Maestro Inez2503 Napisano 7 Lipca 2013 Maestro Napisano 7 Lipca 2013 Mam dwie talie kart, ale myslę juz o jakiejs odmianie. Chciałabym zakupic sobie coś nowego: 1. Jak mi się będzie współpracowało z Osho Zen Tarot (wczoraj obejrzałam każdą z kart w internecie i naprawdę mnie zaskakują) 3 monet Umiarkowanie Śmierć 10 mieczy suma Kochankowie HB Cesarz nieeee, ta talia mimo wszystko nie jest dla mnie...widać, że musiałabym poczytać trochę o nich, o znaczeniach poszczególnych kart, ale chyba w efekcie n ie kupię jej 2. Jak mi się będzie współpracowało z Tarotem Seksualnej Magii? Kapłanka 8 buław Ksiezyc Królowa Kielichów suma Księżyc HB Koło/Mag te karty pobudzą moją intuicję, chyba dosyć mocno, mogę ją mocno poczuć 3. Jak mi się będzie współpracowało z talią Cosmic? Król Buław Świat Kochankowie Królowa Denarów suma Mag HB Pustelnik widać, ze tu może być współpraca i to nawet zarobkowa Cytuj
SacralNirvana Napisano 7 Lipca 2013 Napisano 7 Lipca 2013 1. Jak mi się będzie współpracowało z Osho Zen Tarot (wczoraj obejrzałam każdą z kart w internecie i naprawdę mnie zaskakują) 3 monet Umiarkowanie Śmierć 10 mieczy ---> VI Kochankowie, HB IV Cesarz Tu nie poczujesz jej na tyle, zeby moglo byc wg Ciebie rozwojowo. Do pewnego momentu bedziesz sie starac, ale w pewnym momencie dasz sobie spokoj i zajmiesz sie zupelnie inna talia. Takze praktycznie to nie Twoja talia. 2. Jak mi się będzie współpracowało z Tarotem Seksualnej Magii? Kapłanka 8 buław Ksiezyc Królowa Kielichów ---> XVIII Ksiezyc, HB X Kolo Fortuny i I Mag Tu bedziesz czula intuicyjnie. NIewiele wysilku, chociaz bedziesz musiala odrzucic gotowe schematy z rozmow z innymi taliami i po prostu wejsc w tej talie calkiem z czystym, pustym umyslem. Pozwolic jej do Ciebie przemowic. 3. Jak mi się będzie współpracowało z talią Cosmic? Król Buław Świat Kochankowie Królowa Denarów ---> II Kaplanka, HB IX Eremita Do talii podejdziesz z zapalem duzym, bedzie Ci odpowiadac pod kazdym wzgledem. Wspolpraca bedzie ukladala sie bardzo ladnie. Otwieranie sie na tresci plynace z kart... praca sercem. Konkretna wiedza i od razu praktyczne wykorzystanie tych kart... jak rowniez opieranie sie na wlasnym doswiadczeniu bardziej niz na gotowych opisach kart. Duzo bedziesz czasu spedzac z ta talia, aby szlifowac swoje umiejetnosci. Takze wg tych rozkladow... 1. Cosmic 2. Sexual Magic 3. Osho Udanego wyboru Inezko Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 7 Lipca 2013 Tu nie poczujesz jej na tyle, zeby moglo byc wg Ciebie rozwojowo. Do pewnego momentu bedziesz sie starac, ale w pewnym momencie dasz sobie spokoj i zajmiesz sie zupelnie inna talia. Takze praktycznie to nie Twoja talia. Tu bedziesz czula intuicyjnie. NIewiele wysilku, chociaz bedziesz musiala odrzucic gotowe schematy z rozmow z innymi taliami i po prostu wejsc w tej talie calkiem z czystym, pustym umyslem. Pozwolic jej do Ciebie przemowic. Do talii podejdziesz z zapalem duzym, bedzie Ci odpowiadac pod kazdym wzgledem. Wspolpraca bedzie ukladala sie bardzo ladnie. Otwieranie sie na tresci plynace z kart... praca sercem. Konkretna wiedza i od razu praktyczne wykorzystanie tych kart... jak rowniez opieranie sie na wlasnym doswiadczeniu bardziej niz na gotowych opisach kart. Duzo bedziesz czasu spedzac z ta talia, aby szlifowac swoje umiejetnosci. Takze wg tych rozkladow... 1. Cosmic 2. Sexual Magic 3. Osho Udanego wyboru Inezko Dzięki:) O talii Cosmic mysle już od bardzo dawna, często oglądam ją w internecie, Tarot Seksualnej Magii tez mnie kusi swoją zmysłowością Natomiast Osho zaskoczył mnie nazwami poszczególnych kart (np. 2 mieczy - schizofrenia, Kapłan - pustka itp.), ale możliwe, że faktycznie bym go nie czuła jak powinnam:) Cytuj
Erza Napisano 7 Lipca 2013 Napisano 7 Lipca 2013 Osho jest moje hehehehe 1. Jak mi się będzie współpracowało z Osho Zen Tarot (wczoraj obejrzałam każdą z kart w internecie i naprawdę mnie zaskakują) 3 monet Umiarkowanie Śmierć 10 mieczy suma Kochankowie HB Cesarz dużo pracy byłoby przed Tobą, zarówno tej fizycznej, czyli oglądania kart, przekładania, tłumaczenia (czucia) znaczeń, jak również tej duchowej (medytacje z kartami, wyczuwanie nowych znaczeń); myślę, że efekty byłyby naprawdę fajne, jednak długa droga przed Tobą i tutaj od Ciebie zależy, czy zdecydujesz się na tą talię; Śmierć to transformacja, wielka przemiana duchowa, jaka może Cię czekać w związku z pracą z tymi kartami, natomiast 10 mieczy widzę jako nowy początek 2. Jak mi się będzie współpracowało z Tarotem Seksualnej Magii? Kapłanka 8 buław Ksiezyc Królowa Kielichów suma Księżyc HB Koło/Mag bardzo dobrze; ta talia świetnie sprawdziłaby się jako talia do pracy nad sobą, swoim głosem wewnętrznym, swoją naturą kobiecą 3. Jak mi się będzie współpracowało z talią Cosmic? Król Buław Świat Kochankowie Królowa Denarów suma Mag HB Pustelnik tutaj widać znaczny rozwój, to talia dla Ciebie, która zarówno świetnie sprawdzi się w dalszym Twoim samorozwoju, jak i w pomocy innym w zależności od tego, co chcesz osiągnąć, to zarówno 2 i 3 są świetnym wyborem, Osho natomiast wymagałoby sporego wkładu, może nawet codziennej pracy i współpracy, systematyczności, z 2 i 3 od razu złapałabyś wspólny język Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 7 Lipca 2013 Osho jest moje hehehehe 1. Jak mi się będzie współpracowało z Osho Zen Tarot (wczoraj obejrzałam każdą z kart w internecie i naprawdę mnie zaskakują) 3 monet Umiarkowanie Śmierć 10 mieczy suma Kochankowie HB Cesarz dużo pracy byłoby przed Tobą, zarówno tej fizycznej, czyli oglądania kart, przekładania, tłumaczenia (czucia) znaczeń, jak również tej duchowej (medytacje z kartami, wyczuwanie nowych znaczeń); myślę, że efekty byłyby naprawdę fajne, jednak długa droga przed Tobą i tutaj od Ciebie zależy, czy zdecydujesz się na tą talię; Śmierć to transformacja, wielka przemiana duchowa, jaka może Cię czekać w związku z pracą z tymi kartami, natomiast 10 mieczy widzę jako nowy początek 2. Jak mi się będzie współpracowało z Tarotem Seksualnej Magii? Kapłanka 8 buław Ksiezyc Królowa Kielichów suma Księżyc HB Koło/Mag bardzo dobrze; ta talia świetnie sprawdziłaby się jako talia do pracy nad sobą, swoim głosem wewnętrznym, swoją naturą kobiecą 3. Jak mi się będzie współpracowało z talią Cosmic? Król Buław Świat Kochankowie Królowa Denarów suma Mag HB Pustelnik tutaj widać znaczny rozwój, to talia dla Ciebie, która zarówno świetnie sprawdzi się w dalszym Twoim samorozwoju, jak i w pomocy innym w zależności od tego, co chcesz osiągnąć, to zarówno 2 i 3 są świetnym wyborem, Osho natomiast wymagałoby sporego wkładu, może nawet codziennej pracy i współpracy, systematyczności, z 2 i 3 od razu złapałabyś wspólny język Jak tylko zaliczę ostatni egzamin,to w ramach nagrody kupię Tarota Seksualnej Magii, a potem Cosmic, he he:)))Dzieki:) Cytuj
SacralNirvana Napisano 7 Lipca 2013 Napisano 7 Lipca 2013 Osho jest moje hehehehe I moje... Jak pierwszy raz zrobilam rozklad (tymi kartami) na siebie to sie prawie poryczalam, tak trafnie karty opisaly to, co tam mnie dotyczylo. Osho wdziera mi sie wglab mojej duszy... Tarot Magii seksualnej... piekna i bardzo, bardzo ciepla talia. Tez jedna z moich ukochanych talii. Cytuj
SacralNirvana Napisano 7 Lipca 2013 Napisano 7 Lipca 2013 Jeszcze jedno... Osho jest zenowski... Zen jest mi bardzo bliski... te okreslenia tam sa zenowskie bardzo... i znaczenia niby podobne a jednak rozne. Np. taki Rycerz Chmur... to inna jakosc niz Rycerz Mieczy... chociaz i tu i tu chodzi o powietrze... Osho wyluskal z kart zupelnie inne, wlasnie zenowskie, esencje. Chociaz jak pracuje sie z Thothem... to on takze juz o to zahaczyl gdzies... tantrycznie, karmicznie itd... Osho... idzie glebiej w kierunku zenowskim... talia samopoznawcza wspaniala... do wrozb rozwojowych wspaniala. Moj znajomy wrozy nimi... i w tych kartach widzi jedynie, co ktos ma zrobic, zeby sie oswiecic... i do tego te karty mu sluza. Do innych wrozb... jestem ja... bo on tylko te tematyke rusza osobiscie, wlasnie ta talia m.in. Cytuj
Erza Napisano 7 Lipca 2013 Napisano 7 Lipca 2013 a mnie jest chyba taka talia potrzebna, żeby właśnie dojść do samopoznania nazwy poszczególnych kart są niesamowite i intrygujące, ponadto grafika jest bardzo symboliczna mi się przyda taka odmiana, bo praca wciąż z tymi samymi kartami powszednieje i nie można iść dalej mnie w Osho urzekł Mag, czyli dosłownie życie - w nowiu nam jako lekcje właśnie Maga, czyli życie Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 7 Lipca 2013 Napisano 7 Lipca 2013 1-niet 2-chciałabys ale myslę,że współpraca z nimi na dłuższą mete by Cie nieco rozczarowała i odłozyłabys je do półki na jakis czas.. 3. dla mnie to strzał w dziesiatke,widać dobry wybór i fajna współprace. Cytuj
Gość ANEZ Napisano 7 Lipca 2013 Napisano 7 Lipca 2013 Mam dwie talie kart, ale myslę juz o jakiejs odmianie. Chciałabym zakupic sobie coś nowego: 1. Jak mi się będzie współpracowało z Osho Zen Tarot (wczoraj obejrzałam każdą z kart w internecie i naprawdę mnie zaskakują) 3 monet Umiarkowanie Śmierć 10 mieczy suma Kochankowie HB Cesarz nieeee, ta talia mimo wszystko nie jest dla mnie...widać, że musiałabym poczytać trochę o nich, o znaczeniach poszczególnych kart, ale chyba w efekcie n ie kupię jej 2. Jak mi się będzie współpracowało z Tarotem Seksualnej Magii? Kapłanka 8 buław Ksiezyc Królowa Kielichów suma Księżyc HB Koło/Mag te karty pobudzą moją intuicję, chyba dosyć mocno, mogę ją mocno poczuć 3. Jak mi się będzie współpracowało z talią Cosmic? Król Buław Świat Kochankowie Królowa Denarów suma Mag HB Pustelnik widać, ze tu może być współpraca i to nawet zarobkowa Każda z tych talii jest inna i każdą powinnaś mieć tylko w innym czasie, na ten moment moim zdaniem poz.2. Cytuj
LasMeninas Napisano 7 Lipca 2013 Napisano 7 Lipca 2013 Cosmic bierz... zobaczył i sie zakochałam PIĘKNA:poklon: Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 8 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 8 Lipca 2013 Cosmic bierz... zobaczył i sie zakochałam PIĘKNA:poklon: Wiem, że piekna:) Czasem jak chcę odczytać więcej, to patrzę na kartę w Cosmicu:) Jak zaliczę wszystkie egzaminy, to kupuję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi