Skocz do zawartości

Prosba o interpretacje>Pilne z mozliwoscia weryfikacji

Gość Gość3

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Gość3
Napisano

Mam dylemat . Skreca mnie w pol doslownie !!!

Dowiedzialam sie o haniebnym wystepku pewnej osoby wobec mnie .

Ta osoba liczyla na to ,ze prawda sie nie wyda,a jednak .

Nie chce w tej sprawie robic wielkiego szumu ,chcialabym tylko poinformowac sms tego ktosia dygresja piszac pare dobitnych zdan

Pytanie 1.

mam wyslac sms / tak czy nie ?/

5 monet -Kaplan -As monet -kolo fortuny > suma AW Slonce

Nie wiem ....to kolo fortuny mi miesza mysli , ale i ten Kaplam mowi zeby stac w miejscu ...?

Pytanie 2.

Co mi to da ?

Mag -Umiarkowanie -Cesarz -Paz bulaw > suma Glupiec

Da mi to chwilowa ulge ........a potem nienasycenie ,poczuje sie glupio

pytanie 3 .

reakcja tej osoby .

VII Bulaw -V mieczy -Krolowa mieczy -10 mieczy > suma Sprawiedliwosc

reakcja berdzo wojownicza ,moge powalic tego kogos na kolana ,moge tez spodziewac sie odpowiedzi pelnej nastepnych klamstw ( ktorej nie chce )

Prosze jak zawsze o wglad waszych madrych glowek ...........

Gość Gość3
Napisano

_jeszcze przemysle to wszystko ,bo fakt nosi mna ,ale nie bede rzucac granatami !!!

ja tez wyznaje podobne zasady jak ty > za wszystko trzeba w zyciu zaplacic obojetnie w jakiej formie i komu !!!

przed palcem tego na gorze sie nie ucieknie ,a nie nam wymierzac sprawiedliwosc !!!

widac w kartach reakcje tej osoby ,mowi juz samo za siebie / tarotowa prawda jak nic / do czego jest "czlowiek " zdolny !!!

moze zrobie jeszcze rozklad na relacje jak podpowiadasz ,a teraz wsiadam na rower ....aby dac upust emocja ...

re/ pozdrowienia ....dla Ciebie

Własnie, jak ja nie cierpie! ludzi ktorzy nie mają odwagi by mówić wprost o pewnych sprawach, tylko działają zakulisowo, ale to proste - działają właśnie tak, bo mogą naściemniać, nakłamać ile wlezie a druga osoba nie "obroni się" nie ma takiej możliwości - na szczęscie Zawsze do czasu...jak to mowią - Pan Bg nie rychliwy, ale sprawiedliwy...:)

Zwykła ludzka zawiść...

Widać w kartach że ta osoba będzie walczyć, kłamać, bez mrugnięcia okiem...

Pytanie 1 chaotyczne jakieś, bo chcesz odpowiedzi od kart tak czy nie...źle sformuowane pytanie - ale na upartego w tych akurat kartach widać że powinnaś nie pisać, a poczekać na dalszy rozwój wydarzeń...wykaż się mądrością - nie daj ponieść emocjom...

Pozdrawiam.

P.S.

Amelie ten wątek to tak bardziej na wzajemną...raczej...

• Maestro
Napisano

5 monet -Kaplan -As monet -kolo fortuny > suma AW Slonce

jak wyslesz (bo widać,że chyba tego potrzebujesz w pierwszych 2 kartach),to coś Ciebie zaskoczy w tym kole,jakbyś miała otrzymac odpowiedx, której się kompletnie nie spodziewasz

Co mi to da ?

Mag -Umiarkowanie -Cesarz -Paz bulaw > suma Glupiec

mam wrażenie, że z początku będzie ok,ale coś Ci może nie dawac spokoju

reakcja tej osoby .

VII Bulaw -V mieczy -Krolowa mieczy -10 mieczy > suma Sprawiedliwosc

ta osoba na pewno się zdenerwuje i to mocno, może nawet chcieć dobic Ciebie słowami

Ja miałam kilka takich sytuacji w zyciu, zawsze wyjaśniałam od razu, niestety nie zawsze ta druga osoba miała na tyle cywilnej odwagi i klasy, żeby zdobyć się na szczerosć...Życie... Nauczyłam się olewać takich ludzi, bo nie ma co sie denerwować przez kogoś, kto nie jest Ciebie wart:)))