Skocz do zawartości

kto dzownił z nr prywatnego?

Gość Nayala

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Nayala
Napisano

Własnei przed chwilą...

nie wiem zupełnie.

odebrałam i nikt się nie odzywał

2 buławy, 6 buław, 8 mieczy

szczerze nie wiem...ktoś z daleka chyba, z innej miejscowości? ta 8 może wskazywać na pomylke?

Gość Daffne
Napisano

ktoś chciał coś sprawdzić, jakby przekonać się czy Ty to Ty? w każdym razie znacie się :)

Napisano

Ja mam ułatwioną interpretacje, bo ktoś kto chciał ci coś wcisnąć... a robi to firma jakaś marketingowa najpierw dzwonią z zastrzeżonego i się nikt nie odzywa, później to samo robią z numeru, gdzie jest strasznie dużo dwójek

Gość Daffne
Napisano
A nie powinno to byc we wzajemnej?:D

aa powinno :ohmygod::happybounce:

ale zostawię na 2 dni tutaj bo Naya nie ma 100 postów. Później preniosę na wzajemną.

Gość Nayala
Napisano

caliel nei bo ja nei wroze.. :P :P:P:P:P:P:P albo słabo XD

Napisano

Ja tez slabo wroze ;)

PS. Mysle ze to byla pomylka, tylko rozmowca burak ;P

Gość Nayala
Napisano

kazyd kto się nei odzywa jest burakiem! o!

Napisano

Ewentualnie byl zbyt niesmialy, zatkalo go i odlozylo sluchawke po szoku :)

ale nie aprobuje czegos takiego. w kazdym badz razie - nic straconego ;)

Gość Nayala
Napisano

onieśmielił go mój niesekswony głos ;] bądź ja :D

Napisano

moim zdaniem te karty wskazuja na to,ze ktos dzwonil do Ciebie w celu nawiazania jakiejs wspolpracy badz przeslania oferty, chcial Ci przekazac cos co dla Ciebie mogloby sie wydac korzystne, ale chyba sie wystraszyl badz uznal, ze to bez sensu, wycofal sie/po prostu zrezygnowal.