Fall Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 Kochana Daffne poleciła mi następujący rozkład: (dopisałam karty, które wyciągnęłam) 1. Karta wspólna wyjściowa - 6 mieczy 2. Nastawienie pana do związku - 5 monet 3. Nastawienie pani do związku - 9 kielichów 4. Jej oczekiwania - siła 5. Jego oczekiwania- diabeł 6. Czego On się boi w tym związku - 7 mieczy 7. Czego ona się boi w tym związku - 9 mieczy 8. Co On powinien wiedzieć o niej - as mieczy 9. Co Ona powinna wiedzieć o nim - 5 buław 10. Co on powinien skryć - rycerz kielichów 11. Co ona może skrywać - mag 12. Szanse na rozwój związku - as buław, 9 buław, rydwan 13. Relacje jakie będą dominować w związku - księżyc - 5 kielichów - 7 buław 14. Wspólna przyszłość - 2 buław - paź buław - 10 kielichów No tak moi mili..Widać, że oboje chcemy się odciąć, milczenie i brak komunikacji tu wychodzi..Pan chyba chciałby zapełnić pustkę emocjonalną w swoim życiu Naszym związkiem, ale sam niewiele ma do zaoferowania (ja tak tę 5-tkę odczytuję, poprawcie mnie jeśli uważacie inaczej!), ja tak samo-czuję się emocjonalnie samotna, niby jest wesoło, ale czegoś brakuje mi w życiu..Oczekuję namiętnej miłości, ale Pan mi tu bardzo nieładnie wyszedł..chce zaspokoić swoje seksualne rządze???..Boi się, że będę nieszczera w swoich uczuciach, może boi się też, że będę nalegać na przeprowadzkę..Ja się boję, że będę przez Niego cierpieć..Pan powinien wiedzieć, że wiem dokładnie, czego chcę, że umiem obiektywnie spojrzeć na sytuację i go zrozumieć..Ja powinnam wiedzieć, że Pan ma wybuchowy charakterek..Nie wiem, co powinien skryć..Wrażliwość??? Może zbytnio chcę działać, pokazuję, że jestem gotowa do zmian (których Pan się boi..).. Szanse na rozwój związku..Wyraźnie widać, że ogień płonie, ale może brak tutaj wzajemnego zaufania..? Rydwan ewidentnie mi pachnie tym, że każde z Nas chce czego innego, energii dużo jak to w tych buławach, ale każdy ciągnie w inną stronę.. Relacje..Ja to widzę dwojako:albo ciągle będą nękać Nas jakieś iluzje, że to się pewnie zaraz rozleci, że nie damy rady, albo po prostu jesteśmy w jakiejś ciemności i nie wiemy, jak z niej wyjść..Może chodzi o to, że każdy z Nas ma inne wyobrażenia i pragnie czego innego (ja chcę wspólnie kiedyś zamieszkać,a Pan niby o tym marzy, ale nie chce działać..)i nie będziemy wiedzieli jak to rozwiązać..I to doprowadzi do rozstania w jakichś niemiłych okolicznościach (nie wiem jak interpretować tę 7 buław..) Wspólna przyszłość - za to się nie zabieram, bo ja bym to wszystko chciała widzieć w jak najjaśniejszych kolorach, dlatego proszę o Waszą obiektywną ocenę (ale naprawdę obiektywną i szczerą, nie chcę się karmić złudzeniami..) Cytuj
agaMAJ Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 On boi się, że ten związek go bedzie ograniczał. Chce seksu ( jak każdy chłop). Najlepiej ładnie zapakowanego, z kokardką, ale nie chce brać odpowiedzialności na razie za to co oswoił. Szanse, jak przezwyciężycie tą kłótnie, to możliwe jest ruszenie z miejsca. Chociaż tu jest tak duzo karmienia się złudzeniami, powrotów do przeszłości i bronienia swojej pozycji, że na pewno łatwo nie będzie. Przyszłość to przyglądanie się sobie ale później ruszy znowu w dobrą stronę. ps w wolnej chwili, rozłożyła być dla mnie karty w tym układzie? Cytuj
Fall Napisano 5 Lipca 2013 Autor Napisano 5 Lipca 2013 Nie ma problemu-może być jutro po południu/wieczorkiem??? Bo dziś jestem wyczerpana..dzięki śliczne za interpretację! Cytuj
Caliel Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 nie przewrózasz aby relacji? bo widze ze ciagle drazysz ten temat kartami, a obawiam sie ze to moze wplynac na odczyty Cytuj
Fall Napisano 5 Lipca 2013 Autor Napisano 5 Lipca 2013 nie przewrózasz aby relacji? bo widze ze ciagle drazysz ten temat kartami, a obawiam sie ze to moze wplynac na odczyty Wiem.. Wczoraj zachowałam się nieodpowiedzialnie, bo powróżyłam sobie, a byłam pod wpływem bardzo silnych emocji i myślę, że to wyszło w kartach i zaciemniło ogólny obraz..Poza tym jakiegoś kiepskiego celta znalazłam, Daffne dała mi fajny rozkład partnerski..Dzisiaj siadłam na spokojnie,więcej tematu już drążyć nie bedę..przynajmniej do końca weekendu hehehe.. Nie no, żartuję ;-) 1 Cytuj
Caliel Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 Heheh... no karty poki co sie potwierdzaja z tego co widze... 1. Karta wspólna wyjściowa - 6 mieczy Chec ucieczki do niego, by wzial Cie pod swoje skrzydla, chicalabys zaczac zyc przy nim u jego boku. (zauwaz ze kobieta na karcie RW nie ma nic do gadania, zdaje sie na wioslujacego mezczyzne, wiec.... niestety przypuszczalnie sytuacja zwiazkowa jest analogiczna) 2. Nastawienie pana do związku - 5 monet On chyba nie ma zbyt duzych oczekiwan. Szybko sie nudzi. Albo jest znużony i zmęczony sytuacja w zwiazku. 3. Nastawienie pani do związku - 9 kielichów Chcialaby, zeby poswiecono jej wiecej uwagi, by byc w jej centrum [uwagi]. Poczuc sie doceniona, chwalona, potrzebna... 4. Jej oczekiwania - siła Oczekujesz tego, ze uda Ci sie go namowic i ... usidlic/oblaskawic 5. Jego oczekiwania- diabeł Pan z kolei sie tego obawia, i to bardzo. 6. Czego On się boi w tym związku - 7 mieczy Tu sa dwie opcje - albo na jaw wyjda jego machlojki, mataczenia, falszywosc, albo opcja nr 2 - ktos go oszukal, i nienawidzi tego. Moze nie ufa Ci jeszcze na tyle. 7. Czego ona się boi w tym związku - 9 mieczy Samotnosci. Bezsennych nocy. Samotnosci. 8. Co On powinien wiedzieć o niej - as mieczy Powinien ja zrozumiec. 9. Co Ona powinna wiedzieć o nim - 5 buław Ze facet ma swoje potrzeby 10. Co on powinien skryć - rycerz kielichów Swoje sklonnosci do romansow. 11. Co ona może skrywać - mag Manipulacje i gre na uczuciach. Szantaz. 12. Szanse na rozwój związku - as buław, 9 buław, rydwan Niby sa... ale za duzo jest miedzy wami walki, i moze sie rozjechac... 13. Relacje jakie będą dominować w związku - księżyc - 5 kielichów - 7 buław Totalna nerwowka, wzajemne pretensje i zale, cicha wojna/ciche dni... nieciekawie. 14. Wspólna przyszłość - 2 buław - paź buław - 10 kielichów raczej nie widze tu wspolnej przyszlosci, przepraszam. 2 bulaw zawsze patry w przyszlosc. Paz bulaw mowi ze sie jeszcze czegos dowiesz... czy on przypadkiem nie ma rodziny/zony? Bo wyglada jakby mial zobowiazania wobec kogos, moze nawet dziecko... 1 Cytuj
Fall Napisano 5 Lipca 2013 Autor Napisano 5 Lipca 2013 Dziękuję ślicznie za szczerą interpretację!!! Mnóstwo w tym prawdy..! Cytuj
iridos Napisano 7 Lipca 2013 Napisano 7 Lipca 2013 10. Co on powinien skryć - rycerz kielichów ze błędny rycerz nastawiony romansowo li tylko ciagle poszukujacy z nim czegos stałego na długo zbudowac sie nie da Cytuj
Fall Napisano 7 Lipca 2013 Autor Napisano 7 Lipca 2013 No właśnie to mi do Niego nie pasuje..On jest bardzo skryty, zamknięty w sobie, raczej ma swój świat, do którego tylko najbliższe, zaufane osoby mają dostęp..Nie ma charakteru jakiegoś podrywacza, nawet flirtować nie umie ;-) ..W sumie jestem 3 kobietą, z którą się spotyka na poważnie, wiem o Jego 10-letnim związku z J. i jest to sprawdzona informacja..nie wygląda mi na człowieka, który skacze z kwiatka na kwiatek..Dlatego nie wiem jak interpretować tę kartę.. Cytuj
agaMAJ Napisano 7 Lipca 2013 Napisano 7 Lipca 2013 ze jest strasznie wwrażliwy,zako****e się w swoim romantycznym wyobrażeniu a nierealnej kobiecie. Zburzysz swój wizerunek w jego oczach, to pójdzie ze złamanym sercem szukać kolejnego ideału... Cytuj
Fall Napisano 7 Lipca 2013 Autor Napisano 7 Lipca 2013 ze jest strasznie wwrażliwy,zako****e się w swoim romantycznym wyobrażeniu a nierealnej kobiecie. Zburzysz swój wizerunek w jego oczach, to pójdzie ze złamanym sercem szukać kolejnego ideału... No właśnie on w ogóle nie idealizuje niczego..a romantyzm u Niego jest na poziomie -1 ;-) Więc wątpię, by jakiekolwiek romantyczne wyobrażenie o mnie posiadał..Ale jest bardzo bardzo wrażliwy w głębi duszy..Poza tym poznaliśmy się w pracy i zanim coś wybuchło między Nami to już trochę się znaliśmy..Ja nigdy nie udawałam kogoś, kim nie jestem..Ale kto wie, co Mu tam w główce siedzi ;-) Dzięki śliczne za komentarz i..ten..no-pamiętam o rozkładzie ;-) Jutro się za niego wezmę-obiecuję!!!:-* Cytuj
Fall Napisano 10 Lipca 2013 Autor Napisano 10 Lipca 2013 w takim razie pije No kurczę właśnie rzadko..No nijak mi ten rycek kielichów nie pasuje do Niego..Jedyny sposób, w jaki mógłby się u Niego przejawić to tylko w dużej wrażliwości..Ale wyczytałam ostatnio, że jednym z cieni tego kielichowego jest bierność..I to by się w 100% zgadzało..Dzięki iridos za komentarz Cytuj
Gość Nayala Napisano 11 Lipca 2013 Napisano 11 Lipca 2013 odnośnie Twojej wątpliwości co do karty 7 buław- to w moim przypadku takie zalewanie się potem, wkurzenie, nerwy niemożliwe, które nieraz człowiek zdusza w sobie, pyskówki, itd. itd. czyli walka na arguemnty, przekrzykiwanie się... ;/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi