golka7 Napisano 1 Marca 2009 Napisano 1 Marca 2009 Witam.To jest sen mojego faceta.Otóż śni mu się jak ja kocham się z innym mężczyzną a On na to patrzy.Dodam ,że sytuacja taka miała miejsce bo jakiś czas nie byliśmy razem i wtedy pojawił się ten "drugi"...nie wiem jak interpretowac ten sen...wiem tylko,że nie daje mu on spokoju.Może ktoś zna odpowiedz????Pozdrawiam
patsy Napisano 1 Marca 2009 Napisano 1 Marca 2009 Witam.To jest sen mojego faceta.Otóż śni mu się jak ja kocham się z innym mężczyzną a On na to patrzy.Dodam ,że sytuacja taka miała miejsce bo jakiś czas nie byliśmy razem i wtedy pojawił się ten "drugi"...nie wiem jak interpretowac ten sen...wiem tylko,że nie daje mu on spokoju.Może ktoś zna odpowiedz????Pozdrawiam Odpowiedz jest prosta-skoro sie rozstaliscie,a Ty w tym czasie poznalas innego i poszlas z nim do lozka,to on sie boi,ze zrobisz to samo,nie napisalas czy wrociliscie w sumie do siebie czy tez nie...wiesz,skoro tak szybko znalazlas pocieszenie w ramionach innego,to nie miej pretensji do chlopaka,ze on teraz sie po prostu obawia przyszlosci z Toba,boi sie Tobie troche ponownie zaufac,stad drugi mezczyzna i sex z nim w jego snach,on na to patrzy z boku,obawia sie,ze znow to zrobisz.
golka7 Napisano 1 Marca 2009 Autor Napisano 1 Marca 2009 Dzięki za odpowiedz....ale jesteśmy nadal razem
Sephira Napisano 1 Marca 2009 Napisano 1 Marca 2009 golka7, na przyszłość, jeśli chcesz interpretacji zamieść proszę sen w odpowiednim miejscu. W dziale Dziwny Sen znajdują się sny nie wymagające interpretowania. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi