Skocz do zawartości

List polecony??Czego dotyczy?? Weryfikacja po odebraniu.

GdzieTaIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzis Tesciowa powiadomiła mnie,ze dostała awizo o list polecony dla mnie w czwartek ubiegłego tygodnia( w tym okresie sie wakacjowałam) do jutra trzeba odebrać a mieszka sporo kilometrów od nas. Dawno temu mieszkalismy u nich było to około 7 lat temu.

Tak sie zastanawiam czego on dotyczy . Jak każdy mam swoje problemy i zastanawiam sie skad ten list do nich w tych czasie i o co chodzi.

Karty ciagniete z neta..dlatego ich tak duzo..

Osoby które zechcą mnie wesprzeć bardzo dziekuję.

Czego dotyczy list polecony/kto wyslał-

GWIAZDA,7 mieczy,8 denarów,10 kielichów,SŁONCE,MOC,3 denary- i tak sie zastanawiam czy to czasem nie Urząd Skarbowy ponieważ tutaj tyczy sie chyba pracy..?

Miałam dawno temu zrobić korektę,ale nie miała Pitu od jednego Pana ze zlecenia(w dodatku mieszkałam w całkiem innym miescie juz)..albo rachunek telefoniczny..

Nie wiem,pomózcie.. troche mnie to martwi.

Napisano

Mnie się wydaje, że chodzi o kasę, ale raczej to kasa, która należy się tobie.

Napisano

Aguś dzieki,ale ja raczej nie przypominam sobie aby mi się jakas kasa nalezała.. Moze jakis spadek? ale skad ktos wziałby adres.. nie mam pojęcia.

Napisano

tu o ta kase trzeba by łoby powalczyć, wiec nie wiem czy spadek

• Lubię to! 1
Napisano

Mysle, ze todokument, który ma zwiazek z jakas umowa o prace (3 monet).

ALbo zleceniem...

No i moze to po prostu zwrot podatku ;)

• Lubię to! 1
Napisano
Mysle, ze todokument, który ma zwiazek z jakas umowa o prace (3 monet).

ALbo zleceniem...

No i moze to po prostu zwrot podatku ;)

Caliel w sumie zwrot podatku z tego roku odebralismy bo wspólnie się z męzem rozliczalismy..

Z tamtego roku zwrotu podatku nie odebrałam ponieważ na dokumencie przy podawaniu pitu miała być korekta,facet u którego miałam pit odebrać(wysłał na inny adres ze zlecenia) nie dostarczył mi dokumentu dlatego tak to zostawiłam.. nikt nic nie pisał.. druga sprawą jest fakt,że dostałam inne mieszkanie i zmieniłam zameldowanie(na tym samym terenie miasta) dlatego to dziwne,ze wysłali by do zupełnie innego miasta oddalonego o kilkadziesiat kilometrów(no chyba,że sugerowali się adresem męża przy podanym picie wspólnym-tyle ze na nim każde z nas ma inny adres zamieszkania)

no ciekawe:)

Dziekuje:)

Napisano

Weryfikacja:

wiem od kogo jest tzn znam nadawce, przesyłki jeszcze nie mam,ale tyczyły sie to mojej wpłaty która dokonałam z dwa miesiace temu .

Gość Daffne
Napisano

ooo a właśnie miałam robić interpretacje :D