GdzieTaIrlandia Napisano 4 Lipca 2013 Napisano 4 Lipca 2013 Dzis Tesciowa powiadomiła mnie,ze dostała awizo o list polecony dla mnie w czwartek ubiegłego tygodnia( w tym okresie sie wakacjowałam) do jutra trzeba odebrać a mieszka sporo kilometrów od nas. Dawno temu mieszkalismy u nich było to około 7 lat temu. Tak sie zastanawiam czego on dotyczy . Jak każdy mam swoje problemy i zastanawiam sie skad ten list do nich w tych czasie i o co chodzi. Karty ciagniete z neta..dlatego ich tak duzo.. Osoby które zechcą mnie wesprzeć bardzo dziekuję. Czego dotyczy list polecony/kto wyslał- GWIAZDA,7 mieczy,8 denarów,10 kielichów,SŁONCE,MOC,3 denary- i tak sie zastanawiam czy to czasem nie Urząd Skarbowy ponieważ tutaj tyczy sie chyba pracy..? Miałam dawno temu zrobić korektę,ale nie miała Pitu od jednego Pana ze zlecenia(w dodatku mieszkałam w całkiem innym miescie juz)..albo rachunek telefoniczny.. Nie wiem,pomózcie.. troche mnie to martwi. Cytuj
agaMAJ Napisano 4 Lipca 2013 Napisano 4 Lipca 2013 Mnie się wydaje, że chodzi o kasę, ale raczej to kasa, która należy się tobie. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 4 Lipca 2013 Autor Napisano 4 Lipca 2013 Aguś dzieki,ale ja raczej nie przypominam sobie aby mi się jakas kasa nalezała.. Moze jakis spadek? ale skad ktos wziałby adres.. nie mam pojęcia. Cytuj
agaMAJ Napisano 4 Lipca 2013 Napisano 4 Lipca 2013 tu o ta kase trzeba by łoby powalczyć, wiec nie wiem czy spadek 1 Cytuj
Caliel Napisano 4 Lipca 2013 Napisano 4 Lipca 2013 Mysle, ze todokument, który ma zwiazek z jakas umowa o prace (3 monet). ALbo zleceniem... No i moze to po prostu zwrot podatku 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 4 Lipca 2013 Autor Napisano 4 Lipca 2013 Mysle, ze todokument, który ma zwiazek z jakas umowa o prace (3 monet).ALbo zleceniem... No i moze to po prostu zwrot podatku Caliel w sumie zwrot podatku z tego roku odebralismy bo wspólnie się z męzem rozliczalismy.. Z tamtego roku zwrotu podatku nie odebrałam ponieważ na dokumencie przy podawaniu pitu miała być korekta,facet u którego miałam pit odebrać(wysłał na inny adres ze zlecenia) nie dostarczył mi dokumentu dlatego tak to zostawiłam.. nikt nic nie pisał.. druga sprawą jest fakt,że dostałam inne mieszkanie i zmieniłam zameldowanie(na tym samym terenie miasta) dlatego to dziwne,ze wysłali by do zupełnie innego miasta oddalonego o kilkadziesiat kilometrów(no chyba,że sugerowali się adresem męża przy podanym picie wspólnym-tyle ze na nim każde z nas ma inny adres zamieszkania) no ciekawe:) Dziekuje:) Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 5 Lipca 2013 Autor Napisano 5 Lipca 2013 Weryfikacja: wiem od kogo jest tzn znam nadawce, przesyłki jeszcze nie mam,ale tyczyły sie to mojej wpłaty która dokonałam z dwa miesiace temu . Cytuj
Gość Daffne Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 ooo a właśnie miałam robić interpretacje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi