panna.marta Napisano 6 Lipca 2013 Napisano 6 Lipca 2013 (edytowane) Witam, ja rowniez bylam ostatnio na rozmowe ws pracy i czekam na odpowiedz, wiem z gory,ze bedzie to troche trwalo, zatem zeby sobie zajac czyms czas zapytalam czy uda mi sie w ostatecznym rozrachunku dostac te prace.Co wyszlo: przelozenie: eremita, 4 denary, 8 denarow rozklad na 3 karty: kaplanka, sad ostateczny, krolowa mieczy. Parzac na te karty,to tydaje mi sie,ze chyba mi sie nie uda, ze wzgledu na karte zamykajaca krolowa mieczy, ale moze ktos bardziej doswiadczony sie wypowie jak to wyglada? z gory dziekuje, Marta. Edytowane 6 Lipca 2013 przez panna.marta Cytuj
Fall Napisano 6 Lipca 2013 Napisano 6 Lipca 2013 Moje pierwsze wrażenie po zobaczeniu kart było na nie..ALE- w podsumie wychodzi sprawiedliwość..a sprawiedliwość jest na tak..Więc się tak zaczęłam zastanawiać-czy oni szukają kogoś na miejsce kobiety, która idzie na urlop macierzyński..albo na emeryturę? Bo mi się tak te dwie pierwsze karty widzą..Wydaje mi się, że na rozmowie wypadłaś jako królowa mieczy-osoba inteligentna i doświadczona, profesjonalna..Zostanie to docenione i zauważone, bo sprawiedliwość daje pozytywny wynik..Ale szczerze mówiąc coś ostatnio średnio mi idzie ta interpretacja, więc nie zdziwię się jeśli się okaże, że trafiłam kulą w płot.. Karty kartami, a ja Ci życzę żebyś pracę dostała i będę za to trzymać mocno kciuki!!!!!!!!!!!!! :-) Cytuj
panna.marta Napisano 6 Lipca 2013 Autor Napisano 6 Lipca 2013 (edytowane) no ja niestety tez mysle,ze nie- jesli chodzi o przelozenie,zas jesli o 3 karty, to tak jakby wyczekiwanie na wiadomosc i w koncu otrzymanie odpowiedzi-tylko jakiej? Tez tak czuje,ze wypadlam jako osoba madra i doswiadczona, az sie sobie dziwilam,ze dobrze mi poszlo,ale ja mam takie szczescie ostatnio,ze mnie nie zdziwi jak mi sienie uda;/ moze ktos jeszcze rzuci okiem? Edytowane 6 Lipca 2013 przez panna.marta Cytuj
fajnamagda Napisano 6 Lipca 2013 Napisano 6 Lipca 2013 hmm, moim zdaniem dostaniesz pracę, ale to nie będzie akurat ta. Cytuj
Vivere Napisano 7 Lipca 2013 Napisano 7 Lipca 2013 nie wiem, czy sprawa tu nie jest juz przesądzona? Może na to stanowisko ktoś wróci, ktoś, kto ma na tym etacie lub w tej firmie doświadczenie? Chciałabym się mylić. Cytuj
panna.marta Napisano 7 Lipca 2013 Autor Napisano 7 Lipca 2013 etat jest wolny, nie jest to zastepstwo za kogos,ale moze po prostu wybiora kogos lepszego...ale ja bym chciala,zeby to sie juz wyjasnilo:D Cytuj
Vivere Napisano 7 Lipca 2013 Napisano 7 Lipca 2013 Kapłanka milcząca jest, więc może się nie wyjaśnić? Cytuj
panna.marta Napisano 7 Lipca 2013 Autor Napisano 7 Lipca 2013 chyba rozklad na 3 karty i przelozenie,to faktycznie kiepski pomysl,bo w sumie to to nic z tego nie wynika. Na przyszlosc bede kladla wiecej kart.Ale ten rozklad jest nadzwyczaj skomplikowany Cytuj
Gość Daffne Napisano 8 Lipca 2013 Napisano 8 Lipca 2013 przelozenie: eremita, 4 denary, 8 denarow przełożenie rozumiałabym jako radę by trwac w poszkiwaniach, nawet jeśli to mozolne. Wysiłki nie pójdą na marne i nie poddawaj się nawet jesli tej pracy,o którą pytasz nie otrzymasz. Widać, że praca nad sobą może dać efekt w postaci uzyskania odpowiednich zdolnośc, umiejętności w osiąganiu pracy. Także nic nie idzie na marne i warto się wysilać. Jak już raz opananujesz taką umiejetność pozstanie Ci na zawsze;) Także działaj (8 monet) rozklad na 3 karty: kaplanka, sad ostateczny, krolowa mieczy. tej pracy jeszcze może nie być...ale widać że już niebawem powinno się udać. Praca z ludźmi, Ty na stanowisku,które wykorzystywałoby głównie Twój intelekt, obrotność i zaradnść umysłową. Cytuj
panna.marta Napisano 8 Lipca 2013 Autor Napisano 8 Lipca 2013 dziekuje. Juz sie nastawilam,ze tej pracy nie dostane,moze niedlugo trafie inna i to wynika z rozkladu glownego pod koniec sad i krolowa mieczy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi