Gość alles-in1 Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 Co mi przyniesie jutrzejszy dzien? Weryfikacja jutro wieczorem Rycerz Kielichow As Kielichow 7 Kielichow - Poznam milego pana, ktory bedzie chcial sie ze mna umowic? Cytuj
Fall Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 Ja myślę za jakieś zaproszenie dostaniesz..Albo jakieś miłe spotkanie Cię czeka, które obudzi w Tobie marzenia, fantazje..Może jakiś znajomy z dzieciństwa, dawno nie widziany przyjaciel stanie Ci jutro na drodze..? ;-) Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 Fall - moze mile spotkanie tak, czesto 7 kielichow na spotkanie rodzinne mi wypada, ale znajomy z dziecinstwa raczej nie poniewaz za daleko mieszkam od mojego rodzinnego miejsca zamieszkania Cytuj
Caliel Napisano 7 Lipca 2013 Napisano 7 Lipca 2013 I chyba nie doczekamy sie werfikacji Alleta sie bana doczekala:D Cytuj
iridos Napisano 7 Lipca 2013 Napisano 7 Lipca 2013 ooooooooooooo mogła byc zbanowana po weryfikacji a za co? Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 7 Lipca 2013 Napisano 7 Lipca 2013 ooooooooooooomogła byc zbanowana po weryfikacji a za co? http://www.ezoforum.pl/wzajemna-pomoc-tarocistow/70699-gdzie-pracowala-pani-mieszkajac-w-pl.html Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 13 Lipca 2013 Napisano 13 Lipca 2013 iridos - slusznie, zdaza sie Pijanstwa nie bylo.... Weryfikacja: Musze nawiazac do mojego innego watku http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/70377-czy-przyjdzie.html Spotkalam Pana o ktorym jest mowa w watku powyzej... Daffne mialas racje, nie spodziewalam sie jego, zaskoczyl mnie, nie byl u mnie w pracy, ale w pokoju kolezanki, wparowalam do niej sie pozegnac i zyczyc milej pracy, a on tam byl, zorientowalam sie, ze to on gdy zamknelam juz za soba drzwi... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi