panna.marta Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 (edytowane) Witajcie! Kochane! prosze Was o porade, poniewaz jestescie w tym bardzo dobre. Otoz postanowilam wrocic do zdawania egzaminu na prawo jazdy. Po 4 nieudanych probach egz praktycznego zaprzestalam walki o prawko. Jednak ostatnio postanowilam powalczyc- wziasc sie w garsc i robic od nowa. Postwilam karty na nastepujace pytanie: czy przy najblizszej probie podejscia do egzaminow teoria plus praktyka (od nowa) otrzymam upragione prawo jazdy? Co wyszlo: przelozenie: cesarzowa, as denarow, 8 mieczy rozklad na 3 karty: rydwan, cesarzowa, 10kielichow Moja interpretacja: Przełożenie-Wydaje mi sie,ze cesarzowa wskazuje na dojrzale i rozsadne podejscie do jakiegos zadania,generalnie wydaje mi sie,ze sa szanse a przede wszystkim ogromna chec zdania tego (as denarow), ale moze mnie zgubic zle myslenie i czarnowidzenie lub ktos mnie moze na czyms zagiac? (8 mieczy). Rozkład z 3 kart-ogolnie widac aktywne podejscie do egzaminow, dzialnie i chec osiagniecia celu (rydawan), jesli sie za to solidnie zabiore sie za prace, podeje do tego rzetlenie i wykarze to przy kims (cesarzowa),to jak najbardziej moze mi sie udac (10kielichow). A jaka jest Wasza interpretacja? Wszystkie odp i wskazowki mile widziane:) Marta 27 07 87. Edytowane 5 Lipca 2013 przez panna.marta Cytuj
Fall Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 (edytowane) Rydwan oznacza również samochód :-) Wydaje mi się, że jest spełnienie i satysfakcja w tej cesarzowej, a 10 pokazuje też kres, koniec pewnego etapu, więc myślę, że zdasz i na tym się zakończy Twoja przygoda z egzaminatorami ;-) Edytowane 5 Lipca 2013 przez Fall Cytuj
panna.marta Napisano 5 Lipca 2013 Autor Napisano 5 Lipca 2013 dziekuje!mam nadzieje,ze w koncu mi sie uda. Cytuj
Fall Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 dziekuje!mam nadzieje,ze w koncu mi sie uda. To teraz ja będę trzymać kciuki za Ciebie!!! :-))) Cytuj
panna.marta Napisano 5 Lipca 2013 Autor Napisano 5 Lipca 2013 Fall, bedzie mi milo:) aczkolwiek sprawdzam sobie biorytm na lipiec i terminy egzaminow,to moje dobre dni na egzaminyjuz mijaja teraz zastanawiam sie czy nie odlozyc tego na poczatek sierpnia-moze wtedy bedzie ta dobra aura, bede tez wtedy po urodzinach. Cytuj
Fall Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 Fall, bedzie mi milo:) aczkolwiek sprawdzam sobie biorytm na lipiec i terminy egzaminow,to moje dobre dni na egzaminyjuz mijaja teraz zastanawiam sie czy nie odlozyc tego na poczatek sierpnia-moze wtedy bedzie ta dobra aura, bede tez wtedy po urodzinach. ..ja bym się zapytała kart, czy przełożyć ;-) Cytuj
panna.marta Napisano 5 Lipca 2013 Autor Napisano 5 Lipca 2013 (edytowane) zatem postawilam karty na lipiec i sierpien. zapytalam ktory z tych miesiecy sprzyja zdaniu tego egzaminu z pozytywnym wynikiem: lipiec: 8 mieczy, 5 mieczy, 8 denarow sierpien: 3 bulawy, sad ostateczny, rycerz denarow. wyglada na to,ze w lipcu bede bardziej zestresowana i pesymistycznie nastawiona do swiata, ponadto ktos mi bedzie utrudnial zdanie egzaminu. Zas sierpien miesiac nowych mozliwosci, sprzyjacych okolicznosci plus osoba sprawidliwie i rozsadnie oceniajaca przedsiewziecie. Zatem poczatek sierpnia? Edytowane 5 Lipca 2013 przez panna.marta Cytuj
panna.marta Napisano 5 Lipca 2013 Autor Napisano 5 Lipca 2013 ok, dzieki-mam nadzieje,ze nie wyszla z tego nadinterpretacja od tego wrozenia samej sobie Cytuj
iridos Napisano 7 Lipca 2013 Napisano 7 Lipca 2013 przełozenie mowi ze go nie zdasz rozklad własciwy moze byc na tak ja do 3 kart przełozenia nie stosuje bo w zasadzie nie wiadomo jak je czytac Cytuj
panna.marta Napisano 7 Lipca 2013 Autor Napisano 7 Lipca 2013 o kurcze, to to teraz zaczynam sie bac...ale mimo wszystko sprobuje-chyba w sierpniu bo tu karty byly duzo bardziej sprzyjajace. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi