilę koncepcja, planowanie wspólnego zamieszkania.

Tak ja to widzę......

Pan nie jest gotowy.....

Napisano
Fall ...nie lam sie ...to na poczatek .

w tych trzech rozkladach sledzac wspolne znaczenie pytan -bo chodzi o was ,ja nie widze przeciecia na rozstanie .

pytanie 3 co do wspolnego zamieszkania mnie widzi sie ewidentnie na tak ,slonce i smierci to karta przelomu . i zaraz za nia 10 monet ....

pytasz o wspolne zamieszkanie ,a nie o uczucia i jak wam bedzie razem....... nie dziwie cie sie ,ze tak reagujesz ...w takich stanach wszystko jest na nie .

tu zapytala bym osobno tarota jak wam bedzie razem o uczucia jego do ciebie itp.

Dziękuję ślicznie za interpretację..:bukiet: Zapytam zaraz co do mnie czuje..Może rozkład partnerski byłby lepszy..?

Napisano

Vivere-wiem, że to drugie pytanie to takie z d*** wyjęte, ale kurcze..przejęłam się bardzo, miliard pytań i myśli w głowie..

No właśnie-pan nie jest gotowy..póki się spotykamy ot tak sobie, nie gadając o przyszłości to jest sielanka, jak tylko zaczynam temat zamieszkania razem robi się z tego kłótnia..Ja ogólnie mogę czekać-spoko, ale pod warunkiem, że kiedyś się doczekam..Nie chcę się pakować w związek bez przyszłości..A zaczęłam rozmowę o wspólnym mieszkaniu, bo mam szansę na pracę, która uniemożliwi Nam widywanie się (będziemy wtedy na zupełnie różnych zmianach) i jeśli ją podejmę, to będą tylko dwie opcje-albo zamieszkamy razem i związek się utrzyma, albo przestaniemy się widywać, bo nie będzie to fizycznie możliwe..Chcę bardzo iść do pracy, ale nie kosztem Naszego związku..Ale nie chcę też odrzucać każdą ofertę, jest ich niewiele i raczej muszę brać to, co jest..

Ach-i zapomniałabym-ogromne dzięki za Twój komentarz !!!:bukiet:

Gość Gość3
Napisano

:

Dziękuję ślicznie za interpretację..:bukiet: Zapytam zaraz co do mnie czuje..Może rozkład partnerski byłby lepszy..?

sprobuj Celta polozyc

:uscisk:

Napisano

Dziękuję..kurcze jakie to szalenie miłe dostawać wsparcie od-teoretycznie-obcych osób..Może mi wiara w to, że w końcu zaznam spełnionej miłości trochę dziś opadła, ale za to wiara w ludzi zdecydowanie urosła!!! ..zabieram się zatem za celta :chytry_na:

Napisano

Fall, rozumiem Ciebie bardziej, niż się spodziewasz. Ale, jak facet nie jest gotowy, lub nie chce ... :_bezradny:

Napisano
Fall, rozumiem Ciebie bardziej, niż się spodziewasz. Ale, jak facet nie jest gotowy, lub nie chce ... :_bezradny:

Cóż zrobić-nic na siłę..

Ok, postawiłam sobie celta na Naszą znajomość, jeśli ktoś ma jeszcze cierpliwość babrać się w moim uczuciowym bagienku to zapraszam do interpretacji, nowy wątek założony ;-)