Skocz do zawartości

Nów lipcowy - Linkinia ;)

Gość Linkinia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Linkinia
Napisano

Zostały mi jeszcze 2 z 6 tygodni praktyk w radiu... A tak to spokój w uczuciach itp.

1. Co trzeba odpuścić od siebie? – Królowa mieczy

Sztywne ramy, które mnie hamują, w jakiś sposób ograniczają. Powinnam być bardziej spontaniczna.

2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? – 2 denary

Umiejętność zdecydowania, co jest dla mnie lepsze w danej sprawie. To też skupienie się na praktykach, na owocnej współpracy.

3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? – Wieża, 4 denary

Umiejętność pohamowania emocji, spokój, opanowanie i pokora. Chociaż w środku się gotuję ;)

4. Jak otoczenie wpływa na mnie? – As denarów, 6 kielichów

Sprawia, że realizuję swoje marzenia z dawnych czasów, motywuje, daje szansę na rozwój. Zyskuję doświadczenie.

5. Co możesz i musisz dać innym? – Rycerz denarów

Pracowitość, solidność, odpowiedzialność.

6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? – As mieczy, 5 buław, Księżyc

Tutaj mam dwa pomysły: wdam się w kłótnię, będę broniła swoich poglądów, przez co narażę się na niemiłą atmosferę w miejscu praktyk i plotki. A druga opcja: przełamię obawy i będę śmiało pracować, mierzyć się z wyzwaniami.

7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji – As kielichów, Cesarzowa, 7 denarów

To jest mój twórczy czas, mam brać z niego garściami. Mam być ponad zaczepki i humory innych, mam być cierpliwa.

Napisano

Działanie w odosobnieniu oraz kierowanie się głównie rozumem - dopuść do głosu serce

Umiejętność współpracy z innymi osobami - swoją elastyczność, bystrość i dyplomację

umiesz trzymać nerwy na wodzy, chociaż czasem czujesz się jak w potrzasku - potrafisz również zamknąć się w swojej wieży i trwać w niej mimo niewygody

4. Jak otoczenie wpływa na mnie? – As denarów, 6 kielichów.

Podsuwa CI różne sprzyjające sytuacje, które Ty umiejętnie wykorzystujesz dla siebie - potrafisz współpracować w grupie

Swoją pracowitość, sumienność, jesteś dobrym strategiem - w różne sytuacje angażujesz się z rozmysłem i powoli.

6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? – As mieczy, 5 buław, Księżyc

Nabędziesz pewności siebie, nauczysz się rozważnego działania, z rezerwą będziesz podchodziła do innych osób, z którymi będziesz zmuszona stoczyć jakąś batalię słowną, niektóre rzeczy, sytuacje czy osoby nie do końca będą dla Ciebie jasne

7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji – As kielichów, Cesarzowa, 7 denarów

Bardzo dobry czas nadchodzi - rozkwit uczuć, wzbogacenie swojego wnętrza, masz szansę poczuć się prawdziwą kobietą - radosną, zadowoloną spełnioną - tylko nie spoczywaj na laurach- systematycznie i wytrwale realizuj się w tym co lubisz, jest Twoją pasją.

Powodzenia

• Maestro
Napisano

zbyt sceptyczne podchodzenie do ludzi, poczucie bycia nieszczęśliwą i niespełnioną, może chodzić tu tez o osobę z Twojego otoczenia, która może działać Ci na nerwy

staraj się żonglować słowami, bawić się nimi,nie bądź zbyt bezpośrednia, jak ktoś powie Ci coś niemiłego, to odeprzyj to od siebie inteligentną odzywką

hamujesz nerwy, wściekłość, burzliwe emocje,pilnujesz się

4. Jak otoczenie wpływa na mnie? – As denarów, 6 kielichów.

wyciąga do Ciebie rękę, co sprawia, że czujesz się fajnie, myslę,że karty wprost mówią Ci o wakacjach i czasie spędzonym w domu rodzinnym;)

wsparcie,przyjaźń, odpowiedzialność,solidnośc

moga pojawić się kłótnie, spięcia, mam wrażenie, że będziesz dążyła do wyjaśnienia niejasności

mam wrażenie,że Twoja lekcją będzie zmierzenie się z sytuacjami wymagającymi wybaczania i nauki cierpliwosci