fajnamagda Napisano 6 Lipca 2013 Napisano 6 Lipca 2013 (edytowane) Ogólnie dobrze mi samej, nie mogę narzekać, ale przychodzą dni takie jak dziś i kilka wcześniejszych, że smutno mi, popadam w depresję, że już tyle sama jestem, że już pewnie nikogo wartościowego nie spotkam i że co najlepsze to już pewnie za mną. Dlatego spytałam kart, co z tą moją wielką miłością? Co jest - królowa kielichów ja wrażliwa, dosłownie poszukująca miłości co się krzyżuje - 6buław dużo się dzieje, dużo wyjazdów, znajomości, radości świadomość - cesarzowa jestem świadoma siebie i może przez to troszkę wybredna podświadomość - sąd że chciałabym się ustatkować mija - paź denarow przelotne, krótkie znajomości, flirty nadchodzi - 10buław samotność będzie mi doskwierać nadzieje - 2kielchów że znajdę tego lubego i będziemy żyli długo i szczęśliwie otoczenie - 4buław radosne, sprzyjajace, wszyscy mysla, ze mi dobrze obawy - mag boję się wyjść z inicjatywą, podjąć ryzyko wynik do konca roku 5denarów-10denarów-5buław->księżyc ---------------------------śmierć-cesarzowa-mag -------------------------------wieza-cesarz -----------------------------------sąd.......................bida z początku uczuciowa, pozniej moze coś ruszyć, będą jakieś zmiany i tak jakby zawalczę o jakąś znajomość. W podsumie widać, ze odcięłam się od przeszłości, skupiłam się na sobie i chcialabym czegos nowego, stabilizacji... ale serduszek i kwiatków to ja tutaj do konca roku nie widzę.....albo wpakuję się w jakiś romans w tym księżycu Edytowane 6 Lipca 2013 przez fajnamagda Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Lipca 2013 Maestro Napisano 7 Lipca 2013 Mimo tego,że się dużo pokazujesz, że odnosisz sukcesy w zyciu, że masz wielu przyjaciół, to jednak czegoś Ci brak o czym informuje Królowa Kielichów. Jesteś kobietą pewną siebie, świadomą własnej wartości, atrkacyjności, to jednak podświadomie budzi się w Tobie pragnienie jakiejś odmiany życiowej,pragnienie dopełnienia siebie. Mija czas, gdy męzczyźni koło Ciebie to byli tylko koledzy, kumple dobrzy na imprezę, przed Tobą czas gdy zaczniesz myslec inaczej i przez to się zablokujesz (10 buław)., bo zaczniesz robić sobie nadzieje (2 kielichów), z drugiej strony pojawi się nieufnośc przed tym, żedby ktoś Cię nie wkręcił (mag). Wydaje mi się, że możesz za bardzo pragnąć związku i to może stać się widoczne (5 denarów),widać, że będzie się dużo koło Ciebie działo,ale za dużo tu miotania i walk samej z sobą. Cytuj
Fall Napisano 7 Lipca 2013 Napisano 7 Lipca 2013 Ja też myślę, że jakiś romans może być na rzeczy..ale raczej rozpadnie się w nieciekawy sposób..Myślę, że jesteś kobietą świadomą swojej wartości i atrakcyjności i może to troszkę onieśmiela panów..? Poza tym pamiętaj, że miłość najczęściej przychodzi w najmniej oczekiwanym momencie ;-) Tak więc ciesz się i raduj tym, co masz, pamiętaj, że nic nie trwa wiecznie i w końcu znajdzie się taki ktoś, kto Cie usidli ;-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi