agaMAJ Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 Jak zrealizuje sięmoje oczekiwanie, że X przyjedzie? 9 buław--3 kielichy--8 buławhmm raczej chyba jakieś wiadomości dostane Cytuj
Gość Nayala Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 a ja uważam,z eprzyjedzie,ale wczsniej może być zapytanie jakies w stylu czy na pewno, albo cos wtym stylu czy pasuje...jets spotkanie i będziecie nawijac jak szaleni Cytuj
agaMAJ Napisano 5 Lipca 2013 Autor Napisano 5 Lipca 2013 hehe no rozmowa zawsze płynie nam wartko ;D Cytuj
Fall Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 Przyjedzie, będzie bardzo wesoła atmosfera, jakieś rozmowy do białego rana, może przy winku ;-) Cytuj
agaMAJ Napisano 5 Lipca 2013 Autor Napisano 5 Lipca 2013 no juz moge właściwie zweryfikowac. chyba wyszły jakis moje zyczenia. bo pana ani widu ani słychu .. a taka miałam ochotę na niespodziankę ;DDD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi