gadula79 Napisano 6 Lipca 2013 Napisano 6 Lipca 2013 Witam Wszystkich, Chciałabym aby ktoś z Was pomógł mi zinterpretować ten sen,ponieważ jest dla mnie dość ważny i wiem że ma jakieś znaczenie bo nigdy nie miałam takich snów. Przyśniło mi się że widzę rzeczy po zmarłej mamie ( zmarła 4 lata temu ).Były to jedynie albumy ze zdjęciami, nie otwierałam ich tylko patrzyłam i w tym śnie pomyślałam że strasznie ich dużo i moją uwagę przykuł jeden album który pamiętam z dzieciństwa był bardzo szczególny bardzo mocna drewniana oprawa z wykutą postacią górala. Natomiast fizycznie ten album mieli rodzice i to 20 lat temu oboje nie żyją a album zaginął. Nie wiem czemu akurat teraz taki sen o albumach ale nie daje mi to spokoju.Mam wrażenie że coś przede mną tylko co? Byłabym wdzięczna za pomoc. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi