Fall Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 ..To znowu ja..Ale tym razem z innej beczki ;-) Byłam dziś na rozmowie kwalifikacyjnej, jestem ciekawa, czy dostanę tę posadę.. król denarów - kochankowie - paź denarów --> (podsuma) słońce ..no mi się wydaje, że dostanę i będę z tego stanowiska zadowolona, chociaż jakieś decyzje będę musiała podjąć w związku z tą pracą.. Czy Wy moi mili też tak odbieracie te karty, czy to tylko moje życzeniowe myślenie..? Cytuj
Selenit666 Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 Wybiera mniej doświadczoną i aktualnie uczącą się osobę. Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 5 Lipca 2013 Moderator Napisano 5 Lipca 2013 wygląda, że dostaniesz, bo paź denarów to cżłowiek wszakże na dorobku, król denarów to przeca szef, a kochankowie, to wybór, ale tez i współpraca, umowa... Cytuj
panna.marta Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 (edytowane) W moim odczuciu jest szansa i nawet ktos bedzie sie wahal czy wybrac Ciebie czy kogos innego, ale ktos wazny decyzyjny zadecyduje sie na Ciebie moim zdaniem Mam nadzieje,ze dostaniesz te prace,bo znam ten bol;) trzymam kciuki. Edytowane 5 Lipca 2013 przez panna.marta Cytuj
Iwka78 Napisano 6 Lipca 2013 Napisano 6 Lipca 2013 Wybiera mniej doświadczoną i aktualnie uczącą się osobę. dokładnie tak samo bym zinterpretowała Cytuj
Fall Napisano 6 Lipca 2013 Autor Napisano 6 Lipca 2013 No jeśli się dostanę to na pewno czeka mnie wewnętrzne szkolenie :-) Dziękuję wszystkim za interpretacje i kciuki! Ps. ktoś jeszcze rzuci okiem..? ;-) Cytuj
iridos Napisano 7 Lipca 2013 Napisano 7 Lipca 2013 jesli chodzi o pełen etat to nie jesli jego czesc badz umowa zlecenie/dzieło to moze byc Cytuj
panna.marta Napisano 7 Lipca 2013 Napisano 7 Lipca 2013 (edytowane) wypowiedz zmodyfikowana:D Edytowane 7 Lipca 2013 przez panna.marta Cytuj
panna.marta Napisano 7 Lipca 2013 Napisano 7 Lipca 2013 o rany,przepraszam! Fall miala taki sam tytul no i przyszlo mi powiadomie na maila. Zaraz to zmodyfikuje, dzieki Cytuj
Vivere Napisano 7 Lipca 2013 Napisano 7 Lipca 2013 król denarów - kochankowie - paź denarów --> (podsuma) słońce Fall, mogą dać Ci umowę na okres próbny. Cytuj
Fall Napisano 7 Lipca 2013 Autor Napisano 7 Lipca 2013 panna.marta -spoko ;-) Ja też patrzę na Twój wątek i wydaje mi się, że to ktoś w moim się wypowiedział ;-) Cytuj
LasMeninas Napisano 7 Lipca 2013 Napisano 7 Lipca 2013 Karty niby niezłe ale tak jakoś mam negatywne odczucia. Podzielam zdanie Selenit - wybiora kogoś mniej doświadczonego, studenta... Obym się myliła i życzę powodzenia Cytuj
Fall Napisano 7 Lipca 2013 Autor Napisano 7 Lipca 2013 Też mam nadzieję, że się mylisz..No ale co ma być, to będzie! ;-) Dziękuję za komentarz LasMeninas :-* Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 8 Lipca 2013 Maestro Napisano 8 Lipca 2013 Widać, że szef będzie miał dylemat kogo zatrudnić...Jeśli masz małe doświadczenie ogólne, albo w rodzaju pracy, o jaką się starasz, to wydaje mi się, że Ciebie przyjmą Cytuj
Fall Napisano 8 Lipca 2013 Autor Napisano 8 Lipca 2013 No niestety mam akurat duże doświadczenie na tym stanowisku..Więc rzeczywiście tak sobie myślę, że dadzą szansę jakiejś młodej, mniej doświadczonej osobie.. Dzięki Inez2503 ! :-) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 8 Lipca 2013 Maestro Napisano 8 Lipca 2013 No niestety mam akurat duże doświadczenie na tym stanowisku..Więc rzeczywiście tak sobie myślę, że dadzą szansę jakiejś młodej, mniej doświadczonej osobie.. Dzięki Inez2503 ! :-) Z drugiej strony bez sensu, że mieliby dac pracę komuś, kto się mniej zna... Cytuj
Fall Napisano 8 Lipca 2013 Autor Napisano 8 Lipca 2013 Z drugiej strony bez sensu, że mieliby dac pracę komuś, kto się mniej zna... Aaa tam-nigdy nie wiadomo, co im do głowy strzeli ;-) ..Ogólnie moje cv zaniosła tam koleżanka, która tam pracuje..Kurcze, co jest z tym światem, że bez znajomości to ciężko się nawet na rozmowę umówić..W swojej dziedzinie mam doświadczenie i papiery, wysyłam cv tylko na ogłoszenia, w których spełniam 100% wymagań i jedyna rozmowa, na którą się dostałam to tam, gdzie mnie osobiście polecono.. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 8 Lipca 2013 Maestro Napisano 8 Lipca 2013 Aaa tam-nigdy nie wiadomo, co im do głowy strzeli ;-) ..Ogólnie moje cv zaniosła tam koleżanka, która tam pracuje..Kurcze, co jest z tym światem, że bez znajomości to ciężko się nawet na rozmowę umówić..W swojej dziedzinie mam doświadczenie i papiery, wysyłam cv tylko na ogłoszenia, w których spełniam 100% wymagań i jedyna rozmowa, na którą się dostałam to tam, gdzie mnie osobiście polecono.. Wiem..paranoja...Osoby z gorszym doświadczeniem ode mnie i gorszym wykształceniem lepiej zarabiają, bo są polecone...Wkurza mnie to.. Cytuj
Fall Napisano 8 Lipca 2013 Autor Napisano 8 Lipca 2013 Właśnie..to jest takie niesprawiedliwe..Masz plecy to masz pracę, dobrze zarabiasz..A jak nie, to radź sobie sam..Ciężko jest się w dzisiejszych czasach wybić gdziekolwiek swoja uczciwą i ciężką pracą.. Cytuj
Fall Napisano 18 Lipca 2013 Autor Napisano 18 Lipca 2013 Witam po dłuższej przerwie :-) Weryfikacja - pracę dostałam :-))) Na razie kontrakt na 6 miesięcy, a potem-zobaczymy ;-) Dziękuję wszystkim za udział!!! Cytuj
panna.marta Napisano 19 Lipca 2013 Napisano 19 Lipca 2013 super!sprawdzilo nam sie:D w koncu w podsumie mialas slonce-gratulacje! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi