SacralNirvana Napisano 4 Lipca 2013 Napisano 4 Lipca 2013 1. Co trzeba odpuscic - 9 Bulaw + 9 Monet ---> VI Kochankowie; HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita Izolowanie sie i te okropna samowystarczalnosc i dume "ja sobie ze wszystkim radze sama". 2. Co trzymac jak najblizej - As Kielichow + Krol Kielichow ---> 0 Glupiec, HB I Mag Znajomosc z Kielichowym. 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - 4 Bulaw + V Papiez ---> IX Eremita, HB IX Eremita Toze ta znajomosc. Kielichowy jest tez Eremita, wiec mysle, ze to o to chodzi. Ewentualnie to, ze wreszcie konczy sie malzenstwo me i sama bede eremit(k)a oficjalna. Nabytek... nie ma co. 4. Jak swiat wplywa na mnie - 8 Mieczy + 7 Monet ---> III Cesarzowa, HB XV Diabel i VI Kochankowie No momentami dopada rezygnacja. Jak to w zyciu. Podsumy jednak mowia o tym, ze nie jest tak zle, jak czasem wydawac by sie moglo. 5. Co mozesz i musisz dac innym - As Mieczy + 7 Bulaw ---> VIII Sprawiedliwosc, HB VIII Sprawiedliwosc Nie wiem. Wyjasnic cos, ewentualnie zawalczyc jasno o swoje. 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - XV Diabel + 10 Monet, Krolowa Monet ---> IX Eremita, HB VII Rydwan I tu mam powazny zonk. Karty wyszly... bardzo ciekawe. Z jednej storny karta ograniczen, z drugiej stabilnosci. Nie wiem... moze ktos bedzie mial pomysl w tej kwestii. Tu widac potrzebe dzialania, przemyslenia pewnych spraw. 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - Krol Bulaw + IV Cesarz, As Monet ---> XVI Wieza, HB V Papiez Nie bac sie dzialac. Ewentualnie jakis facet sie zaznaczyl i nie wiem... jakas szansa z jego strony, dosc realna. Cytuj
agaMAJ Napisano 4 Lipca 2013 Napisano 4 Lipca 2013 1. Co trzeba odpuscic - 9 Bulaw + 9 Monet ---> VI Kochankowie; HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita[/b] Popraw mnie, jeśli się myle, ale w jakiś rozkładach na ten rok, też miałaś, żeby sobie odpuścić postawę, Zosi Samosi 2. Co trzymac jak najblizej - As Kielichow + Krol Kielichow ---> 0 Glupiec, HB I Mag Dać sobie w końcu szanse na Kielichowego? 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - 4 Bulaw + V Papiez ---> IX Eremita, HB IX Eremita Nowa relacja z facetem, który ma poważne zamiary?Lub Szczęście i opieka sił wyższych 4. Jak swiat wplywa na mnie - 8 Mieczy + 7 Monet ---> III Cesarzowa, HB XV Diabel i VI Kochankowie Sprawia, że sie ograniczasz i czekasz, niewiadomo na co 5. Co mozesz i musisz dac innym - As Mieczy + 7 Bulaw ---> VIII Sprawiedliwosc, HB VIII Sprawiedliwosc Wsparcie, swoją wiedzę i siłę przebicia 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - XV Diabel + 10 Monet, Krolowa Monet ---> IX Eremita, HB VII Rydwan Wejdziesz w jakąś bliższą, namiętną relację ( nie znam Twojej obecnej sytuacji, aletu ewidentnie jakiś chłop się pląta) 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - Krol Bulaw + IV Cesarz, As Monet ---> XVI Wieza, HB V Papiez heh j/w Ze faceci to też stworzenia ludzkie i powinnaś dać jakiemuś wejść w swoje zycie 1 Cytuj
Caliel Napisano 4 Lipca 2013 Napisano 4 Lipca 2013 1. Co trzeba odpuscic - 9 Bulaw + 9 Monet ---> VI Kochankowie; HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita Oderwanie od rzeczywistosci masz az 2 razy 9 ale te monety ratuja sytuacje;) masz duzo decyzji do podjecia, zamartwiasz sie i zadreczasz, i troche jestes z tym sama Nie musisz byc najlepsza we wszystkim, byc idealem.. odpocznij czasem, machnij ręką... 2. Co trzymac jak najblizej - As Kielichow + Krol Kielichow ---> 0 Glupiec, HB I Mag Tak... chyba trafilas na kogos ciekawego ale tez dzieci masakra, w kazdym rozkladzie je masz 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - 4 Bulaw + V Papiez ---> IX Eremita, HB IX Eremita To ze mozesz juz oficjalnie, albo nie - Twoja sprawa - i nikt nie ma nic do gadania - zakonczyc samotnosc. Ale tez oswoilas sie z nia, znasz jej smak, nie zabije Cie ona. Jestes w stanie sobie z nia radzic. 4. Jak swiat wplywa na mnie - 8 Mieczy + 7 Monet ---> III Cesarzowa, HB XV Diabel i VI Kochankowie Czasami czujesz sie przyparta do muru. Może też skazana na czekanie, na biernosc... Takie niech sie dzieje co chce, bo muru nie przeskocze.. a wystarczy podejsc do bramy Chyba szykuje sie plomienny romansik, rozkwitasz i rozkwitniesz jeszcze bardziej... 5. Co mozesz i musisz dac innym - As Mieczy + 7 Bulaw ---> VIII Sprawiedliwosc, HB VIII Sprawiedliwosc Swoje silne poczucie sprawiedliwosci i krzywdy, umiejetnosc bronienia slabszych, wyjasnienia, co jest zle. 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - XV Diabel + 10 Monet, Krolowa Monet ---> IX Eremita, HB VII Rydwan Mysle, ze raczej te ograniczenia znikna. DOjdziesz do ladu co jest dla Ciebie wazne, co nie. No i wejdzie w gre pozadanie, energia meskiej seksualnosci, co nie pozostawi Cie bez zmian. Jedynie moga byc drobne ograniczenia finansowe, z ktorymi sobie poradzisz dobrze organizujac obowiazki i zarzadzajac tym co masz (Krolowa Monet). 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - Krol Bulaw + IV Cesarz, As Monet ---> XVI Wieza, HB V Papiez Daj sie wykazac swojemu lubemu. Jest szansa ze mu sie to uda, i mam nadzieje ze pozytywnie 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 4 Lipca 2013 Autor Napisano 4 Lipca 2013 Dzieki agaMaj... Dzieki Calielu... Cytuj
SacralNirvana Napisano 4 Lipca 2013 Autor Napisano 4 Lipca 2013 agaMaj... 1. Co trzeba odpuscic - 9 Bulaw + 9 Monet ---> VI Kochankowie; HB XVIII Ksiezyc i IX EremitaPopraw mnie, jeśli się myle, ale w jakiś rozkładach na ten rok, też miałaś, żeby sobie odpuścić postawę, Zosi Samosi Tak, bardzo dobrze sobie kojarzysz. W rozkladzie na kobiecosc Olcacool... mialam wlasnie to jako trudnosci moje, czyli cos z czym powinnam w jakis sposob sie zmierzyc... te moje 9 Monet... rzeczywiscie Zosko-Samosiowanie. 5. Co mozesz i musisz dac innym - As Mieczy + 7 Bulaw ---> VIII Sprawiedliwosc, HB VIII SprawiedliwoscWsparcie, swoją wiedzę i siłę przebicia No ciekawe... ___ ___ ___ Caliel... 1. Co trzeba odpuscic - 9 Bulaw + 9 Monet ---> VI Kochankowie; HB XVIII Ksiezyc i IX EremitaOderwanie od rzeczywistosci masz az 2 razy 9 ale te monety ratuja sytuacje;) masz duzo decyzji do podjecia, zamartwiasz sie i zadreczasz, i troche jestes z tym sama Nie musisz byc najlepsza we wszystkim, byc idealem.. odpocznij czasem, machnij ręką... A tu trafiles nie 100% a 1000%... 2. Co trzymac jak najblizej - As Kielichow + Krol Kielichow ---> 0 Glupiec, HB I Mag Tak... chyba trafilas na kogos ciekawego ale tez dzieci masakra, w kazdym rozkladzie je masz Zastanawiam sie, czy w ramach tego, w jakim punkcie zycia sie znajduje, w Glupku nie objawia sie po prostu poczatek i czysta karta w ronych sprawach. Jakby nie bylo... rozwod to pewnego rodzaju odrodzenie... cos odchodzi... pozostaje pustka na nowe. 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - 4 Bulaw + V Papiez ---> IX Eremita, HB IX EremitaTo ze mozesz juz oficjalnie, albo nie - Twoja sprawa - i nikt nie ma nic do gadania - zakonczyc samotnosc. Ale tez oswoilas sie z nia, znasz jej smak, nie zabije Cie ona. Jestes w stanie sobie z nia radzic. Tak, tu masz 100% racje, nie musze byc z kims na sile, tylko dlatego, zeby nie byc sama. 4. Jak swiat wplywa na mnie - 8 Mieczy + 7 Monet ---> III Cesarzowa, HB XV Diabel i VI KochankowieCzasami czujesz sie przyparta do muru. Może też skazana na czekanie, na biernosc... Takie niech sie dzieje co chce, bo muru nie przeskocze.. a wystarczy podejsc do bramy Chyba szykuje sie plomienny romansik, rozkwitasz i rozkwitniesz jeszcze bardziej... Kurcze ciekawa jestem... Zobaczymy. 5. Co mozesz i musisz dac innym - As Mieczy + 7 Bulaw ---> VIII Sprawiedliwosc, HB VIII Sprawiedliwosc Swoje silne poczucie sprawiedliwosci i krzywdy, umiejetnosc bronienia slabszych, wyjasnienia, co jest zle. A cos w tym jest... Dzieki Wam przeogromnie Cytuj
Caliel Napisano 4 Lipca 2013 Napisano 4 Lipca 2013 Po prostu nie chicalem sie powtarzac po Adze ktora sedno wyłuskała... Wydaje mi sie, że Twoja samotność się kończy Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 5 Lipca 2013 Maestro Napisano 5 Lipca 2013 1. Co trzeba odpuscic - 9 Bulaw + 9 Monet ---> VI Kochankowie; HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita samowystarczalność, dystans do angażowania się w relacje, bycie taką Zosią Samosią 2. Co trzymac jak najblizej - As Kielichow + Krol Kielichow ---> 0 Glupiec, HB I Mag uczucia do męzczyzny 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - 4 Bulaw + V Papiez ---> IX Eremita, HB IX Eremita bliższa relacja z męzczyzną 4. Jak swiat wplywa na mnie - 8 Mieczy + 7 Monet ---> III Cesarzowa, HB XV Diabel i VI Kochankowie blokuje Ciebie przed podejmowaniem decyzji, sprawia, że czasem masz ochotę wszystko odpuścić, rzucić w kąt i odpocząć od zycia 5. Co mozesz i musisz dac innym - As Mieczy + 7 Bulaw ---> VIII Sprawiedliwosc, HB VIII Sprawiedliwosc jasność i klarowność sytuacji, ponadto pozwól, zeby o Ciebie, o kontakt z Tobą walczyli 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - XV Diabel + 10 Monet, Krolowa Monet ---> IX Eremita, HB VII Rydwan jakieś ograniczenia z powodu spraw domowych, nerwowe sytuacje, z których w efekcie wyjdziesz zwycięsko 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - Krol Bulaw + IV Cesarz, As Monet ---> XVI Wieza, HB V Papiez daj się zdobywać ważnemu mężczyźnie, który może wyjśc do Ciebie z konkretną propozycją, to jest Twoja lekcja, Twoje zadanie "co zrobić, co zrobić z tą miłością...";) 1 Cytuj
Gość Daffne Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 1. Co trzeba odpuscic - 9 Bulaw + 9 Monet ---> VI Kochankowie; HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita odpuścić sobie niepewość, obawy wynikające z doświadczeń wcześniejszych, są to stare zaśniedziałe reakcje...stałaś się pewna siebie, swojej wartosci więc odrzuć stare emocje, które blokują to czego pragniesz 2. Co trzymac jak najblizej - As Kielichow + Krol Kielichow ---> 0 Glupiec, HB I Mag jak najbliżej trzymać obok siebie znajomość z mężczyzną, który będzie lub jest w stanie pobudzić Twoją iskrę uczuć...i rozpalić z wzajemnością 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - 4 Bulaw + V Papiez ---> IX Eremita, HB IX Eremita najważniejszym nabytkiem jest umiejetność życia w zgodzie ze sobą tak jak tego pragniesz. Rozwijanie nowych znajomości również można uznać za nabytek ^^ 4. Jak swiat wplywa na mnie - 8 Mieczy + 7 Monet ---> III Cesarzowa, HB XV Diabel i VI Kochankowie ukazuje że należy odejść od starych przyzwyczajeń podejścia do życia, nawiązywać znajomości,które dobrze na Ciebie wpływają...pozolić się im rozwijać spokojnie, ufnie...płynąć swoim torem...) 5. Co mozesz i musisz dac innym - As Mieczy + 7 Bulaw ---> VIII Sprawiedliwosc, HB VIII Sprawiedliwosc innym trzeba dać z siebie rzeczowość, czasem wskazać kierunek...ale też jeśli zajdzie potzreba obronić swoje racje, siebie.. 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - XV Diabel + 10 Monet, Krolowa Monet ---> IX Eremita, HB VII Rydwan zaczną się duże emocje, jakie ugładzisz w sobie uzyskując stabilność i mocne trzymanie się na nogach. Następnie pokazuje się codzienność, obowiązki oraz praktyczość. Może również więcej niż wcześniej korzystania z uroków dnia codziennego, świeżego powietrza ) 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - Krol Bulaw + IV Cesarz, As Monet ---> XVI Wieza, HB V Papiez pozwolić dać sobie szasne....na szczęście jeśli poczujesz w głebi siebie, że to...jest TO. POczuć możesz GROM ) Cytuj
Selenit666 Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 1. Co trzeba odpuscic - 9 Bulaw + 9 Monet ---> VI Kochankowie; HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita Spinanie się i dogadzanie innym tzn dawanie czegoś za nic. 2. Co trzymac jak najblizej - As Kielichow + Krol Kielichow ---> 0 Glupiec, HB I Mag Znajomosc z Kielichowym. - tak i podkreślać swoją kobiecość 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - 4 Bulaw + V Papiez ---> IX Eremita, HB IX Eremita Spokój i ciepło rodzinna i nieco czasu tylko dla siebie, nawet wieczorami ) 4. Jak swiat wplywa na mnie - 8 Mieczy + 7 Monet ---> III Cesarzowa, HB XV Diabel i VI Kochankowie Na razie się izolujesz ogolnie unikasz nie fajnych sytuacji, plotek i zwyczajnie czekasz na lepszy czas dla Siebie )) 5. Co mozesz i musisz dac innym - As Mieczy + 7 Bulaw ---> VIII Sprawiedliwosc, HB VIII Sprawiedliwosc Ja tu myśle, ze chodzi o stawianie kart i udzielanie rad, gdyż jesteś obiektywna )) 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - XV Diabel + 10 Monet, Krolowa Monet ---> IX Eremita, HB VII Rydwan uuu tu się skupisz na pieniądzach ale takich, które będą ci potrzebne na swoje potrzeby i potrzeby rodziny. 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - Krol Bulaw + IV Cesarz, As Monet ---> XVI Wieza, HB V Papiez Wiesz wydaje mi się, ze musisz wciagnać portki, zakasać rękawy i działać, działać nawet jeżeli trzebe będzie kilka murów przebić. Powodzenia 1 Cytuj
Kędry Napisano 6 Lipca 2013 Napisano 6 Lipca 2013 1. Co trzeba odpuscic - 9 Bulaw + 9 Monet ---> VI Kochankowie; HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita Samotne zmaganie się z codziennością- nie bierz wszystkiego na swoje barki - to powoduje Twoje wewnętrzne rozterki, lęki i jest powodem alienacji od ludzi 2. Co trzymac jak najblizej - As Kielichow + Krol Kielichow ---> 0 Glupiec, HB I Mag Swoje zycie uczuciowe- w którym masz szanse się zrealizować - mówi o tym podsum 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - 4 Bulaw + V Papiez ---> IX Eremita, HB IX Eremita Twój dom - który traktujesz jak swój azyl - również zasady są dla Ciebie ważne oraz umiejętność zaakceptowania swojej aktualnej sytuacji - umiesz wyciągnąć wnioski, kierować się swoją wewnętrzną mądrością. 4. Jak swiat wplywa na mnie - 8 Mieczy + 7 Monet ---> III Cesarzowa, HB XV Diabel i VI Kochankowie Jak to świat- czasem czujesz się ograniczana jakby coś lub ktoś podcinał Ci skrzydła - ponadto zmagasz się z codziennością - życie wymusza na Tobie pewne decyzje i zachowania. - podsum zachęca do bycia silną kobietą dla której nie straszne będą ograniczenia ani decydowanie o sobie i swoich bliskich 5. Co mozesz i musisz dac innym - As Mieczy + 7 Bulaw ---> VIII Sprawiedliwosc, HB VIII Sprawiedliwosc Pokazać jak należy walczyć o swoje w sposób uczciwy - nie krzywdząc siebie ani innych osób 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - XV Diabel + 10 Monet, Krolowa Monet ---> IX Eremita, HB VII Rydwan Jeszcze trochę czeka Cię pracy nad usuwaniem ograniczeń - ale wysiłek opłaci się - dzięki temu staniesz się bardzo stabilną, silną, niezależną kobietą, która znajdzie swoje miejsce - podsumy mówią, aby dobrze przemyśleć strategię działań 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - Krol Bulaw + IV Cesarz, As Monet ---> XVI Wieza, HB V Papiez Musisz zacząć działać i być w tym konsekwentna - zmieniając strukturę swojego życia otworzysz sobie drogę do bardzo głębokiego, opartego na zaufaniu związku z poważnym mężczyzną Powodzenia w budowaniu lepszej przyszłości 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 6 Lipca 2013 Autor Napisano 6 Lipca 2013 Dziekuje ogromnie ... 1. Co trzeba odpuscic - 9 Bulaw + 9 Monet ---> VI Kochankowie; HB XVIII Ksiezyc i IX Eremitaodpuścić sobie niepewość, obawy wynikające z doświadczeń wcześniejszych, są to stare zaśniedziałe reakcje...stałaś się pewna siebie, swojej wartosci więc odrzuć stare emocje, które blokują to czego pragniesz To prawda. Pewnosc siebie jest teraz inna niz kiedys. Jest duzo mniejsze ogladanie sie na to "co kto sobie pomysli czy co kto powie"... 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - 4 Bulaw + V Papiez ---> IX Eremita, HB IX Eremitanajważniejszym nabytkiem jest umiejetność życia w zgodzie ze sobą tak jak tego pragniesz. Rozwijanie nowych znajomości również można uznać za nabytek ^^ To takze sie zgadza. To zycie w zgodzie ze soba. I znajomosci takze... Duzo netowych... ktore maja praktycznie szanse wejsc na grunt realny. 4. Jak swiat wplywa na mnie - 8 Mieczy + 7 Monet ---> III Cesarzowa, HB XV Diabel i VI Kochankowieukazuje że należy odejść od starych przyzwyczajeń podejścia do życia, nawiązywać znajomości,które dobrze na Ciebie wpływają...pozolić się im rozwijać spokojnie, ufnie...płynąć swoim torem...) Z tymi przyzwyczajeniami tez trafione. 5. Co mozesz i musisz dac innym - As Mieczy + 7 Bulaw ---> VIII Sprawiedliwosc, HB VIII Sprawiedliwosc innym trzeba dać z siebie rzeczowość, czasem wskazać kierunek...ale też jeśli zajdzie potzreba obronić swoje racje, siebie.. Cos w tym jest. Dziekuje Cytuj
SacralNirvana Napisano 6 Lipca 2013 Autor Napisano 6 Lipca 2013 Dziekuje Inezko... 1. Co trzeba odpuscic - 9 Bulaw + 9 Monet ---> VI Kochankowie; HB XVIII Ksiezyc i IX Eremitasamowystarczalność, dystans do angażowania się w relacje, bycie taką Zosią Samosią No to na 100%. 4. Jak swiat wplywa na mnie - 8 Mieczy + 7 Monet ---> III Cesarzowa, HB XV Diabel i VI Kochankowieblokuje Ciebie przed podejmowaniem decyzji, sprawia, że czasem masz ochotę wszystko odpuścić, rzucić w kąt i odpocząć od zycia A tu trafilas. Jestem niespieszna z pewnymi sprawami. Pozwalam sie dziac i patrze bardziej z boku na to, co z tego wyniknie. 5. Co mozesz i musisz dac innym - As Mieczy + 7 Bulaw ---> VIII Sprawiedliwosc, HB VIII Sprawiedliwoscjasność i klarowność sytuacji, ponadto pozwól, zeby o Ciebie, o kontakt z Tobą walczyli Tez sie zgadza. Ostatnio siadlam z boku i patrze, komu jak zalezy. 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - XV Diabel + 10 Monet, Krolowa Monet ---> IX Eremita, HB VII Rydwanjakieś ograniczenia z powodu spraw domowych, nerwowe sytuacje, z których w efekcie wyjdziesz zwycięsko Tak, tu mozliwe... cos z finansami sie przeciaga w tej chwili... Dziekuje Cytuj
SacralNirvana Napisano 6 Lipca 2013 Autor Napisano 6 Lipca 2013 Dzieki Selenit... 1. Co trzeba odpuscic - 9 Bulaw + 9 Monet ---> VI Kochankowie; HB XVIII Ksiezyc i IX EremitaSpinanie się i dogadzanie innym tzn dawanie czegoś za nic. Spinanie sie bywa, wiec bardzo prawdopodobne... 2. Co trzymac jak najblizej - As Kielichow + Krol Kielichow ---> 0 Glupiec, HB I Mag Znajomosc z Kielichowym. - tak i podkreślać swoją kobiecość Podkreslic swoja kobiecosc... tak... za bardzo funkjonalnie chodze ostatnio ubrana... Kiedys bylo lepiej w tym wzgledzie. 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - 4 Bulaw + V Papiez ---> IX Eremita, HB IX EremitaSpokój i ciepło rodzinna i nieco czasu tylko dla siebie, nawet wieczorami ) To prawda. 4. Jak swiat wplywa na mnie - 8 Mieczy + 7 Monet ---> III Cesarzowa, HB XV Diabel i VI KochankowieNa razie się izolujesz ogolnie unikasz nie fajnych sytuacji, plotek i zwyczajnie czekasz na lepszy czas dla Siebie )) Zgadza sie. Po pierwsze... plotki i te rzeczy nudza mnie, szkoda mi energii na angazowanie sie w to. Z tym czekaniem na moj czas tez prawda. 5. Co mozesz i musisz dac innym - As Mieczy + 7 Bulaw ---> VIII Sprawiedliwosc, HB VIII SprawiedliwoscJa tu myśle, ze chodzi o stawianie kart i udzielanie rad, gdyż jesteś obiektywna )) No ciekawe... bywaja sytuacje, ze wroze komus, kto jest mi bardzo bliski... i wtedy bardzo duzo wysilku kosztuje mnie zachowanie tego dystansu i jak piszesz obiektywnosci. Duzo energii to pochlania, chociaz sie udaje. Na co dzien na szczescie wychodzi latwiej. 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - XV Diabel + 10 Monet, Krolowa Monet ---> IX Eremita, HB VII Rydwanuuu tu się skupisz na pieniądzach ale takich, które będą ci potrzebne na swoje potrzeby i potrzeby rodziny. Kwestie finansowe bardzo, bardzo mozliwe... jako, ze w tej kwestii mam dosc duzy poslizg... (nie zostaly jeszcze wplacone pieniazki na moje konto, ktore juz na nim powinny byc... pewna osoba sie "ladnie" spoznia), co odbija sie nieladnie na moich planach finansowych i wydatkach. 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - Krol Bulaw + IV Cesarz, As Monet ---> XVI Wieza, HB V PapiezWiesz wydaje mi się, ze musisz wciagnać portki, zakasać rękawy i działać, działać nawet jeżeli trzebe będzie kilka murów przebić. Kurcze... az sama jestem ciekawa co... juz wakacje... wolalabym chwile odpoczac... a tu mialabym dalej w portkach meskich latac... Oj... Caly rok to robie... Powodzenia DZIEKI Cytuj
SacralNirvana Napisano 6 Lipca 2013 Autor Napisano 6 Lipca 2013 Dziekuje Kedry 1. Co trzeba odpuscic - 9 Bulaw + 9 Monet ---> VI Kochankowie; HB XVIII Ksiezyc i IX EremitaSamotne zmaganie się z codziennością- nie bierz wszystkiego na swoje barki - to powoduje Twoje wewnętrzne rozterki, lęki i jest powodem alienacji od ludzi Tak... tu moze obowiazkow na ludzi nie przeniose, bo kazdy ma swoje zycie. Natomiast moglo wychodzic moje izolowanie sie czasem od ludzi. Na szczescie (w realu) mam przyjaciol, ktorzy to widzac... wywlekaja mnie za fraki... albo sami wlaza mi do domu... i potrzasaja za fraki... zebym sie ogarnela... w sensie nie chowala w swojej skorupie... 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - 4 Bulaw + V Papiez ---> IX Eremita, HB IX EremitaTwój dom - który traktujesz jak swój azyl - również zasady są dla Ciebie ważne oraz umiejętność zaakceptowania swojej aktualnej sytuacji - umiesz wyciągnąć wnioski, kierować się swoją wewnętrzną mądrością. Tak, dom moj jest dla mnie bardzo, bardzo wazny. To rzeczywiscie moj azyl. Przychodze do niego i jestem soba... 4. Jak swiat wplywa na mnie - 8 Mieczy + 7 Monet ---> III Cesarzowa, HB XV Diabel i VI KochankowieJak to świat- czasem czujesz się ograniczana jakby coś lub ktoś podcinał Ci skrzydła - ponadto zmagasz się z codziennością - życie wymusza na Tobie pewne decyzje i zachowania. - podsum zachęca do bycia silną kobietą dla której nie straszne będą ograniczenia ani decydowanie o sobie i swoich bliskich Tak, codziennosc. To prawda. 5. Co mozesz i musisz dac innym - As Mieczy + 7 Bulaw ---> VIII Sprawiedliwosc, HB VIII SprawiedliwoscPokazać jak należy walczyć o swoje w sposób uczciwy - nie krzywdząc siebie ani innych osób Tak, bywaja sytuacje, ze pokazuje ostatnio ludziom w otoczeniu, ze pewnych spraw nie wolno robic... np. nie wdaje sie w ploty... 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - XV Diabel + 10 Monet, Krolowa Monet ---> IX Eremita, HB VII RydwanJeszcze trochę czeka Cię pracy nad usuwaniem ograniczeń - ale wysiłek opłaci się - dzięki temu staniesz się bardzo stabilną, silną, niezależną kobietą, która znajdzie swoje miejsce - podsumy mówią, aby dobrze przemyśleć strategię działań Ciekawe... Te zmagania wychodzace w kartach... troche przyprawiaja mnie juz o ziewniecie. Ale wiadomo... takie zycie jest. Dzieki Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 7 Lipca 2013 Napisano 7 Lipca 2013 1. Co trzeba odpuscic - 9 Bulaw + 9 Monet ---> VI Kochankowie; HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita Izolowanie sie i te okropna samowystarczalnosc i dume "ja sobie ze wszystkim radze sama". Ja tutaj widzę skrajności-9 buław.. potem 9 monet.. podsuma mówi o tym aby się zdecydować w która strone chcesz iść i która jest tą prawdziwa(Ksiezyć). Pustelnik wiesz co oznacza:) także nie popadaj w skrajnosci ze mega zadowolenia w smutki.. moze to jakas depresyjka..Ksiezyć również symbolizuje rózne stany psychiczne.. 2. Co trzymac jak najblizej - As Kielichow + Krol Kielichow ---> 0 Glupiec, HB I Mag Znajomosc z Kielichowym. popieram,karty to ewidentnie pięknie pokazały:) 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - 4 Bulaw + V Papiez ---> IX Eremita, HB IX Eremita Toze ta znajomosc. Kielichowy jest tez Eremita, wiec mysle, ze to o to chodzi. Ewentualnie to, ze wreszcie konczy sie malzenstwo me i sama bede eremit(k)a oficjalna. Nabytek... nie ma co. Tutaj widać twoje stare przywiązania,przekonania..troche zakorzenienie w nich.. jakbys tez w pewnym sensie przyzwyczaiła sie do samotności (papiez,eremita,eremita) i swoich czterech scian(4 buław) widac izolacje. 4. Jak swiat wplywa na mnie - 8 Mieczy + 7 Monet ---> III Cesarzowa, HB XV Diabel i VI Kochankowie No momentami dopada rezygnacja. Jak to w zyciu. Podsumy jednak mowia o tym, ze nie jest tak zle, jak czasem wydawac by sie moglo. w 8 to sa twoje własne ograniczenia,lęki,strach.. masz wrażenie jakby to co robisz nie przynosiło pożądanych rezultatów..i doskwiera Ci samotność.. 5. Co mozesz i musisz dac innym - As Mieczy + 7 Bulaw ---> VIII Sprawiedliwosc, HB VIII Sprawiedliwosc Nie wiem. Wyjasnic cos, ewentualnie zawalczyc jasno o swoje. Obstaje,ze albo walczyć o swoje prawa albo zawalczyc i pomóc drugiej osobie która bedzie potrzebowała wsparcia. Przy tym musiałabys zachować bezstronność(sprawiedliwosc) i pomóc tak by inna osoba na tym nie ucierpiała. 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - XV Diabel + 10 Monet, Krolowa Monet ---> IX Eremita, HB VII Rydwan I tu mam powazny zonk. Karty wyszly... bardzo ciekawe. Z jednej storny karta ograniczen, z drugiej stabilnosci. Nie wiem... moze ktos bedzie mial pomysl w tej kwestii. Tu widac potrzebe dzialania, przemyslenia pewnych spraw. Tutaj chyba zaczniesz wychodzić poza swoje ramy i stabilizować się emocjonalnie,być może bedziesz chciała bardziej rozwijać swoje umiejętności. Mogą byc tez jakieś zależności finansowe gdzie dumnie ruszysz do ataku i zawalczysz o to co tobie sie nalezy. Możliwe równiez,ze bardziej otworzysz sie na pana i zdecydujesz wyjsc ze swojego pancerza. 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - Krol Bulaw + IV Cesarz, As Monet ---> XVI Wieza, HB V Papiez Nie bac sie dzialac. Ewentualnie jakis facet sie zaznaczyl i nie wiem... jakas szansa z jego strony, dosc realna. Sama zdecydować czy ryzykujesz czy zostajesz w tyle nadal sama.. ale tak patrzac na ten rozklad to mam wrażenie,że coś w pracy tez być moze sie wydarzy..jakas wiadomość możesz dostać i przyjdzie ci o cos zawalczyc. 1 Cytuj
Erza Napisano 7 Lipca 2013 Napisano 7 Lipca 2013 1. Co trzeba odpuscic - 9 Bulaw + 9 Monet ---> VI Kochankowie; HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita uciekanie w samotność, w swój świat - 9 to jednak tacy mali Pustelnicy; 9 buław zawsze kojarzy mi się z dystansem emocjonalnym, przyglądaniu się sprawom z boku; przy 9 pucharów powiedziałabym, że może za bardzo skupiasz się nad swoimi uczuciami; tutaj Kochankowie podpowiadają, aby konfrontować swoje uczucia z uczuciami drugiej osoby, bardziej się otworzyć, stworzyć kanał, gdzie wymiana energii będzie w równowadze; zagłębianie si e tylko i wyłącznie w sobie (Pustelnik) tak naprawdę na ten czas nie przyniesie jasności w tym, co czujesz, a być może jeszcze bardziej zagmatwa i zasłoni sprawy (Księżyc) 2. Co trzymac jak najblizej - As Kielichow + Krol Kielichow ---> 0 Glupiec, HB I Mag uczucia do pana, naprawianie relacji, umiejętność dogadania się i wczucia w drugą osobę 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - 4 Bulaw + V Papiez ---> IX Eremita, HB IX Eremita a tu pojadę interpretacją z Osho Kapłan to Pustka, czyli odejście, definitywne zerwanie z mężem, 4 buław to świat córek i Twój, gdzie jesteście szczęśliwe, rozumiecie się, żyjecie w harmonii; dalej to robienie przestrzeni na nowe, kiedy odchodzi jedno, tworzy się miejsce na drugie 4. Jak swiat wplywa na mnie - 8 Mieczy + 7 Monet ---> III Cesarzowa, HB XV Diabel i VI Kochankowie pewne sprawy dosłownie Ci blokuje lub zamyka na jakiś czas, wali kłodami pod nogi i wymaga od Ciebie nie lada cierpliwości; w podsumach nie wygląda to aż tak źle, chociaż sytuacja wkurza Cię ostro (Diabeł), to jednak wiesz, że są co najmniej dwie drogi (Kochankowie) wyjścia z kłopotów i że sobie świetnie dasz radę, bo jesteś dobrą organizatorką (Cesarzowa) 5. Co mozesz i musisz dac innym - As Mieczy + 7 Bulaw ---> VIII Sprawiedliwosc, HB VIII Sprawiedliwosc możesz pomóc w zamieszaniu, gdzie więcej niż 3 osoby mają coś do powiedzenia i nie można dojść do kompromisu, być może będziesz w stanie znaleźć rozwiązanie (być mediatorem w tej sprawie) 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - XV Diabel + 10 Monet, Krolowa Monet ---> IX Eremita, HB VII Rydwan być może jakaś kusząca propozycja pojawi się w Twoim życiu, coś związanego z pracą/powiększeniem finansów, ale będzie się to wiązało z dojazdami w to miejsce; może jakaś propozycja od portalu ezoterycznego? 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - Krol Bulaw + IV Cesarz, As Monet ---> XVI Wieza, HB V Papiez daj szansę mężczyźnie, nie strącaj do od razu w otchłań daj się czasem zająć sobą 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 4 Sierpnia 2013 Autor Napisano 4 Sierpnia 2013 WERYFIKUJE 1. Co trzeba odpuscic - 9 Bulaw + 9 Monet ---> VI Kochankowie; HB XVIII Ksiezyc i IX EremitaIzolowanie sie i te okropna samowystarczalnosc i dume "ja sobie ze wszystkim radze sama". Tak. Izolowanie sie, ale i odsuniecie sie od pewnej znajomosci. Pokasowalam sie tu i tam. Postanowilam dac noge. 2. Co trzymac jak najblizej - As Kielichow + Krol Kielichow ---> 0 Glupiec, HB I MagZnajomosc z Kielichowym. Sympatyczna znajomosc z Kielichowym. Zwyczajnie daje duzo radosci. Milo jest. 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - 4 Bulaw + V Papiez ---> IX Eremita, HB IX EremitaToze ta znajomosc. Kielichowy jest tez Eremita, wiec mysle, ze to o to chodzi. Ewentualnie to, ze wreszcie konczy sie malzenstwo me i sama bede eremit(k)a oficjalna. Nabytek... nie ma co. Moje 4 sciany i dom. To, co juz mam. To jest moje. Tu jestem pania na wlosciach. To jest to, co Puchatki lubia najbardziej. 4. Jak swiat wplywa na mnie - 8 Mieczy + 7 Monet ---> III Cesarzowa, HB XV Diabel i VI Kochankowie No momentami dopada rezygnacja. Jak to w zyciu. Podsumy jednak mowia o tym, ze nie jest tak zle, jak czasem wydawac by sie moglo. Zalapalam ostrego dola. 5. Co mozesz i musisz dac innym - As Mieczy + 7 Bulaw ---> VIII Sprawiedliwosc, HB VIII SprawiedliwoscNie wiem. Wyjasnic cos, ewentualnie zawalczyc jasno o swoje. Szczerosc i zdecydowane dzialanie. 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - XV Diabel + 10 Monet, Krolowa Monet ---> IX Eremita, HB VII RydwanI tu mam powazny zonk. Karty wyszly... bardzo ciekawe. Z jednej storny karta ograniczen, z drugiej stabilnosci. Nie wiem... moze ktos bedzie mial pomysl w tej kwestii. Tu widac potrzebe dzialania, przemyslenia pewnych spraw. Mialam mega powazne problemy finansowe, ktore dopiero na dniach sie wyjasnily bardzo na moja korzysc. 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - Krol Bulaw + IV Cesarz, As Monet ---> XVI Wieza, HB V PapiezNie bac sie dzialac. Ewentualnie jakis facet sie zaznaczyl i nie wiem... jakas szansa z jego strony, dosc realna. Cieszyc sie tym, co jest. Tu znajomosc fajna jest. I po prostu korzystac z tego, co na biezaco ona daje. Bo daje duzo. To tyle moi drodzy. Serdecznie dziekuje wszystkim za interpretacje... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi