Maestro Inez2503 Napisano 4 Lipca 2013 Maestro Napisano 4 Lipca 2013 1.Co trzeba odpuścić paź mieczy Pustelnik suma Diabeł/Kochankowie- spory,zagrywki słowne, pyskatość, chowanie się przed innymi 2. Co trzymać jak najbliżej -Sąd Ostateczny Paź Buław suma Kapłanka- wybaczenie,mam nie być złośliwa, ale miła i serdeczna i kontaktowa 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem 8 mieczy 3 denarów suma Świat/Cesarzowa ostrożne budowanie znajomości,mogę zawierać przyjaźnie, ale na zasadzie wolnego poznawania się 4. Jak świat wpływa na mnie Umiarkowanie Kapłan suma Słońce/Koło/Mag daje ukojenie, daje Harmonię, poczucie,że jest dobrze 5. Co mozesz i musisz dac innym - Rycerz Buław 10 denarów suma Mag nie wiem,energiczność?? 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca 9 buław 7 buław Król Kielichów suma Kapłanka - tu wygląda na jakis dystans w stosunku do jakiegoś pana, jakies emocje i nerwy 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow 4 denarów Rycerz Mieczy Moc suma Rydwan mam nie pozwolić ot tak się zdobyć, ktoś musi o mnie zawalczyć Cytuj
Erza Napisano 4 Lipca 2013 Napisano 4 Lipca 2013 miałam sobie też postawić, ale coś karty już nie chcą gadać do nowiu jeszcze parę dni zajrzę jutro Inez ))) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 4 Lipca 2013 miałam sobie też postawić, ale coś karty już nie chcą gadać do nowiu jeszcze parę dni zajrzę jutro Inez ))) Muchos Gracias:))) Cytuj
agaMAJ Napisano 4 Lipca 2013 Napisano 4 Lipca 2013 1.Co trzeba odpuścić paź mieczy Pustelnik suma Diabeł/Kochankowie- odpuścić trochę samej sobie, zwolnić obroty, nie dawać się w ciągać w jakieś niejasne uklady 2. Co trzymać jak najbliżej -Sąd Ostateczny Paź Buław suma Kapłanka- pojednać się z kimś, ale swoje emocje trzymac w ukryciu 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem 8 mieczy 3 denarów suma Świat/Cesarzowa To,że wychodzisz z ograniczeń i zaczynasz sama kształtować swoje zycie, a co najmniej pracę 4. Jak świat wpływa na mnie Umiarkowanie Kapłan suma Słońce/Koło/Mag Sprawia, że czujesz równowagę, stałość. 5. Co mozesz i musisz dac innym - Rycerz Buław 10 denarów suma Mag Swój optymizm, wole i umiejętność walki o to, co sie posiada. 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca 9 buław 7 buław Król Kielichów suma Kapłanka -PO okresie siedzenia na tyłku, zaczniesz walczyć o faceta? Albo jakiś zraniony samiec zacznie walczyć o ciebie 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow 4 denarów Rycerz Mieczy Moc suma Rydwan Że wszystko zależy zawsze tylko od ciebie Cytuj
Kędry Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 1.Co trzeba odpuścić paź mieczy Pustelnik suma Diabeł/Kochankowie- Impulsywność, preteksty do kłótni, niepotrzebne zamykanie się w sobie - porzucić ograniczenia i trudności w podejmowaniu decyzji 2. Co trzymać jak najbliżej -Sąd Ostateczny Paź Buław suma Kapłanka- umiejętność właściwej oceny sytuacji, energiczność oraz kierowanie się swoją intuicją i 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem 8 mieczy 3 denarów suma Świat/Cesarzowa umiejętność wchodzenia w harmonijne relacje pomimo różnych, nie zawsze miłych doświadczeń i przeżyć w tej dziedzinie - podsum mówi, że największym dla CIebie nabytkiem jest otwarcie na samą siebie - na dostrzeżenie swojej wyjątkowości na uświadomieniu sobie, że potencjał jest w Tobie, całe bogactwo jest w zasięgu ręki - umieć tylko rozeznać i mądrze korzystać 4. Jak świat wpływa na mnie Umiarkowanie Kapłan suma Słońce/Koło/Mag stabilizująco - uspokaja Cię, zachęca do działania 5. Co mozesz i musisz dac innym - Rycerz Buław 10 denarów suma Mag - energię ,kreatywność, pomysłowość, taką rodzinną atmosferę potrafisz wprowadzać 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca 9 buław 7 buław Król Kielichów suma Kapłanka - jakieś niedomówienia mogą się pojawić, niejasności - to może sprawić, że poczujesz się mało komfortowo - może ktos będzie walczył o Twoje uczucia - podsum mówi o zaufaniu sobie,o cierpliwości, niejako przeczekaniu niesprzyjającego czasu 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow 4 denarów Rycerz Mieczy Moc suma Rydwan - masz być trochę niedostępną kobietą, o którą trzeba zabiegać i to dość intensywnie i z dużą dawką energii -pozwól się zdobywać Cytuj
Gość Daffne Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 1.Co trzeba odpuścić paź mieczy Pustelnik suma Diabeł/Kochankowie - należy odpuścić sobie złość, opędzanie się od siebie nerwowe dla świętego spokoju. Czasem bowiem możesz pragnąć wytchnienia i spokoju, wtedy to mogą pojawiać się nerwowe reakcje,które należałoby sobie odpuścić. 2. Co trzymać jak najbliżej -Sąd Ostateczny Paź Buław suma Kapłanka - jak najbliżej siebie trzymać rodzinność i wspólne spędzanie czasu, docenić to co się ma dobrego ) 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem 8 mieczy 3 denarów suma Świat/Cesarzowa - największym nabytkiem są znajomości róznego typu, jakie mogłaś nawiązać w ostatnim czasie i jakie...nawiązujesz ciągle. Ponadto mogło zaznaczyć się pracowanie nad sobą, swoimi słabościami jakimiś być może..? 4. Jak świat wpływa na mnie Umiarkowanie Kapłan suma Słońce/Koło/Mag - świat wpływa na Ciebie pozytywnie, dodaje Ci energii, wyciszenia co stano bodziec i pobudzenie entuzjazmu do działania i chcenia ) 5. Co mozesz i musisz dac innym - Rycerz Buław 10 denarów suma Mag - dać innym powinnaś stabilizacje, praktyczne dbanie o codzienność również. Wychodzenie z inicjatywą w domku, ale też chęć do wspólnie spędzanego czasu. 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca 9 buław 7 buław Król Kielichów suma Kapłanka - w najblizszym czasie będzie czas pełen emocji wewnętrznych, pojawi się ktoś kto będzie Tobie z wzajemnością nieobojętny. Bedzie zabiegał o Ciebie, będziesz przyczajona,ostrożna ale jednocześnie zaintrygowana 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow 4 denarów Rycerz Mieczy Moc suma Rydwan siła jest w Tobie, sięgaj po nią gdy sytuacja tego wymaga ) Cytuj
Erza Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 1.Co trzeba odpuścić? Paź mieczy Pustelnik suma Diabeł/Kochankowie niewolnicze rozmyślanie i rozdrapywanie dawnych wydarzeń być może związanych z życiem uczuciowym; odpuść sobie samoudręczenia się, myślenie, że coś poszło nie tak z Twojej winy, ważne, abyś sobie uświadomiła, że jest druga strona, która też powinna brać odpowiedzialność za to się co dzieje, jak i za to, co się nie dzieje 2. Co trzymać jak najbliżej? Sąd Ostateczny Paź Buław suma Kapłanka serdeczne i trwałe relacje z ludźmi, których znasz i nie zawiodłaś się na nich nigdy; bądź towarzyska, zapraszaj na spotkania, jak również przyjmuj zaproszenia, to pomoże Ci nabrać oddechu i spojrzeć nieco inaczej na swoje życie 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem? 8 mieczy 3 denarów suma Świat/Cesarzowa powoli wychodzisz znowu do świata, bogatsza o doświadczenia i przemyślenia, "uzbrojona" w w nową, solidniejszą wizje siebie (3 monet+Cesarzowa) 4. Jak świat wpływa na mnie? Umiarkowanie Kapłan suma Słońce/Koło/Mag chyba za dużo się nie dzieje i tak będzie i w tym nowiu; czujesz się uspokojona, żyjesz w harmonii ze światem i ludźmi 5. Co możesz i musisz dać innym? Rycerz Buław 10 denarów suma Mag możesz spróbować zachęcać kogoś do pokonywania trudności, do objęcia nowej drogi i związku z tym wprowadzeniem zmian w życiu; możesz kogś zainspirować 6. Co zacznie się w twoim życiu wraz z nową fazą Księżyca? 9 buław 7 buław Król Kielichów suma Kapłanka skupisz się bardziej na swoim wnętrzu i nad tym, co podpowiada Ci intuicja, w związku z tym postanowisz odsunąć od siebie znajomość z mężczyzną, który w jakiś sposób jest jeszcze dla Ciebie ważny, dojdziesz do wniosku, że znajomość z nim właściwie wprowadza zamęt w Twoje życie i że ma on oczekiwania zupełnie niezgodne z tym, co Ty wyznajesz wewnętrznie (7 buław+Kapłanka) 7.Lekcja, którą muszę wynieść z pierwszych 6. punktów? 4 denarów Rycerz Mieczy Moc suma Rydwan uwolnij swój potencjał (Moc), poukładaj to, na co masz bezpośredni wpływ (Rycerz+4 monet), a resztę (to, co zbędne i przeszkadza) puść wolno (Rydwan) Cytuj
Gość Linkinia Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 1.Co trzeba odpuścić? - Paź mieczy, Pustelnik - trzeba puścić w niepamięć dawne urazy, nie drążyć drażliwego tematu, może też zrezygnować z wyjaśniania nieporozumień. 2. Co trzymać jak najbliżej - Sąd Ostateczny, Paź Buław - otwartość, komunikatywność, serdeczność dla innych, dalej służyc pomocą, dobrym słowem. 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem 8 mieczy 3 denarów - umiesz powstrzymać się od kontaktów, nie narzucasz się, bo znasz swoją wartość i wiesz, że pokazałaś, jakie masz oczekiwania. 4. Jak świat wpływa na mnie - Umiarkowanie Kapłan - tu tak jak piszesz. 5. Co mozesz i musisz dac innym - Rycerz Buław 10 denarów - podtrzymujesz, ożywiasz kontakty, zarażasz najbliższe otoczenie pasją, entuzjazmem, motywujesz do działania. 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - 9 buław 7 buław Król Kielichów - dystans do pana, który będzie się starał zwrócić Twoją uwagę albo przełamanie tego dystansu z Twojej strony? 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - 4 denarów, Rycerz Mieczy, Moc - pohamować emocje, dać o siebie zawalczyć... Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 7 Lipca 2013 Napisano 7 Lipca 2013 1.Co trzeba odpuścić paź mieczy Pustelnik suma Diabeł/Kochankowie- spory,zagrywki słowne, pyskatość, chowanie się przed innymi Czekanie na wyjaśnienie jakiejś ze spraw która Cie dobija i sprawia,ze czujesz sie zamknieta jak w klatce i nie masz na to wpływi 2. Co trzymać jak najbliżej -Sąd Ostateczny Paź Buław suma Kapłanka- wybaczenie,mam nie być złośliwa, ale miła i serdeczna i kontaktowa Tutaj dosłownie mam wrazenie jakby satysfakcje ze tego,ze osoba z przeszłosc(Sad) odezwała sie do Ciebie(paż buław-wiadomość)- podsuma mówi żebys nie wyłaniała wszystkich kart na wierzch(kapłanka-tajemnica) chłodna kalkulacja tu musi byc zrobiona. 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem 8 mieczy 3 denarów suma Świat/Cesarzowa ostrożne budowanie znajomości,mogę zawierać przyjaźnie, ale na zasadzie wolnego poznawania się tutaj widać według mnie czas w którym świat stoi dla Ciebie otworem bo to co powodowalo ,ze nie miałaś czasu( 8 mieczy-tutaj chyba chodzi o iczelnie) mija(ŚWIAT-kończy sie) i spokojnie mozesz pracować nad rozwinieciem skrzydeł(3 denary,Cesarzowa) 4. Jak świat wpływa na mnie Umiarkowanie Kapłan suma Słońce/Koło/Mag daje ukojenie, daje Harmonię, poczucie,że jest dobrze dystansujesz sie..emcjonalnie..tak bym tutaj dwie pierwsze karty odebrała.. nie do końca pokazujesz jak to jest(słonce ma tez i swoje cienie,nie zawsze świeci) 5. Co mozesz i musisz dac innym - Rycerz Buław 10 denarów suma Mag nie wiem,energiczność?? Ja myślę,że spokojnie możesz pokazać i wyrazić im,że jestes poukładaną osoba(10 denarów) 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca 9 buław 7 buław Król Kielichów suma Kapłanka - tu wygląda na jakis dystans w stosunku do jakiegoś pana, jakies emocje i nerwy Tutaj widać odpoczynek,postanowisz zregenerować siły i bronić swoich racji wzgledem osoby która jest w twoim sercu..takie przygladanie sie z boku 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow 4 denarów Rycerz Mieczy Moc suma Rydwan mam nie pozwolić ot tak się zdobyć, ktoś musi o mnie zawalczyć Istnieją i tacy ludzie którzy są skupieni tylko na sobie,sieją w okół ferment i chaos patrzac na siebie co sprawia,ze w nas pojawiaja się sprzeczności i bezsilność,powodują rozdarte uczucia-tacy o dwóch twarzach. Jestes taką osobą , że starasz się wyciągać dobre wnioski cokolwiek by sie nie działo i moze spychasz na bok rzeczy które są widoczne gołym okiem. 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Sierpnia 2013 Autor Maestro Napisano 4 Sierpnia 2013 1.Co trzeba odpuścić paź mieczy Pustelnik suma Diabeł/Kochankowie- spory,zagrywki słowne, pyskatość, chowanie się przed innymi dokładnie tak:) 2. Co trzymać jak najbliżej -Sąd Ostateczny Paź Buław suma Kapłanka- wybaczenie,mam nie być złośliwa, ale miła i serdeczna i kontaktowa wybaczyłam, jestem miła i serdeczna:) 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem 8 mieczy 3 denarów suma Świat/Cesarzowa ostrożne budowanie znajomości,mogę zawierać przyjaźnie, ale na zasadzie wolnego poznawania się jestem ostrożna, nie wybiegam przed szereg 4. Jak świat wpływa na mnie Umiarkowanie Kapłan suma Słońce/Koło/Mag daje ukojenie, daje Harmonię, poczucie,że jest dobrze jestem spokojna, zdystansowana i cierpliwa 5. Co mozesz i musisz dac innym - Rycerz Buław 10 denarów suma Mag nie wiem,energiczność?? pokazuję, że w całej mojej żywiołowości jestem bardzo poukładana 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca 9 buław 7 buław Król Kielichów suma Kapłanka - tu wygląda na jakis dystans w stosunku do jakiegoś pana, jakies emocje i nerwy kolega,którego w zasadzie odpuściłam dawno temu coś się ocknął i zabiega o moją uwagę, ale ja jestem juz zdystansowana 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow 4 denarów Rycerz Mieczy Moc suma Rydwan mam nie pozwolić ot tak się zdobyć, ktoś musi o mnie zawalczyć nauczyłam się świetnie sobie radzić z emocjami:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi