Skocz do zawartości

prawo jazdy-czy sie uda?

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witajcie!

Kochane! prosze Was o porade, poniewaz jestescie w tym bardzo dobre. Otoz postanowilam wrocic do zdawania egzaminu na prawo jazdy. Po 4 nieudanych probach egz praktycznego zaprzestalam walki o prawko. Jednak ostatnio postanowilam powalczyc- wziasc sie w garsc i robic od nowa. Postwilam karty na nastepujace pytanie: czy przy najblizszej probie podejscia do egzaminow teoria plus praktyka (od nowa) otrzymam upragione prawo jazdy?

Co wyszlo:

przelozenie:

cesarzowa, as denarow, 8 mieczy

rozklad na 3 karty:

rydwan, cesarzowa, 10kielichow

Moja interpretacja:

Przełożenie-Wydaje mi sie,ze cesarzowa wskazuje na dojrzale i rozsadne podejscie do jakiegos zadania,generalnie wydaje mi sie,ze sa szanse a przede wszystkim ogromna chec zdania tego (as denarow), ale moze mnie zgubic zle myslenie i czarnowidzenie lub ktos mnie moze na czyms zagiac? (8 mieczy).

Rozkład z 3 kart-ogolnie widac aktywne podejscie do egzaminow, dzialnie i chec osiagniecia celu (rydawan), jesli sie za to solidnie zabiore sie za prace, podeje do tego rzetlenie i wykarze to przy kims (cesarzowa),to jak najbardziej moze mi sie udac (10kielichow).

A jaka jest Wasza interpretacja? Wszystkie odp i wskazowki mile widziane:)

Marta 27 07 87.

Edytowane przez panna.marta
Napisano (edytowane)

Rydwan oznacza również samochód :-) Wydaje mi się, że jest spełnienie i satysfakcja w tej cesarzowej, a 10 pokazuje też kres, koniec pewnego etapu, więc myślę, że zdasz i na tym się zakończy Twoja przygoda z egzaminatorami ;-)

Edytowane przez Fall
Napisano

dziekuje!mam nadzieje,ze w koncu mi sie uda.

Napisano
dziekuje!mam nadzieje,ze w koncu mi sie uda.

To teraz ja będę trzymać kciuki za Ciebie!!! :-)))

Napisano

Fall, bedzie mi milo:) aczkolwiek sprawdzam sobie biorytm na lipiec i terminy egzaminow,to moje dobre dni na egzaminyjuz mijaja :( teraz zastanawiam sie czy nie odlozyc tego na poczatek sierpnia-moze wtedy bedzie ta dobra aura, bede tez wtedy po urodzinach.

Napisano
Fall, bedzie mi milo:) aczkolwiek sprawdzam sobie biorytm na lipiec i terminy egzaminow,to moje dobre dni na egzaminyjuz mijaja :( teraz zastanawiam sie czy nie odlozyc tego na poczatek sierpnia-moze wtedy bedzie ta dobra aura, bede tez wtedy po urodzinach.

..ja bym się zapytała kart, czy przełożyć ;-)

Napisano (edytowane)

zatem postawilam karty na lipiec i sierpien. zapytalam ktory z tych miesiecy sprzyja zdaniu tego egzaminu z pozytywnym wynikiem:

lipiec: 8 mieczy, 5 mieczy, 8 denarow

sierpien: 3 bulawy, sad ostateczny, rycerz denarow.

wyglada na to,ze w lipcu bede bardziej zestresowana i pesymistycznie nastawiona do swiata, ponadto ktos mi bedzie utrudnial zdanie egzaminu.

Zas sierpien miesiac nowych mozliwosci, sprzyjacych okolicznosci plus osoba sprawidliwie i rozsadnie oceniajaca przedsiewziecie.

Zatem poczatek sierpnia?:D

Edytowane przez panna.marta
Napisano

ok, dzieki-mam nadzieje,ze nie wyszla z tego nadinterpretacja od tego wrozenia samej sobie :D

Napisano

przełozenie mowi ze go nie zdasz

rozklad własciwy moze byc na tak

ja do 3 kart przełozenia nie stosuje bo w zasadzie nie wiadomo jak je czytac

Napisano

o kurcze, to to teraz zaczynam sie bac...ale mimo wszystko sprobuje-chyba w sierpniu bo tu karty byly duzo bardziej sprzyjajace.