Gość Nayala Napisano 7 Lipca 2013 Napisano 7 Lipca 2013 mam takiego znajomego z neta,nei bardzo wiem co w związku z ta relacja zrobić... wiec pytam...co..? kaplanka,smierc, dwa puichary nie wymyslac, nie analizować normalnei traktować jak znajomego. ;] jak ta relacja potoczy się w ciągu najbliższych 5 miesięcy? 5 pucharow, rycerz denarów, 7 mieczy raczej mnie zmeczy,znudzi rozczaruje...i odpuszczę...ciagle mi będzie czegos brakowac.. dlaczego się skończy? as mieczy, 6 mieczy, sprawka bo dojde do wniosku,ze tak ajelepiej Cytuj
SacralNirvana Napisano 7 Lipca 2013 Napisano 7 Lipca 2013 wiec pytam...co..? kaplanka,smierc, dwa puichary ---> V Papiez, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc Dobrze Wam sie ze soba rozmawia, o czym doskonale wiesz... i jest szansa zarowno na realna przyjazna jak i na cos wiecej. Ale Ty nie dopuszczasz do siebie mysli, zeby doszlo do czegos wiecej miedzy nami. Sama ustanawiasz sobie granice tej znajomosci i nie dopuszczasz, zeby poszlo dalej. jak ta relacja potoczy się w ciągu najbliższych 5 miesięcy? 5 pucharow, rycerz denarów, 7 mieczy ---> XVII Gwiazda, HB XII Wisielec i III Cesarzowa No wycofasz sie, stwierdzisz, ze chlopak nie dla Ciebie, bo Ci po prostu w duzej mierze nie odpowiada. Niby fajnie sie gada, ale wiele spraw nie pasuje Ci... i tyle. Nie bedziesz w stanie tego zaakceptowac. as mieczy, 6 mieczy, sprawka ---> XV Diabel, HB XV Diabel i VI Kochankowie Bo sobie w glowie nakladziesz wymowek, dla ktorych ta znajomosc nie ma sensu i sie tak tym nakrecisz, ze w koncu uznasz, ze to najtrafniejsze. Chodzi o D. ? Cytuj
Erza Napisano 7 Lipca 2013 Napisano 7 Lipca 2013 w dalszym ciągu rozmawiajcie, poznawajcie się, dajcie sobie czas, aby więź między Wami zacieśniała się Ty możesz zacząć się wycofywać z tej znajomości, szukać wymówek i pretekstów, żeby tego nie ciągnąć, widać ukrywanie się, nie odpisywanie na wiadomości, zbywanie go brakiem czasu lub problemem z netem zakończy się dlatego, że bo sama tak zadecydujesz a może lepiej byłoby się spotkać i na żywo sobie wyjaśnić i ustalić co dalej? Cytuj
SacralNirvana Napisano 7 Lipca 2013 Napisano 7 Lipca 2013 w dalszym ciągu rozmawiajcie, poznawajcie się, dajcie sobie czas, aby więź między Wami zacieśniała sięTy możesz zacząć się wycofywać z tej znajomości, szukać wymówek i pretekstów, żeby tego nie ciągnąć, widać ukrywanie się, nie odpisywanie na wiadomości, zbywanie go brakiem czasu lub problemem z netem zakończy się dlatego, że bo sama tak zadecydujesz a może lepiej byłoby się spotkać i na żywo sobie wyjaśnić i ustalić co dalej? Dobrze powiedziane... Cytuj
fufek Napisano 14 Lipca 2013 Napisano 14 Lipca 2013 Jaki ten świat mały... bym coś rzekł... choć może lepiej nie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi