serce26 Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 Proszę o pomoc w zrozumieniu kart na pozycji takiej jak ; co ma w głowie obojętnie kobieta i mężczyzna- Jeżeli w powyższym pytaniu znajdą się karty - Koło fortuny - 6 denarów-diabeł-7 mieczy-5 buław.-moc Zawsze Mam problem z rozgryzieniem tych kart w tym pyt, prosze o pomoc. Cytuj
Fall Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 Nie wiem czemu ale mi się to tak kojarzy jakby ktoś myślał o jakichś zawodach sportowych albo konkursie piękności (5 buław plus moc) gdzie można coś wygrać (6 denarów) i ktoś będzie konkurował z innymi (5 buław) w nieuczciwy sposób-za pomocą kłamstwa, manipulacji, łapówki, seksu (diabeł i 7 mieczy).. Cytuj
SacralNirvana Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 Ale ze wszystkie na raz? Czy cyklicznie pojawiaja Ci sie kazda z nich osobna... w kontekscie tych pytan? Cytuj
Fall Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 Heh, pewnie chodziło Ci, że osobno, a ja sobie fajną historyjkę ułożyłam interpretując je wszystkie razem..O matko..jaki ze mnie ! Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 6 Lipca 2013 Maestro Napisano 6 Lipca 2013 To wszystko zalezy przeciez od pozostałych kart, od rozkładu...Od tego jak Ty te karty czujesz kładąc. .Ja, jak kładę karty komuś, mam od razu wizję przed oczami i już nie patrzę tyle na znaczenie kart ile na podszepty mojego wewnętrznego głosu.. Cytuj
iridos Napisano 7 Lipca 2013 Napisano 7 Lipca 2013 jesli poz z partnerskiego to kładzie się jedna kartę a jeśli innego rodzaju zaglądanie w głowę.....to może lepiej nie zaglądać ? Cytuj
LasMeninas Napisano 7 Lipca 2013 Napisano 7 Lipca 2013 co ma w głowie obojętnie kobieta i mężczyzna- Jeżeli w powyższym pytaniu znajdą się karty - Koło fortuny - 6 denarów-diabeł-7 mieczy-5 buław.-moc Ktoś myśli o tym aby otrzymać wsparcie, aby los się do niego uśmiechnął dając jakieś korzysci jednoczesnie samemu za bardzo się nie wysilając, taki hmmm "łowca okazji" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi