panna.marta Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 (edited) Witam, zwaracam sie z prosba do osob, ktore sa w tym najlepsze. Od pewnego czasu (ok rok) kompletnie nic mi sie nie uklada. W szczegolnosc praca i uczucia. Jakich bym nie podjela dzialan, ciagle cos stoi na przeszkodzie.Jesli chodzi o uczucia, to nigdy nie mialam w tej sferze szczescia, ani ja ani wiekszosc kobiet w mojej rodznie (szczegolnie od strony mamy). Czasem czuje tez duzo obaw, czy to sie kiedys skonczy i bedzie lepiej. Czy nade mna cos wisi w tych dwoch kwestiach, czy wymaga to jakiegos oczyszczenia, oblokowania? Bede wdzieczna za porade. Marta 27 07 87, g. ur. 12.30 Warszawa. Edited July 5, 2013 by panna.marta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pideha Posted July 6, 2013 Share Posted July 6, 2013 witaj:) ja mam chyba to samo co Ty, ale marne to pocieszenie. Zgłosiłam się do sosnowiczanina, on oczyszczał mi aure, było to niedawno, moze tydzień- 2 tyg temu. Miałam 4 sesje, i... czuję się lepiej, jakby jakaś blokada we mnie pękła, nie jest super, ale jest lepiej do tego co było, moze wiara w to ze to mi pomozae tez miała na to wpływ, nie wiem w kazdym razie polecam:) Monika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panna.marta Posted July 6, 2013 Author Share Posted July 6, 2013 to moze i mi ktos pomoze??blagam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 Marto spojrzałam w swoje runy i mi wychodza głównie lęki, problemy wyniesione z domu, wzorce. Może ustawienia Hellingera by tu cos pomogły?Ale to trzeba zrobic u osoby na prawde profesjonalnej i która może dac ewentualne dalsze wsparcie w procesie po ustawieniach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panna.marta Posted July 7, 2013 Author Share Posted July 7, 2013 Marto spojrzałam w swoje runy i mi wychodza głównie lęki, problemy wyniesione z domu, wzorce. Może ustawienia Hellingera by tu cos pomogły?Ale to trzeba zrobic u osoby na prawde profesjonalnej i która może dac ewentualne dalsze wsparcie w procesie po ustawieniach. Monia, dziekuje serdecznie. Zatem proponujesz udac sie z tym osobiscie do kogos prfesjonalnego? M. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 Tak, najlepiej do profesjonalisty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panna.marta Posted July 7, 2013 Author Share Posted July 7, 2013 Tak, najlepiej do profesjonalisty. ok,dzieki. M. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts