Fall Napisano 4 Lipca 2013 Napisano 4 Lipca 2013 Poszłam za radą i walnęłam sobie celta: 1.Pytający - as kielichów 2.Problem pytającego - 2 kielichów 3.Pragnienia - paź pałeczek 4. Korzenie problemu - 10 buław 5. Niedawna przeszłość - 3 buław 6. Bliska przyszłość - Głupiec 7. Gdzie odnajdziesz siebie - rycerz kielichów 8. Otoczenie-jak widzą mnie inni - paź denarów 9. Obawy - 5 mieczy 10. Wynik - Sąd Hmmm..jak dla mnie to oczywiście problemem są uczucia, widać chyba w kartach, że kocham, że chciałabym czegoś stałego..Z tym paziem w pragnieniach to nie wiem..może widać, że chcę z Nim dziecko..? Problemem jest przeciążenie pracą, obowiązkami, trudności w utrzymaniu tej relacji..Niedawna przeszłość-chyba podróż (Pan wrócił niedawno z wakacji..), przyszłość-jakiś nowy początek??? Gdzie odnajdę siebie-tu nawet nie wiem co to może oznaczać..Inni widzą mnie jako ciepłą osobę? Bo uczniem już nie jestem, taką młódką żeby być paziem też już nie..Obawy-no właśnie..boję się, że Pan mnie okłamuje, zwodzi, że poniosę "klęskę' angażując się w tą relację.. Wynik-Sąd..porozumienie i wybaczenie..? Czy powrót do jakichś starych układów..? Będę wdzięczna za każda uwagę.. Cytuj
agaMAJ Napisano 4 Lipca 2013 Napisano 4 Lipca 2013 Sąd na wyniku może wskazywać na związek, czyli odnowienie relacji. Problemem jest twoje naciskanie na zacieśnianie więzi, i ty chyba faktycznie widać, że jak troche odpuścisz, to powróci spontaniczność i nastąpi nowy początek. Cytuj
Fall Napisano 4 Lipca 2013 Autor Napisano 4 Lipca 2013 Sąd na wyniku może wskazywać na związek, czyli odnowienie relacji. Problemem jest twoje naciskanie na zacieśnianie więzi, i ty chyba faktycznie widać, że jak troche odpuścisz, to powróci spontaniczność i nastąpi nowy początek. Kurcze..wiem,że go dziś przycisnęłam..ale co-jak pójdę do pracy to nie będziemy się widywać wcale..Ciężko mi dać z siebie 100% na rozmowie kwalifikacyjnej wiedząc, że jeśli dobrze wypadnę i dostanę pracę, to Nasz związek się rozleci..To pozbawia mnie całej motywacji..Czy jest jakaś szansa, że Pan sam do tego dojrzeje..? ..Dziękuję za pomoc! Cytuj
agaMAJ Napisano 4 Lipca 2013 Napisano 4 Lipca 2013 Nie rezygnuj z siebie czy z pracy, dla faceta. Jeśli macie być razem, i tak bedziecie. Cytuj
Fall Napisano 4 Lipca 2013 Autor Napisano 4 Lipca 2013 Nie rezygnuj z siebie czy z pracy, dla faceta. Jeśli macie być razem, i tak bedziecie. Tym się właśnie pocieszam..wierzę w potęgę prawdziwego uczucia, jeśli Nasza miłość jest prawdziwa, to będziemy razem.. Rany, jak to patetycznie brzmi..ale wiesz, o co mi chodzi ;-) Dziękuję za wszystkie ciepłe słowa agaMAJ ! Cytuj
Fall Napisano 5 Lipca 2013 Autor Napisano 5 Lipca 2013 Hmm, ale ten rozkład nie bardzo "ukazuje" Twoją relacje z tym Panem, a nawet może wcale...ja tutaj widzę bardziej "analizę" Twojej osoby...No, ale to tylko moje zdanie. Nie wiem..może za dużo mojej energii i emocji w tym wszystkim.. ..Postawiłam sobie dziś rano karty na Nasz związek i generalnie wychodzi ciągle na to, że chcemy 2 różnych rzeczy i nie dojdzie do porozumienia.. Dziękuję pięknie wszystkim za pomoc i poświęconą energię, muszę odpocząć od wróżenia sobie, będzie przynajmniej więcej czasu by pomóc w interpretacji innym (nie to, żebym sama była w tym jakimś orłem ;-) Jeszcze raz wielkie dzięki!!! Cytuj
Fall Napisano 5 Lipca 2013 Autor Napisano 5 Lipca 2013 Hmm..no właśnie wydaje mi się, że w kartach wychodzą raczej moje obawy niż stan faktyczny sprawy..Może rzeczywiście powinnam poprosić kogoś innego, z resztą uważam, że w takim stanie emocjonalnym , w którym ja jestem w ogóle nie powinno się zabierać za Tarota..No ale sytuacja mnie trochę przycisnęła, więc wyciągnęłam łapki po karty.. Dziękuję za kciuki Kochana!!! Cytuj
Gość Daffne Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 ja polecam poniższy rozkład na relacje: 1. Karta wspólna wyjściowa 2. Nastawienie pana do związku 3. Nastawienie pani do związku 4. Jej oczekiwania 5. Jego oczekiwania 6. Czego On się boi w tym związku 7. Czego ona się boi w tym związku 8. Co On powinien wiedzieć o niej 9. Co Ona powinna wiedzieć o nim 10. Co on powinien skryć 11. Co ona może skrywać 12. Szanse na rozwój związku x3 (3 karty) 13. Relacje jakie będą dominować w związku x3 (3 karty) 14. Wspólna przyszłość x3 (3 karty) Cytuj
Fall Napisano 5 Lipca 2013 Autor Napisano 5 Lipca 2013 Daffne dzięki śliczne za rozkład, w sumie nie znam żadnego dobrego rozkładu partnerskiego,a nie miałam wczoraj kompletnie sił ani głowy by czegoś szukać..Wypróbuj wieczorkiem jeśli uda mi się jakoś wyciszyć.. Cytuj
Gość Daffne Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 Daffne dzięki śliczne za rozkład, w sumie nie znam żadnego dobrego rozkładu partnerskiego,a nie miałam wczoraj kompletnie sił ani głowy by czegoś szukać..Wypróbuj wieczorkiem jeśli uda mi się jakoś wyciszyć.. nie ma sprawy Ten rozkład bardzo ładnie pokaże relacje ) Cytuj
Fall Napisano 5 Lipca 2013 Autor Napisano 5 Lipca 2013 nie ma sprawy Ten rozkład bardzo ładnie pokaże relacje ) Albo jej rozpad ;-/// Przepraszam za mój wisielczy humor, ale gdybym miała opisać, co mi się dzieje w głowie za pomocą jednej karty tarota, to byłaby to zdecydowanie Wieża.. Dziękuję, dziękuję, dziękuję jeszcze raz za ten rozkład! Skopiuję go sobie do mojego Tarotowego Notesiku :chytry_na: Cytuj
Gość Daffne Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 Nie myśl negatywnie bo sama przyciągniesz to co niedobre....a tego z pewnościa nei chcesz )) także głowa do góry Cytuj
Fall Napisano 5 Lipca 2013 Autor Napisano 5 Lipca 2013 Nie myśl negatywnie bo sama przyciągniesz to co niedobre....a tego z pewnościa nei chcesz )) także głowa do góry Dzięki, ale wiesz..do tej pory myślałam pozytywnie i jakoś kurka nie widać efektów..No nic, staram się trzymać ! :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi