Skocz do zawartości

Rycerz Kielichow As Kielichow 7 Kielichow - weryfikacja jutro wieczorem

Gość alles-in1

Rekomendowane odpowiedzi

Gość alles-in1
Napisano

Co mi przyniesie jutrzejszy dzien? Weryfikacja jutro wieczorem

Rycerz Kielichow As Kielichow 7 Kielichow - Poznam milego pana, ktory bedzie chcial sie ze mna umowic?

Napisano

Ja myślę za jakieś zaproszenie dostaniesz..Albo jakieś miłe spotkanie Cię czeka, które obudzi w Tobie marzenia, fantazje..Może jakiś znajomy z dzieciństwa, dawno nie widziany przyjaciel stanie Ci jutro na drodze..? ;-)

Gość alles-in1
Napisano

Fall - moze mile spotkanie tak, czesto 7 kielichow na spotkanie rodzinne mi wypada, ale znajomy z dziecinstwa raczej nie poniewaz za daleko mieszkam od mojego rodzinnego miejsca zamieszkania :)

Napisano

I chyba nie doczekamy sie werfikacji ;)

Alleta sie bana doczekala:D

Napisano

ooooooooooooo

mogła byc zbanowana po weryfikacji :)

a za co?

Gość alles-in1
Napisano

iridos - slusznie, zdaza sie :)

Pijanstwa nie bylo....

Weryfikacja:

Musze nawiazac do mojego innego watku http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/70377-czy-przyjdzie.html

Spotkalam Pana o ktorym jest mowa w watku powyzej...

Daffne mialas racje, nie spodziewalam sie jego, zaskoczyl mnie, nie byl u mnie w pracy, ale w pokoju kolezanki, wparowalam do niej sie pozegnac i zyczyc milej pracy, a on tam byl, zorientowalam sie, ze to on gdy zamknelam juz za soba drzwi... :)