Skocz do zawartości

Czy dostanę tę pracę?

Fall

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

..To znowu ja..Ale tym razem z innej beczki ;-)

Byłam dziś na rozmowie kwalifikacyjnej, jestem ciekawa, czy dostanę tę posadę..

król denarów - kochankowie - paź denarów --> (podsuma) słońce

..no mi się wydaje, że dostanę i będę z tego stanowiska zadowolona, chociaż jakieś decyzje będę musiała podjąć w związku z tą pracą..

Czy Wy moi mili też tak odbieracie te karty, czy to tylko moje życzeniowe myślenie..?

Napisano

Wybiera mniej doświadczoną i aktualnie uczącą się osobę.

• Moderator
Napisano

wygląda, że dostaniesz, bo paź denarów to cżłowiek wszakże na dorobku, król denarów to przeca szef, a kochankowie, to wybór, ale tez i współpraca, umowa...

Napisano (edytowane)

W moim odczuciu jest szansa i nawet ktos bedzie sie wahal czy wybrac Ciebie czy kogos innego, ale ktos wazny decyzyjny zadecyduje sie na Ciebie moim zdaniem

Mam nadzieje,ze dostaniesz te prace,bo znam ten bol;) trzymam kciuki.

Edytowane przez panna.marta
Napisano
Wybiera mniej doświadczoną i aktualnie uczącą się osobę.

dokładnie tak samo bym zinterpretowała

Napisano

No jeśli się dostanę to na pewno czeka mnie wewnętrzne szkolenie :-) Dziękuję wszystkim za interpretacje i kciuki!:bukiet:

Ps. ktoś jeszcze rzuci okiem..? ;-)

Napisano

jesli chodzi o pełen etat to nie

jesli jego czesc badz umowa zlecenie/dzieło to moze byc

Napisano (edytowane)

wypowiedz zmodyfikowana:D

Edytowane przez panna.marta
Napisano

o rany,przepraszam! Fall miala taki sam tytul no i przyszlo mi powiadomie na maila. Zaraz to zmodyfikuje, dzieki :D

Napisano

król denarów - kochankowie - paź denarów --> (podsuma) słońce

Fall, mogą dać Ci umowę na okres próbny.

Napisano

panna.marta -spoko ;-) Ja też patrzę na Twój wątek i wydaje mi się, że to ktoś w moim się wypowiedział ;-)

Napisano

Karty niby niezłe ale tak jakoś mam negatywne odczucia. Podzielam zdanie Selenit - wybiora kogoś mniej doświadczonego, studenta...

Obym się myliła i życzę powodzenia

Napisano

Też mam nadzieję, że się mylisz..No ale co ma być, to będzie! ;-) Dziękuję za komentarz LasMeninas :-*

• Maestro
Napisano

Widać, że szef będzie miał dylemat kogo zatrudnić...Jeśli masz małe doświadczenie ogólne, albo w rodzaju pracy, o jaką się starasz, to wydaje mi się, że Ciebie przyjmą:)

Napisano

No niestety mam akurat duże doświadczenie na tym stanowisku..Więc rzeczywiście tak sobie myślę, że dadzą szansę jakiejś młodej, mniej doświadczonej osobie..

Dzięki Inez2503 ! :-) :kwiatek:

• Maestro
Napisano
No niestety mam akurat duże doświadczenie na tym stanowisku..Więc rzeczywiście tak sobie myślę, że dadzą szansę jakiejś młodej, mniej doświadczonej osobie..

Dzięki Inez2503 ! :-) :kwiatek:

Z drugiej strony bez sensu, że mieliby dac pracę komuś, kto się mniej zna...

Napisano
Z drugiej strony bez sensu, że mieliby dac pracę komuś, kto się mniej zna...

Aaa tam-nigdy nie wiadomo, co im do głowy strzeli ;-) ..Ogólnie moje cv zaniosła tam koleżanka, która tam pracuje..Kurcze, co jest z tym światem, że bez znajomości to ciężko się nawet na rozmowę umówić..W swojej dziedzinie mam doświadczenie i papiery, wysyłam cv tylko na ogłoszenia, w których spełniam 100% wymagań i jedyna rozmowa, na którą się dostałam to tam, gdzie mnie osobiście polecono..

• Maestro
Napisano
Aaa tam-nigdy nie wiadomo, co im do głowy strzeli ;-) ..Ogólnie moje cv zaniosła tam koleżanka, która tam pracuje..Kurcze, co jest z tym światem, że bez znajomości to ciężko się nawet na rozmowę umówić..W swojej dziedzinie mam doświadczenie i papiery, wysyłam cv tylko na ogłoszenia, w których spełniam 100% wymagań i jedyna rozmowa, na którą się dostałam to tam, gdzie mnie osobiście polecono..

Wiem..paranoja...Osoby z gorszym doświadczeniem ode mnie i gorszym wykształceniem lepiej zarabiają, bo są polecone...Wkurza mnie to..

Napisano

Właśnie..to jest takie niesprawiedliwe..Masz plecy to masz pracę, dobrze zarabiasz..A jak nie, to radź sobie sam..Ciężko jest się w dzisiejszych czasach wybić gdziekolwiek swoja uczciwą i ciężką pracą..

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam po dłuższej przerwie :-)

Weryfikacja - pracę dostałam :-))) Na razie kontrakt na 6 miesięcy, a potem-zobaczymy ;-)

Dziękuję wszystkim za udział!!!:bukiet_na:

Napisano

super!sprawdzilo nam sie:D w koncu w podsumie mialas slonce-gratulacje!:)