Iwka78 Napisano 6 Lipca 2013 Napisano 6 Lipca 2013 Witam oddałam bardzo starą maszynę do przeglądu i naprawy. Teraz jadę na tydzień wakacji, chciałabym, aby po powrocie była gotowa do odbioru. Zadałam kartom pytanie: Kiedy maszyna wróci do mnie z powrotem? IX eremita tło: VI kochankowie, 10 buław, 7 mieczy NIby Pustelnik to znak panny:-((((( Oddałam ją dokładnie tydzień temu i pani powiedziała, że zajmuje to ok. 2 tygodni zazwyczaj.... Czyżby Pan miał jakiś problem z naprawą i przegląd miałby się przedłużyć? dzięki I. Cytuj
Fall Napisano 6 Lipca 2013 Napisano 6 Lipca 2013 Mi się też wydaje, że jak nastanie znak panny..Z kart wnioskuję, że Pan będzie miał nawał obowiązków i będzie musiał wybierać pomiędzy tym, co trzeba zrobić teraz, a co może zrobić później..I wydaje mi się, że ta maszyna pójdzie do tych rzeczy, które można na chwilkę odłożyć..W 7 mieczy widzę kłamstwo, Pani chyba wiedziała, że w 2 tygodnie się nie wyrobią..Naprawienie maszyny rzeczywiście może być nie lada wyzwaniem i dlatego może nie nastąpić to tak szybko, jak powiedziała Pani.. Cytuj
SacralNirvana Napisano 6 Lipca 2013 Napisano 6 Lipca 2013 (edytowane) Ja tak mysle sobie, ze tu checi sa w porzadku, ale moze byc, ze ta firma, ktora naprawia te maszyne nie bedzie miala tej/tych konkretych czesci... i bedzie musiala skads to sprowadzic. A to z kolei przedluzy cala procedure... takze stawialabym na znak panny rzeczywiscie... ale juz raczej na poczatek do polowy wrzesnia... W 2 tyg. moim zdaniem absolutnie sie nie wyrobia. PS... co do znaku panny jeszcze... Ksiezyc (1. kwadra) bedzie w znaku Panny 12 i 13 lipca... ale nie sadze, zeby na ten czas sie wyrobiono... Stawiam naprawde na poczatek wrzesnia... Edytowane 6 Lipca 2013 przez SacralNirvana dopisalam PSy :P Cytuj
Iwka78 Napisano 6 Lipca 2013 Autor Napisano 6 Lipca 2013 Szczerze? mam nadzieję, że się wszyscy mylicie:hahahaha: mam taką wenę twórczą, że mnie nosi... a tu maszyny brak.... Cytuj
SacralNirvana Napisano 6 Lipca 2013 Napisano 6 Lipca 2013 Szczerze? mam nadzieję, że się wszyscy mylicie:hahahaha: mam taką wenę twórczą, że mnie nosi... a tu maszyny brak.... Mam nadzieje, ze opcja z Ksiezycem w Pannie bedzie mozliwa... to juz niedlugo... i tak do 2. tygodni by to bylo. Tzn. miesci sie w tym czasie. Mi czesto ostatnio odp. na kiedy pokrywa sie owszem ze znakami zodiaku, ale niekoniecznie w kwestii, gdzie znajduje sie slonce... a gdzie znajduje sie ksiezyc... czyli tu ksiezyc w pannie... 12/13 lipiec... 7 mieczy to dla mnie kombinowanie jest... zeby sie z tego wywiazac tez... bo moze byc ciezkow. Oby ta wersja... czyli do 2. tygodni, okazala sie realna. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 6 Lipca 2013 Maestro Napisano 6 Lipca 2013 Maszyna wróci do Ciebie później niż myślisz, podejrzewam, że usterka jest poważniejsza niż przypuszczasz i może wystąpić problem ze sprowadzeniem istotnej części. Prawdopodobnie będziesz musiała podjąc jakąs decyzję,która będzie dla Ciebie dośc ciężka i spędzi Ci sen z powiek. W tej 7 mieczy mam odczucie jakbyś miała poczuć się oszukana.. Cytuj
Iwka78 Napisano 6 Lipca 2013 Autor Napisano 6 Lipca 2013 Maszyna wróci do Ciebie później niż myślisz, podejrzewam, że usterka jest poważniejsza niż przypuszczasz i może wystąpić problem ze sprowadzeniem istotnej części. Prawdopodobnie będziesz musiała podjąc jakąs decyzję,która będzie dla Ciebie dośc ciężka i spędzi Ci sen z powiek. W tej 7 mieczy mam odczucie jakbyś miała poczuć się oszukana.. niby usterka, którą ma moja maszyna jest bardzo popularna, bo nie ciągnie nici z bębenka i podobno wystarczy podkręcić chwytacz... ale to jest baaardzo stara maszyna, więc możliwe jest, że np. do tak starego modelu nie ma po prostu dostępnej części...... no zobaczymy, za tydzień będę dzwonić jak wrócę z wakacji, więc dam znać... Cytuj
Fall Napisano 6 Lipca 2013 Napisano 6 Lipca 2013 Daj znać, bedziemy czekać na rozwiązanie!!! :-) Cytuj
iridos Napisano 7 Lipca 2013 Napisano 7 Lipca 2013 niby usterka, którą ma moja maszyna jest bardzo popularna, bo nie ciągnie nici z bębenka i podobno wystarczy podkręcić chwytacz...ale to jest baaardzo stara maszyna, więc możliwe jest, że np. do tak starego modelu nie ma po prostu dostępnej części...... no zobaczymy, za tydzień będę dzwonić jak wrócę z wakacji, więc dam znać... i ku temu sie skłaniam ze ciezko im będzie ja naprawić chociaż 7m to karta krętactwa tez wiec może celowo z natłoku roboty Cytuj
Vivere Napisano 7 Lipca 2013 Napisano 7 Lipca 2013 IX eremita tło: VI kochankowie, 10 buław, 7 mieczy Złej woli tu nie widzę, z zaangazowaniem podejdzie ktoś do tej naprawy. ta maszyna może być juz mocno 'wypracowana", pan się bardzo przy niej nakombinuje by były efekty jego pracy. A może naprawi w ciągu 9 dni? Cytuj
Iwka78 Napisano 15 Lipca 2013 Autor Napisano 15 Lipca 2013 POŁOWICZNA WERYFIKACJA!!!! Dzwoniłam dziś od rana kilkakrotnie i jest totalna cisza... więc się zastanawiam, czy nie mają akurat przerwy urlopowej..... Cytuj
Iwka78 Napisano 16 Lipca 2013 Autor Napisano 16 Lipca 2013 WERYFIKACJA OSTATECZNA!!! ponieważ nikt nie odbierał telefonu, postanowiłam tam pojechać.... byłam nabzdyczona na maksa.... wchodzę i pytam co jest z moją maszyną, a pani mówi, że od dawna jest do odbioru.... i zapłaciłam mniej za przegląd niż mi mówiła... wydaje mi się, że ta 7 mieczy właśnie pokazała problem z kontaktem.... Cytuj
Iwka78 Napisano 25 Lipca 2013 Autor Napisano 25 Lipca 2013 WERYFIKACJA OSTATECZNA!!! ponieważ nikt nie odbierał telefonu, postanowiłam tam pojechać.... byłam nabzdyczona na maksa.... wchodzę i pytam co jest z moją maszyną, a pani mówi, że od dawna jest do odbioru.... i zapłaciłam mniej za przegląd niż mi mówiła... wydaje mi się, że ta 7 mieczy właśnie pokazała problem z kontaktem.... więc tak... historii nie koniec... wyobraźcie sobie, że powiedziałam mojej mamie, że oddałam do konserwacji i naprawy tę maszynę... a moja mama na to: "wiesz... jak ja ją kupowałam to ona było sprzedawana po niższej cenie, bo miała wadę fabryczną...." zonk! jeszcze na niej nie szyłam, ale na pewno ten Pan nie naprawił chwytacza, bo nie wziąłby za to 55 zł.... tylko znacznie więcej... no i jest te 7 mieczy!!!! Cytuj
iridos Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 ooo i ładnie sie 7 zamanifestowała:hahahaha: Cytuj
Vivere Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 a ja myślałam, że jest "wypracowana" stąd trudności z naprawą a to wada fabryczna... bodajże wciągu 9 dni od rozłożenia kart mogłas odebrać? Cytuj
Iwka78 Napisano 25 Lipca 2013 Autor Napisano 25 Lipca 2013 a ja myślałam, że jest "wypracowana" stąd trudności z naprawą a to wada fabryczna...bodajże wciągu 9 dni od rozłożenia kart mogłas odebrać? tak, dokładnie tylko nikt nie raczył do mnie zadzwonić i mnie poinformować.... Cytuj
panna.marta Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 tak wlasnie doszlam do wniosku,ze juz 2 osoba,ktora pyta o naprawe i losuje 10 bulaw, to przy werfyfikacji okazuje sie,ze problem zostal naprawiony szybciej i skuteczniej niz by sie wydawalo, interpretowalabym te karty podobnie jak kolezanki,ze beda opoznienia klamstwa i zbywanie,bu odlozyc to na kolejny termin a tym czasem weryfikacja troche sie rozni od rzeczywistosci. Nasza podswiadomosc czasem probuje ta rzeczywistosc dopasowac do kart...eh...chyba trzeba po prostu karty traktowac z dystansem ,bo ja malo widze tu powiazania poza 9 dniami jak zauwazyla Vivere:D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi