Gość Nayala Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 Własnei przed chwilą... nie wiem zupełnie. odebrałam i nikt się nie odzywał 2 buławy, 6 buław, 8 mieczy szczerze nie wiem...ktoś z daleka chyba, z innej miejscowości? ta 8 może wskazywać na pomylke? Cytuj
Gość Daffne Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 ktoś chciał coś sprawdzić, jakby przekonać się czy Ty to Ty? w każdym razie znacie się Cytuj
agaMAJ Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 Ja mam ułatwioną interpretacje, bo ktoś kto chciał ci coś wcisnąć... a robi to firma jakaś marketingowa najpierw dzwonią z zastrzeżonego i się nikt nie odzywa, później to samo robią z numeru, gdzie jest strasznie dużo dwójek Cytuj
Gość Daffne Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 A nie powinno to byc we wzajemnej? aa powinno :happybounce: ale zostawię na 2 dni tutaj bo Naya nie ma 100 postów. Później preniosę na wzajemną. Cytuj
Gość Nayala Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 caliel nei bo ja nei wroze.. :P:P:P:P:P:P albo słabo XD Cytuj
Caliel Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 Ja tez slabo wroze PS. Mysle ze to byla pomylka, tylko rozmowca burak ;P Cytuj
Gość Nayala Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 kazyd kto się nei odzywa jest burakiem! o! Cytuj
Caliel Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 Ewentualnie byl zbyt niesmialy, zatkalo go i odlozylo sluchawke po szoku ale nie aprobuje czegos takiego. w kazdym badz razie - nic straconego Cytuj
Gość Nayala Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 onieśmielił go mój niesekswony głos ;] bądź ja Cytuj
panna.marta Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 moim zdaniem te karty wskazuja na to,ze ktos dzwonil do Ciebie w celu nawiazania jakiejs wspolpracy badz przeslania oferty, chcial Ci przekazac cos co dla Ciebie mogloby sie wydac korzystne, ale chyba sie wystraszyl badz uznal, ze to bez sensu, wycofal sie/po prostu zrezygnowal. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi